واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: پرویز پرستویی : میگوییم "سینمای نفتی" اما ...
پرویز پرستویی به دنبال شریک راه: «میگوییم "سینمای نفتی"، اما کدام یک از ما "شخصی" کار میکند»!/ بازیگر محصولات حوزه هنری و شبکه آی فیلم، میگوید فیلم تازهاش هم نفتی است، چون مجوز آن را از دولت گرفته است!
مصاحبه با پرویز پرستویی، درباره سینمای نفتی: «میگوییم «سینمای نفتی» اما همه ما جایی به دولت وصل هستیم وبا آن زندگی میكنیم وچه كسی میتواند بگوید كه «شخصی» كار میكند. ببینید مثلا فیلم «دو» به كارگردانی سهیلا گلستانی به طور كامل با هزینه بخش خصوصی ساخته شد و یك ریال از جایی كمك نشده است. با این حال من نمیگویم این فیلم صددرصد شخصی است چرا كه مجوز ساخت فیلم را از وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی گرفتهایم و برای اكران آن هم باید پروانه نمایش باتایید وزارت فرهنگ وارشاد باشد.»
پرستویی در همین مصاحبه میگوید: «من هم هیچ وقت به لحاظ مادی نیازمند سینما نبودهام كه دست روی دست گذاشته باشم و اولین پیشنهاد را بپذیرم و در آن فیلم قرار بگیرم. هیچوقت از سینما توقعی نداشتهام و كیسهیی برای سینما ندوختهام»
لازم به ذکرست که با نگاهی گذرا به فیلمهای پرویز پرستویی در سال جاری-«امروز» و «مهمان داریم»- مشاهده میشود که آنها تماما "نفتی" هستند. یکی محصول صداوسیما و شبکه آیفیلم و دیگری محصول حوزه هنری.
اما اینکه پرویز پرستویی برای توجیه «نفتی» بودن خود و برخی همکاراناش، «همه» را نفتی میخواند، عجیب است.
وگرنه چه کسی هست که نداند تفاوت بسیاری است بین کسانی که بصورت میلیاردی از پول بیتالمال ارتزاق میکنند با کسی که مجوز فیلماش را به دلایل قانونی از دولت میگیرد. و اساسا ربط دادن این دو به یکدیگر، آدرس غلط دادن و منحرف کردن بحث "سینمای نفتی" است.
لازم به ذکر است که کافه سینما که بحث سینمای نفتی را مطرح کرده، با قاطعیت تاکید دارد که همچون همیشه در دل بازار آزاد متکی بر انتخاب مردم ایران، به کارش ادامه خواهد داد.
«ما فكر میكردیم مسائل سینما در دولت «تدبیر و امید» حل میشود، اما این اتفاق واقعا هنوز رخ نداده است.»
«ما فكر میكردیم مسائل سینما در دولت «تدبیر و امید» حل میشود، اما این اتفاق واقعا هنوز رخ نداده است. یكبار در جلسهیی كه آقای اسحاق جهانگیری، معاون اول رییسجمهور حضور داشتند، پشت تریبون و در حضور ایشان گفتم «دولت یازدهم با شعار تدبیر و امید آمده است و ما بیخود وبیجهت حالمان خوب است، بیآنكه اتفاقی افتاده باشد و واقعا بحرانها از بین رفته باشند.» چرا این حرف را زدم؟ واقعا از سر كنایه نبود، بلكه واقعیتی بود كه با آن مواجه شدیم.
ما دیدیم كه با انتخاب شدن و روی كار آمدن دولت یازدهم حال مردم خوب شد ومردم كمی احساس آرامش یافتند. در حوزه فرهنگ وهنر آقای جنتی ودكتر ایوبی آمدند.اما با گذشت زمان دوباره همان بحث و جدلهای سابق در حال شكلگیری است وآقای دكتر ایوبی را هم آلوده همان اختلافات وناهمدلیها كردهایم، چون نمیتوانیم همراه باشیم واز ته دل همدیگر را دوست نداریم، موفقیت همكارانمان ما را خوشحال نمیكند وهمه رفتارهایمان با حب و بغض است»
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیمرغ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]