محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832328548
راه آهن گرگان _اینچه برون جاده ابریشم را جانی دوباره بخشید/تحریم های غربی باز بی اثر شد
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گزارش/
راه آهن گرگان _اینچه برون جاده ابریشم را جانی دوباره بخشید/تحریم های غربی باز بی اثر شد
کاهش طول مسیر حمل و نقل بین المللی کشورهای مستقل مشترک المنافع تا خلیج فارس و اروپا، اتصال کشورهای آسیای میانه به آب های آزاد دریای جنوب، جا به جایی و صادرات میلیون ها تن غلات مازاد، به ویژه گندم در کشور قزاقستان از جمله مزایای اصلی طرح راه آهن گرگان _اینچه برون به شمار می رود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جاده ابریشم جاده ای است که مسیر حمل و نقل تجارت جهانی میان شرق از چین تا آسیای مرکزی و غرب جهان به ویژه اروپای غربی را حدود 10 هزار کیلومتر راه زمینی کاهش می دهد و اکنون احیای آن با تدبیر مسئولان جمهوری اسلامی ایران تحقق یافته و زمینه رونق اقتصادی و سیاسی این منطقه را فراهم کرده است.
این کریدور مهم که تداعی کننده جاده ابریشم در دوران باستان است، می تواند باعث رشد و توسعه این مناطق از طریق امکانات ترانزیت ریلی- جاده ای شود.
براساس این گزارش بعد از راه آهن سرخس – تجن که نخستین خط ریلی میان جمهوری اسلامی ایران و آسیای مرکزی است، دومین خط ریلی ایران و آسیای مرکزی نیز احداث شود و کشورهای ترکمنستان و قزاقستان از طریق خاک جمهوری اسلامی ایران به آبهای آزاد خلیج فارس متصل شوند.
رهگذر ریلی شمال- جنوب نوید بخش تحول و توجه راهبردی به آبادسازی شرق و نوار ساحلی جنوب کشور است چراکه این کریدورِ مهم، یکی از عوامل اصلی رشد و توسعه این مناطق از طریق امکانات ترانزیت ریلی-جاده ای است.
براساس این گزارش این کریدور دومین کریدور شمال ـ جنوب محسوب می شود و گستره عبور از آسیا در شرق دریای خزر تا خلیج فارس را پوشش می دهد و تسهیل ارتباط شرق به غرب دریای خزر از طریق شمال ایران را فراهم می کند.
این راه آهن همچنین ارتباط اروپا با آب های خلیج فارس را نیز تسهیل می کند وسبب سهولت حمل و نقل و تردد حجم عظیمی از کالاها در این مناطق می شود.
کاهش هزینه های بخش حمل ونقل با راه اندازی خط آهن
براساس این گزارش با راه اندازی خط آهن مذکور که راهگذر ریلی «شمال - جنوب» نیز نامیده میشود، زمان حمل و نقل و ترانزیت کالا از این مسیر ریلی، دو شبانه روز و هزینههای بخش حمل و نقل به صورت قابل ملاحظه کاهش می یابد.
این خط ریلی که دومین کریدور شمال ـ جنوب است، کشورهای ترکمنستان و قزاقستان را از طریق خاک جمهوری اسلامی ایران به آبهای آزاد خلیج فارس متصل می کند. این خط علاوه بر کشورهای مذکور، به عنوان خط ریلی جدید برای کل منطقه حائز اهمیت است و حمل و ترانزیت بار را میان کشورهای منطقه تسهیل و زمان و هزینه های حمل بار را کاهش می دهد.
به گفته عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی، این طرح در راستای توسعه تعاملات بین المللی ایران با کشورهای همسایه و سیاست تمایل حداکثری برای ارتباط با آنها اجرا شده است، ضمن آن که در اتصال چین به اروپا و روسیه به خلیج فارس نیز نقش محوری خواهد داشت.
آخوندی با بیان اینکه کریدورهای ترانزیتی متعددی از خاک ایران عبور کرده و خاورمیانه را به آسیا و اروپا متصل می کند که از آن جمله می توان به کریدورهای شمال ـ جنوب (غرب دریای خزر)، کریدور بین المللی آسیا ـ اروپا، کریدور شرق ـ غرب (خلیج فارس ـ دریای مدیترانه)، کریدور اسلام آباد ـ تهران ـ استانبول، کریدور بندرعباس ـ آلماتی اشاره کرد گفت: امروز نیز کریدور ایران ـ ترکمنستان ـ قزاقستان (شرق دریای خزر) با حضور روسای جمهوری این سه کشور به بهره برداری می رسد.
براساس این گزارش حسین عاشوری با بیان اینکه راهاندازی قطارهای مسافری و توریسم میتواند باعث تبادلات فرهنگی بین کشورها شود،افزود: توریسم گردشی، درمانی و زیارتی از مزایای خطوط ریلی است که میتواند روابط اجتماعی منطقه و مردم دو کشور را بیشتر کند.
وی در خصوص جزئیات کریدور ریلی ایران، ترکمنستان و قزاقستان تصریح کرد: تفاهمنامه پروژه ریلی اینچهبرون در سال 1386 با حضور روسای سه کشور ایران، ترکمنستان و قزاقستان به امضاء رسید و قرار شد این خط ساخته شود.
معاون بهرهبرداری و سیر و حرکت راهآهن افزود: مطالعات این خط ریلی و فازهای اجرایی آن در سال 1386 در کشور ترکمن شروع شد در کشور ما نیز ساخت این خط ریلی که 80 کیلومتر آن در داخل ایران است از سال 1390 آن آغاز شد.
عاشوری با بیان اینکه خط ریلی ایران، ترکمنستان و قزاقستان تکمیل شده است، یادآور شد: 700 کیلومتر از این خط در کشور ترکمنستان و 140 کیلومتر در کشور قزاقستان است که در مجموع این خط ریلی به پایان رسیده و آماده بهرهبرداری است.
وی گفت: اگر بخواهیم از این خط استفاده کامل کنیم لازم است که پایانههای حمل بار ترکیبی برای ساخت سیلو، ذخیره گندم و پایانه حمل کالای فولادی در مرز اینچهبرون ساخته شود تا بتوان از آن خط از ظرفیت بیشتری استفاده کنیم.
متقاضی اصلی احداث چنین خطی کشور قزاقستان بود
گفتنی است قزاقستان جزو کشورهایی است که در منطقه بیشترین حجم غلات خصوصا گندم را تولید میکند و سالانه حدود 8 میلیون تن گندم صادر میکند و یکی از مسیرهای مناسبی که برای صادرات گندم دارد این است که از طریق ایران به خلیج فارس برساند.
براساس این گزارش معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با بیان اینکه 130 میلیارد تومان برای تکمیل خط آهن گرگان - اینچهبرون هزینه شده، گفت: 75 درصد این پروژه در دولت قبلی و 25 درصد در دولت فعلی اجرا شده است.
سیدمسعود نصر آزادانی درباره خط آهن گرگان - اینچهبرون اظهار داشت: راهآهن کریدور ترانزیتی شرق خزر از ایران تا ترکمنستان و قزاقستان در سال 1390 براساس توافقات دولت سه کشور بررسی و تفاهمنامهای در اینباره منعقد شد.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه از سال 91 آغاز شد، گفت: خط آهن ایران - ترکمنستان - قزاقستان حدود 900 کیلومتر است که 88 کیلومتر از این مسیر در ایران، 700 کیلومتر در ترکمنستان و 120 کیلومتر در قزاقستان است.
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: امکان حمل 14 میلیون تن کالا در سال در این مسیر پیشبینی شده و ایستگاهها و خطوط امکان تعویض بوژی و مبادله کالا در کریدور فراهم است.
نصر آزادانی تصریح کرد : برای احداث این مسیر ریلی 130 میلیارد تومان هزینه شده که 100 میلیارد تومان در دولت قبل و 30 میلیارد تومان در دولت یازدهم بوده است.
با توجه به اتصال خطوط ریلی ایران به ترکیه در غرب و امتداد خطوط ریلی کشور تا بندرعباس و اتصال به پاکستان در جنوب شرق و اتصال به عراق در جنوب غرب و از طرفی اتصال خطوط ریلی قزاقستان به روسیه در شمال ، اتصال خطوط ریلی ترکمنستان به ازبکستان در شمال شرق، این مساله قابل پیش بینی است که خط ریلی جدید تاثیر قابل توجهی در ترانزیت و رشد حجم تجارت در کشورهای منطقه خواهد داشت.
بی اثر شدن تحریم های غربی راه اندازی خط راهآهن گرگان اینچه
با راه اندازی خط ریلی ایران - ترکمنستان - قزاقستان، بیش از 600 کیلومتر از طول مسیر حمل و نقل بینالمللی کشورهای مشترک المنافع تا خلیج فارس و اروپا کاسته می شود.
این خط آهن به عنوان کریدور ریلی شمال- جنوب از شهر اوزن (Uzen ) در قزاقستان تا قزل قایا در مرز قزاقستان و ترکمنستان و از آن نقطه تا شهر برکت در ترکمنستان و از برکت تا اترک و اینچه برون در مرز ایران و ترکمنستان و از اینچه برون تا شهر گرگان ساخته شده و آماده بهره برداری است.
براساس این گزارش طول راه آهن جدید حدود 920 کیلومتر است که حدود 85 کیلومتر در خاک جمهوری اسلامی ایران، 700 کیلومتر در خاک ترکمنستان و 140 کیلومتر نیز در خاک قزاقستان قرار دارد.
خط ریلی جدید کشورهای ترکمنستان و قزاقستان را از طریق خاک جمهوری اسلامی ایران به آبهای آزاد خلیج فارس متصل می کند. این خط علاوه بر کشورهای مذکور، به عنوان خط ریلی جدید برای کل منطقه حائز اهمیت است و حمل و ترانزیت بار را میان کشورهای منطقه تسهیل می کند، زمان و هزینه های حمل بار را کاهش می دهد. این نکته را نباید فراموش کرد که در شرایط تحریم، ساخت خط آهنی که بخشی از کریدور شمال به جنوب را تکمیل می کند، شاید از توان اکثر کشورها خارج باشد، اما خوشبختانه با توان متخصصان داخلی اکنون این پروژه بزرگ آماده راه اندازی است.
در واقع راه اندازی این پروژه عظیم، بر بی اثر بودن تحریم های ظالمانه بین المللی و یکجانبه بر خواست کشورهای منطقه برای توسعه همکاریها با ایران و استفاده از موقعیت ژئوپلتیکی کشورمان تاکید دارد؛ موضوعی که نمی توان آن را انکار کرد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]
صفحات پیشنهادی
راه آهن گرگان _اینچه برون، جاده ابریشم را جانی دوباره بخشید/ تسهیل حمل و ترانزیت بار میان کشورهای منطقه
گزارش راه آهن گرگان اینچه برون جاده ابریشم را جانی دوباره بخشید تسهیل حمل و ترانزیت بار میان کشورهای منطقه کاهش طول مسیر حمل و نقل بین المللی کشورهای مستقل مشترک المنافع تا خلیج فارس و اروپا اتصال کشورهای آسیای میانه به آب های آزاد دریای جنوب جا به جایی و صادرات میلیون هاوزیر راه و شهرسازی در پاسخ به فارس خبر داد افتتاح خط آهن گرگان - اینچهبرون ۱۲ آذر با حضور مقامات ۳ کشور ایرا
وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به فارس خبر دادافتتاح خط آهن گرگان - اینچهبرون ۱۲ آذر با حضور مقامات ۳ کشور ایران ترکمنستان و قزاقستانوزیر راه و شهرسازی گفت سهم ۸۸ کیلومتری ایران در خط آهن ایران-ترکمنستان-قزاقستان آماده افتتاح است که تا دوازدهم ماه جاری با حضور مقامات سه کشور ایرافتتاح راه آهن گرگان اینچه برون در 12 آذر ماه / بهسازی قطعات 2 و 3 آزاد راه تهران شمال
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور خبر داد افتتاح راه آهن گرگان اینچه برون در 12 آذر ماه بهسازی قطعات 2 و 3 آزاد راه تهران شمال مراسم افتتاح راه آهن گرگان اینچه برون با حضور سه رییس جمهور کشورهای ایران ترکمنستان وقزاقستان 12 آذر ماه امسال افتتاح می شود علی نورزاد دربرداشت از صندوق توسعه برای راهآهن گرگان-مشهد |اخبار ایران و جهان
برداشت از صندوق توسعه برای راهآهن گرگان-مشهد وزیر راه وشهر سازی با اعلام اینکه راهآهن گرگان-مشهد را با برداشت از صندوق توسعه ملی میسازیم گفت فرودگاه بینالمللی گرگان تا اوایل سال آینده تجهیز میشود کد خبر ۴۵۴۶۸۶ تاریخ انتشار ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۶ - 03 December 2014 به گزارشایران پل ارتباطی آسیای مرکزی و خلیج فارس/ بهره برداری از راه آهن اینچه برون
جمهوری اسلامی چهار راه ارتباطی و توسعه ای منطقه ایران پل ارتباطی آسیای مرکزی و خلیج فارس بهره برداری از راه آهن اینچه برون تهران - ایرنا - موقعیت ویژه جغرافیایی ایران در دسترسی به دریاچه خزر در شمال و خلیج فارس و دریای عمان در جنوب سبب شده جمهوری اسلامی به عنوان پل ارتباطی جایگاآزادراه چالوس-مرزن آباد به علت ریزش کوه دوباره مسدود شد/ ترافیک روان در اغلب جادههای
آزادراه چالوس-مرزن آباد به علت ریزش کوه دوباره مسدود شد ترافیک روان در اغلب جادههایهماکنون ترافیک در اغلب جادههای اصلی کشور روان است آزادراه چالوس-مرزن آباد واقع در استان مازندران از ساعت 20 روز گذشته تا اطلاع بعدی به علت ریزش کوه مسدود و تردد از محور قدیم مرزن آباد-چالوس وبرای احداث خط آهن گرگان - اینچه برون 130 میلیارد تومان هزینه شده است
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل برای احداث خط آهن گرگان - اینچه برون 130 میلیارد تومان هزینه شده است معاون ساخت و توسعه راه آهن بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت احداث خط آهن گرگان - اینچه برون یک هزار و 300 میلیارد ریال هزینه داشتهمدیرعامل راه آهن از برقی کردن مسیر گرمسار به گرگان خبر داد
مدیرعامل راه آهن از برقی کردن مسیر گرمسار به گرگان خبر داد تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت چنانچه میزان ترانزیت کالا در مسیر خط آهن گرگان ـ اینچه برون سالانه پنج تا 6 میلیون تن افزایش یابد برقی کردن خط آهن مسیر گرمسار به گرگان در دستور کار قرار میخط آهن گرگان - اینچه برون 12 آذر ماه سال جاری به بهره برداری می رسد
وزیر راه خط آهن گرگان - اینچه برون 12 آذر ماه سال جاری به بهره برداری می رسد تهران - ایرنا - وزیر راه و شهرسازی از افتتاح خط آهن گرگان - اینچه برون روز 12 آذرماه سال جاری با حضور روسای جمهور ایران ترکمنستان و قزاقستان خبر داد به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا عباس آخوندی عصر دوشابوطالبی: افتتاح خط راه آهن اینچه برون نوید بخش آباد سازی شرق و نوار ساحلی جنوب کشور است
ابوطالبی افتتاح خط راه آهن اینچه برون نوید بخش آباد سازی شرق و نوار ساحلی جنوب کشور است تهران -ایرنا - معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در صفحه شخصی خود در توئیتر افتتاح خط راه آهن ترانزیتی شرق دریای خزر را نوید بخش تحول و توجه استراتژیک به آباد سازی شرق و نوار ساحلی جنوب کشور دانسبازدید وزیر راه از خط آهن ایران - قزاقستان
سهشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۵۱ وزیر راه و شهرسازی عصر سهشنبه از خط ریلی ایران - ترکمنستان - قزاقستان در نوار مرزی اینچه برون در شمال استان گلستان بازدید کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا عباس آخوندی در سفر عصر سهشنبه خود به گرگان همزمان با حضور رئیسجمهور و اعضای هیئحمایت 150 نماینده مجلس از پروژه راه آهن گرگان - مشهد
حمایت 150 نماینده مجلس از پروژه راه آهن گرگان - مشهد پایگاه خبری گرگان خبر در مطلبی اعلام حمایت 150 نماینده مجلس از پروژه راه آهن گرگان - مشهد را منعکس کرد به نوشته گرگان خبر حجت الاسلام حسین سبحانی نیا عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی پیش از اعلام پایان جلسه علنی نوبت عصر سهاتصال ریلی ایران به چین و اروپا / راهآهن گرگان-گرمسار برقی میشود -
اتصال ریلی ایران به چین و اروپا راهآهن گرگان-گرمسار برقی میشود مدیرعامل شرکت راهآهن با اشاره به اینکه پس از افزایش ترانزیت در راهآهن ایران ـ ترکمنستان ـ قزاقستان برقی کردن مسیر گرگان ـ گرمسار را هم انجام میدهیم گفت با راهاندازی کریدور شرق دریای خزر ایران به کشور چین وراهآهن گرگان-گرمسار برقی میشود
راهآهن گرگان-گرمسار برقی میشود مدیرعامل شرکت راهآهن با اشاره به اینکه پس از افزایش ترانزیت در راهآهن ایران ـ ترکمنستان ـ قزاقستان برقی کردن مسیر گرگان ـ گرمسار را هم انجام میدهیم گفت با راهاندازی کریدور شرق دریای خزر ایران به کشور چین و کشورهای اروپایی متصل میشود به گمعاون شرکت ساخت در پاسخ به فارس خبر داد تکمیل خط آهن گرگان - اینچهبرون با ۱۳۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری/ ۷۵
معاون شرکت ساخت در پاسخ به فارس خبر دادتکمیل خط آهن گرگان - اینچهبرون با ۱۳۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری ۷۵ پروژه در دولت دهم اجرا شدمعاون شرکت ساخت با بیان اینکه ۱۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل خط آهن گرگان - اینچهبرون هزینه شده است گفت ۷۵ درصد این پروژه در دولت قبلی و ۲۵ درصداتمام عملیات شبه بازسازی ایستگاه راه آهن بکران تاگیلان منطقه شمالشرق
اتمام عملیات شبه بازسازی ایستگاه راه آهن بکران تاگیلان منطقه شمالشرق شاهرود - ایرنا - مدیر کل راه آهن شمالشرق گفت عملیات شبه بازسازی خطوط ریلی حد فاصل ایستگاه بکران تا ایستگاه گیلان از کیلومتر 488 تا 508 ریلی تهران - مشهد به اتمام رسید حمید درباغ عنبران روز سه شنبه در گفت و گومدیرعامل راهآهن خبر داد آغاز مطالعات برقی کردن خط آهن گرمسار - گرگان با مشارکت روسها/ افزایش ظرفیت به ۶ میلی
مدیرعامل راهآهن خبر دادآغاز مطالعات برقی کردن خط آهن گرمسار - گرگان با مشارکت روسها افزایش ظرفیت به ۶ میلیون تنمدیرعامل راهآهن گفت با افزایش تقاضا برای عبور از کریدور گرگان - اینچهبرون برقی کردن گرمسار - گرگان نیز که هماکنون با مشارکت روسها در دست مطالعه است آغاز میشود ت-
اقتصادی
پربازدیدترینها