تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842252761




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجتمع های خدمات رفاهی جاده ای متناسب با نیاز مسافران نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل سرمایه گذاری و بهره بردای سازمان راهداری کشور: مجتمع های خدمات رفاهی جاده ای متناسب با نیاز مسافران نیست تهران - ایرنا - مدیرکل سرمایه گذاری و بهره بردای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور، گفت: هرچند در حال حاضر در مجموع یکهزار و 441 مجتمع خدماتی رفاهی جاده ای دارای موافقت اصولی در جاده های کشور فعالیت می کنند اما این تعداد هنوز جوابگوی نیاز مسافران جاده ها نیست.


بابک طالبی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با هدف معرفی امور تخصصی، وظایف و مسوولیت های سازمان ها و شرکت های تابعه وزارت راه و شهرسازی با اشاره به ممنوعیت سرمایه گذاری در ایجاد مجتمع های خدماتی رفاهی جاده ای از سال 1389 به بعد به علت احداث خطوط راه آهن، گفت: این مسئله و تعدد دستگاه های ذیربط در روند صدور مجوز سبب کاهش سرمایه گذاری در ساخت و ساز مجتمع های خدماتی رفاهی در جاده های کشور شده است.
وی افزود: البته مشکلات صدور مجوز در قالب تفاهم نامه ای با نمایندگان عالی استانها، در قالب شش بند تدوین و کوتاه شده است.
وی با تاکید بر ضرورت سرمایه گذاری هرچه مطلوبتر در ایجاد مجتمع های خدمات رفاهی جاده ای، گفت: سازمان راهداری و حمل نقل جاده ای اخیرا طرح بازنگری در اجزا و مساحت مجتمع های خدمات رفاهی جاده ای را بازنگری کرده است.
طالبی، رویکرد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در شرایط فعلی را ارائه خدمات مورد نیاز با رعایت اصل رفاه مسافرین و سود سرمایه گذار ذکر کرد، اظهار داشت: مجتمع های خدمات رسانی احداث شده در سال های قبل در مجموع به مجتمع های درجه یک و چهار تقسیم بندی شده اند.
وی افزود: ما نیازمند تعریف مجدد رویکرد برخی محورها به واسطه گردشی، ترانزیتی و یا اهداف خاص هستیم.
وی با اشاره به نیازسنجی انجام شده در محورهای اصلی و فرعی به منظور ایجاد امکان سرمایه گذاری خرد در ارائه خدمات رفاهی تخصصی در جاده های کشور و اینکه در این بخش امکان جذب سرمایه های کوچک نیز فراهم شده است، گفت: یک سرمایه گذار می تواند در فضایی به مساحت 3 تا 4 هزار متر خدمت تخصصی شامل کافی شاپ، نمازخانه، فروش اغذیه سرد و رستوران را به مسافران ارائه دهد.
مدیرکل سرمایه گذاری و بهره بردای سازمان راهداری و جاده ای کشور، افزود: اگر در محوری نیاز به احداث مجتمع رفاهی و اقامتی یا جایگاه سوخت نیست، سرمایه گذار را به سمت سرمایه گذاری در این محورها سوق ندهیم.
وی یکی از دغدغه های مسافران وسایل حمل ونقل عمومی در سفرهای جاده ای را توقف اجباری وسیله نقلیه عمومی از سوی راننده در برخی از مجتمع های رفاهی خاص مورد رضایت راننده عنوان کرد و با بیان اینکه درصدد رفع این مشکل هستیم، افزود: در حال حاضر در چهار مسیر اصلی کشور به منظور ایجاد رقابت در ارائه خدمات هرچه بهتر به مسافران در همان مبدا سفر نام مجتمع های رفاهی به منظور توقف از سوی راننده اعلام خواهد شد.
طالبی ضمن تاکید بر سرمایه گذاری هرچه بهتر بخش خصوصی در ارائه خدمات رفاهی جاده ای به مسافران، از تعریف بسته های سرمایه گذاری بدین منظور در سایت سازمان راهداری و خدمات حمل و نقل جاده ای خبر داد و گفت: حدود 312نقطه به منظور سرمایه گذاری جاده ای برای بخش خصوصی مشخص شده که اطلاع رسانی در خصوص میزان تردد و مختصات و جانمایی این نقاط در سایت این سازمان صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: در سال 93 حدود 17 میلیارد تومان برای 60 مجتمع خدماتی رفاهی پیش بینی شده که بیشتر آن تاکنون جذب شده و 5.5 میلیارد تومان نیز برای 456 تابلو راهنمای اطلاع رسانی جاده ای تخصیص یافته است.
وی در خصوص پراکنش مجتمع های خدماتی رفاهی در جاده ها با اشاره به وجود 80 هزار کیلومتر راه در کشور، گفت: بیش از 44 هزار کیلومتر بعنوان راه های فرعی محسوب شده که تعداد مجتمع ها در این جاده های فرعی بسیار کم است و بسته های حمایتی برای سرمایه گذاری در این خصوص نیز در حال تعریف است.
وی به مجموع مجتمع های درحال ساخت، بهره برداری و درحال استعلام در جاده های کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر در آزادراه های کشور 144 مجتمع و به طور متوسط در هر 15 کیلومتر یک مجتمع وجود دارد که با استانداردهای روز دنیا برابری می کنند. به طور میانگین در هر 23 کیلومتر از بزرگراه های کشور، در هر 37 کیلومتر راه های اصلی و در هر 272کیلومتر از راههای فرعی یک مجتمع خدماتی رفاهی وجود دارد.

** نصب 600 دوربین نظارتی در جاده های اصلی کشور
مدیرکل دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز عامل انسانی را یکی از عمده عوامل بروز حوادث جاده ای در کشور عنوان کرد و افزود: شاخص سلامت تعداد کشته شدگان به 100 هزار نفر جمعیت است که در سال 92 این رقم در کشورمان به 23 نفر رسیده است، این در حالی است که بالاترین عدد آن در سال 1384 عدد 40 بوده که کشورمان در این حوزه بالاتر از عدد 188 که میانگین جهانی است، قرار دارد.
جواد هدایتی ضمن تاکید بر برنامه ریزی و تجزیه و تحلیل جز به جز این مسئله، گفت: صرف انجام اقدامات کلی و فراگیر نمی تواند در کاهش تلفات موثر باشد.
وی با اذعان به اینکه مراکز معاینه فنی در کشور از یک سبقه 10 ساله برخوردار و تنها به لحاظ کمی رشد داشته است، بر لزوم هرچه کیفی تر شدن اینگونه مراکز در کشور تاکید کرد.
وی با اشاره به نصب 600 دوربین نظارتی و یک هزار و 200 دستگاه تردد شمار آنلاین در راه ها و نقاط اصلی کشور، افزود: این دوربین ها این امکان را به ما می دهد که وضعیت و نیازهای تردد خودروها را کسب و از اتفاقات ناگوار در جاده ها به خصوص در ایام خاص و پرتردد جلوگیری کنیم.

** ضرورت نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور
معاون حمل ونقل مسافر جاده ای سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور نیز ضمن تاکید بر نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور و عزم وزیر دولت یازدهم در خصوص انجام هرچه سریعتر این کار، کل آمار اتوبوس های فعال در جاده های کشور را 20 هزار و 500 دستگاه و متوسط عمر این وسایط نقلیه را 12.7 سال ذکر کرد افزود: این درحالی است که هفت هزار دستگاه از این تعداد بیش از 15 سال عمر دارند.
نیما شهرزاد با اشاره به فعالیت 38 هزار دستگاه مینی بوس در جاده های کشور، عمر متوسط این خودروها را 24.9 دستگاه دانست و گفت: تعدا 27 هزار دستگاه از این تعداد در کشور بالای 15 سال عمر دارند که فرسوده محسوب می شوند.
وی با اشاره به وجود 38 هزار دستگاه سواری کرایه و متوسط عمر 8.3 سال، گفت: شش هزار دستگاه از این خودروها فرسوده هستند. همچنین 411 هزار دستگاه کامیون در کشور با عمر متوسط 17 سال در حال فعالیت هستند که تعداد 128 هزار دستگاه آنها فرسوده می باشند.
اقتصام(3)1836**1558


11/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 185]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن