تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802361712




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استخدامِ ویراستار از شاخص‌های رتبه‌بندی رسانه‌ها باشد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: استخدامِ ویراستار از شاخص‌های رتبه‌بندی رسانه‌ها باشد
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد گفت: می‌توان توجه به ویرایش و استخدام ویراستاران را جزو شاخص‌های مورد توجه در طرح رتبه‌بندی مطبوعات و رسانه‌های فضای مجازی در نظر گرفت.
آفتاب: حسین انتظامی در نشست هم‌اندیشیِ «ویرایش در مطبوعات» که چهارشنبه - پنجم آذرماه - در انتشارات فنی ایران برگزار شد، با اشاره به ارزشمند بودن این نشست گفت: موضوع ویرایش و زبان و ادبیات فارسی موضوع مهمی است. ادبیات و زبان فارسی در شکل وسیعش برای ما هویت‌بخش و امنیت‌آفرین است. بنابراین نباید به شکل فانتزی یا سانتی‌مانتال با آن برخورد شود.


او افزود: زبان یک امر لوکس نیست که مثل پُز روشن‌فکری با آن برخورد کنیم، از عناصر هویت‌بخش فرهنگ و تمدن است و با بی‌توجهی به آن نهایتش مثل ترکیه می‌شویم که از خودش خط ندارد. در شرایطی که گفته می‌شود تحت هجوم فرهنگی هستیم، پناه آوردن به زبان مهم است. ضمن اینکه امنیت‌آفرین هم هست؛ چون مباحث مربوط به ژئوپولیتیک زبان ارزش دارد و به کشور قدرت می‌دهد.


معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد گفت: توجه به این حوزه از سیاست‌هایی است که در معاونت مطبوعاتی دنبال می‌کنیم. لذا در جشنواره مطبوعات سال گذشته، بخش تقدیر از رسانه‌ای که به زبان و ادبیات فارسی توجه ویژه کند، اضافه شد. اصولا رسانه‌ها در ساخت زبان بسیار نقش‌آفرین هستند؛ رسانه‌های مکتوب به یک شکل و رسانه‌های شنیداری و دیداری به شکلی دیگر. امسال هم در نمایشگاه مطبوعات، این بخش رسما ایجاد شد و قرارمان این است که با شاخص‌هایی که هیأت داوران فرهنگستان زبان و ادب فارسی تعیین می‌کنند، سالی یک‌بار رسانه‌ای در این زمینه انتخاب شود.


او اضافه کرد: موضوع دیگری که معاونت مطبوعاتی دنبال می‌کند، طرح رتبه‌بندیِ روزنامه‌ها و رسانه‌های فضای مجازی است. بهتر است اجرای آن هم دست دولت نباشد. هیأت‌هایی که در این زمینه تشکیل شده‌اند، شاخص‌هایی تعیین می‌کنند. می‌توان در این شاخص‌ها به ویرایش و توجه رسانه‌ها به آن هم توجه کرد. می‌توانیم همان‌طور که تعداد همکاران یک رسانه را جزو شاخص‌های رتبه‌بندی در نظر گرفته‌ایم، داشتن بخش ویراستاری و استخدام مختصصان ویراستاری را هم جزو شاخص‌هایمان در نظر بگیریم. حتی خوب است تشکل‌هایی برای ویراستاران مطبوعات تشکیل شود.


انتظامی در بخش دیگری از این نشست درباره آینده رسانه‌های کاغذی و سنتی و وضعیت ویرایش در دنیای رسانه‌های بعدی گفت: ما به سمت جایگزینی رسانه‌ها می‌رویم. عده‌ای بدبین هستند و می‌گویند تا 10 سال دیگر بساط کاغذ جمع می‌شود. من جزو آن‌ها نیستم، اما یا بر اساس اقتضای صفحات مجازی، یا به دلیل کم سواد بودن کسانی که در این فضا فعالیت می‌کنند نسبت به روزنامه‌نگارانِ رسانه‌های کاغذی، یا به اقتضای تعجیل در این فضا و شاید به اقتضای نسلی که امروز بیشتر در این فضا هستند، ما به سمتی می‌رویم که ساخت زبانی در فضای مجازی مشکلات بیشتری دارد. شاید این مشکلات با مشکلات فضای مکتوب متفاوت باشد. این دو به لحاظ هویتی متفاوت هستند. مشکلات هم بیشتر خواهد شد، مگر اینکه چاره‌اندیشی شود.


او سپس با اشاره به اهمیت واگذاری امور، ضمن سپاسگزاری از برگزاری این نشست و تأکید بر ارزشمندی آن اظهار امیدواری کرد که در جریان واگذاری‌ها از چنین فعالیت‌هایی استفاده شود.


به گزارش ایسنا، نشست هم‌اندیشیِ «ویرایش در مطبوعات» با حضور علی‌اکبر قاضی‌زاده، احمد میرعابدینی، سیروس علی‌نژاد، فریدون عموزاده خلیلی، علی صلح‌جو، حمیدرضا ابک، هومن عباسپور و جمعی از فعالان حوزه ویراستاری و مطبوعات برگزار شد.




تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن