تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802815228




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون وزیر صنعت و معدن:با بخشی نگری به نقطه مطلوب نمی رسیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر صنعت و معدن:با بخشی نگری به نقطه مطلوب نمی رسیم ارومیه - ایرنا - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بخشی نگری باعث دوباره کاری شده و موجب می شود تا در برخی موارد به نقطه مطلوب نرسیم.


«محمدتقی کره ای » روز یکشنبه در نشست تخصصی نقشه راه علوم زمین و توسعه معدنی آذربایجان غربی در ارومیه افزود: ایران با اجرای 60 درصد طرح کاداستر معدنی از کشورهای پیشرو در اجرای این طرح بوده ولی به دلیل طولانی شدن روند انجام کار و بروکراسی موجود، متوقف شد.
وی اظهار کرد: ما طرح کاداستر (حدنگار) معدنی را در کشورهای دیگر به راحتی پیاده کردیم برای مثال در کشورهایی که می خواستیم نقشه راه ترسیم کنیم که چه اقدامی در زمینه این طرح معدنی انجام شود سریعا همکاریهای دستگاههای کشورهای مربوطه صورت می گرفت.
کره ای اضافه کرد: ایران به 30 کشور جهان خدمات فنی و مهندسی در این زمینه ارائه می کرد و روند کار در کشورهای هدف به گونه ای بود که در یک مدت زمان کوتاه کلیه دستگاهها، اطلاعات مورد نیاز کارشناسان ایرانی را در کمترین مدت آماده و ارائه می کردند و موجب تسریع در انجام کارها توسط کارشناسان ایرانی می شد.
وی گفت: کشورهایی که ایران به آنها خدمات فنی و مهندسی ارائه می داد کارشناسان ایرانی را به چشم رقیب خود نمی دیدند و این تجربه خوبی برای ما بود.
وی اظهار کرد: این تجربه برای ما در مورد بحث زلزله در کشور مشهود بود به گونه ای که با فعالیت چند موسسه مختلف در کشور در بحث زلزله، جمع بندی جامعی در این زمینه وجود نداشت ولی موسسه جایکا -سازمان دولتی مستقل بین المللی در ژاپن- که در این مورد ورود کرد به سرعت اطلاعات را جمع بندی نمود.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: این بیانگر مطالعه در این زمینه نبود و ناشی از سرعت دستگاههای داخل کشور در ارائه مطالب بود که به آنها داده شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان غربی نیز در این نشست گفت: ما دارای ذخایر فراوانی از نظر ظرفیت های معدنی هستیم ولی به درستی نتوانستیم پتانسیل های معدنی خود را بشناسیم.
«نادر صفرزاده» اظهار کرد: اگر بتوانیم ذخایر شناخته شده خود را درست مدیریت کنیم درآمد سرانه مردم استان بالا می رود و می توان به این طریق بر مشکل بیکاری نیز فائق شد.
وی صنعتی شدن را گام مهمی در ایجاد اشتغال در استان عنوان کرد و گفت: صنعتی شدن حتی در بخش کشاورزی نیز تنها راه فائق شدن بر مشکل بیکاری بوده و باید از فرصتها به بهترین نحو استفاده کرد.
وی اضافه کرد: علاقه مندان به فعالیت در بخش معادن و استخراج ذخایر معدنی در استان باید شناسایی و در این زمینه راهنمایی شوند.
صفرزاده ادامه داد: نگین فیروزه ای دریاچه ارومیه را خودمان خشکاندیم و ضروری بود تا به میزان مصرف آب در استان توجه می شد.
نشست تخصصی نقشه راه علوم زمین و توسعه معدنی استان آذربایجان غربی با حضور 130 نفر از مدیران و کارشناسان حوزه صنعت و معدن و اقتصاد استان در ارومیه برگزار شد.
آذربایجان غربی از استانهای دارای ذخایر غنی در بخش معادن است که 80 درصد تولیدات معدنی استان به صورت خام خارج می شود.
7125/581


02/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن