تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگاه ميهمان داشتند، با او غذا مى‏خوردند و دست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842501748




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمايت از طرح هاي پژوهشي بنيادي به منظور پيشبرد مرزهاي دانش


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۰ آبان ۱۳۹۳ (۱۳:۱۰ب.ظ)
رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور خبر داد: حمايت از طرح هاي پژوهشي بنيادي به منظور پيشبرد مرزهاي دانش رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران وفناوران کشور در نشست مشترک با اعضاي هيأت علمي و دانشجويان تحصيلات تکميلي دانشگاه صنعتي اصفهان از حمايت هاي ويژه اين صندوق از طرح هاي پژوهشي بنيادي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي وزارت علوم، در اين نشست که در تالار شهيد فتوحي دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد، رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور، هدف از اين گردهمايي را اطلاع رساني از امکانات اين صندوق براي توسعه علم و فناوري درکشور عنوان کرد.
دکتر نصرت‌اله ضرغام با اشاره به اهداف تأسيس اين صندوق اضافه کرد: فراهم نمودن زمينه تبادل اطلاعات پژوهشي، ايجاد ساختار و زمينه هاي مناسب جهت همکاري هاي پژوهشي، بستر سازي به منظور توليد و انتقال فناوري، حمايت از ثبت اختراع و اکتشاف و نتايج پژوهش، کمک به گسترش مرزهاي دانش و توليد علم و کمک به تجاري سازي و تسهيل در بهره گيري جامعه از نتايج پژوهش از جمله اهداف تأسيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور است.
وي با تأکيد بر لزوم پشتيباني از طرح هاي پژوهشي بنيادي وکاربردي پژوهشگران کشور تصريح کرد: صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور، حمايت از اين طرح ها را با هدف کمک به پيشبرد مرزهاي دانش و حل مسائل اساسي کشور در دستور کار دارد.
رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور افزود: کمک به اجراي طرح هاي تحقيقاتي، حمايت از دوره هاي پسا دكترا، حمايت از طرح هاي تحقيق و توسعه، اعطاي کرسي پژوهشي، کمک به ثبت بين المللي اختراعات، حمايت از ايجاد و توسعه زيرساخت هاي پژوهشي، ثبت ايده ها و طرح ها، گرنت و کمک براي به ثمر رساندن نوآوري ها و خلاقيت هاي منجر به توليد از ديگر خدماتي است که اين صندوق به تمامي ايرانيان داخل و خارج از کشور ارائه مي کند.
دکترضرغام با بيان اين که کشورهاي پيشرفته اقتصادي، سرمايه گذاري به منظور استفاده از استعدادهاي علمي کشور خود و ديگر کشورها را از دهه هاي گذشته دنبال مي نمايندگفت: کشور امريکا با جذب 40 درصد از کساني که در کشور خودشان ادامه تحصيل نمي دهند موجب توسعه علوم بنيادي و پايه در اين کشور شده است.
وي تصريح کرد: در حالي که سهم ايران از توليد علم دنيا 1.6 درصد و 40 تا 50 درصد از 33 تريليارد دلار درآمد توليدات علمي دنيا شامل محصولات علمي است، متأسفانه تجاري سازي و دارايي هاي فکري کشورمان در آمار جهاني رقمي ندارد.
رئيس بنياد ملي علم ايران وظيفه اصلي اين مجموعه را حمايت و به ثمر رساندن فعاليت هاي علمي پژوهشگران و اساتيد ايراني عنوان کرد و گفت: در اين بنياد اشخاص حقيقي شامل اساتيد و دانشگاهيان و اشخاص حقوقي شامل مسوولين آموزش عالي، صنعت، جهاد کشاورزي و ديگر نهادها و سازمان ها حضور دارند.
دکترضرغام با بيان اين که تاکنون 13 کارگروه مختلف با حضور اعضاي هيأت علمي مطرح، اولويت هاي پژوهشي کشور را مشخص کرده اند افزود: يک درصد از توليد علم کشور در اين صندوق انجام شده و تقريباً تمام فعاليت هاي اين صندوق با سياست هاي بالادستي کشور مطابقت دارد.
رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت يک هزار و 600 مقاله ISI در زمينه هاي علوم پزشکي، مهندسي، کشاورزي، علوم پايه، علوم زيستي و علوم انساني و ارائه 260 دستاورد فناورانه را از نتايج حمايت هاي اين صندوق دانست و افزود: تاکنون 18 کرسي پژوهشي 10 ساله در زمينه هاي علوم انساني، سلول هاي بنيادي، داروهاي نوترکيب را در کشور ايجاد نموده ايم که کرسي هاي احياي درياچه اروميه، خليج فارس و چشم پزشکي از جمله آن ها مي باشد.
وي ادامه داد: 24 هزار پژوهشگر از سراسرکشور با ما همکاري مي کنند که از اين ميان بيش از 13 هزار نفر به عنوان داور، ناظر و عضوکارگروه اين صندوق فعاليت مي کنند و عضو نمودن همه 60 هزار اعضاي هيأت علمي سراسر کشور و استفاده حداکثري از تمام ظرفيت هاي داخلي و خارجي بر مبناي اولويت بندي هاي نيازهاي علمي از اهداف اين صندوق مي باشد.
دکترضرغام با اعلام اين که دانشجويان مقطعي دکتري به عنوان همکار مي توانند از حمايت هاي مالي اين صندوق استفاده نمايند، بيان کرد: صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور در شش ماهه نخست سال جاري 627 پروژه تحقيقاتي دريافت نموده و تاکنون 37 درصد از اين پروژه ها مصوب شده است که به طور ميانگين مبلغ 250 ميليون ريال کمک هزينه تحقيقاتي به هر کدام از آنها اختصاص داده خواهد شد.
وي ثبت اختراع پژوهشگران دانشگاهي و غير دانشگاهي در داخل و خارج از کشور و اختصاص تمامي دستاوردهاي آن به مخترعين را از ديگر فعاليت هاي صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور عنوان کرد و افزود: تاکنون 38 اختراع توسط اين صندوق به ثبت بين المللي رسيده و از اين تعداد 8 اختراع تجاري سازي شده اند که با توجه به ظرفيت و توانايي کشور اين رقم بسيار کمي است و بايد افزايش پيدا کند.
وي کمک مالي و تسهيلات قرض الحسنه به ميزان 50 درصد به مخترعين جهت ثبت اختراع، تجاري سازي يافته هاي علمي براي رسيدن به مرحله توليد محصول، حمايت از ايجاد مراکز نوآوري در مراکز علمي کشور، ايجاد کارگروه هاي متناسب با نيازهاي کشور، افزايش منابع مالي صندوق و پيگيري برند در کنار کرسي ها و طرح هاي پژوهشي را از ديگر خدمات اين صندوق عنوان کرد.
رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور در پايان مشارکت بنيادهاي خيريه براي انجام پروژه هاي تحقيقاتي را از نشانه هاي رشد فرهنگي يک جامعه دانست و بر وجود تعالي و کمال در پژوهش هاي علمي که از ضرورت هاي جدايي ناپذير تحقيقات علمي است تأکيد کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن