تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834557817
8 صحنه عاشقانه تاریخ سینمای ایران
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
8 صحنه عاشقانه تاریخ سینمای ایران
تاریخ انتشار : شنبه 3 آبان 1393 ساعت 06:30 | شماره خبر : 1694078254506558471 تعداد بازدید: 0
پ پ
اینها هشت صحنه عاشقانه از فیلمهای ایرانی است که با آنها زندگی کردهایم و روزگار گذراندهایم.
با خاطراتی تلخ و شیرین. و چیزهایی از زندگیمان که با فیلمها و سینما آمیخته شده و به گاه یادآوری فیلمها، یاد خودمان هم میافتیم. یاد خاطرات تلخ و شیرینمان از زندگی. پس ده صحنه عاشقانه به یاد ماندنی تاریخ سینمای ایران را همراه با ما مرور کنید و از یاد لبریز شوید.
قیصر / مسعود کیمیایی - 1348
رضا رادبه: قیصر/ بهروز وثوقی آمده تا به قول خودش مهرش را از دل اعظم بردارد اما کار از همان اول خراب میشود، جایی که از دهنش پریده چرا لفظ قلم حرف می زنی؟. توی درگاه اتاق می نشیند تا نمانده باشد، به رفتن نزدیکتر. از چای خوردن، از حرف، از نگاه فرار میکند که آن یخده حرف وامانده را راحتتر بزند. کیمیایی دیالوگنویس هم به نفع کیمیایی عکس پرداز کنار میایستد و جای هر کلامی میگذارد موسیقی اسفندیار منفردزاده و سیاه سفیدِ مازیار پرتو سخن بگویند. سماور ذغالی و روشن کردن ذغال با آتش گردان امروز معنای دیگری پیدا کرده. سنت، نوستالژی، عهد بوق، اصالت یا توسعه نیافتگی را بسته به سلیقه و جوری که دنیا را میبینید میتوانید تگ کنید ولی آن روزگار کاری که اعظم/پوری بنایی انجام میداد فعلی روزمره بود. لحظهای گذرا و بیویژگی خاص، یکدم از هزاران دمِ نامریی جهان بود حتی برای آخر زمانِ خانوادهی قیصر. برای هر کس جز آن که به الوداعِ عشق آمده و نمیتواند. انگار فکر اوست که میبیند دست اعظم کبریت میکشد، شعله میاندازد به سیاهی تصویر، چند ذغال توی آتش گردان و بر آدمی که دلِ کندن ندارد. از پنجرهی رو به حیاط نگاه میکند. میبیند آتش نه سرخ که سپید و رام به دستِ یار در هوا میرقصد. مثل یک گوی نورانی میچرخد و طواف میکند گردِ زنی که دوستش دارد.
هامون / داریوش مهرجویی - 1368
ندا میری: این یه چیزیه پر از درد و راز و رمز و عشق...
نشست روبروی دکتر سماواتی. سرخورده، ناامید، تندادهای رنجور به جمود و اسیری محزون در میل گریز. خالی. خالی از حادثه. آنقدری که هیچ موجی به هیچ کرانهای نمیزد در آن پوست روشن یکدست. به دکتر گفت باید برود یک جایی که بشود نفس کشید. گفت دارد زندگیاش را تلف میکند با هامون. گفت دیگر خیال نمیکند هر آنچه از زیر قلم او بیرون میآید یک واقعه تاریخیست. تا که گم کرد حضور پیرمرد را و باقی دلدل را زیر لبی ادا کرد که همهچیز مرده است، هیچچیزی معنا ندارد. دکتر که پرسید چطور با هامون آشنا شده؟ معجزه اتفاق افتاد در صوت و صورت آن پرورده به ناز. مهشید از کلیشهیِ کهنه و بیرنگِ اصرار پدر و خواستگارِ پولدارِ عوضی و... عبور کرد و رسید به تبرکِ گزارهی بعد با هامون آشنا شدم. و تمام. کدری از چهره مهشید به تبسمی دیریاب، محو، و خیلی کوتاه، گم شد و همزمان که او رفت به بطنِ خاطرهی ذوق و شوق کودکانه مردش، تصویر کات خورد به صورتِ هامون. به شهادتِ کلامِ مهشید... که ببینیم آن هیهاتِ معصومیت و کودکی را در قامتِ بزرگسالِ مردی که دم در مطب، دردِ دلِ سهمش، عشقش، زنش با یک غریبه را گوش ایستاده است. هامون سرش عقب رفت و به دیوار تکیه کرد شنیدنِ مهشیدش را. و دوربین همانجا نامحرم شود انگار به آن یکی، دو ثانیه اوجِ بلند در این روزهایِ گسِ خطوطِ ثابت، فلاشبک زد به قدیمترها. آن روزهایی که مهشید سفید میپوشید. و هامون همانطور مات و مبهوتش میخواند به راستی صلت کدام قصیدهای ای غزل. و سرش عقب میرفت و به دیوار تکیه میکرد تماشای مهشیدش را. ستاره باران هزار سلام به آفتابش را.
نرگس / رخشان بنیاعتماد - 1370
پویان عسگری: یک مرد احساساتی آسیب پذیر بیمسئولیت، میان دو زن سخت بیکس که برای داشتن او تلاش میکنند؛ یکی میانسال و دیگری دختری که در طول داستان زن میشود. آفاق (فریماه فرجامی) میانسال، مادر و عاشق و پناه عادل (ابوالفضل پورعرب) بوده و به او عادت کرده. و نرگس (عاطفه رضوی) زن عادل، برای حفظ زندگی تازه شکفتهاش، برای پاکی عادل تقلا میکند. برای چیزی که در عرف معنا دارد؛ زن و شوهر. اما آفاقِ تنها - جایی از فیلم خطاب به نرگس میگوید دل آدم سفره نیست که هر جا رسید پهنش کنه - بدبختتر از این حرفها است. او قربانی رابطهای شده که خودش به وجود آورده؛ یک رابطه ممنوعه. نرگس (رخشان بنیاعتماد) داستان جنگ این دو زن برای به دست آوردن پسرک سربه هوا است. یکی از همان داستانهای رابطه سه نفره که در تلفیق با لحن و نشانههای آشنای سینمای خیابانی دهه پنجاه شمسی و رویکرد مستندوار و زن آزادخواهی ملایم و اثرگذار بنیاعتماد، واجد کیفیت تکاندهنده شده است. یکی از بهترین نمونههای نمایش لاقیدی مردانه در مواجهه با سخاوت زنانه در تاریخ سینمای ایران. و این میزانسن سه نفره در آخر فیلم، در آن هوای بارانی و آسفالت خیس خورده به شکل عینی تجلی پیدا میکند؛ نرگس میدود و از عادل دور میشود، عادل ایستاده و نگاهش گره خورده در نگاه آفاق که آن طرف جاده ساک پول در دست با نگاه سنگینش خواستار عادل است. عادل نگاهش را به سمت نرگس برمیگرداند که بیشتر از او فاصله گرفته، دوباره به آفاق نگاه میکند. آفاق که نگاهش روی پسرک موفرفری ماسیده، بهش میگوید: بریم عادل؟ ... و عادل دور میشود. میدود. نه به طرف آفاق. او به چند قدمی نرگس رسیده. و آفاق شوکه و درهم شکسته دور شدن آن دو را نظاره میکند و بعد از مکثی جانکاه، بیاختیار چند قدمی به سوی وسط جاده برمیدارد. کامیونی از پشت نزدیک میشود و صدای بوقش صحنه را پر میکند. خواننده روی دست خونی و بیجان آفاق میخواند: دم باد بیکسی تکیه دادن به کسی/ گل لاله عباسی یه سبد یه عباسی
قرمز / فریدون جیرانی - 1377
پویان عسگری: ناصر ملک (محمدرضا فروتن) یک عاشق بیقرار و مجنون است؛ یک دیوانهی روانی که عشق سادیستیکی به همسرش هستی مشرقی (هدیه تهرانی) دارد. او هستی را فقط و تنها فقط برای خودش میخواهد و نه هیچ کس دیگری. طاقت ندارد ببیند زنش، عشقش، همه چیزش با فردی یا افرادی بگو بخند راه بیاندازد. عرف و عقل سلیم حکم به محکومیت این روانی عاشق میدهد. همه طرف هستی را می گیرند و ناصر منفور است. اما آنچه که شهوت و حرارت و شور عاشقانه را در این بهترین فیلم فریدون جیرانی رقم میزند همان عدم تعادل این مردک روانی بیپناه است. این آدم ناجور عقدهای پرهراس مگر از زندگی چه میخواهد که این قدر تک میافتد و خودش باعث نابودی خودش میشود؟ عشق هستی، ماندن هستی، پناه هستی. توی دادگاه ناصر با چشمان تر و بغضی در گلو زل میزند توی چشم قاضی و به او میگوید: حاج آقا نذارین زنمو ازم بگیرن. توی مهمانی سالگرد ازدواج، وقتی موتیف عاشقانه فیلم شنیده میشود، نیازمند، چون کودکی که آغوش مادر میخواهد، تمنای ماندن هستی را دارد. در آن شب بارانی وقتی زنش را به خانه دعوت میکند تا کلکش را بکند – که نتوانست، هیچ وقت نتوانست – دوباره عاشقم من را راه میاندازد تا جنون عاشقانهاش در نسبت با این ترانه و حسی که نسبت به هستی دارد، شوری دوباره گیرد. او برای هستی، به خاطر عشق همه جانبهاش به او، خواهرش را از پا درمیآورد تا مبادا گزندی به جانپناهش برسد. و در انتهای فیلم، جایی که میزانسن قربانی و انتقام گیرنده عوض شده، خودش را از آنسوی مرز، از دل آتش و خون و پلیس به محبوبهاش میرساند تا بهش بگوید: بدون داشتن او زندگی هیچ معنایی ندارد. میآید تا جان خودش و هستی و دختر هستی را بگیرد. اما چه نصیبش میشود؟ هستی خونسرد و منزجر چاقو را در قلبش فرو میکند و بعد از بالای پلهها به پایین پرتابش میکند. ناصر ریق رحمت را سرمیکشد. او حالا مرده. اما ویروسش منتقل شده. هستی نشسته و به جایی نامعلوم خیره شده. احتمالا دارد به این فکر میکند که دیگر تا پایان زندگیاش هیچ مردی اینگونه آرزو و سودای او را در سر نخواهد پروراند. به اینکه هیچ دل زاری، چون دل ناصر دیگر قرار نیست برایش بتپد.
شهر زیبا / اصغر فرهادی - 1382
احسان سالم: مثل خود فرهادی که در دورانِ پیشا الی زندگی میکرد، شهر زیبا هم، زیستِ سادهتری از امثالِ جدایی نادر از سیمین دارد. اعلا و فیروزه پیشِ امام جماعتِ مسجد محل بودهاند و پیرمرد با گفتنِ این که شما پول دیه رو آماده کنید من راضیش میکنم امیدوارشان کرده، امیدوار که ابوالقاسم راضی شود و اکبر، برادرِ فیروزه و دوستِ اعلا اعدام نشود. حالا وقتِ جشن است. چلوکبابِ فرد تبریزی، با میزی پلاستیکی نوشابههای شیشهایِ زرد، با نوازندهی دورهگردی که با آکاردئون، سلطانِ قلبها میزند. حالا وقتِ آشنایی بیشتر است... اسمت چیه مشتی؟... بهش بگو اسم خودت چیه؟ چند سالته؟ از اینجا بهبعد هر نگاه و اصلن هر فعلِ فیروزه، آشکارا رنگِ مهر به خود گرفته، نمیتواند به انگشتری که اعلا برعکس به دست کرده هم بیتفاوت باشد و به خیال حلقه بودنش چند لحظهای دمغ میشود، انقدر دنیای داستان در هم گرهخورده و بیرحم است که فضای رستوران و دودِ سیگارِ اعلا و تمامِ آن تلخیِ نصفه و نیمهی انتهای سکانس مثل تنفسی و آبِ گوارایی در کنارِ دوزخ است. مهرِ این سکانس به اطراف هم پاشیده شده، طوری که بعد از رسیدن به خانه، فیروزه با حالتی ملتمسانه پرسیده فردا هم میای؟... دلمان تنگ شده برای عاشقیکردنهای شخصیتهای فرهادی.
جرم / مسعود کیمیایی - 1389
کاوه اسماعیلی: مثل آن صحنه معروفِ فیلم که رفیق برای نمایش ایمانش دست در کیسهی مار میکند و گذر سیاوش از آتش را بی هیچ پردهپوشی تماشا میکنیم اینجا هم کیمیایی، توصیفِ واژه را تبدیل به خودِ واژه میکند. رضا سرچشمه زیر پلهها ایستاده و جوری ملیحهاش را تماشا میکند که عشق مثل خون از جسم یار بیرون میریزد و ملیحه میگوید وقتی اینجوری نگاه میکنی اینجوری میشه دیگه. وقتی میخواهند بروند یه وَری که رضا کُت سیاهی که درست بیرون درِ خانه به تن کرده، پوشیده و ملیحه آن یه چادر سفیدِ بهترش را سر کرده، راست قامت و درخشان از کنار دیواری رد میشوند که دربهدرهایِ بد رنگِ خمودهی کنج دیوار زیر پایشان دراز میشوند. و بعد هنگام وداع رضا همه لطافتش را جمع میکند و عاشقانهاش را اینجوری خطاب به ملیحه میگوید که تو خودت گرگی. لبخند ملیحه قانعمان میکند که این رمانتیکترین سوی کیمیایی و مردانش است.
چیزهایی هست که نمیدانی / فردین صاحبالزمانی - 1389
وحید جلالی: به خاطر قوانین سینمای ایران که تصویر کردن عشق در آن سخت است، فیلم عاشقانه ساختن در سینمای ایران هم سخت است و به طبع پیدا کردن سکانسی عاشقانه در سینمای ایران مانند نمونههای درخشانی که از سینمای جهان به یاد داریم هم سختتر. انتخابها محدودند و بارها، کم و زیاد، از آنها گفته شده. اما چیزهایی هست که نمیدانی از معدود فیلمهای متأخر ساخته شده در این گونه است که دو سه سکانس محشر دارد که به درد این بخش میخورد. دوربین با نمایی زیبا از شب و چراغهای خاموش و روشناش شروع میکند تا علی و خانم دکتر داخل قاب قرار بگیرند. قابی با رنگهای گرم و زنده و نگاههای مشتاق این دو؛ انگار در تضاد با قاب خلوت و ساکن با رنگهای سرد و دلمردهی خانه علی که تا پیش از این علی را چندینبار تنهایی در آن دیده بودیم. قبلتر دلمان میخواست همراه علی و خانم دکتر وارد کافه دنیس میشدیم. به خصوص که شب قبل، از گذشتهشان برای هم گفته بودند و چشمان ما حریصانه دنبال آنها بود ولی انگار هنوز مَحرَم نبودیم تا اینجا. تا جایی که علی شروع به گفتن میکند. کسی که سکوت و سردیاش، بیعملی و نظارهگر بودناش را تا به حال دیده بودیم. حالا ولی او برای اولین بار (؟) از سیما (گذشته) عبور میکند و به خانم دکتر (حال) میرسد و این خود تغییر بزرگی است. و در انتهای همین سکانس است که خانم دکتر از علاقه خود به علی میگوید که هم او و هم ما این را به قطعیت در بخش پایانی فیلم میفهمیم .قرار نیست علی این بار رهایش کند. حداقل ما تماشاگرهای هنوز رمانتیک دوست داریم اینگونه فکر کنیم.
کلاس هنرپیشگی / علیرضا داوودنژاد - 1391
ندا میری: هل من ناصر ینصرنی؟
داخل خانه جنگ است. خانواده بزرگ مادربزرگ افتادهاند به جان هم و پیرزن از صبح همان روز مسخ شده است در این اغتشاشِ غریبِ بالا و پایینشدنِ قیمتِ سکه که دارد مرزهای حریم خانوادهاش را جابجا میکند. فارغ از این بلبشو، آن سوی شهر کوچک، دستهای دخترکی را بردهاند به مسلخ یک حنابستن ناخواسته و پسرک، عاشق قدیمی که هنوز بوی خوب و نوجوانِ میخواهمش در پیچ و تاب کلامش جاری است، ویلان و حیران گز میکند آسفالت شهر خاکستری مهگرفته را. چرا باران نمیزند؟ تا شرجیِ جان پسربچه را کمی سبک کند و اشکهایش را به میان گیرد؟ پسرک خودخواسته یا ناخواسته میآید تا خانه پیرزن. صدای بلندِ میخواهند او را از من بگیرند پسر شاید چاره کند آن همهمه پول پدر خودم است را. پسربچه میبارد. صادقانه میبارد و صدای صداقتش دانه دانه آجر آن خانه را میلرزاند تا دیگر کسی در این ضیافت نوپای مرد شدن، جرات نکند حرف از فروش خانه بزند. علی هنوز پاک است از چرتکه انداختنهای همه آن بزرگترها و بزرگتری میکند میانشان به آراستگی ناب یک عاشقانه ساده، صمیمی. بوی خواهش او مشام پیرزن را مینوازد و او را از کمای وحشتآلود روزِ دهشت میپراند. روزِ دهشت مگر غیر از همان روزیست که برقِ زر حکمرانی کند بر درخشندگی چشمهای عشاق کوچک؟ دلِ شکسته علی و فریاد هل من ناصر ینصرنی او، دستهای پیرزن را تکان میدهد. عشق بیمهابای نوجوانی، میتواند جهان را برقصاند. (برترین ها به نقل از هفت فاز)
تاریخ انتشار : شنبه 3 آبان 1393 ساعت 06:30 | شماره خبر : 1694078254506558471 تعداد بازدید: 0
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]
صفحات پیشنهادی
10صحنه عاشقانه تاریخ سینمای ایران؛ از قیصر تا قرمز |تصاویر|
10صحنه عاشقانه تاریخ سینمای ایران از قیصر تا قرمز |تصاویر| 7 فاز اينها ده صحنه عاشقانه از فيلمهاي ايراني است كه با آنها زندگي كردهايم و روزگار گذراندهايم با خاطراتي تلخ و شيرين و چيزهايي از زندگيمان كه با فيلمها و سينما آميخته شده و به گاه يادآوري فيلمها ياد خودمان10صحنه عاشقانه تاریخ سینمای ایران/تصاویر
اینها ده صحنه عاشقانه از فیلمهای ایرانی است که با آنها زندگی کردهایم و روزگار گذراندهایم با خاطراتی تلخ و شیرین و چیزهایی از زندگیمان که با فیلمها و سینما آمیخته شده و به گاه یادآوری فیلمها یاد خودمان هم میافتیم یاد خاطرات تلخ و شیرینمان از زندگی پس ده صحنه عاشقانپرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران
پرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایراناین فیلم شب گذشته در تهران 60 میلیون تومان فروش داشته است علی سرتیپی یکی از تهیهکنندگان این فیلم با اعلام آخرین آمار فروش شهر موشها 2 گفت خوشبختانه روند خوب فروش این فیلم همچنان ادامه دارد و شب گذشته در تهران 60 میلیون تومان فرواولین فیلم سه بعدی ژانر کودک در تاریخ سینمای ایران در راه سی و سومین جشنواره فجر
اولین فیلم سه بعدی ژانر کودک در تاریخ سینمای ایران در راه سی و سومین جشنواره فجر رضا خطیبی گفت با دعوت از گروهی از جلوه گران فرانسوی مشغول ساخت اولین فیلم سه بعدی استاندارد سینمای ایران هستیم سیدرضا خطیبی کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران پیرامون فیلم ساکران رایگانپرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران در مناطق محروم
اکران رایگان پرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران در مناطق محرومبم سیستان و بلوجستان از برنامه های اکران ما است منیژه حکمت با اشاره به فروش فعلی شهر موشها 2 بر یاری و حمایت مردم از این فیلم تاکید کرد و گفت حضور تک تک مردم باعث شد که اتفاقی در سینمای ایران رخ دهد و آن هم فروش چنزندگی شیرین زوج های سینمای ایران/ تصاویر
زندگی شیرین زوج های سینمای ایران تصاویر تاریخ انتشار شنبه 26 مهر 1393 ساعت 16 35 | شماره خبر 1686280832681300959 تعداد بازدید 28 پ پ ازدواج هنرمندان با یکدیگر و تشکیل زوج هنری رواج بسیار دارد گرچه این امر در هالیوود با شایعات و اختلافات بسیار همراه است اما زوجهای هنرمندتاریخ ایران یک شگفتی برای جهانیان است | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۷ ۲۷ – ماسیمو برای وزیر میراث فرهنگی و گردشگری دولت پیشین ایتالیا تاکنون چندین بار به ایران سفر کرده و با مقامات مختلف کشورمان دیدار و گفتگو کرده است وی که در حال حاضر نماینده مجلس نمایندگان و رییس دایرهالمعارف ترِکانی ایتالیا است پیش از سفر به ایران برای شیک مصاحبه غافلگیر کننده با تهیهکننده فقید «قیصر» دلیل رواج «مهوشیسم»، «گنج قارونیسم&
یک مصاحبه غافلگیر کننده با تهیهکننده فقید قیصردلیل رواج مهوشیسم گنج قارونیسم قیصریسم در سینمای ایران نحوه دخالت دربار پهلوی در سینماعباس شباویز گفت زمانی که فیلمهایی مانند کلفت خوشگله روانه سینماها شد هنرپیشهای هم مانند لاندا بوزانکا آمد وقتی فیلم مردی که دو بار میتواند سبیست و ششم مهر در آینه تاریخ معاصر ایران
بیست و ششم مهر در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز شنبه بیست و ششم مهر 1393 هجری خورشیدی بیست و سوم ذی الحجه 1435 هجری قمری و هجدهم اکتبر سال 2014 میلادی است 59 سال پیش در چنین روزی لایحه ی پیوستن ایران به پیمان دفاعی سنتو به تصویب مجلس سنا رسید مهمترین رویدادهای تاسينماي ايران و شبههاي به نام اقتباس
سينماي ايران و شبههاي به نام اقتباس ازجمله مسائلي كه درعرصه سينما رواج دارد اقتباس است به اين صورتكه موضوعات براساس قصههاي شاخص نوشته ميشوند تا با تصويرسازي بيشتر و بهتر در ذهن مخاطبان جاي بگيرند نویسنده اسماء معتمدي ازجمله مسائلي كه درعرصه سينما رواج داردرکورد بیسابقه در تاریخ هواپیمایی ایران
رکورد بیسابقه در تاریخ هواپیمایی ایران در روز 20 مهر امسال 1015 پرواز از آسمان ایران عبور کرد تا رکوردی بی سابقه در تاریخ هواپیمایی ایران به ثبت برسد ایسنا از ابتدای سال جاری و با توجه به ادامه یافتن درگیریهای نظامی در عراق و ناامنیهای ایجاد شده در کشور اوکراین اقبال شحضور سینمای ایران با سه فیلم در بغداد/ تصویربرداری «ابله» در طرشت ادامه دارد
فرهنگ و هنر سینمای ایران چند خبر از سینما حضور سینمای ایران با سه فیلم در بغداد تصویربرداری ابله در طرشت ادامه دارد پایان فیلمبرداری فیلم کوتاه مارگاریتا حضور سه فیلم ایرانی در جشنواره بغداد نقد فیلم خانوم در باشگاه فیلم نیاوران مرور فیلمهای مستند جشنواره ویزیون دورنام آیت الله مهدوی کنی در تاریخ مشعشع انقلاب، جاودانه خواهد ماند |اخبار ایران و جهان
نام آیت الله مهدوی کنی در تاریخ مشعشع انقلاب جاودانه خواهد ماند آن عالم وارسته که از سابقون انقلاب اسلامی و از حامیان و پیشکسوتانِ مجاهدت در نهضت امام خمینی بود چه در دوران مبارزات قبل از پیروزی انقلاب و چه در مسیرِ استقرار و تحکیمِ نظام مقدس اسلامی متواضعانه از هیچ تلاشی دریصحنه های معروف سینمای جهان به روایت لگوها + تصاویر
صحنه های معروف سینمای جهان به روایت لگوها تصاویر مورگان اسپنس نوجوان 15 ساله ای است که سعی کرده با لگوها صحنه های برتر فیلم های معتبر سینمای جهان همچون فیلم های درخشش ای تی دراکولا زندگی پی و جادوگر اوز شبیه سازی کند به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران انتهای پدختر معلول ایرانی به دنبال ثبت یک رکورد تاریخی
دختر معلول ایرانی به دنبال ثبت یک رکورد تاریخی قهرمان ریکرو پارالمپیک و پاراآسیایی به فکر کسب سهمیه المپیک ریو است تا به عنوان یکی از نوادر تیروکمان جهان در هر دو رویداد المپیک و پارالمپیک 2016 مسابقه دهد این در حالی است که اسکار پیستوریوس قهرمان پارالمپیک دوومیدانی توانست در اگاهشمار تاریخ ایران؛ سرشار از جلوههای بشردوستی کزازی: ایرانیان یکی از دگردوستترین مردم جهان هستند
گاهشمار تاریخ ایران سرشار از جلوههای بشردوستیکزازی ایرانیان یکی از دگردوستترین مردم جهان هستندچهره ماندگار شعر و ادب ایرانزمین با بیان اینکه ایرانیان یکی از دگردوستترین مردم جهان هستند گفت تاریخ و پیشینه ایران گواه محکمی بر این مدعاست به گزارش خبرگزاری فارس از همدان میدست خالی سینمای ایران از غدیرخم
دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۱۶ سینمای ایران در طول بیش از سه دهه فعالیتش در بعد از انقلاب اسلامی فیلم قابل توجه ای درباره امام اول شیعیان و اتفاقات مهم مربوط به آن از جمله حادثه بزرگ غدیر خم تولید نکرده است به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سینمای ایران در پ-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها