واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فیلمساز ایتالیای : کیفیت فیلم های جشنواره فیلم کوتاه مرا شگفت زده کرد تهران - ایرنا - دیوید پومپئو کارگردان فیلم کوتاه محل اعتراف در کلیسا است. فیلم وی در بخش مسابقه بین الملل این جشنواره حضور یافته ، اثر او در مورد گروه مقاومت در ایتالیا در جریان سال های جنگ جهانی دوم است.

داستان این کارگردان ، یک پارتیزان که در فرار از دست نازی ها در محل اعتراف یک کلیسا پنهان می شود. درواقع این فیلم یک درام روان شناسانه است بین دو نفر از دو سوی یک جنگ. یک فیلم ضد جنگ.
روابط عمومی جشنواره فیلم کوتاه گفت و گویی با وی ترتیب داده است ؟
س : آیا فیلم های دیگر جشنواره را دیده اید و نظرتان در مورد آن ها چیست؟ آیا سعی کرده اید فیلم های بخش سینمای ایران را نیز ببینید؟
- بله، من فکر می کنم در هر دوی این بخش ها فیلم های بسیار خوبی به نمایش گذاشته شده اند. من به خاطر تصویربرداری بسیار خوب بخش قابل توجهی از فیلم ها و قاب های بسیار خوب فیلم ها سورپرایز شدم. بعضی از فیلم ها بسیار قوی و با ساختار بسیار استانداردی بودند. و خب در هر دوبخش ، هم در بخش ملی و هم بخش بین الملل شاهد این کیفیت بالا بودم.
س:آیا فیلم خاصی بود که توجه شما را به خودش جلب بکند؟
- اکثر فیلم هایی را که دیدم دوست داشتم. اما اگر بخواهم به مورد خاصی اشاره کنم. می توانم به فیلم داستانی انضباط از کشور سوئیس و به کارگردانی کریستوف ام صابر اشاره کنم. فکر می کنم فیلم بسیار خوبی بود با موضوعی جذاب.
**س : با توجه به فیلم هایی که در بخش ملی دیده اید چه تفاوت اساسی بین فیلم های کوتاه ایرانی و فیلم های کوتاهی که در ایتالیا ساخته می شود دیدید؟
- فکر می کنم فیلم های ایرانی خیلی بهتر از فیلم های ایتالیایی هستند. این را بیشتر در مورد کیفیت فنی فیلم ها می گویم. مخصوصاً فیلم هایی که در روز چهارم جشنواره دیدم خیلی توجهم را به خودشان جلب کردند. بیشتر به لحاظ کارگردانی، انتخاب قاب ها، کیفیت تصویر فیلم.
**س : چقدر با انجمن سینمای جوانان ایران و جشنواره ی بین المللی فیلم کوتاه تهران آشنایی داشتید؟
- از طریق جستجوهایی که در اینترنت انجام دادم با این جشنواره آشنا شدم و خب این طور نبود که از قبل آشنایی خاصی با این جشنواره داشته باشم. اما چیزی که الآن باعث شگفتی من شده بزرگی و گستردگی این جشنواره است.
**س : چه ویژگی در این جشنواره دیدید که تصمیم گرفتید فیلمتان را برای شرکت در آن ارسال کنید؟
- دوست دارم کارم را در بسترهای فرهنگی متفاوتی به نمایش بگذارم. از طرفی هم بسیار کنجکاو بودم بدانیم بدانم در فرهنگ ایرانی چه بازخوردی می توانم داشته باشم.
**ُس : الآن که اینجا حضور دارید نظرتان در مورد کلیت جشنواره چیست؟ هم از لحاظ کیفیت اجرا و هم از لحاظ کیفیت فیلم های حاضر در بخش مسابقه؟
- به نظرم کیفیت کلی جشنواره بسیار بسیار خوب است. مخاطب بسیار زیادی دارد، میزبان های بسیار خوبی هستند و فکر می کنم اتمسفر بسیار خوبی بر جشنواره حاکم است. مکان برگزاری جشنواره هم بسیار عالی و مناسب است.
در ایتالیا ما به سختی جشنواره و برنامه ریزی در این حد برای فیلم کوتاه داریم. در ایتالیا این حد از کیفیت در برگزاری جشنواره ها بیشتر برای فیلم های بلند و سینمایی انجام می شود و برای فیلم کوتاه تا این حد سرمایه و کار سازمانی هزینه نمی شود.
**س : آیا بازخوردی از مخاطبان ایرانی برای فیلمشان گرفته اند؟
- بله. من متوجه شدم در زمان نمایش فیلم مردم فیلم من را دوست داشتند و به جزئیات مختلف فیلمم واکنش نشان می دادند. به خاطر همه ی این ها از شما ممنونم.
سی و یکمین جشنواره فیلم کوتاه امشب در تالار وحدت به کار خود پایان می دهد.
فراهنگ ** 9246**1601**
27/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]