تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798298061




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سخنان نامزد بهترین کتاب سینمایی سال درباره کتابش


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و ادب > کتاب
سخنان نامزد بهترین کتاب سینمایی سال درباره کتابش
عباس بهارلو گفت: گاهی از ادامه کار ناامید می‌شوم به دلیل این‌که حیطه کار آن‌قدر گسترده شده که جمع‌آوری اطلاعات آن به این آسانی نیست.



به گزارش خبرگزاری مهر، عباس بهارلو سومین جلد فیلم‌شناخت را که به آثار سینمایی از سال 1372 تا 1383 اختصاص دارد، منتشر کرده و این کتاب به عنوان یکی از نامزدهای بهترین کتاب سینمایی سال انتخاب شده است. جمع‌آوری اطلاعات مربوط به این کتاب یک سال وقت گرفته است و بهارلو هم‌ اکنون مشغول نگارش جلد چهارم این مجموعه است که مربوط به فیلم‌های سینمایی از سال 1383 تا 1391 می‌شود. او که با از ابتدا با انگیزه شخصی شروع جمع‌آوری اطلاعات فیلم‌های سینمای ایران کرده است، گفت: مصاحبه‌ای میان هوشنگ کاووسی و فرخ غفاری در دهه چهل خواندم که آقای غفاری در آن مصاحبه گفته بود باید اسناد و مدارک مربوط به فیلم‌های سینمای ایران را جمع‌آوری کرده و ثبت کنیم، چون اگر قرار باشد روزی تاریخ سینمای ایران نوشته شود از همین منابع می‌توان این کار را انجام داد. ایشان به طور مشخص به عنوان‌بندی اشاره کرده بودند و آقای کاووسی در پاسخ به آقای غفاری گفته بود که این سینما آن‌قدر بی‌ارزش و بی‌اعتبار است که ثبت فیلم‌های این سینما ارزشی ندارد. من با آقای غفاری موافق‌تر بودم و فکر کردم که باید اسناد و مدارک فیلم‌های سینمای ایران را جمع‌آوری کنیم و از سال 63 به جمع‌آوری اطلاعات در این زمینه پرداختم. در نهایت در پایان دهه 70 جلد اول این فیلم‌شناخت توسط دفتر پژوهش‌های فرهنگی در قالب یک کتاب منتشر شد. او با اشاره به مشکلاتی که برای انتشار این فیلم‌شناخت‌ها دارد، گفت: فیلمسازان به هیچ‌جه برای ثبت ماندگار فیلم‌های خودشان تلاشی نمی‌کنند و به سختی با اکراه و با بی‌اعتنایی پاسخ دوستان من را برای دادن عنوان‌بندی و تیتراژ می‌دهند. با این وضع مشخص نیست برای فیلم‌هایی که اکران نشده چطور باید به تیتراژ دست پیدا کنیم. در حال حاضر بسیاری از فیلم‌های سال‌های 90 و 91 هم فراموش‌شده و یا ناشناخته هستند. من از میان یک فهرست گسترده بیش از 100 فیلم را انتخاب کردم که بخشی از آنها ناشناخته هستند و به‌زودی هم فراموش خواهند شد اما سازندگان همین فیلم‌ها هم تلاشی برای ثبت و ماندگاری اثر خود ندارند. بهارلو در پاسخ به این پرسش که چه بازخوردها و واکنش‌هایی پس از انتشار این مجموعه دریافت کرده است، توضیح داد: فکر می‌کنم بازخودها از یک لحاظ مثبت باشد. بارها گفتم و نوشتم اگر روزی روزگاری یکی از دوستان بخواهد درباره طراحان صحنه، گریمورها، تدوینگران، عکاسان، فیلمبرداران و  ... تحقیق کنند، فیلم‌شناخت اطلاعات خوبی در اختیار محققان قرار می‌دهد اما از سوی دیگر گاهی هم از ادامه کار ناامید می‌شوم به دلیل این‌که حیطه کار آن‌قدر گسترده شده که جمع‌آوری اطلاعات آن به این آسانی نیست. تولید فیلم‌های سینمایی در کنار فیلم‌های تلویزیونی، ویدئویی و نمایش خانگی کاملا مرز میان فیلم‌های سینمایی و غیرسینمایی را به هم ریخته است و نمی‌توان به درستی فهمید که کدامیک از آن‌ها سینمایی هستند. این کار تحقیق گسترده‌ای نیاز دارد که گمان نمی‌کنم به راحتی بتوان از پس‌اش بربیایم. به‌ویژه با عدم همکاری فيلمسازان که به آن اشاره کردم.


۱۳۹۳/۷/۲۶ - ۱۶:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن