واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ مهر ۱۳۹۳ (۱۴:۵۸ب.ظ)
اولين مجتمع آموزشي شبانهروزي غيردولتي خيريه کشور افتتاح شد مراسمي با حضور امام جمعه شهرستان هنزا، استاندار کرمان، مدير کل آموزش و پرورش استان کرمان و جمعي از مسوولان محلي استان اولين مجتمع آموزشي شبانهروزي غيردولتي خيريه کشور در شهر "هنزا" افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاري موج، اولين مجتمع آموزشي شبانهروزي غيردولتي خيريه کشور با نام "مدرسه زندگي" به همت سيد "محمد صدرهاشمينژاد" راهاندازي و افتتاح شد.
رئيس هيأت مديره بنياد خيريه صدرهاشمينژاد در آيين افتتاح اين مجتمع آموزشي گفت: نخستين حلقه زنجيره مدارس شبانهروزي براي حمايت از دانشآموزان باهوش و بيبضاعت در منطقه هنزا از توابع شهرستان رابر استان کرمان احداث شد و دانشآموزان بيبضاعت و با استعداد اين منطقه از امکانات زندگي و تحصيلي رايگان بهرهمند ميشوند.
وي گفت: تاکنون در فاز اول مجتمع مدارس زندگي بالغ بر 15 ميليارد تومان هزينه و 15 ميليارد تومان ديگر براي اتمام مجتمع برآورد شده که مهرماه 94 فاز دوم بهرهبرداري خواهد شد. بنيانگذار مؤسسه خيريه فرهنگي-آموزشي صدرهاشمينژاد گفت: برنامه ما در احداث مجتمعهاي آموزشي فرهنگي در تمام استانهاي کشور است.
سيد محمد صدرهاشمينژاد اظهار داشت: اميدواريم افتتاح اين مجموعه نقطه عطفي براي مردم منطقه و آموزش و پرورش کشور باشد.
بنيانگذار مؤسسه خيريه فرهنگي آموزشي صدرهاشمينژاد با اشاره به اينکه اسلام به معني انسانيت، دانش، خرد و توشه برداشتن از دنيا است، گفت: که اين کار نياز به آموختن و پرورش پيدا کردن دارد، بايد ابتدا بتوانيم خود را با نگاه اسلامي ساخته و بعد در زمينه انسانسازي که هدف اين مجتمعها است، گام برداريم.
وي بيان داشت: با توجه به اينکه هر روز مقدورات ما بيشتر ميشود بايد احساس مسووليت ما نيز بيشتر باشد.
صدرهاشمينژاد گفت: در کشور ما در زمينه مديريت کارآمد کمبودهايي وجود دارد که بايد رفع اين نقيصه حتما جنبههاي مديريت اخلاقي و اسلامي آن را تقويت کنيم.
وي يادآور شد: در حال حاضر کشور ايران از لحاظ تحصيلات به معناي آموزش چيزي زيادي از دنيا کم ندارد و اگر کسري وجود دارد، در زمينه پرورش است.
بنيانگذار مؤسسه خيريه فرهنگي-آموزشي صدرهاشمينژاد تصريح کرد: به دليل نياز به توسعه منابع انساني بايد پرورش در حوزه مديريت را مورد توجه قرار دهيم.
وي با اشاره به تأسيس مجتمع خيريه فرهنگي و آموزشي صدرهاشمينژاد گفت: در صدد تأسيس بنياد آموزشي و فرهنگي بودم که چهار جنبه آموزش، فرهنگ، علم و پرورش را لحاظ کند که اين بنياد با اولويت قرار دادن اين چهار موضوع در سال جاري به بهرهبرداري رسيد.
صدرهاشمينژاد خاطرنشان کرد: برنامههاي مشخصي براي ايجاد مراکز شبانهروزي آموزش و پرورش در تمام استانهاي کشور داريم که هر کدام از اين مجتمعها حدود 900 دانشآموز را از مقطع ابتدايي تا متوسطه پوشش ميدهد.
بنيانگذار مؤسسه خيريه فرهنگي آموزشي صدر هاشمينژاد گفت: کساني ميتوانند در اين مجتمع حضور يابند که داراي استعداد و از خانوادههاي بيبضاعت باشند که خانواده آنان توان اداره تربيت و آموزش فرزندان خود را نداشته باشند.
وي عنوان کرد: قصد ما اين است که در اين مراکز نيروي انساني با دانش تربيت کنيم که در آينده کشور نقش تعيين کننده داشته باشند.
مجتمع آموزشي شبانهروزي غيردولتي "مدرسه زندگي" نخستين پروژه مؤسسه بنياد خيريه فرهنگي و آموزشي صدرهاشمينژاد است که در راستاي فراهم سازي زمينهها و بسترهاي رشد در عرصه ملي براي بهبود در ارائه خدمات خيريهاي، فرهنگي، آموزشي، هنري و پژوهشي مبتني بر جديدترين روشهاي علمي و تجربي فعاليت ميکند.
لازم به ذکر است فاز يک اين مجتمع "مدرسه زندگي" شامل کارگاههاي آموزشي، مدرسه، رستوران و خوابگاه است و در سال تحصيلي جديد 114 دانشآموز دختر و 108 دانشآموز پسر در پايههاي هفتم و هشتم دوره اول متوسطه در اين مجتمع پذيرش شدهاند.
هنزا، زادگاه بنيانگذار اين بنياد، مهندس سيد محمد صدرهاشمينژاد، منطقهاي زيبا از توابع شهرستان رابر و در مسير جاده بافت-جيرفت در 15 کيلومتري بخش ساردوئيه استان کرمان واقع شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]