محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832603796
رشد ۴۷ درصدی وصول درآمدهای فروش نفت/ قطع وابستگی مسکن مهر به منابع بانک مرکزی
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: رشد ۴۷ درصدی وصول درآمدهای فروش نفت/ قطع وابستگی مسکن مهر به منابع بانک مرکزی
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به رشد ۴.۶ درصدی اقتصاد ایران در ۳ ماه نخست امسال و طرح برخی ابهامات درباره این نرخ، یکی از عوامل زمینهساز این رشد را افزایش ۴۷.۳ درصدی وصول درآمدهای ارزی فروش نفت دانست. «وابستگی طرح مسکن مهر به منابع بانک مرکزی قطع شد.» به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ولی الله سیف، در نشست مشترک دولت و مجلس، ضمن تشریح رویکردهای سیاستی بانک مرکزی در سال گذشته و نتایج آن گفت: حفظ انعطاف در سیاستهای پولی در جهت مهار تورم و تخصیص کارآمدتر منابع اعتباری بانک ها، افزایش توان تسهیلاتدهی شبکه بانکی و همکاری سایر نهادهای ذیربط نظیر قوه قضائیه و مجلس از مهم ترین رویکردهای بانک مرکزی در حوزه سیاست های پولی، اعتباری، نظارتی و ارزی به شمار می روند.
رئیس شورای پول و اعتبار شرایط تورمی، نوسان بازار ارز و رکود عمیق اقتصادی را «وضع ویژه نیمه نخست سال 92 » برشمرد و گفت: نرخ تورم بالا و شتابان، رکود عمیق اقتصادی، تلاطم در بازار ارز و رفتار سوداگرانه در این بازار از وجوه بارز اقتصاد کشور در این دوره به حساب میآید.
وی افزود: مجموعه این شرایط، پیش بینی تحولات آینده اقتصاد را به ویژه برای فعالیت های مولد دشوار و ریسک های تصمیم گیری را به شدت افزایش داده بود.
سیف با بیان اینکه وضع عمومی اقتصاد کشور در مقطع یاد شده، بازبینی اساسی در رویکردهای سیاستی را الزامی ساخته بود، افزود: با توجه به آثار مخرب اجتماعی، اقتصادی و سیاسی تورمهای فزاینده، اولویت اصلی مجموعه سیاست گذاری کشور بر مهار نرخ تورم قرار گرفت. جهت گیری مذکور بیشتر به این علت بود که در وضع یاد شده، کاهش نرخ تورم و اصلاح انتظارات تورمی در بهبود وضع تولید نیز موثر بود.
وی تاکید کرد: با توجه به تاثیرپذیری نرخ تورم از رشد نقدینگی، اولویت های تعیین شده و وضع واحدهای تولیدی، رویکرد بانک مرکزی در حوزه سیاستهای پولی و اعتباری بر ارتقای انضباط پولی و هدایت منابع به سمت واحدهای تولیدی متمرکز شد.
رئیس کل بانک مرکزی، با بیان اینکه در نخستین گام اصلاح رویه ناسالم تامین طرح مسکن مهر در دستور بانک مرکزی قرار گرفت، تاکید کرد: علاوه بر تداوم مالی طرح مسکن مهر، وابستگی این طرح به منابع بانک مرکزی قطع شد و تاثیر این اقدامات در کاهش رشد پایه پولی و نقدینگی و بهبود ترکیب رشد نقدینگی سال 92 در مقایسه با سال 91 به خوبی قابل رویت است.
رئیس شورای پول و اعتبار افزود: بازبینی سیاستهای پولی به ویژه نرخهای سود بانکی و نیز تبیین اولویت های اعتباری بانک مرکزی برای شبکه بانکی، در هدایت منابع به سمت فعالیتهای تولیدی نقش موثری ایفا کردند. با توجه به وضعیت رکودی حاکم بر اقتصاد کشور، رویکرد اصلی بانک مرکزی در حوزه سیاستهای اعتباری بر تامین مالی سرمایه در گردش متمرکز و این امر در تنظیم سیاستهای اعتباری بسته خروج غیرتورمی از رکود اقتصادی نیز بازتاب یافت.
سیف با بیان اینکه مقرر شد بانکها دست کم 60 درصد از تسهیلات اعطایی خود را به تامین سرمایه در گردش اختصاص دهند، تصریح کرد: تخصیص و تامین ارز مورد نیاز تمامی اولویتهای کالایی (با تاکید بر قطعات، مواد اولیه و کالاهای واسطه ای مورد نیاز تولید)، افزایش عرضه ارزهای پرمتقاضی، کاهش هزینه های سربار نقل و انتقالات ارزی و بازبینی مقررات ارزی با هدف کاهش مقررات مزاحم و رویههای زائد، اقدامات اساسی بانک مرکزی در حوزه بازار ارز را تشکیل میدهد.
وی با برشمردن نتایج رویکردهای اتخاذ شده که بیشتر تحت تاثیر هماهنگی اعضای دولت، به خصوص تیم اقتصادی حاصل شده است، افزود: نرخ تورم نقطه به نقطه و متوسط 12 ماهه در مسیر کاهش مستمر خود، به ترتیب به 14.4 درصد و 21.1 درصد در شهریور سال 93 رسید؛ این در حالی است که نرخ های یاد شده در طول سال 92 به بالاترین سطح خود، یعنی 45.1 درصد برای تورم نقطه به نقطه، و 40.4 درصد برای تورم متوسط 12 ماهه رسیده بود.
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به برقراری ثبات در بازار ارز افزود: میانگین و انحراف معیار نرخ دلار در بازار آزاد در 12 ماهه منتهی به پایان شهریور 93 نسبت به دوره مشابه سال قبل به ترتیب 7.4 و 57.8 درصد کاهش داشته است. آثار مثبت این تغییر شرایط در بازار ارز نه تنها در کاهش شتاب افزایش قیمت های داخلی کالاها و خدمات محسوس بود، بلکه سبب شد از ریسک فعالیت های تولیدی، تجاری و سرمایه گذاری که وابستگی قابل توجهی به ارز دارند نیز به میزان زیادی کاسته شود.
سیف درباره تقویت تامین مالی تولید گفت: تضعیف انتظارات تورمی و نیز کاهش بازدهی سفته بازی در بازار دارایی ها (به ویژه بازار ارز) سبب ارتقای جذابیت نسبی تولید شد. حجم تسهیلات پرداختی بانکها در 5 ماهه سال 93 به 113 هزار و 510 میلیارد تومان رسید که در مقایسه با رقم مشابه سال قبل ( 80 هزار و 81 میلیارد تومان) معادل 40.5 درصد رشد داشته است. در این میان 59.3 درصد از تسهیلات پرداختی بانک ها به تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اختصاص داشته است. این سهم برای تسهیلات پرداختی به بخش صنعت و معدن معادل 79.5 درصد بوده است.
وی تاکید کرد: براساس محاسبات مقدماتی و اولیه، تولید ناخالص داخلی کشور به قیمت های ثابت سال 1383 در سه ماهه اول سال 1393 به حدود 480 هزار و 491 میلیارد ریال رسیده است که در مقایسه با رقم مشابه سال قبل (فصل نخست سال 92 به میزان 459 هزار و 252 میلیارد ریال) 4.6 درصد رشد نشان میدهد. رشد ارزش افزوده تمامی گروه های اقتصادی (شامل کشاورزی، نفت، صنعت و معدن و خدمات) در فصل اول سال 93 نسبت به فصل اول سال 92 مثبت بوده است.
رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه اعلام رشد اقتصادی 4.6 درصدی در فصل اول سال 93 پس از هشت فصل رشد منفی، با طرح سوالات و ابهاماتی همراه بوده است، تصریح کرد: با وجود تمامی ابهامها و شبهات وارد شده باید تاکید کرد بانک مرکزی در پردازش حسابهای ملی خود از شیوهها و استانداردهای متعارف بینالمللی بهره گرفته و به اصول حرفه ای خود در این زمینه کاملا پایبند بوده است.
وی با اشاره به پائین بودن رشد اقتصادی فصل اول سال 92 به عنوان پایه محاسبات رشد فصل اول سال 93 افزود: با وجود رشد اقتصادی منفی در طول تمامی فصول سال های 91 و 92 ، رشد اقتصادی فصل اول سال 92 (4.1- درصد) در کمترین سطح نسبت به سایر فصول سال های مذکور قرار داشته است.
سیف گفت: افزایش قابل ملاحظه (47.3 درصدی) میزان وصول درآمدهای ارزی نفت خام، نقش تعیین کنندهای در بهبود تامین منابع ارزی مورد نیاز واردات مواد اولیه و اقلام واسطهای داشته است. روند عمومی واردات گمرکی مواد اولیه و کالاهای واسطهای در سه ماهه اول سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل موید این بهبود است.
وی ادامه داد: براساس اطلاعات موجود، نه تنها حجم تسهیلات پرداختی بانک ها در 5 ماهه ساله 93 نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش قابل توجهی (40.5 درصد) داشته، بلکه سهم سرمایه در گردش از تسهیلات پرداختی نیز از 47.1 به 59.3 درصد رسیده است.
سیف افزود: با وجود رشد 4.6 درصدی اقتصاد در فصل اول سال 93 نسبت به فصل مشابه سال قبل و بازیابی بخشی از توان از دست رفته اقتصاد، تولید ناخالص داخلی به قیمت های ثابت سال 83 در فصل اول سال 93 به میزان 8.7 درصد از رقم فصل اول سال 90 کمتر بوده است.
رئیس شورای پول و اعتبار با بیان اینکه بخش صنعت و معدن بیشترین سهم (1.5 واحد درصد) از رشد 4.6 درصدی تولید ناخالص داخلی در فصل اول سال 93 را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: شاخص تولید کارگاه های بزرگ صنعتی (که حدود 70 درصد ارزش افزوده بخش صنعت را پوشش می دهد) در سه ماهه اول سال93 نسبت به رقم مشابه سال قبل 10 درصد رشد داشته است. در میان 22 گروه عمده صنعتی، شاخص 13 گروه که در مجموع 87 درصد از وزن شاخص را به خود اختصاص می دهند، در فصل اول سال 93 نسبت به فصل اول سال 92 رشد مثبت داشته اند.
سیف با بیان اینکه میزان تولیدات صنعت خودروی کشور در فصل اول سال 93 نسبت به مقطع مشابه سال گذشته، حدود 80 درصد رشد نشان می دهد، گفت: با توجه به وابستگی قابل ملاحظه صنعت خودرو با دیگر فعالیت های صنعتی، افزایش تولید خودرو در بهبود عملکرد دیگر فعالیت های صنعتی نیز موثر بوده است.
رئیس کل بانک مرکزی حفظ انعطاف در سیاستهای پولی در جهت مهار تورم و تخصیص کارآمدتر منابع اعتباری بانکها، افزایش توان تسهیلاتدهی شبکه بانکی (به حدود 280 هزار میلیارد تومان در سال 93) با استفاده از روشهای مختلف از جمله واگذاری شرکتها، فروش املاک و مستغلات و وصول مطالبات غیرجاری، تقویت انضباط در بازار پول از طریق بهبود زیرساختهای الکترونیکی و سامانههای اطلاعاتی و گسترش چتر نظارتی به بازار غیررسمی پول با هماهنگی و همکاری سایر نهادهای مربوطه نظیر قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی، حفظ ثبات در بازار ارز و تامین پیش نیازهای یکسان سازی نرخ ارز براساس مجموعه ای جامع و سازگار از اقدامات سیاستی (مشروط به تامین مولفه های گوناگون اقتصادی و سیاسی) را از مهمترین رویکردهای بانک مرکزی در حوزه سیاست های پولی، اعتباری، نظارتی و ارزی عنوان کرد.
چهار شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]
صفحات پیشنهادی
وابستگی مسکن مهر به منابع بانک مرکزی قطع شد/ اختصاص حداقل 60 درصد از تسهیلات بانکها به تامین سرمایه در گردش
رییس کل بانک مرکزی وابستگی مسکن مهر به منابع بانک مرکزی قطع شد اختصاص حداقل 60 درصد از تسهیلات بانکها به تامین سرمایه در گردش ولی اله سیف در نشست مشترک مجلس و دولت مهمترین رویکردهای بانک مرکزی در حوزه سیاست های پولی اعتباری نظارتی و ارزی را تشریح کرد به گزارش گروه اقتصادیرئیس کل بانک مرکزی: اثر رشد ۴۷ درصدی وصول درآمدهای ارزی نفت بر رشد ۴.۶ درصدی اقتصاد در بهار ۹۳
رئیس کل بانک مرکزی اثر رشد ۴۷ درصدی وصول درآمدهای ارزی نفت بر رشد ۴ ۶ درصدی اقتصاد در بهار ۹۳رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به رشد ۴ ۶ درصدی اقتصاد ایران در سه ماه نخست سال جاری و طرح برخی ابهامات نسبت به این نرخ یکی از عوامل زمینهساز این رشد را افزایش ۴۷ ۳ درصدی وصول درآمدهای ارزمدیرعامل بانک مسکن: رشد ۳۵ درصدی پرداخت تسهیلات مسکن در ۶ ماه اول سال/ ۵۰ هزار میلیارد ریال فروش اقساطی مسکن م
مدیرعامل بانک مسکن رشد ۳۵ درصدی پرداخت تسهیلات مسکن در ۶ ماه اول سال ۵۰ هزار میلیارد ریال فروش اقساطی مسکن مهرمدیرعامل بانک مسکن خبر داد بانک مسکن در شش ماهه اول امسال ۱۶۵ هزار فقره تسهیلات به مبلغ ۴۲ هزار میلیارد ریال در قالب عقود مختلف به متقاضیان پرداخت کرده و ۵۰ هزار میلیاردمدیرکل اقتصادی بانک مرکزی خبر داد نازل بودن سطح تولید در بهار ۹۲ و بازگشت بخشی از منابع به سمت فعالیتهای مولد
مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی خبر دادنازل بودن سطح تولید در بهار ۹۲ و بازگشت بخشی از منابع به سمت فعالیتهای مولد از عوامل رشد ۴ ۶ درصدی بهار امسالمدیرکل اقتصادی بانک مرکزی گفت از دلایل رشد 4 6 درصدی اقتصاد در فصل نخست سال جاری نازل بودن سطح تولید در بهار سال گذشته و همچنین کاهش جگزارش آماری سیف در مجلس/ دفاع بانک مرکزی از رشد 4.6 درصدی اقتصادی
اقتصادی بانک - بیمه بورس جزئیات نشست مشترک دولت و مجلس گزارش آماری سیف در مجلس دفاع بانک مرکزی از رشد 4 6 درصدی اقتصادی رئیس کل بانک مرکزی ضمن اعلام گزارش آماری در نشست مشترک دولت و مجلس از رشد 4 6 درصدی اعلامی بانک مرکزی دفاع کرد و گفت با وجود تمامی ابهامها و شبهات وارد شدر پی نطق پیش از دستور مصباحی مقدم صورت گرفت واکنش بانک مرکزی به انتقاد از اعلام رشد ۴،۶ درصدی/ اتفاق خارقالع
در پی نطق پیش از دستور مصباحی مقدم صورت گرفتواکنش بانک مرکزی به انتقاد از اعلام رشد ۴ ۶ درصدی اتفاق خارقالعادهای در اقتصاد نیفتاده استبانک مرکزی در یادداشتی به اظهارات غلامرضا مصباحی مقدم نماینده مجلس که ابهاماتی را درباره نرخ رشد ۴ ۶ درصدی بهار امسال مطرح کرده بود پاسخ دادبانک مرکزی: رشد اقتصادی ۴.۶ درصدی افسانه نیست
بانک مرکزی رشد اقتصادی ۴ ۶ درصدی افسانه نیستتاریخ انتشار جمعه ۱۱ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۶ ۴۵ به نقل از بانک مرکزی این بانک با انتشار اطلاعیه ای به اظهارات حجتالاسلام والمسلمین مصباحی مقدم نماینده محترم مردم تهران در نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس در روز چهارشنبه پاسخ دادرونمایی بانک مرکزی از رشد اقتصادی در فصل اول 1393/ رشد4.6 درصدی برای اقتصاد
رونمایی بانک مرکزی از رشد اقتصادی در فصل اول 1393 رشد4 6 درصدی برای اقتصاد اقتصاد > اقتصاد کلان - بانک مرکزی اعلام کرد که رشد اقتصادی در سه ماهه نخست امسال به ۴ ۶ درصد رسید بر اساس تازه ترین گزارش بانک مرکزی در رابطه با رشد اقتصادی در سه ماهه نخست امسال ۴ ۶واکنش بانک مرکزی به انتقاد از اعلام رشد ۴،۶ درصدی
واکنش بانک مرکزی به انتقاد از اعلام رشد ۴ ۶ درصدیتاریخ انتشار يکشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۷ ۵۰ بانک مرکزی در یادداشتی به اظهارات غلامرضا مصباحی مقدم نماینده مجلس که ابهاماتی را درباره نرخ رشد ۴ ۶ درصدی بهار امسال مطرح کرده بود پاسخ داد بانک مرکزی در توضیحات خود نوشت حجتالادفاع بانک مرکزی از رشد 4.6 درصدی اقتصادی
جزئیات نشست مشترک دولت و مجلس دفاع بانک مرکزی از رشد 4 6 درصدی اقتصادی خبرگزاری پانا رئیس کل بانک مرکزی ضمن اعلام گزارش آماری در نشست مشترک دولت و مجلس از رشد 4 6 درصدی اعلامی بانک مرکزی دفاع کرد و گفت با وجود تمامی ابهامها و شبهات وارد شده باید تاکید کرد که در پردازش حسابافزايش وام ساخت مسكن مهر به بانك مركزي رفت
افزايش وام ساخت مسكن مهر به بانك مركزي رفت افـزايش سقـف تسهيـلات مسـكن مهر سرانجام با نامهنگاريهاي آخوندي وزير راه و شهرسازي و جهانگيري معاون اول رئيسجمهوري با رئيس كل بانك مركزي به كميسيون اعتباري بانك مركزي رفت به گزارش فارس به تازگي آخوندي وزير راه و شهرسازي در نامهايبر اساس گزارش بانک مرکزی اعلام شد ثبات و کاهش نرخ ۹ گروه کالایی در هفته منتهی به ۱۱ مهر/ برنج ۱.۷ درصد رشد قیم
بر اساس گزارش بانک مرکزی اعلام شدثبات و کاهش نرخ ۹ گروه کالایی در هفته منتهی به ۱۱ مهر برنج ۱ ۷ درصد رشد قیمت کردبراساس گزارش بانک مرکزی در هفته منتهی به ۱۱ مهر قیمت 4 گروه لبنیات حبوب گوشت قرمز و روغن نباتی بدون تغییر و تخم مرغ 0 8 درصد میوه تازه 1 6 درصد سبزی تازه 1 5 درواکنش بانکمرکزی به انتقادات مصباحی مقدم به آمار رشد اقتصادی
پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۹ در پی اظهارات روز گذشته رییس کمسیون برنامه و بودجه مجلس در رابطه با نامربوط بودن آمار رشد اقتصادی مثبت 4 6 درصدی بانک مرکزی به این موضوع واکنش نشان داده و آمار اعلامی خود را توجیه کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا بعد از آنکه شب گذشته نوبخ۱۳ اقتصاددان:رشد ۴.۶ درصدی اقتصاد بوی نفت میدهد
۱۳ اقتصاددان رشد ۴ ۶ درصدی اقتصاد بوی نفت میدهدتاریخ انتشار دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۲۳ ۰۰ بالاخره پس از کش و قوسهای فراوان و اعلام آمارهای متاقض رشد اقتصادی از سوی برخی مقامات رسمی کشور باتک مرکزی این نرخ را 4 6 درصد اعلام کرد نرخی که به اعتقاد برخی از کارشناسان به دلیلرشد 32 درصدی مشتریان سامانه بانکداری اینترنتی بانک صادرات ایران
از سوی بانک صادرات ایران رشد 32 درصدی مشتریان سامانه بانکداری اینترنتی بانک صادرات ایران بیش از ٣٥٩ هزار مشتری در سامانه بانکداری اینترنتی بانک صادرات ایران عضو فعال میباشند به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران این بانک در راستای ارائه خمدیرکل اقتصادی بانک مرکزی در گفتوگو با فارس: نقدینگی در پایان مرداد ۶۴۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان شد/ کاهش ۴.۹
مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی در گفتوگو با فارس نقدینگی در پایان مرداد ۶۴۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان شد کاهش ۴ ۹ درصدی پایه پولی ضریب فزاینده به ۵ ۸ رسیدمدیرکل اقتصادی بانک مرکزی از رسیدن حجم نقدینگی به ۶۴۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در پایان مرداد خبر داد و گفت پایه پولی با ۴ ۹ درصبانك مركزي: دريافت كارمزد از كارتخوانها قطعي است
بانك مركزي دريافت كارمزد از كارتخوانها قطعي است بحث داغ اجراي طرح دريافت كارمزد از دستگاههاي كارتخوان كه چند هفتهاي به جدال صنوف و بانك مركزي مبدل شده است نویسنده علي طالبزاده بحث داغ اجراي طرح دريافت كارمزد از دستگاههاي كارتخوان كه چند هفتهاي به جدال صنو-
اقتصادی
پربازدیدترینها