تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس در روز جمعه ناخن‏هايش را كوتاه كند، عمر و مالش زياد مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819385454




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاش شهردار برای یک روز روی ویلچر بنشیند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کاش شهردار برای یک روز روی ویلچر بنشیند
موظفیم شرایطی فراهم آوریم تا جانبازان و معلولان خانه نشینی پیشه نکرده و در جامعه حاضر شوند، چراکه حضور این افراد در جامعه می‌تواند خیلی از مشکلات جسمی‌شان که از عدم تحرک نشات می‌گیرد را کاهش داده و در حکم پیشگیری عمل کند. اینجاست که اگر می‌گوییم و می‌دانیم پیشگیری بهتر از درمان است، باید در این زمینه گام های موثری برداریم و از تجربه کردن چنین پیشنهادی روی نتابیم.
کد خبر: ۴۳۷۰۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۰ - 27 September 2014




وقتی یک جانباز جنگ تحمیلی یا فرد معلول نمی‌تواند امور روزمره و جاری خود را در هر به تنهایی و بدون کمک گرفتن از سایرین به انجام برساند، معنایش این است که شهرمان معلول است.

به گزارش «تابناک»، از جمله اقداماتی که برای رفاه جانبازان و معلولان در تهران صورت گرفته، راه اندازی سامانه حمل و نقل جانبازان و معلولان  است که با استقبال گسترده این عزیزان همراه شده است؛ به این بهانه به سراغ یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران رفتیم که بارها و بارها از مشکلات این قشر در رفت و آمدهای روزمره سخن گفته و شهر را در خدمت رسانی به این اقشار، معلول خوانده است.

دکتر رحمت‌اله حافظی با مثبت ارزیابی کردن راه اندازی سامانه حمل و نقل جانبازان و معلولان، این اقدام را مثبت و در خور تقدیر خواند و گفت: به تازگی جلسه‌ای با اعضای انجمن معلولان ضایعات نخاعی داشتم که در صحبت درباره سامانه راه اندازی شده، متوجه استقبال ایشان از این اقدام خوب شدم، منتها در دو مورد بحث داشتند که یکی هزینه استفاده از این سامانه بود که کاهش یافت و مرتفع شد و دیگری درباره تعداد سرویس های به کار گرفته شده در این طرح بود که قرار است رفع شود.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه این سامانه توانسته بخشی از نیازهای جانبازان و معلولان را مرتفع نماید، افزود: موظفیم شرایطی فراهم آوریم تا جانبازان و معلولان خانه نشینی پیشه نکرده و در جامعه حاضر شوند، چراکه حضور این افراد در جامعه می‌تواند خیلی از مشکلات جسمی‌شان را کاهش دهد. این افراد در نتیجه عدم تحرک، مستعد ابتلای به بیماری های سنگ کلیه و پیرو آن، عفونت های ناشی از سنگ کلیه، پوکی استخوان، خشکی مفاصل و غیره هستند.





















حافظی در ادامه گفت: در حقیقت خارج شدن این افراد از منزل برایشان حکم پیشگیری از مشکلات بعدی را دارد. اینجاست که اگر می‌گوییم و می‌دانیم پیشگیری بهتر از درمان است، باید شرایطی فراهم آوریم که جانبازان و معلولان بتوانند در سطح شهر تردد نمایند و البته ترددشان راحت باشد تا تداوم بیابد.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران افزود: این موضوع را می‌توان جور دیگر هم بیان کرد و گفت شهر ما وقتی شهری سالم، جامع و کامل خواهد بود که یک فرد ویلچر نشین بتواند از منزل خود به هر نقطه از شهر که خواست، بدون آنکه از کمک دیگران استفاده نماید، سفر کرده و بازگردد، که متاسفانه اکنون اینچنین نیست چراکه شهر در خدمت رسانی به ایشان ناتوان است.

عضو شورای راهبردی معلولان در ادامه پیشنهاد جالب توجهی برای پی بردن مسئولان به معلویت شهر ارائه کرد و گفت: از آقای شهردار می‌خواهم که نه یک هفته، بلکه تنها یک روز روی ویلچر بنشیند و در سطح شهر تردد کرده و به کارهای روزانه خود برسد تا ببینیم آیا چنین امکانی خواهد یافت یا خیر؟ بد نیست از شهرداران مناطق بخواهیم یک روز در سال روی ویلچر بنشینند و به کارهای خود رسیدگی کنند تا دریابند که اوضاع شهر چگونه است و چقدر در رفع مشکلات موفق عمل کرده‌اند.

وی افزود: مشکلاتی که احتمالا این مدیران شهری با آن مواجه خواهند بود در حالی قابل توجه و بغرنج به نظر می‌رسد که این افراد راننده و خودرو در اختیار دارند و حتی برای رفت و آمد به دفتر خود در محل کار نیز از آسانسور بهره می‌گیرند، حال آنکه جانبازان و معلولان از چنین امکاناتی محرومند و خود را مقابل شهری که معلول است، تنها می‌بینند؛ یعنی مشکلات شهر گریبانگیرشان می‌شود.

حافظی در ادامه، به کارگیری چنین پیشنهادی را برای کسب تجربه مفید خواند و گفت: نه تنها تجربه کردن چنین اقدامی بد نخواهد بود، بلکه ممکن است به فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم برای زندگی جانبازان و معلولان در سطح شهر منجر شده و شرایطی فراهم آورد که شهر بتواند وظایف خود در استفاده از تمامی ظرفیت های جامعه را به انجام رسانده و پذیرای افراد ویلچر نشین باشد.

وی در پایان گفت: شاید با بکارگیری چنین راهکاری بتوان امید داشت که بعد از گذشت سالیان متمادی از پایان جنگ، شهر و مدیریت شهری از معلولیت رهایی یافته و میزبان خوبی برای جانبازان و معلولان باشد؛ بماند که بر این باوریم که شهرمان نه تنها برای جانبازان و معلولان مناسب نیست، بلکه در ارائه خدمت به سالمندان نیز ناتوان است!














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن