واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار سیستان و بلوچستان: تزریق امید در جامعه از اهداف مهم دولت تدبیر و امید است زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان تزریق و گسترش امید در میان قسرهای مختلف جامعه را از اهداف مهم دولت تدبیر و امید دانست و گفت: امید تنها چراغ خاموش ناشدنی است و به همین سبب مسوولان استان به عنوان عضوی از دولت نهایت تلاش را برای گسترش امید در میان مردم بکار گرفته اند.
به گزارش ایرنا، "علی اوسط هاشمی" روز چهارشنبه در دیدار با شماری از اعضا بنیاد نور آوران سلامت شرق ایران و روسای دانشگاههای علوم پزشکی و مدیران دستگاههای اجرایی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: حرکت جهادی سلامت یک کار خدایی و نشانی از تربیت انقلاب و برای فرهنگ سازی و بودن بر مسیری است که لازمه جامعه ماست.
وی بیان کرد: در دوران هشت سال دفاع مقدس در کنار هم بودن را تجربه و به زیبایی آن را کنترل کردیم و نباید بگذاریم گردوغبار بر این تجربه ارزشمند بنشیند.
استاندار سیستان و بلوچستان از روسای دانشگاههای علوم پزشکی استان خواست از فرصت حضور خیرین سلامت در استان در ماههای آبان و آذر برای وسعت ارتباط و مشارکت سایر پزشکان در این امر خیر استفاده کنند و پیش از آغاز فعالیت این گروه جهادی در نشستی به بررسی راههای توسعه این نوع حرکتهای جمعی بپردازند.
مهندس هاشمی گفت: حضور پزشکان خیر در استان باید مقدمه توسعه این نگاه در سطح منطقه و ایجاد یک بنیاد استانی برای ارائه خدمات پزشکی به اقشار نیازمند باشد.
وی افزود: این کار محدود به یک بنیاد نخواهد بود و هدف از این کار جریان سازی، استمرار و شکل دهی حرکتی ارزشمند میان پیشکسوتان علم و عمل در جامعه برای خدمت به مردم است.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: امروز با ارائه خدمات رایگان و ارزان درمانی بزرگترین اتفاق پزشکی در تاریخ ایران به وقوع پیوسته و کشور ما در مسیری گام برداشته است که به فرموده رهبر معطم انقلاب کسی جز درد بیماری درد دیگری نداشته باشد.
وی با بیان اینکه هیچ فردی نباید به دلیل نداری و استضعاف مالی در بستر بیماری بماند، گفت: خدمات خیرین سلامت می بایست به نحوی در تمامی سطوح و بخش های پزشکی و درمانی تسری یابد که همه نیازمندان خدمات پزشکی که توان مالی ندارند از آن برخوردار شوند.
مدیر و عضو بنیاد خیرین نورآوران سلامت شرق کشور با ارائه گزارشی از فعالیت های این بنیاد گفت: بنیاد نور آوران سلامت کشور از سال 89 پایه گذاری و طرح جهادی آن از سال 91 آغاز شد و تاکنون چهار مرحله در مناطق محروم شرق کشور اجرا شده است.
محسن انتظاری افزود: پزشکان فعال در این طرح جهادی در مدت 147 روز کاری 11هزار و 145 نفر را از نظر چشم پزشکی و شش هزار نفر در بخش دندانپزشکی مورد معاینه و مداوا قرار گرفته و اتحادیه عیننک سازان تهران نیز به صورت داوطلبانه و رایگان سه هزار و 600 عینک به روستاییان محروم تحویل داده است.
وی اظهار داشت: 11 نقطه در سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت روستای "دولت آباد" واقع در شهرستان هامون که شرایط لازم از نظر شاخص های تعیین شده بنیاد را داشت برای آغاز فعالیت های پزشکی انتخاب شد و پزشکان از آبانماه در این روستا مستقر می شوند و بیماران چشم و دندان را مورد معاینه و مداوا قرار می دهند و در ادامه این طرح، خدمات درمانی در سایر مناطق شمال و جنوب سیستان و بلوچستان نیز ارائه خواهد شد.
روسای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، زابل و ایرانشهر و نیز مدیر کل بیمه سلامت استان آمادگی خود را برای همکاری با تیم پزشکی بنیاد نورآوران اعلام کردند.
به گزارش ایرنا، بنیاد خیریه نور آوران سلامت که به همت جمعی از متخصصان خیّر شکل گرفته است با راه اندازی کلینیک ها و اتاق عمل سیار چشم پزشکی و دندان پزشکی سعی کرده تا عالی ترین خدمات چشم پزشکی و دندان پزشکی را در نقاط محروم کشور به هموطنان کم درآمد ارائه کند. ک/2
653
27/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]