واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر مسئول روزنامه ابتکار: نظام جامع رسانه ای به نفع مطبوعات است تهران- ایرنا- مدیر مسئول روزنامه ابتکار می گوید: هر چند که انتقاداتی از نظام جامع رسانه ای می شود اما نگارش این متن به طور قطع اقدامی بسیار خوب از سوی دولت و به نفع مطبوعات است.
محمد علی وکیلی روزچهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار حوزه رسانه ایرنا گفت: بخشی از پیش نویس نظام جامع رسانه مورد انتقاد و بخشی مورد تایید است اما به صورت کل نمی توان در مورد این نظام نامه اظهار نظر کرد.
وی ضمن حمایت از نویسندگان نظامنامه ادامه داد: اصل این کار که برای نخستین بار انجام شده بسیار پسندیده است اما به هر حال وقتی وارد جزئیات می شویم در بعضی مسایل جای نقد وجود دارد.
مدیر مسئول روزنامه ابتکار در باره انتقادهای خود از نظام نامه جامع رسانه ای گفت: تفکیک خبرنگاران از مدیران مسئول اتفاق خوبی نیست زیرا مدیران مسئول قبل از اینکه حیثیت مدیرمسئولی داشته باشند یک روزنامه نگار محسوب می شوند.
وی در مورد انتقاد تند برخی افراد که به طور کامل این پیش نویس را زیر سئوال برده اند، گفت: این نوع انتقادات از نظر من یک بازی فانتزی است و نمی توان اسم چنین اتهاماتی را نقد گذاشت. این نگاه خاص مربوط به عده ای است که مقابل توسعه ایستاده اند و نوعی تحجر فکری محسوب می شود.
مدیر مسئول روزنامه ابتکارگفت: این که پیش نویس توسط صنوف مطبوعاتی مطالعه و ایرادات آن گرفته می شود اقدام بسیار خوبی است اما بیشتر انتقادات به این دلیل بوده که وزارت ارشاد محور تهیه این پیش نویس است. سازمان های مردم نهاد هنوز در ایران پروبال نگرفته اند و به همین دلیل باید این پیش نویس توسط وزارت ارشاد نوشته می شد.
به گزارش ایرنا ، پیشنهاد تدوین نظام جامع رسانه ای اوایل سال 93 از سوی معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم مطرح شد ، پس از آن بود که مراحل نگارش آغاز و پیش نویس تهیه شد.
پیش نویس در زمان حاضر با برگزاری جلسات بحث و تبادل نظر و با حضور صاحبنظران و پیشکسوتان عاوم ارتباطات و رسانه ای مراحل پایانی بررسی خود را سپری می کند.
قرار است دولت این طرح را برای تصویب نهایی به مجلس ارایه کند .
حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد پیشتر درباره این طرح گفته بود : یکی از رویکردها و برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیم لایحه تأسیس «نظام صنفی رسانه ای» است تا مثل 9 نظام دیگر (پزشکی، پرستاری، مهندسی ساختمان، کشاورزی، روانشناسی و ...) متکی به قانون مصوب مجلس باشد، این مطالبه بحق صنف باید جامه عمل بپوشد.
بدین منظور هیئتی برای رسیدگی به این موضوع متشکل از 5 نفره مرکب از یک استاد ارتباطات (یا روزنامه نگاری) به انتخاب شورای پژوهشی «مرکز مطالعات رسانه» ، نماینده شورای هماهنگی تشکل های صنفی روزنامه نگاری، نماینده شورای هماهنگی تشکل های مدیریتی مطبوعات، نماینده انجمن خبرنگاران حوزه رسانه، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی تشکیل شده است.
فراهنگ **9118**1355**1601**
26/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]