تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837015506
ظرفیت های گردشگری فاروج ناشناخته مانده است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ظرفیت های گردشگری فاروج ناشناخته مانده است فاروج - ایرنا- ظرفیت ها گردشگری شهرستان تاریخی فاروج واقع در مسیر اصلی استان های شمالی به مشهد مقدس ناشناخته مانده و تنها شناخت زائران و گردشگران از این شهرستان به بازار آجیل آن خلاصه شده است.
به همین علت، این روزها بازار آجیل فاروج شلوغ است به طوریکه مسیرهای میدان آزادی این شهر به سوی مشهد و بجنورد مملو از گردشگران و زائرانی است که در حال خرید آجیل، انواع لواشک و دیگر تنقلات هستند.
"احمد قربانی" زائر علی ابن موسی الرضا(ع) گفت: در سال دو تا سه نوبت برای سفر به مشهد مقدس از این شهر عبور می کنیم اما جز خرید آجیل برنامه دیگری برای توقف در این شهر نداریم.
وی می افزاید: در مسیر یک تا دو کیلومتری جاده آسیایی که از مرکز شهر فاروج می گذرد تابلویی مبنی بر اطلاع رسانی از اماکن دیدنی، تاریخی یا مذهبی آن مشاهده نمی شود و اگر هم نصب شده جانمایی خوبی نداشته که کمتر مسافری نسبت به آن اطلاع دارد.
میهمان کرمانشاهی دیگری که مشغول خرید گردو از یکی از آجیل فروشی های شهر است گفت: بازار آجیل این شهر جاذبه خوبی دارد اما اگر اماکن دیدنی دیگر این شهر هم معرفی شود، مدت ماندگاری مسافران دراین شهر بیشتر می شود.
این عبارات، حرف بیشتر مسافرانی بود که برای دقایقی درشهر توقف کرده بودند و بعد از خرید راهشان را درپیش می گرفتند.
*نگاهی به جاذبه های گردشگری شهرستان فاروج
از همان ورودی شهر از سمت شیروان که بخواهیم آغاز کنیم، بقعه باشکوه امامزاده ای در خارج از روستای برگرد، برروی تپه ای مشرف بر آبادی و با چشم انداز بسیار عالی، در13کیلومتری جنوب غربی شهر فاروج واقع شده است.
بنای قبلی آن که از خشت و گل بود درحدود 15سال قبل تخریب شد و بجای آن بنای کنونی که به صورت مربع مستطیل است، ساخته شد.
اصل اتاق مرقد به ابعاد هشت در هشت مترمربع است که از هر طرف به ضخامت 1.20 متر مربع دیوار بقعه را تشکیل می دهد و ارتفاع آن بیش از چهار متر مربع است.
در وسط اتاق مرقد، ضریح آهنی قرار دارد که در میان آن قبری است که به اندازه 30 سانتیمتر از کف بقعه ارتفاع دارد و برروی آن پارچه سبز گذاشته اند.
چسبیده به بام اتاق، مرقد، دو مناره به ارتفاع بیش از دو متر ساخته و با آجر تزئین شده است.
زمین زیارتگاه حدود دو هکتار است که به صورت قبرستان عمومی از آن استفاده می شود.
در صحن جنوبی بقعه به طرف روستا است و 25 پلکان ساخته شده تا تردد از داخل روستا به بقعه آسان شود در جنوب غربی صحن، سرویس های بهداشتی قرار دارد و دور صحن درختکاری شده است.
*شهرت محلی
مولف کتاب سرزمین و مردم قوچان درباره این زیارتگاه می نویسد: در قسمت مرتفع ده، مقبره ای است که بنای تاریخی ندارد ساختمان آن از گل چینه ای است و نسبت آن را به شاه چراغ می رسانند و نام او را محمود گفته اند.
اساس پیدایش این محل را چنین عنوان می کنند که شخصی از سبزوار آمده و چنین تشیص داده است.
در تابلویی که بر دیوار بقعه نصب است نسب شریف امامزاده به این صورت نوشته شده است: سلطان محمود بن حسین بن طاهر بن علی بن محمد بن موسی بن جعفر بن محمد بن اسماعیل بن قاسم بن حمزه بن احمد بن امام موسی کاظم (ع) است.
جلوتر که می آئیم درسمت راست جاده و مخالف مسیر این امامزاده، تنها تابلوی معرفی یکی از جاذبه های معنوی شهرستان است، بنای امامزاده جعفر (ع) روستای سیاهدشت، در فاصله هشت کیلومتری جنوب شرقی شهرستان فاروج است.
این امام زاده در بخش مرکزی روستای سیاهدشت قرار دارد.
ساختمان این امام زاده در شمال دارای دو مناره و یک گنبد طلایی است. این بنا از داخل آیینه کاری شده و بر روی آن از نقوش و آیات قرآنی استفاده شده است و ضریح امام زاده در آن قرار دارد
اطراف آن تاکستان است و در محوطه آن وسایل بازی کودکان تعبیه شده است.
در این روستا و روستای مجاور آن یعنی "سه گنبد" بازار فروش پوشاک، کیف و کفش داغ است و از شهرهای همجوار همه روزه برای خرید در این روستاها تردد می شود.
جلوتر که می رویم به روستای خیرآباد زادگاه "آیت الله ذبیح الله ذبیحی" می رسیم و بعد هم دره زیبای "مایوان" و "چوکانلو" و بالاخره روستاهای هدف گردشگری
"خسرویه" و "استاد" که علاوه بر طبیعت زیبا دارای آثار تاریخی زیبایی هستند که بی مهری ها به این آثار نابودی آن را تشدید کرده است.
روستای خسرویه در دامنه رشته کوه های زیبای شاه جهان در فاصله 25 کیلومتری جنوب غربی فاروج در دل دره ای سرسبز جای گرفته است. خسرویه زادگاه عالم ربانی" آقا نجفعی قوچانی" نویسنده اثر "سیاحت غرب" است و علاوه بر بافت سنتی و مذهبی، از جاذبه های طبیعی از جمله چشمه سارها و استخرهای پرورش ماهی قزل آلا با تنوع محصولات باغی شامل سیب، گلابی، گیلاس، گردو و... برخوردار است.
از جمله آثار تاریخی این روستا می توان به امامزاده "بابا و بی بی" (از آثار دوره تیموری)، قلعه سنگی و سنگ قبرهای گورستان قدیمی با خط ثلث جلی با قدمت بیش از 700 سال و دو صندوق منبت کاری شده امامزاده اشاره کرد که حکایت از قدمت روستا به دوران قبل از صفویه دارد.
روستای خسرویه جزو روستاهای سرسبز و ییلاقی است و کوه شاه جهان با ارتفاع 3032 متر از سطح دریا در جنوب روستا است. رودخانه خسرویه معروف به کال خونی از وسط روستا عبور می کند و این روستا را به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم می کند.
خانه های روستا بیشتر در سمت شرق رودخانه واقع شده است. آب و هوای خسرویه در زمستانها بسیار سرد و در تابستان خنک و مطبوع می باشد.
به دلیل کوهستانی بودن بارندگی زیاد است و جاری شدن سیلابها در فصل بهار بسیار مشاهده می شود.
روستای خسرویه در حوزه جنوبی کپه داغ و در شمال شرقی ایران واقع شده است. رسوبات قرمز رنگ تحتانی در کوه های خسرویه مشاهده می شود.
*یخدان
از مراکز دیدنی و منحصر به فرد خسرویه یخدان طبیعی "یخچال طبیعی" در منطقه کرکان می باشد. غار تاریک و نسبتا عمیق که در هوای گرم تابستان چکه های آب در بدنه و کف غار یخ می بندد. عاملی که موجب انجماد آب می شود جریانات هوایی است که در امتداد شرقی و غربی غار می وزد این یخبندان طبیعی دارای غار تاریک و عمیقی است که در هوای گرم تابستان چکه های آب در بدنه و کف غار به صورت قندیل یخ می بندد.
*آرامگاه "بابا و بی بی"
این آرامگاه زیبا و باشکوه که متاسفانه در حال ریزش است، بر روی تپه ای مشرف بر رودخانه خسرویه مایوان در میان روستای خسرویه در31 کیلومتری جنوب غربی شهر فاروج، با چشم انداز فوق العاده زیبا و دیدنی واقع شده است.
بنایی بسیار قدیمی که شالوده آن از سنگ لاشه و ملاط گل وگچ ساخته شده و برای استحکام آن از ساروج و چوب و نیز نمای خارجی آن از کاه و گل استفاده شده است.
بقعه، ایوانی در جانب مشرق دارد که پس از عبور از آن به مرقد بی بی راه دارد
و بر بالای آن گنبدی هرمی کوچک به ارتفاع دو متر قرار دارد.
قبر دوم که در اتاق متصل به اتاق اول قرار دارد، متعلق به باباست و توسط یک درب به هم متصل می شوند.
در بالای این اتاق، گنبد هرمی به ارتفاع چهار مترمربع نمایان است که با حلب پوشش داده اند تا باعث عدم نفوذ آب به سقف و گنبد خانه و نهایتا به داخل بنا شود.
در میان بقعه، دو صندوق چوبی منبت کاری زیبا به چشم می خورد که نشان می دهد این بنا قبل ار صفویه ساخته شده است.
این بنا به شماره 5945 به ثبت آثار تاریخی رسیده و شخصیت های مدفون در آن، از اعلام قرن نهم و دهم هجری معرفی شده اند که یکی با نام بابا حسین و دیگری به نام بی بی شاه بیگم است.
متاسفانه این بنای زیبا به جهت رطوبت موجود و نزولات آسمانی دچار آسیب شدید شده و در حال ریزش است.
هم اکنون میراث فرهنگی با ساخت چندین داربست چوبی قصد نگه داری بنا را دارند که ظاهرا خطر ریزش آن بیشتر است.
روستای دیگر هدف گردشگری شهرستان، روستای استاد است که مسجد تاریخی آن هم دوره مسجد گوهر شاد و در ورودی روستا قرار دارد.
مسجد جامع روستای استاد از آثار مذهبی- تاریخی شهرستان فاروج است که به دلیل انجام تعمیرات فراوان، تاریخ دقیق ساخت آن معلوم نیست. این مسجد از نوع مساجد شبستانی ساده است و پلان آن متشکل از یک مستطیل است که در وسط آن ستون های چهارگوش بزرگی به قطر دو متر مربع وجود دارد.
این ستون ها در قسمت بالا به وسیله قوس های جناقی کند که فشار حاصل از سقف را به پایه ها منتقل می کنند به هم ارتباط یافته است.
این روستا در 30 کیلومتری جنوب غرب شهر فاروج قرار دارد. این روستا دارای آب و هوای معتدل کوهستانی است و از جاذبه های آن علاوه بر چشم اندازهای طبیعی زیبا می توان به آثار کهنی همچون تخت حصار، قلعه کهنه، مسجد جامع، حمام قدیمی و بنای امامزاده اولیا اشاره کرد.
در این روستا صنایع دستی مختلفی از جمله قالیبافی رواج دارد و کشتی باچوخه، ورزش محلی این روستاست.
*حمام قدیمی روستای استاد
این بنا نمونه ای از حمام های دوره صفویه در شهرستان فاروج است که به صورت زیرزمینی با مصالح سنگ و ساروج ساخته شده و طرح کلی آن از یک راهروی ورودی، یک سربینه با پلان هشت ضلعی، گرمخانه و مخازن آب تشکیل شده است.
سقف حمام پوشش گنبدی دارد و در وسط گنبدها روزنه ای جهت ورود نور به حمام تعبیه شده است.
طبیعت زیبا، درختان میوه، صدای آواز پرندگان هر بیننده ای را به سمت خود جلب می کند.
از دهستان شاه جهان که بگذریم، در سمت چپ چاده آسیایی به دهستان "حصار" با روستاهای سرسبز وزیبایش می رسیم درخت چنار 500 ساله ای که در حیاط مسجد جلوه زیبایی است که با طبیعت زیبا، رودخانه و مردمان مهربان این روستا به استقبال مسافران می آید.
طبیعت زیبای روستاهای کوران ترکیه و کردیه، خانه های پله کانی قلعه صفا هم منتظر حضور مسافران است.
به شهر فاروج می رسیم، موزه مردم شناسی آن از آثار تاریخی است دیدن نمای بیرونی آن هم خالی از لطف نیست.
وجود تاکستان ها در دو طرف جاده هم جاذبه دیگری است که علاقمندان به خوردن میوه تازه را به توقف وا می دارد، باغداران در حاشیه جاده میوه تازه به مسافران ارائه می کنند.
ارقام انگور شهرستان متنوع است اما بیشتر محصول کشمشی است و کشمش شهرستان به لحاظ گلوکزش درردیف برترین های کشوراست.
به فاصله کوتاهی تا حوزه استحفاظی خراسان رضوی، دهستان "تیتکانلو" قرار دارد با تپه تاریخی یام و امازاده مرشد که گود کشتی آن معروف است.
این تپه در شمال فاروج قرار دارد و به عنوان یکی از کهن ترین و گسترده ترین استقرارگاه های باستانی خراسان شمالی نشان دهنده شکوفایی منطقه در دوران پیش از تاریخ است. باستان شناسان ایتالیایی بر این باورند که در اعماق این تپه، شهر باستانی وجود دارد.
محوطه ویرانشهر، یکی دیگر از آثار تاریخی واقع در روستای یام است وجود مراکز سکونتی و قلعه های نظامی- تجاری دوره اشکانی و ساسانی در این شهرستان از قبیل محوطه وسیع ویرانشهر، حاکی از حضور فعال اقوام اشکانی و ساسانی در پهنه این شهرستان است.
محوطه ویرانشهر بقایای یک قلعه دوره ساسانی است که گرداگرد آن حصاری ستبر با برج هایی در فواصل معین وجود داشته که امروز به صورت پشته های خاک درآمده است.
ویرانه های این قلعه خشتی حدود 14 هکتار وسعت دارد و در بخش های مرکزی و شمال غربی آن تأسیسات مسکونی و نظامی وجود داشته است.
این فضاها و آثار با فاصله های کم و زیاد در حاشیه جاده آسیایی قرار دارند اما عدم اطلاع رسانی مناسب بسیاری از مسافران و زائران را از دیدن آن محروم کرده است.
شهرستان 52 هزار نفری فاروج در ورودی خراسان رضوی و مسیر استان های شمالی به مشهد مقدس قرار دارد و روزانه هزاران زائر و مسافر از این شهر گذر می کنند.ک/4
7187/7184/330
24/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
یادداشت میهمان/ آسیای مرکزی؛ تشنه ظرفیت و پتانسیلهای ناشناخته ایران
یادداشت میهمان آسیای مرکزی تشنه ظرفیت و پتانسیلهای ناشناخته ایرانبا وجود برخی مشکلات ساختگی در روابط ایران و آسیای مرکزی ماهیت روابط کشورهای مذکور با یکدیگر فراتر از حد فعلی است و زمینههای بسیاری برای آزمودن فرضیه نزدیکی روابط در صورت معرفی درست و واقعی پتانسیل ایران وجود داررئیس شورای اسلامی شهر ورزقان: کمپ گردشگری سد زرآباد ورزقان ساماندهی میشود
رئیس شورای اسلامی شهر ورزقان کمپ گردشگری سد زرآباد ورزقان ساماندهی میشودرئیس شورای اسلامی شهر ورزقان از ساماندهی کمپ گردشگری سد زرآباد ورزقان خبر داد احمد صادقی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ورزقان اظهار کرد این سد و کمپ گردشگری که چندین سال پیش احداث شده و یکی از مناطقبیش از نیمی از ظرفیت مراکز معاینه فنی تهران بی استفاده مانده است
سهشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۱ مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودرویهای تهران با تاکید بر اینکه برخورد با مراکز معاینه فنی غیرمجاز و مراکزی که بدون معاینه برگه میدهند باید با جدیت از سوی نیروی انتظامی پیگیری شود گفت کنترل معاینه فنی معتبر در تردد خودروها دغدغه اصلی ماست درفرماندار خوسف مطرح کرد امامزاده شاه سلیمان علی یکی از بهترین ظرفیتهای گردشگری خوسف
فرماندار خوسف مطرح کردامامزاده شاه سلیمان علی یکی از بهترین ظرفیتهای گردشگری خوسففرماندار خوسف امامزاده شاه سلیمان علی را یکی از ظرفیتهای خوب گردشگری این شهرستان عنوان کرد و گفت باید باقیمانده پروژه آسفالت جاده این امامزاده به اتمام برسد تا گردشگری در این منطقه احیا شود به گفرمانده سپاه ناحیه امام صادق (ع) آبیک: استفاده از ظرفیتهای کشاورزی سبب عبور از تحریمها میشود
فرمانده سپاه ناحیه امام صادق ع آبیک استفاده از ظرفیتهای کشاورزی سبب عبور از تحریمها میشودفرمانده سپاه ناحیه امام صادق ع شهرستان آبیک گفت استفاده از ظرفیتهای کشاورزی و بومیسازی بخش کشاورزی سبب عبور از تحریمها میشود به گزارش خبرگزاری فارس از آبیک حمزه برین در همایش طرگردشگری غذا در اردبیل؛ استعدادی که مغفول مانده است/ منوی رستوران ها خالی از غذاهای محلی
استانها شمال اردبیل گزارش مهر گردشگری غذا در اردبیل استعدادی که مغفول مانده است منوی رستوران ها خالی از غذاهای محلی اردبیل – خبرگزاری مهر اردبیل در حالی گام های ابتدایی تبدیل شدن به یک منطقه گردشگری را طی می کند که در مبحث مهم استعداد خود در گردشگری غذا برنامه مدونی به اجظرفیت گردشگری و کشاورزی چهارمحال و بختیاری مورد توجه قرار نگرفته است
استانها جنوب چهارمحال و بختیاری جلیل ظرفیت گردشگری و کشاورزی چهارمحال و بختیاری مورد توجه قرار نگرفته است شهرکرد- خبرگزاری مهر نماینده مردم شهرستان لردگان در مجلس شورای اسلامی گفت ظرفیت گردشگری و کشاورزی چهارمحال و بختیاری آن گونه که باید مورد توجه قرار نگرفته است مجید جلظرفیت شمال تکمیل است | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1393 6 15 – نوشهر – ایرنا – با نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل تابستان مسافرت هموطنان بویژه به مناطق شمالی کشور نیز اوج گرفته و این روزها غرب مازندران پذیرای گردشگرانی از اقصی نقاط ایران است به گزارش ایرنا گرچه جنب و جوش گردشگران نشان از پویایی زندنقش رسانه ملي در افزايش ظرفيت هاي گردشگري
۱۸ شهريور ۱۳۹۳ ۱۷ ۶ب ظ نقش رسانه ملي در افزايش ظرفيت هاي گردشگري رئيس سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري از رسانه ملي به خاطر كمك به توسعه گردشگري قدرداني كرد به گزارش خبرگزاري موج مسعود سلطاني فر معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري در نامهبهره گیری از نخبگان راهکار نجات اقتصاد کشور است/ ظرفیتهای نخبگان مغفول مانده است
استانها جنوب کهگیلویه و بویراحمد مرادی مطرح کرد بهره گیری از نخبگان راهکار نجات اقتصاد کشور است ظرفیتهای نخبگان مغفول مانده است یاسوج – خبرگزاری مهر رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد گفت امروز راه نجات اقتصاد کشور استفاده از توان نخبگان است چرا که اقتصاد ایران فرصت آزويژگي هاي گردشگري پايتخت مغفول مانده/ پتانسيل هاي تهران براي عملي شدن سياست هاي اقتصادي دولت
۱۴ شهريور ۱۳۹۳ ۸ ۲۷ق ظ ويژگي هاي گردشگري پايتخت مغفول مانده پتانسيل هاي تهران براي عملي شدن سياست هاي اقتصادي دولت رئيس کميته ميراث فرهنگي شوراي شهر تهران گفت متأسفانه ويژگي هاي گردشگري شهر تهران مورد توجه مسوولان نيست و بسياري از اماکن تاريخي شهر ناديده گرفته شده است احمد حظرفيت خالي ترمينالهاي مهرآباد ساماندهي ميشود
۱۱ شهريور ۱۳۹۳ ۱۷ ۴ب ظ ظرفيت خالي ترمينالهاي مهرآباد ساماندهي ميشود مديركل فردگاه بينالمللي مهرآباد گفت پس از انتقال اعزام زائران حج به فرودگاه امامخميني ره ظرفيت خالي در فرودگاه مهرآباد بهوجود آمده است به گزارش خبرگزاري موج علي رستمي با اشاره به اين مطلب كه براي سرمايبقاع متبرکه بهترین ظرفیت برای توسعه گردشگری مذهبی است
نماینده مجلس بقاع متبرکه بهترین ظرفیت برای توسعه گردشگری مذهبی است خبرگزاری رسا ـ نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که امام زادگان پرچمداران وقف و فعالیت های فرهنگی هستند بیان داشت توسعه فرهنگی همواره باید به عنوان اصلی اساسی و مهم مورد توجه باشد به گزارش خبرنگار خبرگاستاندار آذربایجان غربی: ساماندهی راههای آذربایجان غربی لازمه رونق گردشگری است
استاندار آذربایجان غربی ساماندهی راههای آذربایجان غربی لازمه رونق گردشگری استاستاندار آذربایجان غربی گفت ساماندهی راههای آذربایجان غربی پیشدرآمد و لازمه رونق صنعت گردشگری است به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه قربانعلی سعادت پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیلات سفر که با حضوفرماندار شهرستان طارم خبر داد برگزاری جشنوارههای مختلف در راستای معرفی ظرفیتهای گردشگری طارم
فرماندار شهرستان طارم خبر دادبرگزاری جشنوارههای مختلف در راستای معرفی ظرفیتهای گردشگری طارمفرماندار شهرستان طارم از برگزاری سالانه دو یا سه جشنواره در راستای معرفی ظرفیتها و قابلیتهای گردشگری شهرستان طارم خبر داد علی باقری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان با بیان ایظرفیتهای گردشگری مازندران در نمایشگاه راه ابریشم چین نمایش داده می شود
استانها شمال مازندران بزرگ نیا ظرفیتهای گردشگری مازندران در نمایشگاه راه ابریشم چین نمایش داده می شود ساری - خبرگزاری مهر مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت ظرفیت های گردشگری استان در نمایشگاه بزرگ راه ابریشم از تاریخ 28 ماه جاری به مدت سه روز در شهرمسابقات ملی مهارت؛ ظرفیت مغفولمانده در صنعت کشور
استانها مرکز البرز گزارش خبری مهر مسابقات ملی مهارت ظرفیت مغفولمانده در صنعت کشور کرج – خبرگزاری مهر مسابقات ملی مهارت یک ظرفیت بزرگ و قابل توجه صنعتی است که می توان از آن برای ارتقای کمی و کیفی فعالیتهای صنعتی استفاده کرد درحالیکه این ظرفیت مغفول مانده است به گزارش خبرن-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها