تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830885201




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محمدیان: هنر، بال برندسازی است / برندها برای کشورها سرمایه تولید می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: دومین سمینار آسیب شناسی خلق برند توسط مدرسه تبلیغات ایده برگزار شد محمدیان: هنر، بال برندسازی است / برندها برای کشورها سرمایه تولید می‌کنند خبرگزاری پانا: دومین سمینار آسیب‌شناسی خلق برند با حضور دکتر محمود محمدیان و دکتر فرزاد مقدم به همت مدرسه تبلیغات ایده در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.
۱۳۹۳ شنبه ۲۲ شهريور ساعت 12:19



به گزارش سرویس فرهنگی پانا، دومین سمینار آسیب‌شناسی خلق برند با عنوان «گام‌های معلق برندسازی در ایران» با سخنرانی دکتر محمود محمدیان و دکتر فرزاد مقدم و با حضور دکتر آذر صائمیان مدیر آموزش «انجمن مدیریت ایران» و جمعی از مدیران در سالن سعدی مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

در ابتدای این مراسم آرش سلطانعلی مدیر مدرسه تبلیغات ایده ضمن خوشامدگویی به حاضرین گفت: مجموعه ایده در چهار بخش تبلیغات و برندینگ، انتشارات، آموزش و گالری پیوسته تلاش کرده تا مبدا فعالیت‌های کیفی باشد. در زمینه برندسازی تاکنون دو دوره «مدیریت برندMBA  »  با همکاری دانشگاه کسب و کار استانبول برگزار کردیم که امروز فارغ‌التحصیل دومین دوره مدارک بین‌المللی خود را دریافت خواهند کرد.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر با همکاری دانشگاه استانبول و انجمن مدیریت ایران سومین دوره «مدیریت برند MBA »  را زیر نظر دکتر فرزاد مقدم  برگزار خواهیم کرد که بزودی آزمون ورودی این دوره برگزار خواهد شد.

در ادامه این سمینار دکتر محمود محمدیان عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی به ایراد سخنرانی با عنوان «فضای برندینگ در ایران» پرداخت و گفت: در حوزه علمی برندینگ برای رسید به یک مقصود دو بال متصور می‌شوند که یکی از آنها مهندسی درون سازمانی و عملیاتی است و بال دیگر موضوع هنر و استراتژی است. ما در بحث هنر برندینگ در ایران کمتر کار کرده‌ایم و برای همین است که در ایران حتی یک برند در سطح جهانی نداریم.

وی ادامه داد: باید به این موضوع توجه داشت که امروز برندها هستند که برای کشورها سرمایه تولید می‌کنند. اگر نگاهی به کشورهای G3 مثل آمریکا، ژاپن و آلمان نگاه کنیم می‌بینیم که برندها هستند که جایگاه این کشورها را در صنعت و اقتصاد تثبیت کرده‌اند و اگر دقیق‌تر بخواهیم بررسی کنیم هرچقدر که از G3 بگذریم و G5، G13 و... برسیم  با کاهش برندهای در این کشورها روبرو هستیم. این موضوع نشان می‌دهند که امروز برندها پرچم کشورها می‌شوند.

نویسند کتاب‌های «استراتژی‌ها و تکنیک‌های ارتقاء برند» و «تبلیغات محیطی در ایران» در ادامه با طرح موضوع برندسازی به شکل بومی گفت: برندسازی همواره باید بر اساس نگرش‌های فرهنگی شکل بگیرد و مدل قالب و مشخصی ندارد. اما اگر بخواهیم این موضوع را در ایران بررسی کنیم. در میابیم که نگرش غالب مردم ایران به کالاها و خدمات ایرانی منفی است؛ پس اگر می‌خواهیم در ایران فعالیت برندینگ کنیم باید از زیر صفر و با فرهنگ‌سازی در مردم این کار را آغاز کنیم. از سوی دیگر نگرش ظاهری اغلب مردم هم به تبلیغات منفی است پس در این زمینه هم باید شرایط فرهنگی مهیا شود.

وی افزود: نگرش شخصی به برند که متکی به بنیانگذار آن است، نگرش سنتی و محدود بودن فعالیت در عرصه برندسازی، پرداختن به پوسته ظاهری برند مثل طراحی لوگو و طرح شعار تبلیغاتی از دیگر مواردی است که گام‌های برند سازی در ایران را با مشکل روبرو کرده است و امروز شاهد هستیم که نگرش دنیا به ما شبیه به کارگران ارزان است و باید به صورت جدی در زمینه برندسازی و فرهنگ آن در ایران کار کنیم.

در ادامه این مراسم فارغ‌التحصیلان دومین دوره  «مدیریت برند MBA » معرفی و مدارک بین‌المللی خود را که از سوی دانشگاه کسب و کار استانبول و انجمن مدیریت ایران تایید شده است دریافت کردند.

سپس دکتر فرزاد مقدم مدرس و استاد نمونه رشته تبلیغات، پیرامون روش‌های مختلف ساخت برند و بررسی مشکلاتی که به خاطر عدم شناخت از مدل‌های برندسازی در ایران وجود دارد به سخنرانی پرداخت. وی در ابتدا با طرح سوال « به چه منظور برند می‌سازیم» گفت: علم برندسازی از سال 1985 که شکل گرفت تاکنون مدل‌های مختلفی را طی این سال‌ها تجربه کرده است. اما نکته اصلی که در زمینه برندسازی مهم است این است که این علم بسیار میل به بومی شدن دارد و همواره بر اساس مخاطب‌شناسی و ابعاد فرهنگی کشورها شکل می‌گیرد. امروزه نیز علم برندینگ بر اساس شاخصه فرهنگی در سطح دنیا در جریان است؛ زیرا برندها سرمایه فرهنگی پیدا می‌کنند و هویت‌ها را می‌سازند.

وی ادامه داد: برندها تنها در زمینه کسب و کار نیستند و همین امروز نیز می‌بینیم که یک فعالیت غیر انتفاعی مثل «چالش آب یخ» می تواند به یک نشان فرهنگی بدل شود. باید به این موضوع توجه کرد، برندها و نمادها می‌تواند مسئولیت اجتماعی و شهروندی بی‌آفرینند و یک پارادایم فرهنگی می‌شوند.

نویسنده کتاب‌های «تبلیغات شگفت‌اگیز» و «هفت گام تا ساخت برند» گفت: در ایران چون ما مدل‌های برندسازی را از جنبه‌های اقتصادی، هویتی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و... طی نکرده‌ایم و با تقلید به پیش رفته‌ایم برای خلق برند همواره گام‌های معلق در زمینه برندسازی برداشته‌ایم. امروزه باید در این زمینه فعالیت کنیم زیرا ما در سطح دنیا داریم، تبدیل به کارگر ارزان می‌شویم. به طور مثال می‌توان به برند چینی «کاراجا» در ترکیه اشاره کنیم که تولیدکننده آن ایرانی است، اما این کالا با برندی ترکی در سطح اروپا معرفی می‌شود.

پایان بخش این سمینار نشست پرسش و پاسخ با حضور دکتر محمود محمدیان، دکتر فرزاد مقدم،  دکتر آذر صائمیان و آرش سلطانعلی بود. همچنین دکتر فرزاد مقدم، خبر از برگزاری سومین دوره مدیریت MBA در ایران با گرایش مدیریت برند داد که قرار است از مهرماه در مدرسه تبلیغات ایده برگزار شود. در برگزاری این دوره فشرده 6 ماهه برترین اساتید برندینگ داخلی و بین‌المللی مشارکت دارند. وی سرفصل‌های اصلی این دوره را «درک مفاهیم بازاریابی»، «درک مفهوم ارتباط با مشتریان»، «خلق و مدیریت برند» و «مدیریت پروژه‌های برندسازی» عنوان کرد و گفت: در این دوره تربیت مدیران برند، طی فرآیندی کاملا علمی و کاربردی، توسط اساتید برجسته داخلی و بین‌المللی صورت می‌گیرد و به فارغ‌التحصیلان مدرک معتبر بین‌المللی دانشگاه EMU اعطا خواهد شد.

 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن