تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872096421




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش فارس از نمایشگاه «باز باران» استقبال از تصاویر شهدای هسته‌ای/تخفیف ۲۰درصدی دفاتر تحریر ایرانی/گله از برخورد مدارس با تولیدات بومی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از نمایشگاه «باز باران»
استقبال از تصاویر شهدای هسته‌ای/تخفیف ۲۰درصدی دفاتر تحریر ایرانی/گله از برخورد مدارس با تولیدات بومی
در نخستین نمایشگاه «باز باران» که در ۱۰ نقطه از شهر تهران در حال برگزاری است، کودکان و نوجوانان به خرید دفاتر شهدای هسته‌ای به ویژه شهید مصطفی احمدی‌روشن و امام خمینی (ره) و سپس کاراکترهای کارتونی نظیر شکرستان، کلاه قرمزی، شهر موش‌ها و هُدهُد اهتمام ویژه‌ای داشته‌اند.

خبرگزاری فارس: استقبال از تصاویر شهدای هسته‌ای/تخفیف ۲۰درصدی دفاتر تحریر ایرانی/گله از برخورد مدارس با تولیدات بومی



گروه کتاب و ادبیات، رقیه عزیزی شیرکوهی: نخستین نمایشگاه «نوشت‌افزار و ملزومات مدرسه (باز باران)» از 12 شهریور امسال در 10 نقطه تهران آغاز به کار کرد و تا 22 شهریور سال جاری نیز به کار خود خاتمه می‌دهد. در این راستا به برخی از چادرهای نمایشگاه «باز باران» که در میدان امام حسین (ع) واقع شده است، سری زده و با برخی از مسئولان و بازدیدکنندگان به گفت‌وگو نشستیم که در ذیل آن را می‌خوانید: * فراهانی: علاقه‌ فرزندانم به تصاویر شهدای هسته‌ای به ویژه شهید احمدی‌روشن زهرا فراهانی مادر احسان و علی 7 و 9 ساله که برای خرید نوشت‌افزار و لوازم‌التحریر به نمایشگاه و جشنواره «باز باران» شعبه امام حسین (ع) آمده بود، می‌گوید: کاری که شهرداری تهران برای دسترسی آسان مردم به خرید لوازم‌التحریر و پوشاک بانوان انجام داده است، کاری بسیار خوب و قابل تقدیر است به خصوص اینکه اکثر دفاتر تحریر با طرح‌های ایرانی آراسته شده‌اند.

وی ادامه می‌دهد: چندین دفتر تحریر با عکس شکرستان، شهر موش‌ها و سینا خریداری کردم اما تعداد دفاتری که به عکس شهدای هسته‌ای نظیر شهید «مصطفی احمدی‌روشن» آراسته شده بود، بیشتر از سایر دفاتر فرزندانم را به خود جذب کرده است. فراهانی می‌افزاید: قیمت دفاتر تحریر کمی بالا است به گونه‌ای که کمترین قیمت دفاتر تحریر 2500 تومان است که اگر با تخفیفات ارائه نمی‌شد نمی‌توانستم از آنها خریداری کنم. * رحیمی: از دیدن این همه تصاویر ایرانی بر روی لوازم‌التحریر،‌ شوکه شدم عباس رحیمی، پدر هستی 12 ساله درباره نوشت‌افزار و لوازم‌التحریرهایی که در نمایشگاه‌های «باز باران» عرضه شده است، اینگونه بیان می‌کند: وقتی به نمایشگاه آمدم و تصاویر را دیدم شوکه شدم به گونه‌ای که اصلاً یک تصویر غربی یا تصاویر انیمیشن‌هایی که حتی از صدا و سیما از شرکت‌های خارجی تولید می‌شوند را ندیدم، تنها تصاویر تلویزیونی همین شکرستان، کلاه قرمزی و شهر موش‌ها بود که همین کار را بسیار ارزشمند می‌دانم و امیدوارم تولیدکنندگان ایرانی همیشه موفق باشند. وی ادامه می‌دهد: وقتی تصاویر روی جلد دفاتر تحریر و کیف مدرسه یا حتی جامدادی را دیدم اصلاً دیگر به قیمت‌ها توجه نکردم چراکه همیشه دغدغه خرید کالایی را داشتم که بدون درج تصاویر غربی تولید شده باشد و از کیفیت خوبی هم برخوردار باشد که خوشبختانه همه تولیداتی که در این نمایشگاه می‌بینم از بهترین و مرغوب‌ترین جنس انتخاب شده‌اند. رحیمی می‌افزاید: دخترم هستی، عکس شکرستان و ثنا و ثمین را انتخاب کرد او علاقه خاصی به تصاویر ثنا و ثمین دارد و همیشه می‌گوید که خیلی زیبا طراحی و تولید شده‌ است.  

  *ابراهیمی: برخی از مدارس منطقه 12 اجازه خرید دفاتر ایرانی را نمی‌دهند!! الناز ابراهیمی مادر زهرا و مصطفی 10 و 15 ساله که از خیابان 17 شهریور برای خرید به نمایشگاه «باز باران» آمده‌ است، می‌گوید: بنا به تقاضای مدرسه فرزندانم و علی‌رغم میل باطنی‌ام مجبور هستم که از این نمایشگاه تنها دفاتری را خریداری کنم که بدون تصویر هستند و با نقوش اسلامی _ ایرانی یا طرح‌های ساده تولید شده‌اند، خریداری کنم. وی ادامه می‌دهد: مدارس فرزندان که در منطقه 12 واقع شده‌اند اعلام کرده است که دفاتر تحریر دانش‌اموزان باید بدون تصاویر باشد و اگر دفتری تصویر دارد باید با کاغذ رنگی آن را جلد کنند، حتی بنده به مدیر مدرسه گفتم که دفاتر اسلامی _ ایرانی بسیاری تولید شده است که فرزندانم علاقه‌مند به استفاده از آن هستند حتی عکس شهدا، ولی گفتند امکان دارد و دانش‌آموزان در حین درس خواندن محو تصاویر دفاتر شده و درس نمی‌خوانند!! ابراهیمی می‌افزاید: واقعاً این کار اشتباه است، یعنی اگر می‌گفتند که از تصاویر خارجی بر روی دفاتر تحریر یا کیف مدرسه جلوگیری می‌شود که یک امر معقول و قابل دفاع است اما دیگر تصاویر ثنا و ثمین، عکس شهدا یا همین برنامه شکرستان و شهر موش‌ها چه ایرادی دارد که بر روی لوازم‌التحریر باشد و بچه به مدرسه برود؟ وی در پایان ادامه می‌دهد: از کار شهرداری تهران خیلی راضی هستم چراکه اینگونه نمایشگاه‌ها باعث می‌شود تا مردم مطلع شوند که کشور در تمام عرصه‌ها به خودکفایی رسیده است و ما می‌توانیم همه کار را به شیوه درست‌اش انجام دهیم اما باید دولت هم یکسری تذکرات به این نوع مدارس داده تا از زیاده‌روی‌های الکی در این حوزه جلوگیری شود.

  این گزارش حاکی از آن است، که تولیدکنندگان ایرانی با تولید نوشت‌افزار اسلامی _ ایرانی کاری بسیار شایسته و درخوری را در کشور انجام داده‌اند اما متأ‌سفانه تبلیغات آنقدر ضعیف است که برخی از مردم با دیدن تصاویر دفاتر تحریر حیرت‌زده و کمی تأمل کرده و تصور می‌کنند که این دفاتر تولید خارج است اما وقتی به پشت جلد توجه می‌کنند، با نوشته‌ای با این عنوان «ساخت ایران» مواجه می‌شوند که همین نشان از بی‌اهمیتی ما به حوزه فرهنگ و عدم بی‌توجهی به اشاعه فرهنگ اسلامی _ ایرانی است. در این راستا نیز ناگفته نماند که برخی از مدارش کشور هم به جای اینکه صورت مسئله را حل کنند کلاً مسئله را پاک کرده و خودشان را از هر لحاظ راحت می‌کنند به طور مثال استفاده از دفاتر با تصاویر باربی،‌بنتن و بسیاری از تصاویر غربی در مدارس کشور ممنوع است نه اینکه به طور کل به دانش‌آموزان بگویند که از استفاده دفاتر تحریر با تصاویر ایرانی جلوگیری شود.  

  *الحسینی: استقبال مردم از تصاویر شهدای هسته‌ای در نمایشگاه «باز باران» در این میان به سراغ سیدمحمدحسین الحسینی، مدیر اجرایی نمایشگاه و جشنواره «باز باران» شعبه امام حسین (ع) رفته و با وی به گفت‌وگو پرداختیم. الحسینی درباره استقبال مردم از نمایشگاه «باز باران» اینگونه می‌گوید: قبل از برپایی نمایشگاه نوشت‌افزار در میدان امام حسین (ع)، فکر می‌کردیم که استقبال مردم از این نمایشگاه بسیار اندک باشد آن هم به خاطر وضعیت اقتصادی مردم این منطقه که اکثراً در سطح متوسط یا پایین‌تر از آن قرار داشتند اما خوشبختانه اما از همان روزهایی برپایی نمایشگاه در بخش فروش جزو نمایشگاه‌ها و غرفه‌های برتر بین 10 نقطه پیش‌بینی بوده‌ایم. وی با اشاره به این مطلب که همه دفاتر تحریر و محصولات فرهنگی که در نمایشگاه «باز باران» ارائه شده است از جنس‌های درجه یک هستند، بیان می‌کند: از دفاتر تحریر پر استقبال مردم می‌توان به دفاتر «آزاده» با طرح‌های «کلاه قرمزی» و «شکرستان»، سپس «شهر موش‌ها» و از دفاتر شهدا به عکس شهدای هسته‌ای «شهیدمصطفی احمدی روشن»، اشاره کرد.  

  به گفته وی، برای بنده بسیار جالب بود که بچه‌های سنین ابتدایی شاید اصلاً سر از سیاست در نیاورند و از حق هسته‌‌ای ایران که ما فریادش را می‌زنیم، هیچ چیزی ندانند اما جالب این بود که خودشان اشاره می‌کردند و از والدین‌شان می‌خواستند که دفاتر تحریر با عکس شهدا را خریداری کنند. حتی بنده شاهد بودم که یک پسر بچه 6 الی 7 ساله دفتر مشق احمدی‌روشن را برداشت بعد مادرش به او گفت مگر تو این شهید را می‌شناسی. مدیر اجرایی نمایشگاه «باز باران» شعبه امام حسین (ع)، ادامه می‌دهد: دفاتری که از سوی انتشارات مدرسه با تصاویر امام خمینی (ره) منتشر شده‌اند نیز از استقبال خوبی در میان مخاطبان برخوردار است. *حسینی: عدم اخذ محاسبه ارزش افزوده کالاها از مردم/ ارائه کیف‌مدرسه ارزان‌ قیمت از فردا در این میان به سراغ سیدمجید حسینی مدیر مؤسسه نشر شهر رفته و درباره پاره‌ای از مشکلاتی که مردم به آن اشاره داشتند به گفت‌وگو پرداختیم، وی می‌گوید: استقبال از نمایشگاه‌های «باز باران» بسیار خوب و بی‌نظیر است به گونه‌ای که پیش‌بینی ما برای 10 روز نمایشگاه، طی دو روز به اتمام رسید و اکنون در حال تأمین محصول مورد نیاز هستیم. وی ادامه می‌دهد: دفاتر تحریر و نوشت‌افزارها با 15 درصد تخفیف به مردم ارائه می‌شد که اکنون این تخفیفات به 20 درصد رسیده است و با پیگیری‌های بسیار محاسبه ارزش افزوده از سوی خود مسئولان نمایشگاه تأمین می شود و این هزینه از مردم دریافت نمی‌شود حتی بخسی از کالاهای پرفروش همانند بعضی از دفاتر و لوازم‌التحریر با 33 درصد تخفیف به علاقه‌مندان ارائه خواهد شد.  

  حسینی ادامه می‌دهد: با توجه به درخواست‌های مردم برای ارائه کیف‌های مدرسه ارزان‌قیمت، کیف مدرسه با قیمت ارزان نیز تأ‌مین شده است که انشاالله از فردا در نمایشگاه‌های «باز باران» عرضه خواهد شد. بر اساس این گزارش، نخستین نمایشگاه «نوشت‌افزار و ملزومات مدرسه (باز باران)» از 12 لغایت 22 شهریور سال جاری در 10 نقطه از تهران نظیر چیتگر، فرهنگسرای خاوران، میدان امام حسین (ع) و برج میلاد از ساعت 9 صبح الی 22 در حال برگزاری است. انتهای پیام/و

93/06/16 - 12:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن