واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مجلس: 7.4 میلیارد ریال برای تکمیل مجتمع آبرسانی قلعه عجب شیر اختصاص یافت مراغه - ایرنا - نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی از اختصاص هفت میلیارد و 440 میلیون ریال اعتبار برای تکمیل مجتمع آبرسانی قلعه چای عجب شیر خبر داد.
به گزارش ایرنا، مهدی دواتگری روز شنبه در جلسه بررسی مشکلات روستای هرگلان و یگنجه از توابع بخش قلعه چای با اشاره به اینکه مشکل آب سه روستای آلمالو، قوزلوجا و بارازلو مجتمع قلعه چای رفع شده است، افزود: این مجتمع آب هفت روستای هرگلان، آلمالو، قوزلوجه، بارازلو، ینگجه، تجرق و تپیک دره را با دو هزار و 75 خانوار و حدود هفت هزار و 901 نفر جمعیت تامین می کند.
وی اظهار کرد: این مجتمع با 33 میلیارد و 382 میلیون ریال اعتبار اجرا می شود و هم اکنون به بیش از 85 درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.
نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس، خواستار ایجاد استخر معیشتی در روستای هرگلان با توجه به کمبود آب در این منطقه شد و ادامه داد: با ایجاد این استخر می توان مشکلات اجتماعی و حتی خشکسالی را در این روستا جبران کرد.
دواتگری از گازرسانی به روستاهای هرگلان و چهاربرود تا پایان سال جاری خبرداد و گفت: هم اکنون 70 درصد از خانوارهای روستایی این شهرستان از گاز برخوردار بوده و گاز رسانی به سایر روستاها نیز در حال اجراست.
وی با بیان اینکه پنج روستای ینگجه، آلمالو، قوزلوجه، یایچی و بارازلوی این شهرستان فاقد گاز هستند، یادآوری کرد: گازرسانی به این روستاها جزو برنامه ها بوده که با تخصیص اعتبارهای مورد نیاز در این زمینه اقدام می شود.
نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس نهم گفت: دفع غیر بهداشتی فاضلاب روستایی بزرگترین منبع تهدیدکننده برای سلامت روستاییان است.
دواتگری با تاکید بر اینکه هم اکنون درصد بالایی از روستاها این مشکل را دارند، اضافه کرد: روستاهای بالادست سد قلعه چای نیز با این مشکل مواجه بوده و فاضلاب در این روستاها به شدت سلامت و بهداشت اهالی روستاها را به خطر انداخته است.
وی خواستار ایجاد کارگروه بهداشت و سلامت عجب شیر برای دفع فاضلاب روستاها شد و گفت: دهیاری باید با همکاری بخشداری بخش قلعه چای، بهداشت و درمان و منابع طبیعی مکانی مناسب برای دفع فاضلاب روستاهای بالادست سد قلعه چای فراهم کنند.
فرماندار عجب شیر نیز در این جلسه از اختصاص چهار میلیارد و 500 میلیون ریال برای اجرای طرح های عمرانی روستاهای رحمانلو، ینگجه و نبرین خبرداد و گفت: راه ارتباطی بیش از 12 روستای این شهرستان ها با همت روستاییان بازگشایی شده و نیازمند اجرای طرح هادی و تخصیص اعتبار است.
ابراهیم طاهری افزود: در این شهرستان 24 طرح هادی با بیش از 32 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار اجرا شده است.
وی اظهار کرد: اجرا و اتمام طرح هادی باعث زیبا شدن چهره روستا و بالا رفتن سطح فرهنگ عمومی روستائیان و سطح بهداشت عمومی در روستاها می شود.
فرماندار عجبشیر خواستار همکاری کشاورزان در بازگشایی خط انتقال آب در مسیر پایاب سد قلعه چای شد و ادامه داد: با گسترش مزارع پایلوت، یکپارچه سازی و تبدیل اراضی خرد به اراضی عمده، علاوه بر کاهش هزینه های کاشت، داشت و برداشت، راندمان تولید افزایش یافته و کشاورزی معیشتی به کشاورزی صنعتی تبدیل می شود.
شهرستان عجب شیر با حدود 85 هزار نفر جمعیت در 98 کیلومتری جنوب غربی تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
7485/590/587
22/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]