واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 20 هزار میلیارد ریال برای توسعه راه های ارتباطی و راه آهن کشور اختصاص یافت اردبیل - ایرنا - معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: 20 هزار میلیارد ریال برای توسعه راه های ارتباطی ، راه های ارتباطی و راه آهن کشور اختصاص یافت.
علی نورزاد روز سه شنبه در جریان بازدید از راه های ارتباطی شهرستان نیر افزود: استفاده از روسازی بتنی در ساخت جاده ها یکی از سیاست های راهبردی این شرکت است.
وی گفت: هم اکنون برای ساخت هر کیلومتر راه اصلی در دو لایه آسفالت حدود 150 تن قیر ، هر کیلومتر بزرگراه 300 تن و هر کیلومتر آزاد راه 400 تن قیر لازم است که با توجه به حجم پروژه های راه سازی در سال 93 و با احتساب قیمت قیر این شرکت 30 درصد تخصیصی را فقط برای هزینه قیر نیاز دارد.
وی با بیان این که جاده ها جزو سرمایه های ملی کشورها هستند افزود: هر سال بخش زیادی از بودجه های عمرانی کشور صرف ساخت ، ترمیم ، بهسازی ، حفظ و نگهداری جاده ها می شود.
این مام مسوول همچنین استفاده از روسازی RCC در جاده جنگل گلستان را از اولین تجربه های استفاده از این نوع روسازی در کشور ذکر کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: استفاده از روسازی بتنی دارای مزایایی چون عدم تغییر شکل ، سازگاری با شرایط اقلیمی مختلف کشور ، ویژگی استفاده در برخی از مناطق خاص مانند شمال کشور و صنعتی و سازگاری با محیط زیست به ویژه درمناطق مورد نظر محیط زیست است.
او استفاده از روسازی بتنی را دارای صرفه اقتصادی و ارزان تر تمام شدن هزینه پروژه های عمرانی دانست و گفت: برای همین این روش در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی نیز بسیار موثر است که به همین دلیل قرار شد برای ساخت پروژه هایی مثل آزادراه اصفهان ، شیراز نیز از این روش استفاده شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: بزرگراه چهار بانده بهشهر ، گرگان ، بجنورد ، قوچان یکی از کریدورهای اولویت دار وزارت راه است که عملیات اجرایی 340 کیلومتر آن به پایان رسیده و 200 کیلومتر آن که در استان های خراسان شمالی و گلستان واقع شده در دست اجرا است.
وی این بزرگراه را کریدور ترانزیت شرق به غرب در شمال کشور دانست که ارتباط با کشور ترکمنستان و ترانزیت کالا از آسیای میانه از طریق گمرکات سرخس ، باجگیران ، اینچه برون و بندر امیرآباد به مبادی غربی و شرقی کشور را فراهم می کند.
نورزاد همچنین از اختصاص اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال برای کمربندی شهر نیر خبر داد و اظهار کرد: از محل ردیف ملی شرکت مادر تخصصی توسعه زیرساخت های حمل و نقل کشور برای تکمیل و بهره برداری از کمربندی شهرنیر اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال اختصاص یافته است.
وی نسبت به چهار بانده کردن راه نیر به سراب ، بستان آباد و ترمیم و بازسازی محل رانش یافته در صائین قول مساعد داد.
به گزارش خبرنگارایرنا ، نماینده مردم شهرستان های اردبیل ، نیر ، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید با اشاره به پروژه های زیرساختی استان ، راه آهن بستان آباد - نیر و سراب را یکی از پروژه های مهم در دست اجرا ذکر کرد.
منصور حقیقت پور افزود: مطالعات این پروژه به پایان رسیده که با تزریق اعتبارات به زودی اجرا خواهد شد.
وی گفت: این خط راه آهن اردبیل را از طریق شهرهای سرعین و نیر به خطوط راه آهن جمهوری اسلامی ایران متصل کرده و به نظر می رسد مدت زمان و هزینه انجام این پروژه بسیار کمتر از راه آهن فعلی در حال احداث است.
وی اظهار کرد: راه آهن بستان آباد ، سراب ، نیر و سرعین به موازات راه آهن فعلی اردبیل مطالعه و انجام خواهد شد.
وی هدف از این پروژه را افزایش مسیرهای تبادلاتی و زیرساخت های ارتباطی با استان اردبیل ذکر کرد که این موضوع نقش مهمی در گردشگری و اقتصاد استان خواهد داشت.
اکبر صمدی فرماندار شهرستان نیر هم مهم ترین برنامه های فرمانداری و راه شهرسازی شهرستان چهار باند کردن راه ارتباطی نیر به سراب ، کمربندی شهر نیر و راه آهن نیر ، سراب ، بستان آباد ذکر کرد.
وی خواستار اجرایی شدن هر چه زودتر این موارد برای توسعه شهرستان شد.
شهرستان نیر در 35 کیلومتری جنوب اردبیل و در مسیر جاده ترانزیتی استان های اردبیل و آذربایجان شرقی قرار دارد.
7116/594/530
18/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]