تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830558626




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تجلیل از 4 هنرمند در حضور معماران سینما/ سقف این خانه فروریختنی نیست


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و هنر > سینمای ایران
تجلیل از 4 هنرمند در حضور معماران سینما/ سقف این خانه فروریختنی نیست
شامگاه چهارشنبه 19 شهریور ماه خانه سینما میزبان مراسمی بود که طی آن از امین تارخ، مجید مسچی، فرید مصطفوی و حسین ملکی به عنوان چهار فعال سینمایی تجلیل به عمل آمد.



به گزارش خبرنگار مهر، شب گذشته چهارشنبه نوزدهم شهریور ماه آیین نکوداشت‌های شانزدهمین جشن سینمای ایران با حضور حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی، محمدرضا جعفری جلوه مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و محمدمهدی عسگرپور مدیرعامل خانه سینما و جمعی از اهالی سینما با اجرای حسین پاکدل در محل خانه سینما برگزار شد. در ابتدای مراسم محمد بزرگ‌نیا دبیر شانزدهمین جشن سینمای ایران گفت: امشب، آخرین جشن از جشن های شانزدهمین جشن سینمای ایران برگزار می شود. طی هفته گذشته جشن های مستقل انیمیشن، عکاسان، فیلم کوتاه و فیلم مستند برگزار شد و امشب نیز مراسم بزرگداشت امین تارخ، حسین ملکی، مجید مسچی و فرید مصطفوی برگزار می شود. وی ادامه داد: جشن امسال با ویژگی های خاصی همراه بود و اختتامیه خاصی نیز دارد. شانزدهمین جشن سینمای ایران تولیدات سینمای ایران را از سه سال قبل ارزیابی کرد. همچنین ما تصمیم گرفتیم با کم هزینه برگزار کردن این جشن ها مبلغ صرفه جویی شده را به صندوق بیمه بیکاری هنرمندان واریز کنیم، اما مهمترین مراسم برگزاری جشن سینمای ایران، مراسم اختتامیه است که برای برگزاری آن دست به تجربه جدیدی زده ایم. تندیس های جشن شانزدهم به برگزیدگان اهدا و فیلمی از آن تهیه شده که در روز بیست‌ویکم شهریور ماه مصادف با روز ملی سینما در سینماهای تهران و شهرستان ها به نمایش در می آید که امیدوارم تجربه موفقیت‌آمیزی باشد.

دبیر شانزدهمین جشن سینمای ایران گفت: مثل همیشه حرف و حدیث های بسیاری در مورد چگونه برگزار شدن این جشن وجود داشت به خصوص در مورد بخش داوری ها که همیشه حرف هایی وجود دارد. با تمام احترامی که برای بخش داوری قائلم، اما باید بگویم شاید با تغییر روش در داوری و استفاده از داوری جمعی بتوان این حرف ها را کمتر کرد. در ادامه این مراسم، کلیپ بزرگداشت مجید مسچی پخش شد و از محمود کلاری، محمدمهدی عسگرپور، فخرالدین انوار، حجتا‌لله ایوبی و سیدمحمد بهشتی دعوت شد تا روی صحنه بیایند. محمود کلاری، فیلمبردار سینمای ایران گفت: افتخار بزرگی است که در بزرگداشت یک مرد بزرگ حضور دارم. معمولا در چنین مراسم هایی با افرادی خاص تماس می گیرند تا در بزرگداشت شرکت کنند، اما من خودم تماس گرفتم تا در مراسم بزرگداشت مسچی صحبت کنم. مسچی را بیش از 30 سال است که می شناسم و با او از واحد عکس تلویزیون همکاری داشته و تا امروز که به صورت غیرمستقیم با او کار می کنم. وی با اشاره به اینکه مهمترین خصیصه مجید مسچی انسانیت او است، توضیح داد: دورانی که با مجید مسچی در تلویزیون کار می‌کردم به دلیل جثه کوچک او لقب بزرگمرد کوچک را به او داده بودیم مسچی از همه آگاه تر و داناتر بود و من عکاس و فیلمبرداری را سراغ ندارم که نسبت به ابزار مختلف سینمایی آگاهی داشته باشد به نظر من این همه آگاهی فنی و تکنیکی مثال زدنی است. مسچی نمونه ترین مدیری است که تا امروز شناخته ام او در سکوت و آرامش کار می کند و همیشه به‌روز است.

کلاری بیان کرد: آرشیو عکسی که امروز با موضوع انقلاب در تلویزیون وجود دارد، مدیون مسچی است. او طی سال های مدیریت خود تمام عکس های انقلاب را از آژانس های بزرگ بین المللی عکس جمع آوری کرد تا بتوانیم امروز آرشیو بزرگی داشته باشیم. محمدمهدی عسگرپور مدیرعامل خانه سینما نیز در سخنانی گفت: باعث افتخار ما است که امشب شاهد برگزاری این مراسم هستیم و به خودمان بابت انتخاب های خوب امشب تبریک می گوییم جایزه سیف الله داد چند سالی است که به یکی از خادمین سینمای ایران به خصوص در بخش فنی و اجرایی تقدیم می شود. این جایزه در گذشته به افرادی خاص از جمله فیروزفر اهدا شده و امشب به مجید مسچی اهدا می‌شود. وی ادامه داد: مجید مسچی جزو معدود مدیران فرهنگی کشور است که در استفاده از بودجه بیت المال درست عمل می کند و زمانی که مدیران این بودجه ها را درست هزینه نمی کردند او به خوبی این بودجه را مدیریت کرده است. عسگرپور تصریح کرد: کمتر کسی در سینما است که دلش از مسچی گرفته باشد. در ادامه باید بگویم که باید از سازمان سینمایی و زیرمجموعه آن برای همکاری لازم در برگزاری این جشن تشکر کنم. در ادامه فخرالدین انوار توضیح داد: دیدار این دوستان و موقعیت های آنها و نقش هایی که در سینما بازی می کنند از بهترین لحظات زندگی من است وقتی که نگاه می کنیم این صنف علی رغم شرایط سال های گذشته خود را حفظ کرده و جشن پانزدهم بعد از سه سال به جشن شانزدهم می رسد، احساس خوشحالی می کنم. وی بیان کرد: مجید مسچی یکی از نوادر روزگار است و جزء نخبگان سینمای ایران محسوب می شود و این نخبگی باعث نشده که به آن سوی دنیا برود، بلکه در آرامش و سکوت کارهای بنیادین انجام داد. سینمای ما باحجاب‌تر از خیابان‌های شماست انوار با اشاره به دوران مدیریت خود در سینما گفت: آن زمان از من می پرسیدند که سینما برای بدحجابی چه کرده است؟ و من می‌گفتم سینمای ما باحجاب تر از خیابان های شما است، اما قرار نیست که هر کار اقتصادی و سیاسی ضد فرهنگی که در جامعه انجام می شود، بدون تاثیر در فعالیت های فرهنگی باشد. من همیشه به آنها گوشزد می کردم که این تصمیمات به فرهنگ صدمه می‌زند و فرهنگ و هنر باید پابه پای تصمیمات اقتصادی و سیاسی تاثیرات مثبتی را در جامعه القاء کند. حجت الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی سخنران بعدی بود که گفت: دلایل فراوانی برای خوشحالی دارم؛ اول اینکه خانه سینما با آرامش و وقار یکسال پرطمانینه را گذرانده و درگذر از طوفان ها، استفامت از خود نشان داد و جشن شانزدهم بعد از سه سال باشکوه برگزار شد. وی ادامه داد: وقتی شنیدم از مجید مسچی تقدیر می کنند خوشحال شدم؛ چراکه او شایسته این تجلیل است. پیش از این با مجید مسچی آشنا بودم، اما از روز اولی که به سینما آمدم همه اهالی سینما از او تعریف می کردند و او را قبول داشتند. اگر مجید مسچی طی سال های پرحاشیه سینمای ایران حضور نداشت، نمی دانم امروز چه اتفاقی برای ما می افتاد. او در سکوت و آرامش کار می کرد و به همین دلیل همه محکوم به کار کردن با او هستند.

رئیس سازمان سینمایی بیان کرد: مجید مسچی بر سینمای کشور حق بزرگی دارد و من به عنوان مدیر کوچک سازمان سینمایی خوشحالم که همکار خوبی مانند مسچی دارم. زمانی که مسچی حرف می زند، می دانیم که با تجربه و علم حرف می زند و چه خوب است که مدیران باتجربه سرجای خود باشند. ایوبی در پایان صحبت های خود تاکید کرد: زمانی که به موسسه سینماشهر می روید، مجید مسچی تنها با چند نفر این موسسه را اداره می کند. خوشحالم که مجید مسچی امروز تجلیل می‌شود. سیدمحمد بهشتی، یکی دیگر از مدیران سابق سینمای ایران در ادامه این مراسم گفت: برگزاری شانزدهمین جشن سینمای ایران را تبریک می گویم. مجید مسچی از همه توصیف هایی که در مورد او کردند بهتر است. نمی دانم چطور همه حسن ها در مجید مسچی جمع شده است. فکر می کنم که مجید مسچی صفت هوا را به خوبی فهمیده و مانند هوا و نسیم خنک است. قطعا کافر و مومن به هوا نیاز دارند و هوا خود را از کسی دریغ نمی کند. بهشتی بیان کرد: این نشانه بلوغ اهل سینمای ما است که حق شخصیت مجید مسچی را بجا می آورند. مجید مسچی، مدیرعامل موسسه سینماشهر نیز در سخنانی گفت: تعریف هایی که از من امشب کردند خیلی برایم تعجب برانگیز بود، این جایزه به دو دلیل برای من باعث افتخار است، اول اینکه از دست اهالی سینما گرفتم و بعد اینکه این جایزه با نام زنده یاد سیف الله داد زینت داده شده است.

در ادامه مراسم، کلیپ بزرگداشت امین تارخ پخش شد و سپس فاطمه معتمدآریا در سخنانی گفت: کمتر از 6 ماه است که پدرم را از دست دادم و درست روزی این اتفاق افتاد که بعد از سال ها ممنوع‌الکاری سر کار بازگشتم و فکر می کنم که خیالش از بابت من راحت شد، اما امشب با حضور افرادی مانند انوار، ایوبی و بهشتی احساس کردم که دوباره پدر دارم. وی ادامه داد: خانه سینما، خانه من است و من برای اولین بار زمانی که جوان بودم جایزه جوان ترین بازیگر را از این خانه دریافت کردم. من بچه این خانه هستم و در آن بزرگ شدم. خوشحالم که سقف این خانه نمی ریزد و این سقف محکم را مدیون کسانی هستیم که آن را با عشق و صداقت ساختند، کسانی که ما را آدم هایی باشرافت تربیت کردند. معتمدآریا تاکید کرد: این افراد به ما یاد دادند که بگوییم هستیم کسانی مثل انوار که سال ها ذره ذره اتفاقات سینما روی زندگی او تاثیر گذاشت و بهشتی که تمام تلاش خود را برای سینمای ایران کرد. ما هیچوقت سینما را به چیزی نفروختیم بازیگر فیلم «گیلانه» گفت: ما هیچوقت سینما و مردم را نفروختیم این چیزی است که به عنوان کودک سینما یاد گرفتم و امروز که مادر سینما هستم آن را بخاطر دارم. وی به پاسداشت امین تارخ تصریح کرد: تارخ فرزند خلف محمد کوثر است کسی که بسیاری از افراد را در سینما و تئاتر ایران تربیت کرد. تارخ را می توان جایگزین او دانست؛ کسی که نسل تارخ را با ادب هنری و فرهنگی تربیت کرد. امین تارخ می تواند ادامه‌دهنده راه او باشد. جایگزین کردن محمد کوثر راحت نیست، اما امین تارخ می تواند. نباید فراموش کنیم که در سینما بودن برای همه ما سخت است. محمدرضا جعفری جلوه، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی نیز اظهار کرد: باید از امین تارخ به عنوان هنرمند شریف، اصیل، حساس و مسئولیت‌شناس یاد کنیم. او چه به عنوان یک بازیگر و چه به عنوان یک معلم و استاد همیشه به خوبی کار کرده است و در هر دو عرصه مثال زدنی و به یادماندنی است. از امین تارخ می توان به عنوان بازیگر مولف و صاحب اندیشه یاد کرد.

محمدرضا موئینی از اعضای هیات رئیسه خانه سینما گفت: خوشحالم در آیین نکوداشت امین تارخ حضور دارم. خدا را شکر که امروز در سینمای ایران کمی آرامش داریم، اما این لحظه، لحظه امین تارخ است. جای بسی دریغ است که سینمای ایران سهم خود را از امین تارخ برنداشته است. فرشته طائرپور هم در ادامه این مراسم خاطرنشان کرد: همه از محاسن تارخ حرف زدند، اما من باید بگویم که هیچ شیرازی را به این پرکاری ندیدم از روزی که زنده یاد سیف الله داد من را به سمت کارهای صنفی هل داد تا امروز همیشه در فعالیت های صنفی حضور داشتم و کمتر کسی را مانند تارخ دیدم که همیشه همراه باشد. او حتی در دیدارهایی که جذابیت نداشت هم با یک صلابت و متانت تاثیرگذاری همیشه خانه سینما را همراهی کرده است و سهم زیادی در اتفاقات سینما دارد. وی خطاب به رئیس سازمان سینمایی گفت: آقای ایوبی در سینمای ایران کسانی مانند تارخ می توانند فرماندهان خوبی برای مقابله با ناملایمات باشند شما جز با تکیه به جامعه صنفی ایران و کسانی مانند تارخ نمی توانید این مسیر پرتلاطم را طی کنید و باید از حضور امین تارخ به عنوان یک مطلع صنفی و شجاع استفاده کنید. امین تارخ بیان کرد: همیشه آرزو داشتم که در شرایط ویژه و در یک جایگاه ویژه هر آنچه در دل دارم به صورت ویژه از سینمای ایران حرف بزنم. امشب بیشتر خوشحالم که این افتخار را دارم که در حضور همه دوستان از معماران عزیز سینمای ایران قدردانی کنم که اگر افرادی مثل فخرالدین انوار و سیدمحمد بهشتی نبودند، امروز صاحب یک سینمای باشرافت و حرفه ای نبودیم. سینمایی که با همه کمی و کاستی های خود توانست در خارج از مرزهای ایران جوایزی را کسب کند، جوایزی که امروز تعداد آن به یک‌هزار و 400 جایزه می رسد.

وی با تاکید بر اینکه سقف خانه سینما فروریختنی نیست، تاکید کرد: دیپلماسی افرادی مانند عسگرپور و هیات مدیره خانه سینما کمک کرد تا از بحرانی که طی دو سال گذشته با آن درگیر بودیم خارج شویم اگر این افراد نبودند همه چیز به باد فنا می رفت. بازیگر فیلم «مادر» ادامه داد: هر آنچه آموختم از محمد کوثر بود و امیدوارم هر جای دنیا هست، سلامت باشد. متاسفانه برخی از دوستان بعد از انقلاب او را اخراج کردند و او بلافاصله اول به عنوان استاد و بعد به عنوان رئیس دپارتمان دانشگاه سانفرانسیسکو به فعالیتش ادامه داد و ما از آموزه های او بی بهره ماندیم. امیدوارم تا به امروز توانسته باشم بخشی از زحمات او را جبران کرده باشم. در ادامه علی دهکردی به عنوان نایب رئیس انجمن بازیگران از امین تارخ تجلیل کرد. پخش کلیپ بزرگداشت فرید مصطفوی از دیگر بخش های این مراسم بود. ابوالحسن داودی، کارگردان سینما گفت: خوشحالم که برای بزرگداشت کسی که طولانی ترین سابقه کاری را با او دارم در این مراسم حضور دارم. من 41 سال است که با فرید مصطفوی دوست هستم و خوشحالم که بالاخره نوبت به نجیب ترین و محبوب ترین چهره پشت صحنه سینمای ایران رسید، کسی که هیچوقت حق آن ادا نشد. وی با اشاره به اینکه اولین کار حرفه ای خود را با فرید مصطفوی در سال 62 آغاز کردم تصریح کرد: در آن سال فیلمنامه ای نوشتیم که علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، آن زمان به عنوان مدیر شبکه 160 ایراد به فیلمنامه ما گرفت. او ایرادها را با خودکار سبز نوشته بود و بخاطر دارم که پی‌نوشت های او از خود فیلمنامه بیشتر شده است. شادمهر راستین، رئیس انجمن فیلمنامه نویسان با تاکید بر اینکه آیین نکوداشت، تداوم ما را نشان می دهد، توضیح داد: زمانی فخرالدین انوار در باغ فردوس و در حاشیه برگزاری کلاس های فیلمنامه نویسی به ما گفت که تنها 5 نفر از این دوره بیرون می‌آیند. آقای انوار ما امروز اینجا هستیم.

وی با اشاره به خانه سینما بیان کرد: این خانه، خانه بزرگی است، اما در شأن اهالی سینما آن هم در سال 93 نیست قطعا فضای فرهنگی تپه های عباس آباد بدون ما فرهنگی نمی شود. امروز همه کسانی که می توانند تصمیم بگیرند اینجا هستند محل فعلی خانه سینما می تواند موزه ای برای 30 سال فعالیت سینمای ایران باشد. فرهاد توحیدی، رئیس هیات مدیره خانه سینما گفت: فرید مصطفوی تنها یک اسم بر تاریخ سینمای ایران نیست. بسیاری از کارهای او در تاریخ سینمای ایران می ماند؛ چراکه او در زمانه خود زیسته و در کارهای خود آن را بازتاب داده است. مصطفوی تواناترین فیلنامه نویس سینمای ایران است. وی ادامه داد: مصطفوی گزیده کار است و کارنامه کاری او پر از کارهای برجسته است. او اهل دینار و درهم نیست و از حرفه خود دکان دونبش نساخته و به همین دلیل آبروی فیلمنامه نویسی سینمای ایران است. رئیس هیات مدیره خانه سینما افزود: مصطفوی جزو کسانی است که سرش از دریاچه سینمای ایران بالاتر است. گمان من این است که امروز الگوی بسیاری از افراد در سینمای ایران قرار گرفته است. از نظر من تربیت کردن فیلمنامه نویس بی معنا است؛ چراکه فیلمنامه نویس را نمی توان تربیت کرد. این حرفه کسی را می خواهد که اهل خواندن و تحقیق باشد. بزرگداشت حسین ملکی، فیلمبردار آخرین بخش از این مراسم بود. علیرضا زرین‌دست، فیلمبردار با تشکر از فعالیت های انوار و بهشتی طی ده های گذشته گفت: ما آهن و مصالح ساختمانی نمی‌فروشیم. ملکی بخشی از روح خود را روی نگاتیوهای فیلم‌هایی که تا امروز فیلمبرداری کرده به جا گذاشته است و اگر آن سانحه تصادف برای او رخ نمی داد امروز یکی از فعال ترین فیلمبرداران سینمای ایران بود. ملکی از سیاه و سفید شروع کرد و بعد به سینمای رنگی پا گذاشت. امیدوارم حالا به سینمای دیجیتال بیاید که یک باغ رنگی با امکانات بسیار است. محمدعلی سجادی، کارگردان سینما نیز گفت: خوشحالم که در مورد حسین ملکی صحبت می کنم. او آدم زحمت کشی است که من از زمان ساخت فیلم «جدال» با او رفاقت دارم و این رفاقت منجر به ساخت 7 فیلم سینمایی شد و این 7 نشان دهنده آن است که من 7 بار ملکی را طواف کردم. وی ادامه داد: ملکی آدم زحمت کش و پرکاری است و هیچگاه ژست روشنفکرانه به خود نگرفته و همیشه خودش بوده است و من برای آدم هایی از این قبیل احترام قائلم.

سجادی تصریح کرد: من سخت ترین حرکات دوربین را با ملکی تجربه کردم و او هیچگاه خم به ابرو نیاورد. از علیرضا زرین‌دست تشکر می کنم که دوربین به دست ملکی داد تا ما امروز ملکی را داشته باشیم. این کارگردان سینمایی بیان کرد: متاسفم که ما دل او را شکستیم اما آرزو می کنم که این فیلمبردار دوباره به پشت دوربین بازگردد. علیرضا داودنژاد کارگردان سینما با اشاره به اینکه حسین ملکی همیشه می گوید «هیچکس من را در سینما نمی شناسد» گفت: حسین آرتیست هیچکس من را هم در سینما نمی شناسد و من هم کسی را در سینما نمی شناسم، هیچکس همه ما را نمی شناسد. وی افزود: در سینما و زندگی چند عاشق مانند حسین ملکی داریم. او واقعا عاشق سینما و زندگی است من حسین را از سال 50 و در استودیو عصر طلایی می شناسم. او همه زندگی خود را صرف سینما کرد. داودنژاد تصریح کرد: هر چند خودش می گوید کسی او را نمی شناسد، اما همه او را می شناسند. او بسیار خجالتی و نجیب است. سینما برای حسین مانند آب برای ماهی است و دور افتادن او از سینما و خانه‌نشین شدنش بی شک برای او سخت بوده و امیدوارم که دوباره به صحنه سینما بازگردد. حسین آرتیست امیدوارم صحنه سینما خالی از تو نباشد. امیر اثباتی نیز در ادامه این مراسم خاطرنشان کرد: به سهم خودم و به عنوان یکی از افراد خانه سینما می گویم که اگر باعث شدیم که آزرده خاطر شوی، پوزش می خواهیم. خانه سینما وظیفه دارد که به فکر همه اهالی سینما باشد. وظیفه ما این است که در کنار هم باشیم.

وی تاکید کرد: این روزها مجبور هستیم که در جایگاه متهم از خود دفاع کنیم امیدوارم اتفاقات جدید و ناخوشایندی که در سینمای ایران رخ می دهد، با مدیریت جدید سینما کمرنگ شود و بتوانیم در شرایط آرام به وظایف خود عمل کنیم. حسین ملکی در پایان خاطر نشان کرد: حرف ها آنقدر شیرین بود که اگر من حرف بزنم همه چیز را خراب کردم. از جمله هنرمندانی که در این مراسم حضور داشتند می توان به فاطمه گودرزی، شبنم مقدمی، هنگامه قاضیانی، عاطفه رضوی، مریم بوبانی، غلامرضا موسوی، فخرالدین انوار، سیدمحمد بهشتی، علی دهکردی، برزو ارجمند، فرامرز روشنایی، علی اثباتی، محمدرضا معینی، امیرحسین علم الهدی، علیرضا داودنژاد، فاطمه معتمدآریا، ابوالحسن داودی، حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی، محمدرضا جعفری جلوه، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و... برگزار شد.


۱۳۹۳/۶/۲۰ - ۱۲:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن