واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هفته نامه زاگرس ایران: تحلیلی از بحرانی شدن وضعیت بیکاری شهرکرد- ایرنا- هفته نامه زاگرس ایران در آخرین شماره خود در یادداشت سردبیر، با عنوان ˈتحلیلی از بحرانی شدن وضعیت بیکاریˈ، وضعیت بیکاری جوانان را در کشور زیر ذره بین نقد برده است.
به گزارش ایرنا، هفته نامه زاگرس ایران دراین مطلب مدعی شده: وضعیت رکودی حاکم بر اقتصاد کشور از عواملی است که بر بحران بیکاری تاثیر می گذارد و متاسفانه برخی سیاست های اتخاذ شده در دولت گذشته نه تنها از میزان رکود کشور نکاسته بلکه بر آن نیز افزود و تراز اشتغال ایران را به صفر رساند.
این مطلب می افزاید: بربنابر آمار اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران جمعیت بیکار کشور دو میلیون نفر است و حجم زیادی از بیکاران را جوانان بین 15 تا 29 سال شامل می شود.
هفته نامه زاگرس ایران در این مطلب خود به نقل از وزیر رفاه، کار و تعاون اجتماعی آورده است: با آنکه افراد بیکار در جامعه زیاد هستند اما هم اکنون دو میلیون شغل درکشور وجود دارد که متقاضیان اشتغال تمایلی به انجام آنان ندارند.
در این مطلب به نقل از علی ربیعی ذکر شده: تغییر ذائقه به دلیل تغییر فرهنگ کار و بالا رفتن تحصیلات دانشگاهی موجب شده که نوعی تقاضای یکسان از اشتغال در کشور به وجود آید.
هفته نامه زاگرس ایران در این مطلب به نقل از وزیر کشور نیز آورده است: تقاضاهای فراوان برای مشاغل پشت میزی، درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی را به عدد 43 درصد رسانده که بیکاری در کنار حاشیه نشینی و بحران آب، به سه عامل تنش زا در کشور تبدیل شده است.
این مطلب به قلم سردبیر هفته نامه زاگرس می افزاید: وضعیت رکودی حاکم بر اقتصاد کشور یکی از عواملی است که بر بحران بیکاری تاثیر می گذارد که می تواند ناشی از رکود جهانی نیز باشد.
در این مطلب ذکر شده است: باید قبول کرد که نرخ بیکاری 12 درصدی در کشور بالاست و باید به زیر 10 درصد برسد.
هفته نامه زاگرس ایران افزوده: توجه به موضوع سرمایه گذاری داخلی و خارجی و فراهم کردن شرایط آن می تواند تاثیر بسزایی در اشتغال کشور داشته باشد و دولت باید درزمینه سرمایه گذاری داخلی به تقویت بخش خصوصی بپردازد و شرایط لازم برای سرمایه گذاری را فراهم کند.
در این یادداشت شفاف سازی فرصت های مناسب برای ایجاد کسب و کار، مبارزه با فساد، قانون مندی و کوتاه کردن زمان ایجاد شغل برای افراد از جمله راهکارهایی عنوان شده که دولت باید آنها را مورد توجه قرار دهد.
در پایان این یاداشت آمده است: اگر دولت سرمایه گذاری ها را به سمت تولید و خدمات که اشتغالزایی بالایی دارد، هدایت کند ایجاد 500 هزار شغل در سال جاری معقول است و اگر سیاست های برون رفت از رکود دولت که منجر به تقویت بخش تولید می شود به اجرا درآید، اشتغالزایی در کشور افزایش خواهد یافت.
558/7361/
18/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]