واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ شهريور ۱۳۹۳ (۱۵:۲۵ب.ظ)
سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي و جامع علمي كاربردي: ما بايد يك انقلاب علمي و فناوري را در كشور راهاندازي كنيم مراسم افتتاحيه بيست و دومين جشنواره سراسري فرهنگي هنري دانشجويان دانشگاه فني و حرفه اي در سالن همايش هاي دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج،دكتر مسعود شفيعي سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي و جامع علمي كاربردي در مراسم افتتاحيه بيست و دومين جشنواره سراسري فرهنگي هنري دانشجويان دانشگاه فني و حرفهاي،تحت عنوان ترويج فرهنگ ناب رضوي،اظهار كرد: اين مرحله از مسابقات فرهنگي هنري در ده رشته شامل مفاهيم قرآني،حفظ قرآن،ترتيل قرآن،قرائت قرآن،ديدگاه سيره معصومين عليه السلام،نهج البلاغه،خوش نويسي،شعر،نقاشي و كاريكاتور در سه مرحله مقدماتي،منطقه اي و كشوري برگزار مي شود.
وي با تاكيد براينكه اكنون كشور نيازمند نيروهاي كاردان،باتجربه و ماهر است،گفت: بايد دو بال علم و ايمان در كنار يكديگر باشد و همه در كنار علم به قرآن و آموزههاي ديني و استفاده از الگوهاي اسلامي اقدام كنيم.
ما بايد يك انقلاب علمي و فناوري را در كشور راهاندازي كنيم چراكه اكنون بازار كار آماده است و بايد به طور صحيح عمل كرده و زمان را از دست ندهيم
وي افزود: جامعه،مردم و بازار ديگر آنچنان به فارغالتحصيلان دانشگاههاي موجود خوش بين نيستند و اين در حالي است كه شاهد بيكاري فارغالتحصيلاني هستيم كه خانوادههاي آنان با بيشترين مشكلات مالي شرايط ادامه تحصيل فرزندان خود را فراهم كرده اند.
دکتر شفيعي خاطرنشان كرد: در بعد بينالمللي و ملي درحال فعاليت و تقويت زيرساختها هستيم و در صدد آنيم كه از انديشمندان و فعالان حوزه فرهنگي در برنامهها استفاده كنيم چراكه حوزه فرهنگ از اقتصاد،فناوري و علم مهمتر است و توجه به ايمان و باور ميتواند از بسياري مشكلات موجود پيشگيري كند.
سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي و جامع علمي كاربردي افزود: سيستم دانشگاه فني حرفهاي سيستمي علمي،كاربردي و مهارتي است و اگر خوب اجرا نشود تفاوت زيادي با دانشگاههاي ديگر نخواهد داشت،لذا بايد به جايي كه صنعت،بازار و جامعه براي استخدام فارغالتحصيلان اين دانشگاه صف بكشند برسيم.
وي با بيان اينكه تجهيزات دانشگاه فني و حرفهاي بسيار قديمي است و خيلي از مدرسان اين دانشگاه بازنشسته شدهاند افزود: از جمله برنامههايي كه در اين راستا در نظر گرفته شده انعقاد قراردادهايي با كشورهاي آلمان و اتريش است لذا در صدد تحولي اساسي هستيم تا كشور به دانشجويان اين دانشگاه افتخار كند.
دکتر شفيعي ادامه داد: دانشگاه بايد تقاضا محور بوده و به تربيت نيروهايي بپردازد كه بازار به آنها نيازمند است و اگر دانشجويان اين دانشگاه همت و اعتقاد لازم را نداشته باشند اين دانشگاه به نتيجه نخواهد رسيد.
وي خاطرنشان كرد: ايران كشوري درحال توسعه بوده و نيازمند نيروي كاردان است و دانشجويان دانشگاه فني و حرفهاي بايد كارداني خود را اثبات كنند كه به دليل نياز گسترده در كشور،ارزش كاردان فني و حرفه اي از ليسانس ساير دانشگاهها كمتر نيست.
سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي و جامع علمي كاربردي در ادامه بيان كرد: مدرك،پروفسور شدن و دانشيار شدن مطلوب است اما نبايد تصور كرد كه يك دانشيار از يك خبره علمي كاربردي و آزمايشگاهي كمتر است،لذا دانشجويان باور كنند كه بايد مفيد واقع شوند و اگر به اين باور برسند با برنامههاي پيشبيني شده اين دانشگاه به نتيجه مطلوب خواهيم رسيد.
سرپرست دانشگاه فني و حرفهاي با بيان اينكه بايد صلاحيت حرفهاي را در كشور راهاندازي كنيم،گفت: اكنون در ايران ممكن است يك فوق ديپلم دانشگاهي غير دانشگاه فني و حرفهاي و علمي كاربردي كه صلاحيت حرفهاي ندارد با يك كاردان فرقي نكند لذا بايد زمينه استفاده و جذب نيروي حرفهاي و كارآمد صورت گيرد.
وي در خاتمه تصريح کرد: بايد باور خانوادهها و مسؤولان را تغيير داده و اجازه ندهيم كه اين باور در جامعه حاكم باشد كه افرادي كه در هنرستان و سپس در دانشگاه فني حرفهاي ورود يافتهاند به لحاظ علمي كاستي دارند و بايد فضاي فرهنگي به گونهاي تنظيم شود تا همه در صف هنرستانها قرار گيرند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]