تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871518198




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بی‌تفاوتی مدیران به «فرجام سفر طولانی طوبا»/ 30 بازیگر تئاتر قم به حال خود رها شدند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و هنر > تئاتر در گفتگو با مهر مطرح شد:
بی‌تفاوتی مدیران به «فرجام سفر طولانی طوبا»/ 30 بازیگر تئاتر قم به حال خود رها شدند
کارگردان نمایش «فرجام سفر طولانی طوبا» که از آثار برگزیده سی و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر است و در بخش تازه‌های ایران جشنواره چندین جایزه را به خود اختصاص داد، از نبود حمایت مالی برای اجرای عمومی این نمایش که با حضور 30 هنرمند تئاتر حرفه‌ای شهر قم تولید شده است، انتقاد کرد.



محسن حسن‌زاده درباره وضعیت حمایت مالی برای اجرای عمومی نمایش «فرجام سفر طولانی طوبا» به خبرنگار مهر گفت: ما در موقعیتی هستیم که مصاحبه و حرف‌زدن نه تنها نتیجه‌ای ندارد بلکه سوژه‌ای را فراهم می‌کند تا عده‌ای بخندند. گویا فضای رسانه‌ای هم دیگر تأثیری روی مدیران تئاتری نمی‌گذارد، از این رو گفتن خیلی نکات می‌تواند حالت تخلیه روانی پیدا کند.

وی یادآور شد: از همان ماه‌های اولیه سال که از اجرای عمومی اثرم مطمئن شدم، دنبال قرارداد و بحث مالی نمایش بودم چون می‌دانستم علیرغم سختی‌هایی که من و گروه برای تولید و اجرای نمایش در جشنواره تئاتر فجر کشیدیم، راهی که انتخاب کردیم به نقطه مطمئنی رسیدیم.

این کارگردان جوان تئاتر متذکر شد: معتقدم آن چیزی که به اسم تئاتر حرفه‌ای در تئاتر ایران جا افتاده، فرمول زده است و برنامه، سیاست کلی و رویکرد واژه‌هایی بی‌تناسب با تئاتر حرفه‌ای ما هستند. در ایران آنچه که به عنوان تئاتر حرفه‌ای شناخته می‌شود مبتنی بر فرمولی است که علاوه بر هنرمندان جوان، هنرمندان پیشکسوت را هم گاه تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.

حسن‌زاده ادامه داد: تا سال گذشته فرمول این بود که اگر می‌خواهیم وارد تئاتر حرفه‌ای شویم باید به جشنواره تئاتر فجر راه پیدا کنیم. به همین دلیل و مبتنی بر فرمول مذکور در جشنواره تئاتر فجر شرکت کردم. این موضوع را با گروه خود نیز مطرح کردم که اگر در جشنواره کار قابل قبولی ارائه دهیم، قطعا به اجرای عمومی اثر می‌رسیم. خدا را شکر اثر در جشنواره با اقبال خوبی مواجه شد غافل از اینکه امسال که می‌خواهیم نمایش را اجرای عمومی کنیم، فرمول ورود به تئاتر حرفه‌ای عوض شده است.

کارگردان نمایش «فرجام سفر طولانی طوبا» درباره شروط اجرای عمومی اثری نمایشی در سال جاری توضیح داد: به ما گفته شد که اثرمان در صورتی مورد اقبال در اجرای عمومی قرار می‌گیرد که بازیگران چهره داشته باشد، کم پرسوناژه و کمدی باشد تا بتواند غرایض سطح پایین تماشاگر را ارضا کند. به همین خاطر می‌بینم که اکثر نمایش‌های جدی و تراژیک، مبتنی بر فرمول مذکور به صورت کمدی اجرا می‌شوند. البته این فرمول آن چیزی است که تا به حال در قاعده تئاتر حرفه‌ای ما جا افتاده و منظور این نیست که همه هنرمندان تئاتر بر طبق این فرمول رفتار می‌کنند.

کارگردان برگزیده بخش تازه‌های ایران سی و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر تأکید کرد: با توجه به فرمول مذکور اجرای کاری که من انتخاب کردم که دارای تعداد پرسوناژ بالا و اثری جدی است، عبس خواهد بود، ضمن اینکه بازیگر چهره هم در این نمایش نداریم. البته اثر با مضمونی جدی می‌تواند برای مخاطب جذاب باشد.

حسن‌زاده با اشاره به پیگیری‌های خود برای ملاقات با حسین طاهری مدیرکل هنرهای نمایشی برای مشخص شدن وضعیت اجرای عمومی نمایش «فرجام سفر طولانی طوبی» یادآور شد: بعد از 4 ماه پیگیری و رفت و آمد تنها 2 بار توانستم مدیرکل را ببینم و او به بهانه‌ای غیر از اجرای عمومی اثرم، من را پذیرفت. البته من خود موضوع را به اجرای عمومی نمایش و وضعیت آن کشاندم و گفتم که نمایش دارای 30 هنرمند تئاتر حرفه‌ای قم است و در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر هم دیده شده است. ضمن اینکه نمایشنامه «فرجام سفر طولانی طوبا» اثری از علیرضا نادری است که 20 سال اجرا نشده است.

وی با بیان اینکه گفتگو با مدیرکل هنرهای نمایشی نتیجه‌ای نداشت، تأکید کرد: این در حالی است که نمایش ما نمایشی ایرانی و در راستای تئاتر ملی است و یک فرهنگ اجتماعی را در دوره‌ای خاص در یک داستان معرفی می‌کند. وقتی عملا مدیرکل هنرهای نمایشی همان جوابی را به من داد که به گروه‌های دیگر هم داده مبنی بر اینکه نه از پول خبری هست و نه از قرارداد، نامه‌ای به معاون هنری وزیر ارشاد نوشتم و بعد از ارائه توضیحاتی درباره نمایش، درخواست کردم که من را حضوری بپذیرند که این امر هم میسر نشد و آقای مرادخانی تنها نامه را پاراف کرد و مجددا من را به مدیرکل هنرهای نمایشی ارجاع داد.

این منتقد و کارگردان جوان تئاتر با بیان اینکه حامیان مالی خصوصی هم شرط حمایت‌شان از اجرای نمایش «فرجام سفر طولانی طوبا» حضور بازیگران چهره در نمایش است، تصریح کرد: من زیر بار این موضوع نرفته و نمی‌روم زیرا بازیگران نمایش من از بازیگران حرفه‌ای تئاتر شهر قم هستند که بنا به خواست نمایشنامه و متناسب با نقش‌ها انتخاب شده‌اند. ضمن اینکه من تغییر بازیگران و استفاده از بازیگران چهره را کاری اخلاقی نمی‌دانم.

حسن‌زاده با اشاره به ناامید نشدن خود و اعضای گروه نمایش «فرجام سفر طولانی طوبا» از نبود حمایت مالی برای اجرای نمایش، خطاب به مدیران و تصمیم گیرندگان تئاتری تأکید کرد: نگذارید این فرصت از گروهی که حرفه‌ای‌های تئاتر در شهری خارج از تهران هستند، گرفته شود. این گروه 30 نفره هر روز باید از شهر قم به تهران بیایند و بعد از هر شب اجرا مجددا به شهر قم بروند.

وی اظهار امیدواری کرد مسئولان استانی از اجرای عمومی این اثر و از دست نرفتن فرصت برای هنرمندان تئاتر قم، حمایت کنند.

نمایش «فرجام سفر طولانی طوبا» از آثار برگزیده سی و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر است. این نمایش با حضور بازیگران حرفه‌ای تئاتر قم تولید و اجرا شده است.


۱۳۹۳/۵/۲۷ - ۱۲:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن