محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832844302
کارشناسان:نابود کردن جنگل ها باعث شیوع ابولا می شود
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارشناسان:نابود کردن جنگل ها باعث شیوع ابولا می شود تهران - ایرنا - کارشناسان می گویند: نابود کردن جنگل ها باعث شیوع ابولا می شود بنابراین تغییری که انسان ها در روند طبیعی اکوسیستم به وجود می آورند، موجب بروز نگرانی دانشمندان در همه گیر شدن ویروس ها از جمله ابولا شده است.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، ابولا به بیماری مهلک و همه گیری در غرب آفریقا تبدیل شده است که برخی شواهد نشان می دهد نقش انسان در این همه گیری تاثیر بسزایی داشته است.
محققان می گویند قطع درختان، ساخت جاده ها و حتی گرم شدن کره زمین با نزدیک شدن حیوانات ناقل بیماری به انسان، در این بحران نقش دارند.
جاناتان اپستاین متخصص بیماری های همه گیر حیوانات اتحادیه سلامت کشورهای عضو اکو، می گوید: افزایش تاثیر انسان می تواند باعث شیوع بیماری شود. نابود کردن جنگل ها، ساخت جاده ها و گسترش مزارع به سمت جنگل های انبوه همه اینها فرصت تماس حیوانات وحشی با دام ها و انسان ها را افزایش می دهد.
شیوع بیماری ابولا برای اولین بار در ماه فوریه از غرب آفریقا، شهرهای مختلف دورافتاده در گینه و همچنین کوناکری پایتخت گینه، گزارش شده است. بیماری در سراسر کشور، سیرالئون، لیبریا و نیجریه گسترش یافت.
براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی از 4 آگوست، حداقل 887 نفر جان خود را از این بیماری از دست دادند.
محققان می گویند به احتمال زیاد شیوع این بیماری در انسان بعد از خوردن خفاش ها و احتمالا میمون آلوده آغاز شده است. خفاش میوه خوار معمولا به عنوان غذا در غرب آفریقا خورده می شود.
برخی از گروه های خفاش ناقل ابولا هستند که وقتی از خفاش به خفاش انتقال می یابد هیچ آسیبی نمی رساند اما وقتی بیماری به انسان منتقل شود، علایم مرگبار آن به نام تب خونریزی ابولا شناخته می شود.
به علت افزایش نابود کردن جنگل ها در غرب آفریقا تماس انسان با خفاش ها بیش از هر زمان افزایش یافته است.
رابرت گری، استاد میکروبیولوژی و ایمونولوژی دانشگاه تولان، که بیشتر در غرب آفریقا فعالیت کرده است، می گوید: هرچه مردم بیشتر جنگل های بارانی نزدیک شوند، با منبع ویروس بیشتر در تماس قرار می گیرند.
حیوانات بسیاری ناقل ویروس هستند که می توانند آن را در فرایند شناخته شده ای به نام زئونوز (بیماری مشترک بین انسان و حیوان) به انسان منتقل کنند. در حالی که خفاش ها مقصر اصلی در شیوع بیماری هستند، میمون و سایر پستانداران نیز می توانند ناقل ابولا باشند.
محققانی مانند اپستین و گری می گویند با افزایش جمعیت و گسترش زیرساخت ها این نوع برخورد انسان با حیوان افزایش خواهد یافت.
مطالعه ای که توسط محققان آفریقا و آمریکا در سال 2012 انجام شد، نشان داد که بعضی از فعالیت های انسانی باعث شیوع ابولا می شود. به عنوان مثال، شیوع ابولا در سال 1994، به خاطر میمون آلوده ای بود که کارگران معدن طلا در گابن خوردند.
نابود کردن جنگل ها در غرب آفریقا شایع شده است. براساس برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد در سیرالئون، 4 درصد از پوشش جنگلی اصلی کشور در دهه 1920 از بین رفت. گفته های سازمان ملل حاکی از آن است که جنگل های شرق آفریقا تا سال 2018 در خطر نابودی قرار دارند.
با توجه به گزارش دولتی در لیبریا، کشاورزی از سال 1979 حدود 20 درصد از جنگل های انبوه این کشور را از بین برده است. با توجه به داده های سازمان ملل متحد، گینه حدود 20 درصد از جنگل های خود را از سال 1990 از دست داده است.
این تغییرات محیط زیستی، تراکم جمعیت حیوانات وحشی در جنگل های باقی مانده را افزایش می دهد و منابع بکر ابولا را به انسان نزیکتر می کند.
توسعه باعث افزایش تحرک انسان ها در آفریقا شده است. وقتی جاده ها ساخته می شود درست است که دسترسی به نقاط مختلف را فراهم می کند اما تماس با کسانی که ممکن است آلوده به ابولا باشند را نیز افزایش می دهد.
گری می گوید: قبلا 12 ساعت طول می کشید که با خودرو از فریتوون به کنما ( سومین کلان شهر سیرالئون) برویم اما الان 4 ساعت زمان می برد و مردم بیشتر به اطراف شهر می روند و این کار جلوگیری از انتشار ویروس را مشکل تر می کند.
شواهد حاکی از آن است که تغییرات آب و هوایی با ایجاد دوره های خشکسالی و بارش باران شدید احتمال شیوع ابولا را بیشتر می کند. شیوع بیماری به دوره های باران شدید پس از دوره های خشکسالی، مرتبط است.
سونیا شاه نویسنده مقالات علمی در مقاله ای در دانشگاه ییل توضیح می دهد: شرایط سخت خشکسالی مانع از شکوفه دادن درختان میوه می شود. هنگامی که باران می بارد و درختان آسیب دیده میوه می دهند، همه موجوداتی مانند خفاش ها و میمون ها که میوه می خورند، از خوشحالی جمع می شوند، گونه های مختلف حیوانات زیر درختان تازه میوه داده جمع می شوند و این اولین فرصت انتقال ابولا از گونه ای به گونه دیگر را فراهم می کند.
وقتی ابولا به سرعت در یک گونه جدید مانند میمون یا خفاش پخش می شود، به راحتی از طریق خون و سایر مایعات به انسان منتقل می شود، از سوی دیگر تغییرات آب و هوایی مردم را مجبور به پناه بردن به منابع غذایی مختلف با احتمال وجود بیماری می کند.
کریستی ابی استاد بهداشت جهانی در دانشگاه واشنگتن می گوید: ˈ اکنون می دانیم که تغییرات آب و هوایی محصولات را ضعیف می کند. وقتی امنیت غذایی وجود ندارد مردم چگونه مطمئن شوند که غذا به اندازه کافی برای خانواده هایشان وجود دارد؟ وقتی مردم در مناطق فقیر روستایی غرب آفریقا مواد غذایی کمی برای خوردن دارند، مجبورند خفاش و حیوانات دیگری را بخورند که ناقل ابولا هستند.ˈ
کارشناسان می گویند زیرساخت های بهداشت عمومی غرب آفریقا باید توسعه یابند که از شیوع بیماری که ممکن است تکرار شود، جلوگیری کنند.
در بسیاری از مناطق غرب آفریقا، آموزش بهداشت، بیمارستان ها و سیستم های تشخیص بیماری وجود ندارد. دانشمندان می گویند توسعه بهتر این مناطق می تواند از شیوع ابولا که در گینه آغاز شده، جلوگیری کنند.
آرون برنشتاین معاون مرکز بهداشت و محیط زیست جهانی در دانشگاه هاروارد، می گوید: ˈ اگر ما قادر به نظارت و یا قرنطینه موفق باشیم، این مشکل را نخواهیم داشت، ما می دانیم که چگونه آن را کنترل کنیم، می دانیم چه حیواناتی ناقل هستند، می دانیم چگونه غربالگری و چگونه قرنطینه کنیم. اما سوال این است، آیا می توانیم تمام کارها را انجام دهیم؟ آیا این تقاضای جهانی از ماست؟ ˈ
علمی ( 1 ) **9014**1440
22/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]
صفحات پیشنهادی
کارشناسان فائو از جنگل های استان ایلام بازدید کردند
کارشناسان فائو از جنگل های استان ایلام بازدید کردند ایلام- ایرنا- جمعی از مشاوران بین الملی فائو و کارشناسان و متخصصان حوزه جنگل سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور با هدف بررسی خشکیدگی درختان بلوط زاگرس و چالش های این درختان و ارائه تجارب دیگر کشورها به کارشناسان به استان ایلWHO: شیوع ابولا از کنترل خارج شده است
شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۹ سازمان جهانی بهداشت WHO به کشورهای غرب آفریقا هشدار داد که شیوع ابولا از کنترل خارج شده و امکان دارد به سایر کشورها گسترش یابد به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مارگارت چان دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در یک نشست منطقهای به راعلام وضعیت اضطراری بینالمللی برای شیوع ابولا
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۷ سازمان جهانی بهداشت WHO شیوع ویروس ابولا در منطقه غرب آفریقا را یک وضعیت بهداشتی اضطراری بینالمللی توصیف کرده است به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد شیوع ابولا در غرب آفریقا باعث شده همه جهان در وکارشناسان فائو از جنگل های مبتلا به بیماری سوختگی شمشاد بازدید کردند
کارشناسان فائو از جنگل های مبتلا به بیماری سوختگی شمشاد بازدید کردند نوشهر - ایرنا - هیاتی از کارشناسان سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد فائو از توده های جنگلی مبتلا به بیماری سوختگی شمشاد در غرب مازندران بازدید کردند معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداریسازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا سریعتر از توانِ ما برای کنترل آن است
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶ ۱۱ همزمان با اعلام وضعیت اضطراری در نیجریه به خاطر شیوع ویروس ابولا اقدامات و سختگیریهای تازهای در این کشور برای مبارزه با این بیماری در نظر گرفته شده است به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا نیجریه سومین کشور در غرب آفریقاست که پساحتمال شیوع گسترده ابولا چقدر است؟
احتمال شیوع گسترده ابولا چقدر است تهران-ایرنا- هراس از ویروس ابولا با نرخ مرگ و میر 90 درصد مبتلایان آن بی مورد نیست اما کارشناسان اپیدمیولوژی می گویند برخلاف آنچه که سال 2009 در مورد آنفلوآنزای مرغی شاهد آن بودیم احتمال شیوع این ویروس درسطح دنیا بسیار کم است به گزارش گروه علکارشناسان به محل سقوط هواپیمای مالزیایی در اوکراین دسترسی پیدا کردند
کارشناسان به محل سقوط هواپیمای مالزیایی در اوکراین دسترسی پیدا کردند پس از یک هفته تلاش سازمان امنیت و همکاری اروپا اعلام کرد بازرسان این سازمان به همراه کارشناسان هلندی و استرالیایی امروز پنجشنبه سرانجام به محل سقوط هواپیمای مالزیایی در شرق اوکراین دسترسی پیدا کرده اند به گزاشیوع ویروس ابولا در غرب آفریقا
شیوع ویروس ابولا در غرب آفریقا به گفته مقامات ویروس ابولا تاکنون جان 700 نفر را در آفریقا گرفته است مقامات کشورهای مختلف در حال اتخاذ تمهیداتی برای جلوگیری از گسترش این ویروس مرگبار هستند ۱۳۹۳ ۵ ۱۳ - ۱۰ ۴۱مسلح کردن کرانه باختری، تنها راهکار عملی برای نابودی رژیم صهیونیستی
رسا گزارش میدهد مسلح کردن کرانه باختری تنها راهکار عملی برای نابودی رژیم صهیونیستی خبرگزاری رسا ـ مطرح شدن استراتژی مسلح کردن کرانه باختری از سوی رهبر معظم انقلاب باعث بروز وحشتی بیسابقه در میان سران رژیم صهیونیستی شده است وحشت از باز شدن جبههای تازه در جنگ که سرانجامی جزاقدامات احتیاطی ترکیه برای جلوگیری از شیوع بیماری ابولا
اقدامات احتیاطی ترکیه برای جلوگیری از شیوع بیماری ابولا تهران - ایرنا - وزارت بهداشت ترکیه اقداماتی را برای جلوگیری از شیوع بیماری ابولا در این کشور آغاز کرد به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از منابع خبری ترکیه وزارت بهداشت این کشور در پی گسترش بیماری ابولا در غرب آفریقا کهبرای آنکه ایران 140 پرواز کند، همه کارشناسان را برکنار کردند!
برای آنکه ایران 140 پرواز کند همه کارشناسان را برکنار کردند مشکلات فراوانی دست به دست هم دادند تا کاپیتان پر سابقه حاضر در کابین هدایت هواپیما هم نتواند مانع از شکل گیری فاجعه شود و هواپیما اندکی بعد از برخاستن از زمین به دلیل رعایت نشدن موارد تذکر داده شده سقوط کند حالا بایدشیوع ابولا گینه و سیرالئون را از میزبانی دیدارهای مقدماتی جام ملتهای آفریقا محروم کرد
شیوع ابولا گینه و سیرالئون را از میزبانی دیدارهای مقدماتی جام ملتهای آفریقا محروم کرد تهران- ایرنا- گینه اعلام کرد کنفدراسیون فوتبال آفریقا به آنها دستور داده است که دیدار مقدماتی جام ملتهای آفریقا مقابل توگو به علت شیوع ابولا در کشور دیگری برگزار شود به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپروالاستریت ژورنال: قاهره و تلآویو بعد از کودتای مصر مخفیانه برای نابودی حماس توافق کردند
والاستریت ژورنال قاهره و تلآویو بعد از کودتای مصر مخفیانه برای نابودی حماس توافق کردندقاهره و تلآویو بعد از کودتای نظامی مصر در سال ۲۰۱۳ علیه محمد مرسی برای نابود کردن دولت حماس مخفیانه توافق کردهاند به گزارش خبرگزاری فارس روزنامه والاستریت ژورنال از توافق مخفی اسرائیل ورقابتهای مقدماتی جام ملتهای آفریقا تحت الشعاع شیوع ابولا
رقابتهای مقدماتی جام ملتهای آفریقا تحت الشعاع شیوع ابولا تهران- ایرنا- درحالی که شیوع ابولا تهدیدی برای آخرین مرحله مقدماتی جام ملتهای آفریقا محسوب می شود مسئولان فوتبال توگو خواستار تغییر مکان برگزاری دیدار این تیم مقابل گینه شدند به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس دیدارهای تیم سیرکارشناسان نظامی سوری تاکید کردند عدم کارآیی موشکهای آمریکایی «تاو» در حلب سوریه
کارشناسان نظامی سوری تاکید کردندعدم کارآیی موشکهای آمریکایی تاو در حلب سوریهکارشناسان نظامی در سوریه اعلام کردند پس از آنکه ارتش سوریه از تاکتیکی جدید استفاده کرده است موشکهای آمریکایی که علیه ارتش توسط تروریستها به کار می رفت کارآیی خود را از دست داده است به گزارش خبرگزاری فابازدید کارشناسان سازمان خوار و بار جهانی ( فائو) از جنگل های استان ایلام
ایلام بازدید کارشناسان سازمان خوار و بار جهانی فائو از جنگل های استان ایلام جمعی از مشاوران بین الملی فائو و کارشناسان و متخصصان حوزه جنگل سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشورعصر دیروز با هدف بررسی خشکیدگی درختان بلوط زاگرس و چالش های این درختان و ارائه تجارب دیگر کشورها بهرسانه ها دینامیتهایی دارند که در حال نابود کردن تمدن غرب هستند
دین و اندیشه اسلام در جهان یک کارشناس رسانه رسانه ها دینامیتهایی دارند که در حال نابود کردن تمدن غرب هستند محمد حسین ساعی کارشناس حوزه رسانه با بیان اینکه زمانی رسانهها رکن چهارم دموکراسی بودند اما انگار این رسانهها در حال تغییر به ستون پنجم هستند گفت رسانه ها دینامیتها-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها