تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844070788




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احتمال شیوع گسترده ابولا چقدر است؟


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: احتمال شیوع گسترده ابولا چقدر است؟ تهران-ایرنا- هراس از ویروس ابولا با نرخ مرگ و میر 90 درصد مبتلایان آن بی مورد نیست. اما کارشناسان اپیدمیولوژی می گویند، برخلاف آنچه که سال 2009 در مورد آنفلوآنزای مرغی شاهد آن بودیم احتمال شیوع این ویروس درسطح دنیا بسیار کم است.


به گزارش گروه علمی ایرنا از منابع خبری، آخرین آمار سازمان ملل حاکی است که در 2 ماه گذشته 932 نفر از ساکنان کشورهای نیجریه، آنگولا، لیبریا و سیرالئون در اثر ابتلا به ویروس ابولا جان خود را از دست داده اند.
وحشت از جهش ویروس به کشورهای دیگر زمانی به اوج رسید که یک مرد لیبریایی مبتلا به بیماری روز 25 ژوئیه در شهر لاگوس مرد.
این بیمار با 59 نفر تماس مستقیم داشته است که 15 نفر از خدمه هواپیما بوده اند و 44 نفر در بیمارستانی بوده اند که بیمار به آنجا منتقل شده بود.
با انتشار خبر مرگ این بیمار که از لیبریا و از طریق توگو به نیجریه سفر کرده بود توجه افکار عمومی به دشواری کنترل پزشکی مسافران از مناطق آلوده به سایر کشورها جلب شد.
ویروس آنفلوانزای مرغی به همین طریق از آسیا به مناطق دیگر دنیا منتشر شده بود.
با این حال کارشناسان می گویند، راه های انتقال ویروس ابولا از فرد به فرد چندان ساده نیست و به همین دلیل احتمال شیوع ابولا به ابعاد آنفلوانزای مرغی نخواهد بود.
ˈنیک بیچینگˈ استاد و پزشک مشاور دانشکده علوم پزشکی بیماری های استوایی لیورپول انگلیس می گوید:ابولا و بیماری هایی مانند آن از طریق تماس مستقیم با مایعات بدنی فرد آلوده منتقل می شوند، در حالیکه آنفلوانزای مرغی، سارس یا بیماری های مشابه از طریق هوا منتقل می شوند.
ˈدر واقع ابولا را می توان با اچ آی وی مقایسه کرد که از راه تماس مستقیم با مایعات بدنی منتقل می شود. اما در این حالت هم خطر انتشار اپیدمیک ابولا کمتر است.ˈ
ˈبن نیومنˈ ویروس شناس دانشگاه ردینگ انگلیس نیز می گوید:اچ آی وی میلیون ها نفر در سراسر دنیا را آلوده کرده است ولی تعداد مبتلایان به ابولا کمتر از پنج هزار نفر است.
حتی در شرایط فعلی که بزرگترین حمله ابولا تا به امروز است مرگ و میر ناشی از ابولا بستگی به هر مورد خاص و فرد مبتلا داشته و میزان سرایت جغرافیایی آن گسترده نبوده است.
وی اضافه می کند: ابولا ویروسی است که یا به سرعت جان قربانی را می گیرد یا بیمار با آن می جنگد و آن را مغلوب می کند.
دانشمندان معتقدند ویروس ابولا در میان حیوانات جنگل های استوایی یا مناطق استوایی آفریقا تکامل یافته است.
یکی از مظنونان اصلی خفاش میوه خوار است. تصور دانشمندان این است که ویروس از طریق تماس با بدن حیوان مرده یا تغذیه از گوشت حیوان آلوده، به انسان منتقل شده است.
ویروس ابولا که نخستین بار در سال1976 در کشور زئیر شناخته شد و معمولا در مناطق دور افتاده روستایی با بهداشت عمومی و فردی بسیار پایین گزارش شده است.
کارشناسان می گویند، این واقعیت علمی که محل بروز شیوع ناگهانی آن در مناطق دورافتاده است به ویروس شرایط بهتری برای انتشار می دهد.
نیک بیچینگ می گوید:شبکه خدمات درمانی در کشورهایی مانند گینه، لیبریا و سیرالئون ضعیف است و از طرفی مردم هم تمایلی برای ماندن در قرنطینه ندارند.
با شیوع روزافزون بیماری ابولا در 4 کشور آفریقایی ، کمیته ای متشکل از کارشناسان پزشکی جهان در ژنو مشغول بررسی ابعاد این بیماری هستند که نتایج بررسی های آن ها ممکن است به اعلام این بیماری به عنوان یک اپیدمی جهانی از سوی سازمان بهداشت جهانی بیانجامد.
طبق آمار روز چهارشنبه سازمان بهداشت جهانی فقط در فاصله روزهای دوم و چهارم ماه جاری 108 نفر دیگر به شمار مبتلایان به این بیماری لا علاج در کشورهای یاد شده افزوده شده اند.
برهمین اساس تا روز چهارم ماه اوت در مجموع نام هزار و 711 نفر از مردم این کشورها در فهرست مبتلایان به ابولا ثبت شده که تاکنون 932 نفر از آن ها جان خود را از دست داده اند.
ابولا واکسن ندارد و نشانه های اولیه آن مانند تب، درد عضلانی گلو درد و سردرد ممکن است با علایم سرماخوردگی شدید اشتباه گرفته شود.
رساندن آب و مایعات کافی به بیمار احتمال زنده ماندن مبتلایان را بیشتر می کند. از دست دادن مایعات بدن علت اصلی مرگ مبتلایان است.
علمی **1440



17/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن