محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852505142
سیاست های خروج از رکود متمرکز بر افزایش بهره وری است
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: طیب نیا در همایش تبیین سیاستهای اقتصادی دولت برای خروج از رکود؛ سیاست های خروج از رکود متمرکز بر افزایش بهره وری است خبرگزاری پانا: وزیر امور اقتصادی و دارایی با تشریح بروز شرایط رکود تورمی در اقتصاد ایران به ویژه در سالهای اخیر گفت: سیاست های خروج از رکود متمرکز بر افزایش بهره وری و بهبود فضای کسب و کار است.
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ مرداد ساعت 09:49
به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا ، علی طیب نیا در همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود افزود: یک ساله شدن دولت هم خوشایند است و هم هشدار.
وی گفت: خوشایند از این جهت که یک سال پیش در چنین روزی بود که مردم خوب ما به آرامش و تدبیر و فرداهای بهتر رأی دادند و هشدار از این جهت که پس از یک سال همراهی ، مردم خوب ما انتظار نتایج ملموس و مشخص را دارند که این امر وظیفه ما را سنگین می کند.
وزیر اقتصاد در ادامه به علل بروز شرایط رکود تورمی در اقتصاد ایران به ویژه در سال های اخیر اشاره کرد و گفت: نخستین عامل ساختارهای اقتصادی نامتوازن ، ناسالم ، تک محصولی و وابسته به تولید و صادرات نفت است که بودجه دولت خود را وابسته به بودجه نفت می کند و تولید بنگاهها و مصرف خانوارها هم به واردات وابسته است و با سهم پایین بهره وری از رشد اقتصادی مواجهیم.
وی افزود: عامل دوم سیاستهایی بود که در شرایط افزایش قیمت نفت همان داستان سیاه قبلی تکرار شد و تزریق درآمدهای نفتی در قالب بودجه دولت، مشکلات ساختاری کشور را تشدید کرد.
طیب نیا گفت: در این دوره سیاستهای اقتصادی دولت با دیپلماسی خارجی همسو نبود و در شرایطی که می شد تحریم ها را پیش بینی کرد ، وابستگی اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی تشدید شد.
وی گفت: در این دوره آسیب پذیری نظام اقتصادی از تکانه های خارجی بیشتر شد که از ویژگیهای اقتصاد ما در سالهای گذشته بود.
وزیر اقتصاد افزود: کاهش نرخ واقعی ارز و کاهش قدرت رقابت محصولات ایرانی ، زمینه را برای واردات گسترده فراهم کرد.
وی گفت: کاهش و منفی شدن نرخ حقیقی سود باعث شد وابستگی بنگاه های اقتصادی به تأمین مالی از شبکه بانکی افزایش یابد و در چنین شرایطی بود که اواخر سال 90 تحریم های اقتصادی در بخش های بانکی ، نفت و تجارت بر ما تحمیل شد.
وزیر اقتصاد گفت: صادرات نفت حدود یک میلیون بشکه در روز کاهش یافت و در نتیجه تولید نفت کمتر شد و درآمدهای ارزی کاهش قابل ملاحظه ای پیدا کرد.
طیب نیا افزود: تحریمهای مالی و تجاری باعث شد دولت به ارز ناشی از صادرات دسترسی نداشته باشد.
وی گفت: درآمدهای دولت کاهش یافت و موجب شد بودجه عمرانی دولت در سال 91 به نصف سال قبل کاهش یابد. وزیر امور اقتصاد و امور دارایی در ادامه گفت : نرخ اسمی ارز که برغم تورم برای چند سال ثابت مانده بود ، یکباره افزایش یافت و باعث شد فشار هزینه های تولید برای بنگاه های اقتصادی نیز افزایش یابد و نیاز بنگاه ها به نقدینگی به شدت بیشتر شد.
علی طیب نیا افزود : این مسئله باعث شد شاهد کاهش سرمایه گذاری در بخش خصوصی باشیم و این اتفاقات در شرایطی است که اواخر دهه 80 اقتصاد دولتی بر پایه نفتی وارداتی بود .
وی تصریح کرد : اگر ساختار اقتصاد ایران مقاوم و پایدار بود این تکانه نمی توانست چنین ضربه ای به اقتصاد کشور وارد کند، بنابراین ریشه اصلی مسئله در ساختار اقتصاد بیمار ایران است و نه صرفا تحریم ها.
وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه ساختار اقتصاد ایران بیمار است ، گفت : به همین دلیل است که بعد از رفع تحریم ها باید اولویت خود را بر مهندسی مجدد ساختار اقتصادی ایران بنا کنیم و رفع تحریم ها نباید ما را از مقاوم سازی اقتصاد غافل کند. طیب نیا اظها داشت : کاهش تولید ناخالص داخلی دو نتیجه در پی داشت نتیجه اول کاهش سودآوری بنگاه های اقتصادی بود که نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند و همین مسئله مطالبات مالی افزایش داد. وزیر اقتصاد گفت: نتیجه دوم کاهش تولید ناخالص داخلی ، کاهش درآمد قابل توجه خانوارها بود که باعث شد پس انداز کاهش پیدا کند.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ؛ علی طیب نیا در همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود افزود: بنابر این همزمان، اقتصاد هم از جانب عرضه و از جانب تقاضا دچار مشکلات پیچیده ای شد.
وی گفت: در مجموع می توان 4 مانع را به عنوان مانع از خروج رکود بیان کرد.
طیب نیا افزود: اول تحریم های نفتی و محدودیت مبادلات مالی و تجاری که در نتیجه باعث کاهش درآمدهای نفتی شد و ابهام ها را افزایش داد و به کاهش در سرمایه گذاری بخش خصوصی چه داخلی و چه خارجی انجامید.
وی گفت: دوم کاهش در تقاضای موثر ناشی از کاهش درآمد خانوارها و بودجه دولت بود.
طیب نیا افزود: سوم تنگناهای مالی و اعتباری که مشکل تأمین مالی را برای بنگاه های اقتصادی کشور تشدید کرد و نهایتاً کاهش سرمایه گذاری خصوصی و کاهش طرح های عمرانی دولت.
وی گفت: بنابر این شرایطی است که افزایش هزینه های تولید و کاهش درآمدهای بنگاه ها در کنار تشدید محدودیت های ارزی باعث شده است که تقاضای بنگاه ها برای تأمین مالی از محل منابع ریالی بانک ها قابلیت تأمین نداشته باشد.
طیب نیا افزود: همزمان محدودیت های ارزی نیز راه را برای تأمین مالی از طریق منابع ارزی محدود کرده است.
وی گفت: بنابر این اقتصاد از یک سو با کاهش تقاضا و از سوی دیگر با مشکلات در عرضه مواجه شده و بنابر این راه حل ها باید در این سمت متمرکز شود.
طیب نیا افزود: سختی و هوشمندی سیاست گذاری در آن است که بدانیم از بین تمام عوامل کدام عامل را باید نشانه گیری کنیم. می دانیم که برخی از عوامل از حوزه کنترل و سیاست گذاری بیرون است.
وی گفت: می دانیم که برخی از عوامل مهم نیستند بنابر این باید تاکید خود را بر عواملی قرار دهیم که هم مهم هستند و هم قابل کنترل و سیاست گذاری اند.
طیب نیا افزود: سیاست گذار باید سعی کند این عوامل اهرمی را بشناسد و تمرکز اقدامات و سیاست خود را بر این عوامل اهرمی متمرکز کند.
وی گفت: سرمایه گذاری در سال گذشته منفی بوده است و چون آثار کاهش سرمایه گذاری و یا تغییر در سرمایه گذاری حداقل با یک سال وقفه اقتصاد ظاهر می شود بنابر این نمی توانیم برای خروج از رکود به صورت فوری روی این عامل محاسبه ای داشته باشیم. وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: سیاست های خروج از رکود متمرکز بر افزایش بهره وری و بهبود فضای کسب و کار است.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، علی طیب نیا در ادامه سخنان خود در همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود افزود: عوامل موثر بر افزایش بهره وری منابع را می توان در دو سطح کلان و بخش های اقتصادی طبقه بندی کرد.
وی گفت: در سطح کلان، ثبات سازی محیط اقتصاد کلان از طریق اجرای سیاست های پولی و مالی و ارزی تحولات اقتصاد کشور را برای فعالان اقتصادی قابل پیش بینی می کند و بخش مهمی از بلاتکلیفی بازارها را کاهش می دهد.
طیب نیا افزود: بنابراین دولت به عنوان یک اولویت؛ ثبات
اقتصاد کلان را در دستور کار قرار داده است و مهار تورم ، ثبات بازار ارز و برقراری آرامش در بازار های مختلف شرایط لازم و ضروری برای خروج از رکود محسوب می شود.
وی گفت: بهبود فضای کسب و کار هم زمینه لازم را برای توسعه فعالیت های اقتصادی فراهم می کند
طیب نیا افزود: دولت هدف راهبردی خودش را خروج سریع، غیرتورمی و پایدار از رکود تعیین کرده است.
وی گفت: باید برای خروج سریع از رکود تلاش کنیم و نشانه های خروج از رکود باید در دو سال 93 و 94 آشکار شود و باید دستاوردهای ملموس و آشکار داشته باشیم.
طیب نیا افزود: خروج از رکود نباید به هدف مهار تورم ضربه بزند، برای حمایت از اقشار آسیب پذیر و برای حمایت از فعالیت بنگاه های اقتصادی بهترین راه حل در کوتاه مدت و میان مدت و کوتاه مدت کنترل نرخ تورم است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
بررسی نقشه راه دولت: سیاست های خروج از رکود تورمی، بهره وری را افزایش می دهد
بررسی نقشه راه دولت سیاست های خروج از رکود تورمی بهره وری را افزایش می دهد اقتصاد > اقتصاد کلان - نیروی کار ایرانی بهره وری زیادی ندارد همین بهره ور نبودن هم به قول مسئولان باعث می شود که اقتصاد کشور هرسال چیزی حدود 100 هزار میلیارد تومان ضرر ببیند فريده عنايتيشورا می تواند اجرای بسته سیاستی خروج غیرتورمی از رکود را رصد کند
شافعی با تاکید بر فعال سازی شورای گفت و گو شورا می تواند اجرای بسته سیاستی خروج غیرتورمی از رکود را رصد کند تهران - ایرنا - رئیس اتاق بازرگانی صنایع معان و کشاورزی ایران با تاکید بر لزوم فعالیت شورای گفت و گو در سراسر کشور گفت این شورا می تواند اجرایی شدن بسته خروج غیرتورمی ازارسال لایحه خروج غیرتورمی از رکود با قید یک فوریت به مجلس مجلس
مشاور رئیسجمهور عنوان کرد ارسال لایحه خروج غیرتورمی از رکود با قید یک فوریت به مجلس مجلس خبرگزاری پانا مشاور رئیسجمهور از ارسال لایحه ۳۴ مادهای خروج غیرتورمی از رکود با قید یک فوریت به مجلس در هفته جاری خبر داد و گفت در جلسه فردای هیأت دولت سیاستهای بسته به طور کامل به پاتئوریسین خروج از رکود اقتصاد ایران چه می گوید/ اشتغال نیاز امروز ایران
تئوریسین خروج از رکود اقتصاد ایران چه می گوید اشتغال نیاز امروز ایران اقتصاد > اقتصاد کلان - مسعود نیلی اقتصاددان اعتقاد دارد خروج از رکود اقتصادی به عنوان یکی از شاخص ترین برنامه های دولت برای خروج اقتصاد ایران از رکود شناخته می شود به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين ني4 چالش جدی پیش روی اقتصاد / خروج پایدار از رکود تورمی با بسته سیاستی
مشاور رئیس جمهور اعلام کرد 4 چالش جدی پیش روی اقتصاد خروج پایدار از رکود تورمی با بسته سیاستی خبرگزاری پانا مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی با بیان اینکه اقتصاد ایران با 4 چالش جدی مواجه است گفت بسته سیاستی خروج غیر تورمی از رکود یک سند کوتاه مدت و مسئله محور است و با اسنسیاست های خروج از رکود به کجا می رسد؟/ بخش خصوصی ایران حامی سیاست های خروج از رکود است
سیاست های خروج از رکود به کجا می رسد بخش خصوصی ایران حامی سیاست های خروج از رکود است اقتصاد > اقتصاد کلان - در حال حاضر یکی از اصلی ترین خواسته های بخش خصوصی ایران رسیدن به مراحله خروج از رکود اقتصادی است به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين بخش خصوصي طي سال هاي گذشته بهرئیس کمیسیون کشاورزی در گفتوگو با فارس: ورود بخش خصوصی برای خرید محصولات کشاورزی رکود را کاهش میدهد/ماده ۳۲
رئیس کمیسیون کشاورزی در گفتوگو با فارس ورود بخش خصوصی برای خرید محصولات کشاورزی رکود را کاهش میدهد ماده ۳۲ قانون بهرهوری اجرا شودرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت خرید محصولات کشاورزی با روش قیمت تضمینی به دلیل اینکه امکان خرید محصولات کشاورزی توسط بخش خصوصی را فراهم میکند در حخروج از رکود نه به معنای افزایش تولید بلکه به معنی ایجاد اشتغال/ مسائل ارزی در کنار مشکلات متعدد تولید را زمین
مشاور اقتصادی رییس جمهور خروج از رکود نه به معنای افزایش تولید بلکه به معنی ایجاد اشتغال مسائل ارزی در کنار مشکلات متعدد تولید را زمینگیر کرد مشاور اقتصادی رییس جمهور گفت علت اهمیت حل رکود تورمی این است که در اقتصاد با مسئله اشتغال مواجه هستیم و اگر رکود طولانی شود اشتغال بادر حال تکمیل/ در همایش بزرگ تبیین سیاستهای اقتصادی دولت برای خروج غیرتورمی از رکود سخنرانی وزیر صنعت، معدن و
در حال تکمیل در همایش بزرگ تبیین سیاستهای اقتصادی دولت برای خروج غیرتورمی از رکودسخنرانی وزیر صنعت معدن و تجارت آغاز شدسخنرانی وزیر صنعت معدن و تجارت در همایش بزرگ سیاستهای اقتصادی دولت برای خروج غیرتورمی از رکود آغاز شد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس محمدرضا نعمتزبا نرخ بهره 22 درصد خروج از ركود بعيد است!
با نرخ بهره 22 درصد خروج از ركود بعيد است تلاش دولت براي تدوين راهكار خروج از ركود قابلتقدير است اما موفقيت اين بسته منوط به شروط لازمي است كه عامداً يا سهواً ناديده گرفته شده است كه در اينجا به بخشهايي از آنها اشاره ميكنيم تلاش دولت براي تدوين راهكار خروج از ركود قابلتقديرجزییات برنامههای حمایتی برای افزایش بهرهوری انرژی صنایع
جزییات برنامههای حمایتی برای افزایش بهرهوری انرژی صنایع مدیر دفتر برنامهریزی سازمان بهرهوری انرژی ایران سابا جزییات برنامههای این سازمان برای حمایت از صنایع در راستای افزایش بهرهوری انرژی را تشریح کرد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران محمدتقی زیاری مدیر دفتر برنامهبسته خروج از رکود، مبتنی بر واقعیات اقتصادی است / سیاست های دولت اثربخش بوده است
بسته خروج از رکود مبتنی بر واقعیات اقتصادی است سیاست های دولت اثربخش بوده است تهران - ایرنا - مشاور اتاق بازرگانی ایران معتقد است بسته خروج از رکود مبتنی بر واقعیات اقتصادی است و سیاست های دولت تاکنون برای اقتصاد کشور اثربخش بوده است به گزارش روز چهارشنبه ایرنا و به نقل ازپسیاست های خروج از رکود چه تاثیری براقتصاد ایران دارد؟/ رشد اقتصادی در راه است
سیاست های خروج از رکود چه تاثیری براقتصاد ایران دارد رشد اقتصادی در راه است اقتصاد > اقتصاد کلان - طراحان لایحه خروج از رکود معتقدند یکی از نتایج اجرای این لایحه در کشور افزایش تولید و رشد اقتصادی و مثبت شدن عدد رشد اقتصادی کشور بعد از 3 سال خواهد بود فريده عنايتيلیلاز سیاست های خروج از رکود را تحلیل می کند/ این سیاست ها نقشه راه اقتصاد ایران را مشخص می کند
لیلاز سیاست های خروج از رکود را تحلیل می کند این سیاست ها نقشه راه اقتصاد ایران را مشخص می کند اقتصاد > اقتصاد کلان - به نظر من اولین نقطه قوت این طرح انسجام کامل طرح است در سرتاسر طرح ما می توانیم این انسجام را ببینیم و سیاستهایی که این سند به دنبال آن است به نوعتصویب سیاستهای خروج غیر تورمی از رکود
تصویب سیاستهای خروج غیر تورمی از رکودتاریخ انتشار سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۲ ۰۷ لایحه سیاستهای اقتصادی خروج غیر تورمی از رکود در جلسه فوقالعاده هیئت دولت به ریاست رئیسجمهور تصویب شد به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری لایحه "سیاست&zwnjصاحبان صنایع ایران در مورد سیاست های خروج از رکود نظر می دهند
صاحبان صنایع ایران در مورد سیاست های خروج از رکود نظر می دهند اقتصاد > صنعت - کارآفرینان ایران ظهر امروز به ارائه دیدگاه های خود در مورد سیاست های خروج رکود پرداختند به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين براساس آنچه از سوي نويسندگان اين سياست ها اعلام شده مديران دولتبرخی اهداف و سیاست ها دربسته خروج از رکود تطابق ندارد
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران درگفت وگو با پانا برخی اهداف و سیاست ها دربسته خروج از رکود تطابق ندارد خبرگزاری پانا عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران گفت در بسته خروج از رکود برخی اهداف با سیاست ها تطبیق ندارد و باید اولویت بندی در این ز-
اقتصادی
پربازدیدترینها