تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836076279
توصیههای مقامصندوقجهانیپول به نظام بانکی
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: توصیههای مقامصندوقجهانیپول به نظام بانکی
وقتی مشکلات وجود دارند، اگر آنها را به تعویق بیندازیم، اوضاع بدتر خواهد شد. پس باید بدانیم که روند مشکلات خطی نیست؛ اگر مشکلات در زمان مناسب خود حل نشوند، بهصورت تصاعدی افزایش خواهند یافت.
کد خبر: ۴۲۳۸۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۱ - 09 August 2014
مسعود احمد، رئیس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بینالمللی پول، با اشاره به سفر خود به ایران، از فرصت ایجاد شده برای تکمیل گزارشهای صندوق بینالمللی پول درخصوص ایران که «متاسفانه در برههای دچار توقف شده بود»، ابراز خرسندی کرد.
به گزارش دنیای اقتصاد، او که در جلسهای با حضور مدیران عامل بانکهای کشور سخن میگفت، از توافق صندوق بینالمللی پول با مقامات ایرانی درخصوص دو موضوع «تکیه کمتر به نفت» و «کاهش تصدیگری دولت» خبر داد و افزود: «پیشرفت ایران به لحاظ کاهش تورم و ثبات ارز در قیاس با سایر کشورهای منطقه مطلوب است و این دستاورد برای ایران کسب اعتبار کرده است.» مسعود احمد با اشاره به ضرورت اصلاح برخی میراثهای گذشته در اقتصاد، به مواردی مثل «مطالبات غیرجاری بانکی»، «شرکتهای وابسته به بانکها» و «چارچوب نظارتی و مقرراتی» اشاره کرد و افزود: «درسهایی بر اساس تجربیات در صندوق بینالمللی پول آموخته است» که از جمله آنها این است که «وقتی مشکلات وجود دارند، اگر آنها را به تعویق بیندازیم، اوضاع بدتر خواهد شد. اگر مشکلات در زمان مناسب خود حل نشوند، بهصورت تصاعدی افزایش خواهند یافت.»
دو موضوع مورد توافق IMF و ایران
جلسه دیدار مدیران عامل برخی بانکهای دولتی و خصوصی با «مسعود احمد»، رئیس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بینالمللی پول (IMF)، با موضوعات «تشریح عملیات بانکی»، «شفافیت و رعایت استانداردهای بینالمللی»، «مدیریت ریسک» و «کنترلهای داخلی و چگونکی نظارتهای درونی بانکها» به میزبانی بانک کشاورزی برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی بانکمرکزی؛ مسعوداحمد ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران و گفتوگوهای انجام شده با مقامات ایرانی بیان کرد: «این سفر فرصتی برای تکمیل گزارش سالانه اقتصادی که متاسفانه در برههای از زمان دچار وقفه شده بود، فراهم آورد. ایران در نقطه عطفی در اقتصاد قرار دارد، ولی همچنان برای رسیدن به نقطه ایدهآل باید تلاشها ادامه یابد. همانطور که در بانکمرکزی گفتم، در ایران اتفاق نظر بر این موضوع وجود دارد که چگونه برنامهها اجرا شود.»
وی توافق نظرهای IMF و مقامات ایرانی را در «تکیه کمتر به نفت» و «کاهش تصدیگری دولت» در اقتصاد خواند و افزود: «باید فعالیتها بر مبنای بازار باشد و از بازیگران مختلف استفاده شود؛ چراکه اقتصاد ایران در حال حاضر متکی به نفت است و بر این اساس بازنگری در استراتژی اقتصاد نفتی به غیرنفتی باید مورد توجه قرار گیرد.» وی وضعیت اقتصادی ایران را «در حال ثبات» خواند و تاکید کرد: «پیشرفت ایران به لحاظ کاهش تورم و ثبات ارز در قیاس با سایر کشورهای منطقه مطلوب است و این دستاورد برای ایران کسب اعتبار کرده است.»
تعویق مشکلات اوضاع را بدتر میکند
رئیس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بینالمللی پول خطاب به مدیران عامل بانکها که در این جلسه حاضر بودند، گفت: «شما در قلب اقتصاد نشستهاید و نقش مهمتری در آینده خواهید داشت.» وی با اشاره به اینکه «اگر اقتصاد متحول شود بانکها و بازارهای مالی نیز تغییر مییابند»، افزود: «برخی تصمیمهای گذشته در کسب و کار تصمیمهای درستی بوده است. بحث مطالبات غیر جاری میراثی است که همچنان در ایران وجود دارد. شرکتهای وابسته به بانکها موضوع بعدی است، اکنون لازم است این میراث بهصورت صحیحی اصلاح شود.»
مسعود احمد، «تقویت چارچوب نظارتی و مقرراتی بانکمرکزی را با موضوعات روز بینالمللی» ضروری دانست و خاطرنشان کرد: «شما آگاهی دارید که در بخشهای مالی مشکلاتی در موسسات بهوجود آمده است. این موضوع در سایر کشورها نیز به عنوان یک چالش مطرح بوده است، اما آنها چارچوب قویتری در نظارت و ساماندهی داشتهاند.»
احمد با بیان اینکه «درسهایی بر اساس تجربیات در صندوق بینالمللی پول آموخته است»، به بیان مواردی از این تجربیات پرداخت. وی درس اول را «هزینههای بیش از حد معمول بانکها در کشورها» دانست و اضافه کرد: «نکته و تجربه بعدی آنکه وقتی مشکلات وجود دارند، اگر آنها را به تعویق بیندازیم، اوضاع بدتر خواهد شد. پس باید بدانیم که روند مشکلات خطی نیست؛ اگر مشکلات در زمان مناسب خود حل نشوند، بهصورت تصاعدی افزایش خواهند یافت.»
توازن توامان بانکها و شرکتها
رئیس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بینالمللی پول، با مروری بر تجربه کشور پاکستان درخصوص مقابله با میراثهای غلط گذشته تاکید کرد: «یکی از این میراثهای غلط، افزایش سرمایه بانکها بدون تغییر عملکرد آنهاست؛ بنابراین باید با تدابیر لازم به مقابله و تغییر این روندهای غلط گام برداشت.» مسعود احمد در ادامه افزود: «وقتی به کشورهای مختلف نگاه میکنیم، موضوع تغییر ساختار بانکی با تغییر شرکتها و بنگاههای اقتصادی را متفاوت میبینیم. چراکه شرکتها در حوزههای گوناگون به فعالیت میپردازند. شما نمیتوانید صبر کنید تا یک روش کاملا ثابت ایجاد شود، به این صورت که اول شرکتها را و در گام بعدی بانکها را متوازن کنید. توازن باید توامان صورت گیرد. باید همهجانبه هم به شرکتها و هم به بانکها توجه کرد.» وی بیان کرد: «تغییر ساختار مالی باید انجام شود. اما IMF درصدد است که دیدگاههای شما در این خصوص و نحوه مقابله با چالشها را دریابد. صندوق بینالمللی پول خود را متعهد به پشتیبانی و کمک به کشورها میداند تا از مشکلاتی که امکان دارد در سالهای آتی ایجاد شود، جلوگیری کند.»
سهم بانکهای دولتی و خصوصی از سپردهها
در این نشست حمید تهرانفر، معاون نظارتی بانکمرکزی نیز با ارائه گزارشی از ساختار بانکهای ایرانی در دو بخش خصوصی و دولتی بیان کرد: «در ایران بانکها به دو دسته خصوصی و دولتی تقسیم میشوند. اکنون 10 بانک دولتی و 25 بانک خصوصی در ایران فعالیت دارند. بانکهای دولتی 60 درصد سپردهها را به خود اختصاص دادهاند و تنها 40 درصد در اختیار 25 بانک خصوصی است.» وی با بیان اینکه به دلیل افزایش زیاد نقدینگی در کشور مشکلات بانکی بهوجود آمده است، افزود: «مبنای این نقدینگی نیز پولی است و هر روز سپردهگذاری بیشتری صورت میگیرد. نکته دیگر این است که ایران در حال حاضر از تورم و رکود رنج میبرد. در واقع ما شرایط رکود تورمی را داریم که این عامل، زمینه بیشتری برای فشار بر بانکها ایجاد کرده است.»
نقدهای مدیران بانکها به سیاستگذاریها
قاسمی، مدیرعامل بانک پاسارگاد و از مدعوین این جلسه، ضمن اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی در ایران گفت: «ما در یک روند مثبت حرکت میکنیم. اگرچه درخصوص برخی سیاستهای بانکمرکزی در دولت گذشته نگرانیهایی وجود داشت، لیکن امروز بانکمرکزی منطقی عمل میکند و ضمن حمایت از بانکها، دستورالعملها را بهبود و شفاف ساخته است.»
طالبی، مدیرعامل بانک کشاورزی در این جلسه ضمن تاکید بر اینکه «بانکهای ایرانی دوره کاملا دولتی را پشت سرگذاشتهاند» افزود: «بانکهای دولتی ابزاری برای دولت هستند و این نقش، واسطهگری مالی را تحتتاثیر قرار میدهد. بهگونهای که نقش اصلی بانکها را زیر سوال میبرد.» عقیلی، مدیرعامل بانک خاورمیانه نیز در این جلسه تصریح کرد: «در دولت گذشته بهدلیل دو عامل نقدینگی در بازار داخلی و درآمدهای عظیم نفتی، مشکلات را در لایههای زیرین پنهان کردیم. اکنون با وجود افراد زبده در بانکمرکزی متاسفانه بهصورت گذشته درآمد نفتی نداریم و باید از اقتصاد دولتی به سوی اقتصاد بازار آزاد حرکت کنیم.» طاهری بهبهانی، مدیرعامل بانک سامان نیز خاطرنشان کرد: «در سالهای گذشته آسیبهای جدی از ناحیه سیاستهای نادرست بر کشور تحمیل شد که از نمونههای این سیاستها، بخشنامههای بانکمرکزی بود که بهصورت معما برای بانکها جلوه میکرد.» فتحعلی، رئیس هیات مدیره بانک اقتصاد نوین نیز با اشاره به اینکه «اقتصاد ایران اقتصاد متکی به بانک و دولت است» افزود: «بانکهای امروزی دچار برخی قواعد و مقررات غیر ضروری هستند و بر این مبنا، مشکلاتی را برای جامعه ایجاد میکنند. در چنین شرایطی بانکها با چالشهایی همچون مطالبات معوق، مشکل سرمایهگذاری و... روبهرو هستند.»
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]
صفحات پیشنهادی
جزئیات نشست سیف با اساتید دانشگاه و مدیران نظام بانکی/ ۷ چالش فوری دولت تدبیر و امید
جزئیات نشست سیف با اساتید دانشگاه و مدیران نظام بانکی ۷ چالش فوری دولت تدبیر و امید اقتصاد > بازار مالی - مهر نوشت رئیس کل بانک مرکزی در نشستی با اساتید دانشگاه و مدیران نظام بانکی ۷ چالش اصلی و فوری دولت تدبیر و امید را مطرح کرد جلسه هماندیشی رئیس کلغلامرضا سلامی رئیس سابق انجمن حسابداران ایران:خروج از رکود همزمان با اصلاح نظام بانکی
غلامرضا سلامی رئیس سابق انجمن حسابداران ایران خروج از رکود همزمان با اصلاح نظام بانکی اقتصاد > اقتصاد کلان - در لایحه سیاست های خروج از رکود دولت نگاه ویژه ای را به اصلاح نظام پولی و بانکی داشته است نظام بانکی که به اعتقاد رئیس سابق انجمن حسابداران ایران نقش بسیار متوصیههای مقامصندوقجهانیپول بهمدیران بانکها
توصیههای مقامصندوقجهانیپول بهمدیران بانکها وقتی مشکلات وجود دارند اگر آنها را به تعویق بیندازیم اوضاع بدتر خواهد شد پس باید بدانیم که روند مشکلات خطی نیست اگر مشکلات در زمان مناسب خود حل نشوند بهصورت تصاعدی افزایش خواهند یافت کد خبر ۴۲۳۸۷۸ تاریخ انتشار ۱۸ مرداد ۱۳۹اولویت خروج غیر تورمی از رکود توجه به مسائل نظام بانکی است
آل اسحاق در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اولویت خروج غیر تورمی از رکود توجه به مسائل نظام بانکی است رئیس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی تهران گفت اولویت اول در خروج غیر تورمی در رکود مسائل نظام بانکی است که نیازمند توجه ویژه و عملی است یحیی آلاسحاق رئیس اتاق بازرگانی صنابورس صاحب بیشترین بازده در 23 سال گذشته شد/ نظام بانکی پاسخگوی بخش خصوصی نیست
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری و تامین مالی اتاق ایران بورس صاحب بیشترین بازده در 23 سال گذشته شد نظام بانکی پاسخگوی بخش خصوصی نیست رئیس کمیسون سرمایهگذاری اتاق ایران ضمن بررسی روند بازده سرمایهگذاری در 23 سال گذشته گفت در 23 سال گذشته میانگین بازده بازار بورس 42 درصد دلار 16 دردر گفتوگوی فارس با معاون سازمان بورس تشریح شد پیششرطهای بازار سرمایه برای نقشآفرینی در سیاستهای اقتصادی د
در گفتوگوی فارس با معاون سازمان بورس تشریح شدپیششرطهای بازار سرمایه برای نقشآفرینی در سیاستهای اقتصادی دولت اقتصاد به نظام بانکی متکی استعضو هیئتمدیره سازمان بورس با تشریح پیششرطهای بازار سرمایه برای نقشآفرینی در سیاستهای اقتصادی دولت و تأمین مالی بنگاهها به لزوم حرکتبا نظام فعلی بانکی به جایی نمیرسیم/ راه قانونی برای وصول چک برگشتی وجود ندارد
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۸ رئیس هیات مدیره مجمع کارآفرینان ایران با اشاره به اینکه سیاستهای مربوط به اصلام نظام پولی و بانکی در بسته ضدرکود دولت کافی نیست و به آن توجه عمیقی نشده است گفت با نظام فعلی بانکی اگر هم پولی به عنوان سرمایه در گردش به بخش تولید اختصاص یابد باعث افزامحفوظ ماندن سرمایه از قدرت خرید که ریسک بالایی دارد/ سپرده گذاری در نظام بانکی بهترین انتخاب
باشگاه خبرنگاران در گفتگو با رئیس کل بانک مرکزی گزارش می دهد محفوظ ماندن سرمایه از قدرت خرید که ریسک بالایی دارد سپرده گذاری در نظام بانکی بهترین انتخاب ولی الله سیف خاطر نشان کرد برای قسمت اعظمی از سرمایه گذاران خصوصاً افرادی که دارای سرمایه ای خرد می باشند امنیت و اطمینانبرخورد محتاطانه با نظام مالي و بانکي؛ ایراد اصلی بسته دولت
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی برخورد محتاطانه با نظام مالي و بانکي ایراد اصلی بسته دولت رئیس مجمع کارآفرینان ایران با بیان اینکه بزرگترین چالش بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود برخورد محتاطانه با بانکها و سیاستگذاری با احتیاط در بخش پولی و بانکی است گفت مشکلات نظام بانکچگونه سرمایه خود را حفظ کنیم / آیا سپرده گذاری در نظام بانکی بهترین انتخاب است
چگونه سرمایه خود را حفظ کنیم آیا سپرده گذاری در نظام بانکی بهترین انتخاب است ولی الله سیف خاطر نشان کرد برای قسمت اعظمی از سرمایه گذاران خصوصاً افرادی که دارای سرمایه ای خرد می باشند امنیت و اطمینان از بازاری که در آن سرمایه گذاری می کنند از اهمیت بالایی برخوردار است به ایننظام بانکی کارا؛ موتور محرکه خروج از رکود
در جلسه سیف با مدیران عامل بانکها تشریح شد نظام بانکی کارا موتور محرکه خروج از رکود 1393-05-04 10 38 رئیس کل بانک مرکزی در این جلسه با اشاره به برگزاری جلسات فشرده تیم اقتصادی دولت برای تدوین بسته سیاستی برون رفت غیر تورمی از رکود گفت با تبادل نظر اعضای تیم اقتصادی سرانجام نسود عادلانه در نظام بانکی حاکم نیست
سود عادلانه در نظام بانکی حاکم نیست   رئیس شورای فقهی بانک مرکزی گفت در برخی مواقع تصمیم گیری های احساسی حاکمیت سیاسی بر تصمیم گیری های اقتصادی غلبه می کند حجتالاسلام والمسلمین سیدعباس موسویان رئیس شورای فقهی بانک مرکزی شب گذشته در ارتباط تلفنی با برنامه اقتصادی پاینظام اقتصادی و بانکی به خاطر چند آدم مساله دار شرایط انقباضی نگیرد
استاندار سمنان نظام اقتصادی و بانکی به خاطر چند آدم مساله دار شرایط انقباضی نگیرد سمنان - ایرنا - استاندار سمنان با اشاره به لزوم توجه به توسعه اقتصادی گفت نظام اقتصادی و بانکی کشور به خاطر چند آدم و دستگاه مساله دار در سطح ملی نباید حالت انقباضی بگیرد محمد وکیلی روز دوشنبهبرخورد محتاطانه با نظام مالی و بانکی؛ ایراد اصلی بسته دولت
برخورد محتاطانه با نظام مالی و بانکی ایراد اصلی بسته دولت رئیس مجمع کارآفرینان ایران با بیان اینکه بزرگترین چالش بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود برخورد محتاطانه با بانکها و سیاستگذاری با احتیاط در بخش پولی و بانکی است گفت مشکلات نظام بانکی به طور قطع سیاستهای دولت را دچبرخورد محتاطانه با نظام مالي و بانکي، دردي دوا نخواهد کرد
۱۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۳ ۲۰ب ظ واکنش مجمع کارآفرينان ايران به بسته سياست هاي اقتصادي دولت برخورد محتاطانه با نظام مالي و بانکي دردي دوا نخواهد کرد به عقيده اعضاي مجمع کارآفرينان ايران مهمترين و بزرگترين چالش در بسته سياست هاي دولت براي خروج غير تورمي سياست گذاري محتاطانه و با اجانبتلاش رسمی و غیر رسمی دولت و مجلس برای اصلاح نظام بانکی/ قرارداد ها،ابزار های مالی و بنگاه داری بانک ها بازنگری
سیاسی مجلس نایب رییس کمیسیون اقتصادی در گفتگو با مهر تلاش رسمی و غیر رسمی دولت و مجلس برای اصلاح نظام بانکی قرارداد ها ابزار های مالی و بنگاه داری بانک ها بازنگری می شود نائب رئیس کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام خبر تشکیل کارگروه غیر رسمی مجلس برای اصلاح نظام بانکیسوآپ نفتی با ضوابط و قوانین منطقی به نفع کشور و نظام است
حیدریطیب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران سوآپ نفتی با ضوابط و قوانین منطقی به نفع کشور و نظام است عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه سوآپ یک حرکت منطقی بوده و به نفع کشور و نظام است گفت ایران به میزان لازم و براساس قانون بودجه 93 نفت و معیانات گازی صادر می کند از این رو می تو-
اقتصادی
پربازدیدترینها