واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
ما که از وزارت ارشاد حمایتی ندیدیم
کارگردان «33روز» گفت: سیاست گذاری های کلان فرهنگی ما نوعاً سلیقه گراست و مسئولین فرهنگی ما منتظر می مانند تا ببینند فیلمساز چه فیلمنامه ای را ارائه می کند که آن را مصوب کنند.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، جمال شورجه، در خصوص عملکرد سینمای ایران در حوزه مقاومت اسلامی و فلسطین گفت: در مرحله اول ما مشکل سیاست گذاری در حوزه فرهنگ داریم که در این خصوص مباحث کلان مانند فلسطین، مقاومت اسلامی و اساساً انقلاب اسلامی و دفاع مقدس کمتر مورد قرار گرفته و در آثار سینمایی به این موضوعات یا پرداخته نمی شود و یا کمتر پرداخت می شود.
کارگردان «33روز» گفت: این ناشی از سیاست گذاری های کلان فرهنگی ماست که نوعاً سلیقه گرا شده و مسئولین فرهنگی ما منتظر می مانند تا ببینند فیلمساز چه فیلمنامه ای را ارائه می کند که آن را مصوب کنند یا بودجه نهادی را برای ساخت اختصاص دهند که در نهایت این فیلم ساخته شود یا خیر.
کارگردان سینما و تلویزیون اضافه کرد: به عبارتی جایگاه خاصی در این سیاست گذاری ها برای فیلم های مقاومت اسلامی، جهان اسلام و توسعه و نشر افکار اسلامی دیده نمی شود و موضوعات مورد دغدغه نظام در سبد سالانه تولیدات سازمان سینمایی نیست، فکر می کنم اگر این اتفاق بیفتد و سیاست گذاری ها صورت گیرد و به صورت مدون و هر ساله سازمان سینمایی آثاری تولید کند که مرتبط با جهان اسلام و موضوعات فلسطین و غزه باشد قطع به یقین در زمان هایس مانند الان که نیاز به این تولیدات ضد رژیم صهیونیستی داریم و یا به عبارتی در رثای مظلومیت مردم فلسطین و غزه و مظلومین جهان در نهایت دست ما خالی نخواهد بود.این کمبود را ما داریم و به همین جهت است که ما خیلی به این موضوع توجه نمی کنیم و نگاه مسئولین ما به نوشته های فیلمنامه نویسان و فیلمسازانی است که برای مصوب کردن به ارشاد و یا سایر نهادها می آورند.
شورجه خاطرنشان کرد: برای این امر باید دولت تولیدات را به نویسنده ها و تهیه کننده ها سفارش دهد و چشم به راه آوردن این موضوعات و مضامین از سوی تهیه کننده ها و فیلمسازها نباشند.
کارگردان «33 روز» در خصوص حمایت وزارت ارشاد در حوزه حمایت از آثار تولیدات مقاومت گفت: هنوز در دولت جدید حمایتی برای ساخت فیلم های مقاومت اسلامی ندیدیم و خبری از اینکه دولت از این آثار با موضوعات این چنینی حمایت کند نیست، ولی حمایت از این موضوعت در دستور کار پاره ای از نهادهای دیگر مانند سازمان بسیج و صدا و سیما است اما اصلی ترین نهاد که وزارت ارشاد است فعلاً هیچ حمایتی از این آثار ندارد و بنیاد سینمایی فارابی که به عنوان بازوی فکری سینمایی ایران است و مشارکت در ساخت فیلم ها دارند از این فیلم ها حمایتی ندارند به هر جهت ناشی از عدم برنامه ریزی و سیاست گذاری است که باید به صورت مدون اجرایی شود.
شورجه گفت: در چهار سال گذشته سینما از این دست تولیدات داشتیم که در برنامه های وزارت ارشاد هم بود و این تولیدات را جزء برنامه ها و سیاست خود می دانست و بودجه هایی برای آن اختصاص داده بود.
وی در خصوص فعالیت جدید خود در حوزه مقاومت گفت: من دو فیلمنامه در حوزه مقاومت اسلامی و مردم فلسطین دارم که آن را سال گذشته به وزارت ارشاد تحویل دادیم ولی جواب مثبتی از هیچ کدام از نهادها برای تولید این فیلمها شنیده نشده است.
شورجه گفت: یکی از این فیلمنامهها با نام «هانا» به نویسندگی هادی کریمی و یکی دیگر فیلمنامه در مورد کلیسای «بیت لحم» است که هنوز پاسخی برای ساخت آن دریافت نکردهایم وزارت ارشاد باید حمایت از ساخت این فیلمنامهها را داشته باشد این فیلمنامهها آماده شده و در اختیار نهادها قرار داده شده است.
وی خاطر نشان کرد: حمایت سازمانهای ذیربط در خصوص فیلم باید با تولید فیلم صورت گیرد نهادهایی که دستاندرکاران تولید فیلم هستند مانند وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات باید آثاری را تولید کنند اعم از آثار هنری و ادبی و یا فیلم که بتوانند با ارائه این آثار دیدگاه خود را معرفی کنند. دانشجو 114
۰۱/۰۵/۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]