تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى آيد و آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818781628




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میزان درآمد مجرمین سایبری چقدر است؟


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: محققین آزمایشگاه کسپرسکی بتازگی پس از کشف وبررسی یک سرور اینترنتی که برای کنترل حملات سایبری به مشتریان یک بانک بزرگ اروپایی مورد استفاده قرار می گرفته است، از طریق لاگ های موجود روی سرور پی بردند که تنها در طول یک هفته مجرمین بیش از ۵۰۰ هزار یورو از مشتریان این بانک سرقت نموده و این مبالغ را به حساب هایی که تحت کنترل خود بوده منتقل نموده بودند.




میزان درآمد مجرمین سایبری چقدر است؟


 


 

در این گزارش کوتاه شما را با سودی که حملات سایبری برای مجرمین این حوزه به همراه دارد و راهکارهای امنیتی این شرکت نظیر آنتی ویروس های حرفه ای با قابلیت های نوین در این زمینه آشنا می سازیم.  به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، زمانی که در مقالات و اخبار گوناگون حوزه امنیت اطلاعات می خوانید که هرروز صدها هزار ویروس پدید می آید، شاید با خود می گویید چه کسی پشت این همه سعی و تلاش برای ساخت این بدافزارهاست و چرا؟

پاسخ ساده است – مجرمین سایبری این کار را انجام می دهند و دلیل این کارشان هم سود بسیار بسیار زیادی است که برایشان به همراه دارد. محققین آزمایشگاه کسپرسکی بتازگی پس از کشف وبررسی یک سرور اینترنتی که برای کنترل حملات سایبری به مشتریان یک بانک بزرگ اروپایی مورد استفاده قرار می گرفته است، از طریق لاگ های موجود روی سرور پی بردند که تنها در طول یک هفته مجرمین بیش از ۵۰۰ هزار یورو از مشتریان این بانک سرقت نموده و این مبالغ را به حساب هایی که تحت کنترل خود بوده منتقل نموده بودند.


تنها در طول یک هفته و با استفاده از یک تروجان۵۰۰ هزار یورو از مشتریان یک بانک سرقت شد

شاید در قرن بیستم، سرقت چنین مبلغی چند ماشین، سلاح گرم، و یک دسته از افرادی جسور را نیاز داشت چراکه این نوع "کسب و کار" بسیار پر مخاطره است. در قرن بیست و یکم، چنین سرقتی تنها نیازمند نوشتن چند تروجان بانکی، چند سرور برای انتشار آن ها و کنترل دیگر تروجان های انتقال پول و یک دسته از افرادی نه چندان جسور که تنها می بایست مبلغ سرقت شده را که به حساب شان منتقل شده است از حساب برداشت نمایند.

کنترل این دسته از سارقین یکی از دشوارترین قسمت های عملیات جلوگیری از این جرایم سایبری است و به همین دلیل است که سرقت های امروزی همچنان از سوی دسته های مختلف مجرمین صورت می پذیرد. این نوع خاص از سرقت که آن را Luuuk می نامند از چند ترفند و فرآیند حرفه ای تشکیل می گردد که در آخرین بسته های امنیتی و ضدویروس های مدرن شرکت های بزرگی نظیر کسپرسکی در غالب قابلیت هایی نوین موجود می باشد.

شایان ذکر است که کسپرسکی اینترنت سکیوریتی (Kaspersky Internet Security) و کسپرسکی ناب (Kaspersky Pure ۳.۰) از قابلیتی تحت عنوان Safe Money برخوردارند که به زبان ساده با فراهم سازی ترکیبی از لایه های امنیتی به مقابله و خنثی سازی اغلب تروجان های بانکی و انواع سرقت های فوق الذکر می پردازند.

مرجع : شرکت ایدکو

تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن