واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عضو شورای اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: انجمن صنفی روزنامه نگاران محلی برای فعالیت های سیاسی نیست تهران - ایرنا - عضو شورای اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه انجمن صنفی روزنامه نگاران نباید محلی برای فعالیت های سیاسی باشد، گفت: این اتفاق باعث شد تا انجمن صنفی از اهداف خود دور شود و در نهایت امروز خانواده رسانه ای منتظر بازگشایی مجدد آن باشند.
افشین محمدی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار حوزه رسانه ایرنا در رابطه با بازگشایی انجمن صنفی روزنامه نگاران، گفت: تمامی صنوف برای انجام کار های خود نیاز به انجمن های صنفی دارند و به طور حتم خانواده رسانه ای کشور نیز هر روز این نیاز را بیشتر احساس می کند.
وی ادامه داد: اینکه انجمن صنفی روزنامه نگاران بخواهد تبدیل به مکانی برای فعالیت های سیاسی شود اتفاق صحیحی نیست و این اتفاق به طور حتم خانواده رسانه ای را از اهداف خود دور خواهد کرد و حتی برای آنها مشکل ساز هم می شود.
*** ورود به مسایل سیاسی یکی از اشتباهات انجمن صنفی بود
عضو شورای اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: ورود به مسایل سیاسی در انجمن صنفی اتفاق نادرستی بود که باعث شد این انجمن از وظایف اصلی خود دور شود. وظیفه اصلی انجمن صنفی روزنامه نگاران اطلاع رسانی و رفع مشکلات خانواده مطبوعات است.
وی خطاب به جامعه رسانه ای کشور، تصریح کرد اگر خواهان داشتن یک انجمن صنفی قدرتمند هستیم باید در مسیر صحیح پیش برویم و به طور حتم اگر قرار باشد نظرات سیاسی گروه خاصی مد نظر قرار گیرد به هیچ عنوان نمی توان موفق بود.
وی اظهار داشت: پس از اتفاقاتی که برای انجمن صنفی مطبوعات رخ داد، خانواده رسانه به عقلانیت خوبی رسیدند و دیگر خود را وارد مسایل حزبی نمی کنند. معقتدم شرایط برای بازگشایی انجمن صنفی مطبوعات کاملا مهیا است و امیدوارم این اتفاق هرچه سریعتر رخ دهد و خانواده مطبوعات بتوانند نمایندگان خود را انتخاب کنند.
***رسانه ها دیگر به خاطر اقدامات سیاسی دچار مشکل نمی شوند
محمدی در خصوص راه کار های لازم برای حل مشکلات گذشته انجمن صنفی روزنامه نگاران، گفت: عقلانیتی که امروز در جامعه رسانه ای کشور به وجود آمده نخستین راه کاری بود که باید شکل می گرفت و مطمئن باشید دیگر رسانه های ما حاضر نیستند به خاطر اقدامات سیاسی و حزبی، خود را دچار مشکل کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: خوشبختانه دیدگاه دولت به مطبوعات بسیار مثبت است و آنها اعتقاد به کار رسانه ای دارند. دولت تدبیر و امید در بازگشایی خانه سینما عملکرد بسیار خوبی داشت و انتظار می رود مشکل انجمن صنفی روزنامه نگاران نیز هرچه سریعتر حل شود.
مدیرمسئول سابق روزنامه فرهیختگان و استاد علوم ارتباطات خطاب به مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: باید چارچوب اولیه انجمن صنفی با در نظر گرفتن دیدگاه تمام گروه ها مشخص شود تا پس از بازگشایی دیگر شاهد مشکلات گذشته نباشیم.
وی با انتقاد از فعالیت اعضای سابق انجمن صنفی روزنامه نگاران، اظهار داشت: گروهی که در گذشته در انجمن صنفی فعالیت می کرد و دلیل تعطیلی این انجمن بودند نباید تا این حد هزینه جناح بندی های را می دادند و متاسفانه آنها تندروی های خود را بی اندازه ادامه دادند.
محمدی ادامه داد: در اتفاقاتی که برای انجمن صنفی روزنامه نگاران رخ داد خود اهالی رسانه هم مقصر بودند و می توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم.
وی خطاب به مسئولان کشور، گفت: در صورت بازگشایی انجمن صنفی روزنامه نگاران خانواده رسانه ای کشور معتقد به خانه تکانی در این انجمن هستند. جامعه رسانه ای به مسئولان ثابت خواهند کرد که به دنبال کار های سیاسی نیستند و این حق را به مسئولان کشور می دهیم که نسبت به کسانی که به دنبال ایجاد تنش هستند حساس باشند.
*** قانون مطبوعات عقب مانده است
عضو شورای اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه تغییر قانون مطبوعات، گفت: از گذشته ایراد به برخورد کلی با یک نشریه وجود داشته و خانواده رسانه ای تنها خواهان برخورد با فرد خاطی بوده اند. امیدوارم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این تفکر صحیح را دنبال کند تا به نتیجه برسند.
وی تصریح کرد قانون مطبوعات با توجه به شرایطی که در فضای ارتباطی کشور ایجاد شده بسیار عقب مانده است و فکر می کنم فضا برای تغییرات جدید مهیا است.
*** باید قانون رسانه ای داشته باشیم
وی تاکید کرد: ما باید به جای قانون مطبوعات، قانون رسانه ای داشته باشیم زیرا قانون رسانه ای می تواند کل جامعه خبری را دربرگیرد.
*** تغییر در سرفصل ها یک اقدام ملی است
استاد علوم ارتباطات در خصوص تغییر در سرفصل های علوم انسانی، گفت: برخی از سرفصل های رشته های علوم انسانی در کشور ما بسیار قدیمی هستند و حتی با مسایل بومی ایران مغایرت دارند. تغییر در سرفصل های علوم انسانی اقدام بسیار صحیحی است اما در این راه نباید تنها به نظرات کسانی که در شورا مشخص شده هستند اکتفا کنیم و باید بدانیم اندیشمندانی در کشورمان حضور دارند که می توانند در این مساله نظرات سودمندی ارایه دهند.
وی تاکید کرد: این تغییر یک اقدام ملی است و باید در آن همه جنبه ها به ویژه مسایل بومی واسلامی در اولویت قرار گیرند.
فراهنگ(4) **9118**1588
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
07/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]