تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819424547




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رییس جامعه المصطفی العالمیه: حوزه های علمیه با افق باز نقشه راه ترسیم کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس جامعه المصطفی العالمیه: حوزه های علمیه با افق باز نقشه راه ترسیم کنند اصفهان – ایرنا – رییس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به ظرفیت های تبلیغی جهان اسلام و موانع پیش رو، گفت: حوزه های علمیه بر اساس افق باز برای خود نقشه راه ترسیم کنند.


به گزارش ایرنا، آیت الله علی رضا اعرافی روز پنجشنبه در مجمع مبلغان ماه رمضان اصفهان با اشاره به پیشینه حوزه علمیه اصفهان، افزود: این حوزه مکتب ساز بوده است و امروز نیز در عرصه بین المللی می تواند حرف برای گفتن داشته باشد.
وی اظهار کرد: حوزه های علمیه برای روند رو به رشد خود باید بدانند در چه جایگاهی قرار دارند و چه موانعی پیش روی آنهاست.
رییس جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: موانعی که در برابر حوزه های علمیه قرار دارد را می توان در چهار سطح دسته بندی کرد.
وی افزود: در سطح اول یک سری موانع عمومی مانند شیطان، هوای نفس و جریانهای گمراه کننده قرار دارند و هر نوع تربیت دینی با این سه مشکل مواجه است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، سطح دوم موانع را تفکرات غیر الهی بعد از رنسانس دانست و گفت: این تفکرات 400-500 سال است که در گفتمان غرب قرار گرفته و به جهان جدید یک روح غیر الهی دمیده است.
وی حس گرایی، ماده گرایی، لذت گرایی، اومانسیم، شهوت گرایی، حاکمیت امیال انسانی را از ویژگی های این نوع تفکر دانست و افزود: همراه شدن زرق و برق های مادی توانسته است در موفقیت این تفکر موثر باشد.
موسس و رئیس هیات مدیره موسسه اشراق و عرفان ادامه داد: امروز فلسفه غربی ماده گرایانه است و علوم انسانی و اجتماعی غربی از منبع غیر الهی سرچشمه می گیرد و فناوریها و علوم غربی هم انسانها را به این سمت سوق می دهد.
وی به سطح سوم موانع اشاره کرد و گفت: در این سطح می توان تنوع و تکثر رسانه ای، تنوع و تکثر مراجع فکری و فرهنگی و تنوع و تکثر رقیبان معرفتی را قرار داد که از نیمه دوم قرن بیستم همه را به سمت خود جذب می کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به جمعیت هفت میلیاردی جهان افزود: از این جمعیت یک سوم خارج از ادیان توحیدی است.
وی اظهار کرد: از حدود چهار میلیارد جمععیت ادیان توحیدی بخش عظیمی در اختیار مسیحیت است که دهها هزار رسانه، دانشگاه، مرکز علمی و امکانات تبلیغی بسیار در اختیار دارند.
امام جمعه شهرستان میبد افزود: در بین دو میلیارد مسلمان جهان نیز تنوع جریانات اسلامی وجود دارد و امروز جریان های تکفیری خطر بزرگی در متن جریان اسلامی هستند.
وی تصریح کرد: در عصر ارتباطات و تغییر جوامع پایگاه روحانیت تغییر کرده است و هرچند امروز بر خلاف گذشته نهادهای علمی و تبلیغی حوزوی شکل گرفته است ولی از سوی دیگر امواج بزرگ تبلیغات رقیبان در جهان وجود دارد.
حجت الاسلام اعرافی به سطح چهارم موانع پیش روی تبلیغات دینی اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی و نهضت عظیم اسلامی معادلات جهانی را به هم ریخت و همین موجب شد دشمن به صورت گسترده و پیچیده توطئه ها و برنامه هایی برای مقابله با اسلام داشته باشد.
وی ادامه داد: اگر امروز مزدوران آمریکایی و گروههای تکفیری در جهان اسلام نبودند و اتحادی اقتصادی، سیاسی، امنیتی در جهان اسلام شکل می گرفت قطعا پایه های رژیم صهیونیستی متزلزل می شد.
رییس جامعه المصطفی العالمیه دامن زدن به اعتیاد، کاهش جمعیت، ناهنجاری های اجتماعی، آسیب پذیر کردن نظام خانواده، سوء استفاده از فضای مجازی، لذت گرایی و مدگرایی را از اهم برنامه های دشمن در سطح چهارم تهدیدات و موانع تبلیغی برشمرد.
وی با اشاره به پیشینه هزار ساله حوزه های علمیه خاطر نشان کرد: حوزه های علمیه با بهره گیری از این فرصت و ذخایر و افق دید باز می توانند برای دوره گذار از این موانع برنامه ریزی و نقشه راه مناسب داشته باشند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به شهادت شهید بهشتی اظهار کرد: شهید بهشتی از پیشگامان چنین افرادی است و با افق روشن برای حرکت تبلیغی خود نقشه راه تعریف کرده بود.
وی بهره گیری از لحن غیر تکلیفی، صمیمیت، استفاده از همه هنرها و ظرفیت های رسانه ای را لازمه تبلیغات دینی برشمرد.
/7134/پ/ 607

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




05/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن