تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ذكر زبان حمد و ثناء، ذكر نفس سختكوشى و تحمل رنج، ذكر روح بيم و اميد، ذكر دل صدق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820242175




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه ویژه ای به ارایه آموزش های خود امدادی در کشور داریم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مقام مسوول در جمعیت هلال احمر: نگاه ویژه ای به ارایه آموزش های خود امدادی در کشور داریم تهران - ایرنا - رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه خود امدادی صحیح و یاری رساندن افراد جامعه به یکدیگر در زمان وقوع بلایای طبیعی با میزان زنده ماندن افراد آسیب دیده ارتباط مستقیم دارد، گفت: در این مورد نگاه ویژه ای به ارایه آموزش های خود امدادی در کشور داریم.


«پیرحسین کولیوند» روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: اکنون بلایای طبیعی را می توان مهمترین دغدغه و نگرانی زندگی بشر بویژه مردم کشورهای درحال توسعه و دارای استعداد وقوع بلایای طبیعی شناخته شده عنوان کرد.
وی گفت: در سطح جهان بیش از 40 مجموعه بلای طبیعی با زیر مجموعه های متعدد شناسایی شده که از این تعداد حدود 31 مجموعه بلایای طبیعی از جمله زلزله، سیل، آتش سوزی، رانش زمین، روانه های گلی، سنگ لغزش، انجماد و سرمازدگی، تگرگ، بهمن و توفان ایران را تهدید می کند.
رییس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال ادامه داد: ایران بدلیل داشتن تنوع آب و هوایی و موقعیت خاص جغرافیایی به لحاظ قرار گرفتن بر روی کمربند لرزه خیز آلپ هیمالیا، در طول تاریخ گذشته و معاصر خود با بلایای طبیعی مختلفی مواجه شده است.
کولیوند توضیح داد: زمین لرزه های ثبت شده در موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران نشان می دهد که بیش از 90 درصد از مناطق کشور لرزه خیز هستند و طی یکصد سال گذشته در ایران بطور متوسط در هر هفت سال یک زلزله به بزرگی شش ریشتر یا بالاتر رخ داده و در همین مدت تعداد 10 زلزله به قدرت بیش از هفت ریشتر اتفاق افتاده است.
این مقام مسوول در جمعیت هلال احمر افزود: خسارات انسانی سوانحی که در کشور اتفاق افتاده در مقایسه با کشورهای به اصطلاح توسعه یافته ارقام بسیار بالایی است، بطوریکه بررسی ها نشان می دهد که یکی از مهمترین عواملی که موجب این ضایعات فراوان می شوند؛ نداشتن اطلاعات کافی افراد جامعه در خصوص «خود امدادی» یا «دگر امدادی» هنگام وقوع بلایای طبیعی و غیرطبیعی و انسان ساخت است.
وی گفت: آمارها و بررسی های انجام شده از سوی کارشناسان خبره سازمان های امدادرسان داخلی حاکی از آن است که اگر بطور مثال خروج آسیب دیدگان از زیر آوار زلزله در نیم ساعت اول وقوع این رخداد طبیعی صورت گیرد، 99.3 درصد آسیب دیدگان، زنده خواهند ماند، اگر این خروج در روز اول انجام شود این آمار به 81 درصد و اگر در روز دوم صورت گیرد به 53.7 درصد کاهش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در حال مطالعه، تقویت و انجام زیرساخت های لازم انجام آموزش های خود امدادی به افراد جامعه است، افزود: امیدواریم با فراهم آمدن بسترهای لازم با کمک رسانه های جمعی این آموزش های خود امدادی را برای داشتن یک جامعه آماده در مقابل وقوع بلایای طبیعی و نظایر آن به عموم مردم منتقل کنیم.
کولیوند گفت: طبق هشدار کمیته اضطراری فجایع طبیعی «دی ای سی» - DEC - در سال های اخیر بیشترین نگرانی های سازمان های امدادرسان جهان در مورد وقوع زلزله در شهرهای بزرگ جهان از جمله تهران در ایران، استانبول در ترکیه و کاتماندو در نپال است.
اجتمام(4) ** 7029 ** 1071

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




01/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن