واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۷:۰ب.ظ)
تأكيد اعضاي دفتر و كميسيون كشاورزي اتاق بر ضرورت صادرات محوري كشاورزي همدان جلسه مشترک دفتر و کميسيون کشاورزي اتاق ايران و کميسيون کشاورزي اتاق همدان با محوريت بررسي پتانسيل ها و چالشهاي کشاورزي استان همدان و تدوين سند مأموريت يکساله کيميسيون کشاورزي اتاق همدان، در اين شهر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين جلسه که با حضور رئيس اتاق همدان و تمام فعالان کشاورزي بخش خصوصي اين استان برگزار شد، موسوي در ابتدا ضمن خوشامدگويي به هيأت اتاق ايران، به بيان ظرفيتها و توانائيهاي اين استان از منظر کشاورزي پرداخته و استان را از نظر توليد محصولاتي از قبيل گردو، يونجه، سير، انگور و کشمش جزو استانهاي اول کشور دانسته و معضل کمبود آب، کاهش نزولات آسماني و وجود تعداد چاههاي غيرمجاز بسيار در اين استان را از مسائل گريبانگير بخش کشاورزي دانستند.
در ادامه رئيس کميسيون کشاورزي اتاق همدان ضمن تشريح نماي کلي از وضعيت کشاورزي استان، محوريت قرار دادن محصولاتي از قبيل سيب زميني، سير، کشمش و گردو را در تنظيم سند مأموريت يک ساله کميسيون پيشنهاد كرد. او همچنين کم کاري تشکلهاي استان را عامل اصلي آسيب اعتماد عمومي کشاورزان به تشکلها دانست و پيشنهاد بازنگري در تعريف و تشکيل تشکلها با محوريت اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي را مطرح كرد.
سپس فعالان کشاورزي استان به بيان نظرات خويش پرداخته که اهم آنها بهشرح ذيل است:
بالا بودن نرخ بهره ارائه شده به کشاورزان، حرکت از کشت سنتي به کشت صنعتي، افزايش بودجه تحقيقات و ترويج در کشاورزي، تشکيل انجمن ملي کشمش با محوريت همدان، توجه بيشتر به کارخانجات صنايع لبني در همدان، تشکيل کميسيون مشترک قوي و منسجم بين دست اندرکاران دولتي و فعالان بخش خصوصي در اتاق همدان، صادرات محوري توليد بخش کشاورزي و ارائه يارانه کشاورزي براي توليد استاندارد.
در انتها نيز اعضاء و مشاوران کميسيون و مسئولان امور استانها و تشکل هاي دفتر کشاورزي اتاق ايران ضمن تشکر از مهمان نوازي اتاق همدان به بيان مختصر اقدامات انجام شده در بخش کشاورزي اتاق ايران در جهت رفع مشکلات بخش کشاورزي پرداخته و ادامه مسير براي بهبود فضاي کسب و کار در بخش کشاورزي را منوط به همکاري، ساماندهي و يکپارچگي کشاورزان کشور دانسته و تشکيل انجمنهاي ملي و محلي منسجم را بهترين راه براي افزايش اثرگذاري بخش کشاورزي در اقتصاد ايران دانستند.
آنها ضمن قول بررسي معضلات استان از کشاورزان درخواست ارائه مستندات و همينطور پيگيري فعال داشته و همينطور بيان کردند مسائل بخش کشاورزي در کوتاه مدت حل نمي شود، اما با توجه به فرصت تاريخي پيش آمده در زمينه تعامل بين بخش دولتي و بخش خصوصي چشم انداز همکاري را بسيار روشن دانسته و صبوري، همدلي و پيگيري براي حل مشکلات در بلندمدت را خواستار شدند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]