محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828048651
اقتصاد مقاومتی با نصیحت شکل نمیگیرد
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اقتصاد مقاومتی با نصیحت شکل نمیگیرد
وی خاطرنشان کرد: خلاصه بحث اقتصاد مقاومتی آن است که مال، ستون مملکت است و اهل اختلاس و اهل رومیزی و اهل زیرمیزی و کسی که ضعف مدیریت دارد و کسی که توان آن را ندارد کشوری که یک درصد جمعیت دنیا را دارد.
کد خبر: ۳۹۹۰۴۵
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۲ - 08 May 2014
یکی از مراجع تقلید گفت: اقتصاد مقاومتی با نصیحت حل نمیشود و باید درک کرد که مال در فرهنگ قرآن، ستون دین است و به دست مدیرانی باید سپرده شود که در اقتصاد مجتهد، در مدیریت مجاهد و با عزم ملی همراه هستند.
به گزارش ایسنا، آیتالله عبدالله جوادی آملی در پیام تصویری به همایش گفتمان اقتصاد مقاومتی از منظر دین تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی از منظر دین در چند عنصر که شامل معرفی مال، خطر فقر و راه تنظیم اقتصاد عاقلانه و عادلانه خلاصه میشود.
وی با اشاره به آیاتی از سوره نساء افزود: مال، عامل قیام و قِوام یک ملت است و ملت اگر بخواهد قائم و مقاوم باشد چارهای نیست که کیف و جیبش پر باشد؛ چراکه ملتی که دستش تهی است، از ستون محروم است، از قیام و مقاومت طرْفی نمیبندد و این مال است که عامل قیام یک ملت است.
وی تصریح کرد:این ستون را نباید به دست لرزان افراد سفیه و بیعُرضه سپرد، آن مدیر سفیه و آن مدبّرِ لرزان، خود را نمیتواند تأمین کند، خودایستادگی را فرا نگرفته، چه رسد به اینکه بتواند ستون ملت و مملکتی را نگهداری کند.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: مال، عامل قیام یک ملت است، آن کسی که سفاهت اقتصادی دارد، درایت اقتصادی ندارد، صلاحیّت آن را ندارد که مال را به دست او بدهند. اگر هم هوش اقتصادی دارد و لکن طهارت قُدسی و قداست عقل در او یافت نمیشود، او سفیه است. سفاهت در فرهنگ قرآن تنها در فقدان نظر نیست، بلکه بسیاری از افرادند که از نظر علمی، خردمند و پخته و فرهیخته هستند ولی از نظر عقل عملی سفیهاند، قرآن کریم کسانی را که راهی راه ابراهیم خلیل سلام الله علیه نیستند سفیه میداند.
وی با اشاره به حدیث وَ مَنْ یَرْغَبُ عَنْ مِلَّةِ إِبْراهیمَ إِلاَّ مَنْ سَفِهَ نَفْسَهُ اظهار کرد: اگر این حدیث معروف در کنار آن آیه مشهور قرار بگیرد معلوم میشود که اینها دو قضیه مناسباند یکی اینکه «العقل ما عُبد به الرحمن و اکتسب به الجنان»؛ عقل آن است که خدا عبادت شود و بهشت کسب شود.
وی ادامه داد:عکس نقیض آن این است کاری که با آن نمیتوان خدا را راضی کرد و ملت را خشنود کرد و بهشت را کسب کرد، این سفاهت است و این عقل نیست اگر عقل نبود، سفاهت هست پس مال، ستون یک ملت است؛ مدیر و مدبّرِ سفیه که نتواند خود را اداره کند، عُرضه حفظ این ستون را نخواهد داشت، ملّت موظف است این مال را به دست افراد سفیه نسپارد؛ آن کسی که فاقد دو عنصر محوری مدبریّت اجتهادی و مدیریت جهادی است، سفیه هست و ملت موظف است که مال را به دست او ندهد.
جوادی آملی با اشاره به آیه 7 سوره حشر تصریح کرد: مال که ستون است باید خیمهای را بر فراز خود افراشته نگه دارد که بتوان همه ملت را زیر پوشش این خیمه نگه داشت. دولت را دولت گفتند، چون تداول میشود؛ این تداول و این ثروت که دست به دست هم میگردد نباید در یک منحنی محدود دور بزند، باید در کل این مدار 360 درجه بگردد. مثل خونی است که باید جریان داشته باشد و اگر در یک منحنی خاص بگردد، بقیه از جریان این خون محروم باشند فلج هستند.
وی افزود: ملت فقیر فلج است، ملتی که جیبش خالی است، کیفش خالی است، تهیدست است، بدهکار است، مدیون است، فلج است و ملت فلج قدرت قیام ندارد، چه رسد به مقاومت.
وی یادآور شد: نظام تلخ کاپیتال غرب اینطور است که «دُولَةً بَیْنَ الْأَغْنِیاءِ مِنْکُمْ»؛ نظام فروریخته سوسیال شرق از همین قبیل است که دولتسالاری است و ثروت دست دولتهاست، اما ملت از ثروت ملّی محروم هستند؛ در نظام سوسیال شرق، دولتی، ثروت را به دولت دیگر منتقل میکند میشود: «دُولَةً بَیْنَ الْأَغْنِیاءِ مِنْکُمْ» در نظام سرمایهداری کاپیتال غرب، ثروت و دولت را از دست یک سرمایهدار به دست سرمایهدار دیگر منتقل میکنند، این هم میشود و اینکه گفتند 99 درصد در برابر یک درصد، ممکن است بخشی از اینها اغراق و مبالغه باشد، ولی این خطر هست که اکثری از آن دولت کلان طرْفی نبستند.
این مرجع تقلید در مورد سوره نساء در این باب گفت:پس برابر سوره «نساء» ثروتِ ملت، ستون آن ملت است و برابر سوره «حشر» ثروتِ ملت، خون ملت است اگر این ستون، زیر سقف باشد، همه را پوشش میدهد و اگر خون در تمام جامعه جریان داشته باشد هر کسی به اندازه ظرفیت و استعداد خود بتواند از آن طرْفی ببندد، این جامعه سر پا و زنده است.
وی آملی اظهار کرد: مطلب بعدی خطر تلخ فقر است؛ مستحضرید که قرآن کریم از لوازم و ظرایف ادبی عرب بهرههای فراوانی برده است و همراهان خود را آگاه کرد. کسی که گداست و چیزی ندارد به او نمیگویند فقیر، بلکه به او میگویند فاقد. یعنی مال ندارد.
وی افزود: ملت تهیدست از حرکت و پویایی ایستاده است و محروم است، یک؛ در اثر شکسته بودن ستون فقرات، زمینگیر است و مبتلا به نشستن است، دو؛ از این جهت گفتند فقیر، بدتر از مسکین است. این تعبیرهای تند قرآن کریم که اگر ملتی دستش تهی بود، قدرت حرکت ندارد و ساکن است، اولاً؛ قدرت ایستادن ندارد و نشسته است، ثانیاً؛ برای همین جهت است؛ بنابراین اگر ملتی شغل نداشته باشد، بدهکار باشد، گرفتار بانکهای ربوی باشد، این ملت هرگز قائم نیست، چه رسد به مقاومت، چه رسد به ایستادگی در برابر حوادث تلخ.
این مرجع تقلید تاکید کرد: مطلب بعدی که قرآن کریم از این راه گوشزد میکند میفرماید: ملتی که سفرهاش خالی است و بدهکار است و فرزند بیکار دارد و خودش هم بازنشسته است، این ملت دهنش به چاپلوسی باز است، هرگز اهل نقد نیست، هرگز اهل اعتراض نیست.
وی گفت: کسانی که در این وزارتخانهها تلاش و کوشش میکنند، میدانند معاونان آنها با آنها یکطور حرف میزنند، افرادی که در آبدارخانه هستند یکطور حرف میزنند، آبدارچی یکطور تملق میگوید، معاون یکطور سخن میگوید. کسی که دستش تهی است، زبانش به چاپلوسی بسته است، ممکن نیست ملتی تهیدست باشد، زبانش به اعتراض و نقد و پاسخگویی و مسئلهدانی و مسئلهخواهی و طلبخواهی، باز باشد. دهن ملت وقتی فقیر باشد به چاپلوسی باز است، کمر او شکسته است.
وی خاطرنشان کرد: خلاصه بحث اقتصاد مقاومتی آن است که مال، ستون مملکت است و اهل اختلاس و اهل رومیزی و اهل زیرمیزی و کسی که ضعف مدیریت دارد و کسی که توان آن را ندارد کشوری که یک درصد جمعیت دنیا را دارد.
جوادی آملی با بیان اینکه «ملت را با شغل و کارگری و با مزدوری اداره کردن مکروه است» اظهار کرد: هرگز دین نمیخواهد ملت مزدور باشد. شما به کتابهای فقهی مراجعه کنید میبینید این باب را مرحوم صاحب وسائل در کتاب اجاره منعقد کرد که مکروه است انسان مزدور باشد، هر کس باید برای خود کار کند. تقویت تعاونی همینطور است، دامداری و کشاورزی همینطور است.
وی تصریح کرد: این کشوری که هزارها هکتار همسایه دیوار به دیوار دریاست، وقتی علوفه را وارد میکند، این ملت هرگز توان مقاومت ندارد.
وی گفت: مدیریّتِ منزّه از سفاهت، مدبریّتِ مبرّای از سفاهت، مدیریت و مدبّریتِ مبرّای از اختلاس و سرقت و رشوه و رومیزی و زیرمیزی، ملتِ منزّه از بانک ربوی- که «یَمْحَقُ اللَّهُ الرِّبا» - این ملت صد در صد مقاوم است، صد در صد قائم است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
آیت الله جوادی آملی: اقتصاد مقاومتی با نصیحت شکل نمیگیرد
پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹ ۱۵ یکی از مراجع تقلید گفت اقتصاد مقاومتی با نصیحت حل نمیشود و باید درک کرد که مال در فرهنگ قرآن ستون دین است و به دست مدیرانی باید سپرده شود که در اقتصاد مجتهد در مدیریت مجاهد و با عزم ملی همراه هستند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایادداشت اقتصاد مقاومتی در نفت چگونه شکل می گیرد؟
یادداشتاقتصاد مقاومتی در نفت چگونه شکل می گیرد مطالعات انجام شده در شرکت ملی نفت حاکی از آن است که در صورت افزایش پنج درصدی ضریب بازیافت مخازن 100 میلیارد دلار به ارزش ذخایر نفت کشور افزوده خواهد شد گفتمان انقلاب اسلامی وقتی قرار باشد علاوه بر حفظ خود رشد و تعالی ملی و فرامنطقاقتصاد مقاومتی در نفت چگونه شکل می گیرد؟
اقتصاد مقاومتی در نفت چگونه شکل می گیرد مطالعات انجام شده در شرکت ملی نفت حاکی از آن است که در صورت افزایش پنج درصدی ضریب بازیافت مخازن 100 میلیارد دلار به ارزش ذخایر نفت کشور افزوده خواهد شد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز گفتمان انقلاب اسلامی وقتوجه به مشکلات دام و دامپروری در استان سمنان ضروری است/ تامین سلامت غذایی مردم از اولویت های اقتصاد مقاومتی
استانها مرکز سمنان وکیلی تاکید کرد توجه به مشکلات دام و دامپروری در استان سمنان ضروری است تامین سلامت غذایی مردم از اولویت های اقتصاد مقاومتی سمنان – خبرگزاری مهر استاندار سمنان خواستار توجه بیشتر به مشکلات دام و دامپروری در استان شد و گفت توانمندی و پتانسیل خوبی در بخش درییس سازمان بسیج سازندگی آذربایجان شرقی: محور برنامه های امسال این سازمان اقتصاد مقاومتی است
رییس سازمان بسیج سازندگی آذربایجان شرقی محور برنامه های امسال این سازمان اقتصاد مقاومتی است تبریز - ایرنا - رییس سازمان بسیج سازندگی آذربایجان شرقی گفت محور اصلی برنامه های امسال این مجموعه اقتصاد مقاومتی و تلاش برای تحقق این توصیه رهبری در نقاط محروم است سرهنگ صفر قایمی روز پصرفه جویی یکی از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی است
صرفه جویی یکی از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی است سنندج- ایرنا - نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اینکه صرفه جویی یکی از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی است گفت اطلاع رسانی آموزش و فرهنگ سازی از ابزارهای مهم تشویق مردم به صرفه جویی است به گزارش ایرنا حجت الاسلام سید محمد حسیننعمتزاده فردا درباره اقتصاد مقاومتی به مجلس گزارش میدهد
نعمتزاده فردا درباره اقتصاد مقاومتی به مجلس گزارش میدهدوزیر صنعت معدن و تجارت گفت فردا در جلسهای در مجلس گزارشی در مورد برنامههای تدوین شده در راستای اقتصاد مقاومتی ارائه خواهیم کرد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس محمدرضا نعمتزاده در مراسم افتتاح اولین نمایشگاه نقمدیرعامل سایپا یدک مطرح کرد ارتقاء خدمات پس از فروش در سال اقتصاد مقاومتی
مدیرعامل سایپا یدک مطرح کردارتقاء خدمات پس از فروش در سال اقتصاد مقاومتیمدیرعامل سایپا یدک خبر داد افزایش کیفیت خدمات قطعا رضایت مشتریان را در پی دارد و با توجه به کیفیت تولیدات برنامه گستردهای برای بالا بردن کیفیت خدمات را دنبال خواهیم کرد به گزارش فارس به نقل به از روابط عماقتصاد مقاومتی افزایش تولید را به دنبال دارد
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۳ رییس صندوق توسعه ملی گفت اقتصاد مقاومتی سیاستی بومی است که باعث بهبود شاخصهای اقتصادی و اجتماعی و افزایش تولید میشود به گزارش خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا صفدر حسینی - رییس نهمین کنفرانس دوسالانه اقتصاد کشاورزی ایران - در نجامعه کارگری از ارکان مهم تحقق اقتصاد مقاومتی است
جامعه کارگری از ارکان مهم تحقق اقتصاد مقاومتی است اراک - ایرنا - معاون سیاسی و امنیتی استانداری استان مرکزی گفت جامعه کارگری از ارکان مهم تحقق اقتصاد مقاومتی و عامل اصلی در تحول آفریی فرهنگ کار و تولید است شکرالله حسن بیگی روز شنبه به مناسبت هفته کار و کارگر پنجم تا یازدهم ارربیعی:رفع مشکلات اقتصادی و درمانی مهمترین اولویت دولت است
ربیعی رفع مشکلات اقتصادی و درمانی مهمترین اولویت دولت است شهرری- ایرنا - وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت رفع مشکلات اقتصادی و درمانی کارگران مهمترین اولویت دولت تدبیر و امید است علی ربیعی روز جمعه در حاشیه تجدید میثاق نمایندگان جامعه کارگری با آرمان های بنیانگذار جمهوری اساقتصاد مقاومتی زیر ساخت های کشور را تقویت می کند
قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اقتصاد مقاومتی زیر ساخت های کشور را تقویت می کند قزوین- ایرنا- قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت باید اقتصاد مقاومتی را طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه های تولیدی علمی و صنعتی عملیاتی کنتوجه به اقتصاد مقاومتی باید ریشه ای و زیربنایی باشد
رییس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی توجه به اقتصاد مقاومتی باید ریشه ای و زیربنایی باشد تبریز - ایرنا - رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجانش رقی گفت توجه به اقتصاد مقاومتی باید ریشه ای و زیربنایی باشد محمدجعفر عظمایی روز یکشنبه در جلسه شورای مدیران و معاونمدیر حوزه های علمیه:اقتصاد مقاومتی، ریاضت اقتصادی نیست
مدیر حوزه های علمیه اقتصاد مقاومتی ریاضت اقتصادی نیست قم ـ ایرنا ـ مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور گفت اقتصاد مقاومتی به معنای ریاضت اقتصادی نیست بلکه برنامه ریزی در عرصه تولید و مصرف برای جهت دهی درست جامعه و تحقق امنیت اقتصادی است به گزارش ایرنا آیت الله سید هاشم حسینی بوشهرنماینده مجلس :کارگران در ایجاد اقتصاد مقاومتی نقش تاثیرگذاری دارند
نماینده مجلس کارگران در ایجاد اقتصاد مقاومتی نقش تاثیرگذاری دارند خمین - ایرنا - نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفت قشر کارگر یکی از استوانه های اساسی برای عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی هستند و با استفاده از این توانمندی و مدیریت مناسب از این فرصت باید بهره لازماستاندار فارس: اقتصاد مقاومتی راهبرد غیرقابل جایگزین برای بهبود وضعیت اقتصاد ایران است
استاندار فارس اقتصاد مقاومتی راهبرد غیرقابل جایگزین برای بهبود وضعیت اقتصاد ایران است شیراز- ایرنا- استاندار فارس گفت استراتژی اقتصاد مقاومتی راهبردی غیرقابل جایگزین برای بهبود وضعیت اقتصادی ایران است به گزارش ایرنا سید محمد احمدی سه شنبه در چهارمین نشست مشترک مدیران مناطق آزتشکيل شوراي راهبري اقتصاد مقاومتي در بانک مهر اقتصاد
۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ ۱۲ ۵۸ب ظ تشکيل شوراي راهبري اقتصاد مقاومتي در بانک مهر اقتصاد رييس شوراي راهبري اقتصاد مقاومتي در بانک مهر اقتصاد با تشريح مولفه هاي سند اقتصاد مقاومتي گفت همه وظيفه داريم در درجه اول اين موضوع را درک کنيم و در قالب گفتمان سازي مقوله اقتصاد مقاومتي را به بحث-
اقتصادی
پربازدیدترینها