واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
اقتصادی > صنعت و تجارت و کشاورزی
برگزاری سومین کنفرانس بینالمللی آلومینیوم ایران در خرداد
دبير کنفرانس بينالمللي آلومينيوم از برگزاري سومين کنفرانس بينالمللي آلومينيوم ايران (iiac 2014) در روزهاي چهارم و پنجم خرداد ماه سال جاري در هتل المپيک تهران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، منصور سلطانيه با اشاره به اينکه دورههاي اول و دوم کنفرانس بينالمللي آلومينيوم ايران در سالهاي 2009 در تهران و 2012 در اراک برگزار شده است، گفت: اين کنفرانس با اهداف علمي و صنعتي برگزار ميشود و به درخواست ايميدرو، مرکز تحقيقات آلومينيوم دانشگاه علم و صنعت به عنوان دبيرخانه مرکزي کنفرانس انتخاب شده است.
وي با اشاره به اينکه نمايشگاه آلومينيوم نيز با حدود 50 غرفه در حاشيه کنفرانس برپا خواهد شد، افزود: 13 شرکت خارجي از هشت کشور چين، اسپانيا، ايتاليا، فرانسه، آلمان، هند، ترکيه و انگلستان در سومين کنفرانس بينالمللي آلومينيوم ايران حضور خواهند داشت.
دبير کنفرانس بينالمللي آلومينيوم درباره وضعيت صنعت آلومينيوم در ايران نيز توضيح داد: ايران منابع نفتي و گازي مشترک زيادي با برخي از کشورهاي حاشيه خليج فارس دارد که بايد بتواند از اين منابع به نحو احسن استفاده کند. بهترين حالتي که ميشود از منابع گازي مشترک استفاده کرد اين است که گاز به انرژي جامد تبديل شود که همان آلومينيوم است.
سلطانيه افزود: هماکنون کشورهاي امارات، قطر، عمان، بحرين و حتي عربستان به سرعت در حال افزايش توليد آلومينيوم خود هستند. با توجه به منابع گازي مشترکي که ايران با برخي از اين کشورها دارد، اين کشورها در حال تبديل گاز به برق در نيروگاههاي خود و سپس تبديل برق به آلومينيوم در سالنهاي احياي آلومينيوم هستند. اين وضعيت باعث شده تا اين کشورها سهم بيشتري نسبت به ايران در زمينه برداشت از منابع گازي مشترک داشته باشند که اين به ضرر نسلهاي آينده ما خواهد بود.
دبير کنفرانس بينالمللي آلومينيوم گفت: صنعت آلومينيوم در منطقه خاورميانه اولين بار در ايران راهاندازي شد اما هماکنون حداکثر توليد ما در اين صنعت 380 هزار تن است، در حالي که کشوري مانند امارات در حال نزديک شدن به توليد دو ميليون تن است. بحرين و قطر نيز به شدت در حال بالا بردن توليد آلومينيوم خود هستند.
به گفته وي پيشتر هدفگذاري ايران تا سال 2025 توليد 1.5 ميليون تن آلومينيوم بود که با روي کار آمدن مديريت جديد در ايميدرو و بررسي شرايط جهاني و منطقهاي قرار شده ايران تا سال يادشده به توليد 5 ميليون تن آلومينيوم دست پيدا کند که تحقق اين هدف تنها با جذب سرمايهگذاري مشترک خارجي امکانپذير خواهد بود.
سلطانيه با اشاره به ابراز تمايل برخي از شرکتهاي معتبر خارجي براي سرمايهگذاري در صنعت آلومينيوم ايران عنوان کرد: علاوه بر ارائه مقالات علمي و برگزاري نشستهاي تخصصي در جريان کنفرانس، بحث جذب سرمايهگذاري خارجي در صنعت آلومينيوم ايران نيز در اين کنفرانس به صورت جدي دنبال ميشود. ضمن اينکه مقامات ارشد شرکتهاي معتبري مانند ريوتينتو آلکن، دانيلي، ان اف سي، گروه فايو و تعداد ديگري از شرکتهاي فعال در حوزه آلومينيوم اوليه و ثانويه نيز قرار است در سومين کنفرانس بينالمللي آلومينيوم ايران حضور پيدا کنند.
وی علاوه بر جذب سرمايهگذاران خارجي براي راهاندازي صنعت آلومينيوم در ايران درباره ديگر رويکردها و موضوعات سومين کنفرانس بينالمللي آلومينيوم ايران نيز توضيح داد: پيشرفتهاي رخ داده در توليد و کاربردهاي صنعت آلومينيوم، تکنولوژي توليد آلومينيوم اوليه، مواد اوليه، ريختهگري و انجماد، خواص مکانيکي، بازيافت و محيط زيست، جوشکاري، متالورژي پودر و نانوتکنولوژي، مواد ترکيبي، مواد نسوز، عمليات سطحي و خردگي، شبيهسازي و اتوماسيون در صنعت آلومينيوم و استفاده بهينه از انرژي در صنعت آلومينيوم از جمله رويکردها و موضوعات کنفرانس هستند.
۱۳۹۳/۲/۱۴ - ۱۰:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]