تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بعد از من با خوارج نجنگيد (آنان را نكشيد)؛ زيرا كسى كه طالب حق باشد و به آن نرسد، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815624367




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سازمان محیط زیست بر روی فسیل های پیدا شده در منطقه میناب مطالعه می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

سازمان محیط زیست بر روی فسیل های پیدا شده در منطقه میناب مطالعه می کند تهران-ایرنا-مدیر کل دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست گفت:کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست در حال مطالعه بر روی فسیل های پیدا شده در منطقه میناب هستند.


چندی پیش تعدادی فسیل از خانواده گاوهای دریایی در منطقه میناب کشف شد که دفتر موزه تاریخ طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست در حال بررسی بروی این فسیل های ارزشمند است.
فرشاد فتاحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت:این فسیل ها از خانواده گاوهای دریایی و از راسته ˈ سیرنیا ˈ هستند که اجدادشان در دوره حاضر در دریای عمان زندگی می کند.
وی افزود: فسیل هایی که پیدا شده اند شامل جمجمه، دنده ها، ستون فقرات، استخوان های دست و پا هستند که قدمت آنها به 20 میلیون سال قبل بر می گردد؛ این فسیل ها مربوط به دوران زمین شناسی چهارم یعنی دوران سنوزوئیت و دوره الیگومیوسن است.
فتاحی ادامه داد: فسیل ها جزو اعضای اصلی تنوع زیستی هستند که روند تکامل از گذشته تا حال را نشان می دهند، همچنین زیستگاه های قدیم و تغییرات اقلیم را می توان از راه مطالعه این فسیل ها به دست آورد، فسیل ها از نظر دیرینه شناسی، تنوع زیستی و فسیل شناسی از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی افزود:دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست با هدف بررسی محیط زیست دیرینه آن منطقه و اجداد فسیل های یافت شده ، در حال مطالعه بر روی آنها است، با مطالعه این فسیل ها می توان به نحوه روند تکامل این گونه در قدیم پی برد.
مدیر کل دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: همچنین تطبیق روند تکاملی مهره داران قدیمی با گونه های فعلی از دیگر اهداف بررسی این فسیل هاست که با این روش می توان نحوه زندگی مهره دارانی که در گذشته زیست می کردند را به دست آورد.
وی درباره چگونگی پیدا شدن ابن فسیل ها در منطقه اظهارداشت: برخی از کوهنوردان و غارنوردان منطقه به وجود این فسیل ها مشکوک شدند و بعد از مشاهده برخی موارد آنرا به سازمان محیط زیست اطلاع می دهند و بعد از آن همکاران دفتر موزه تاریخ طبیعی سازمان محیط زیست در محل حاضر و مشغول شناسایی و مطالعه بر روی فسیل ها شدند و نتایج این بررسی ها در قالب مطالب علمی تحقیقاتی در قالب مقاله به چاپ خواهد رسید.
فتاحی با تاکید بر اینکه این فسیل ها برای کشور یک پتانسیل قوی است، گفت: این فسیل ها همچنان در منطقه یافت شده، قرار دارند و از آنجا که بسیار ارزشمندند جابجایی آنها یک پروسه پیچیده را می طلبد از این رو نحوه جابجایی و مکان نگهداری آنها باید با دقت بررسی شود.
علمی ( 4 ) **9014**1440
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




13/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن