تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مؤمن! به تحقيق اين دانش و ادب بهاى جان توست پس در آموختن آن دو بكوش كه هر چه بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831586492




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تابستان باری از دوش برق بداریم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تابستان باری از دوش برق بداریم تهران – ایرنا – همواره با نزدیک شدن به فصل تابستان و افزایش دمای هوا و استفاده از سیستم های خنک کننده با مشکل پیک مصرف برق روبرو می شویم به طوری که اختلاف مصرف در این دوره نسبت به فصول دیگر سال به حدود 30 هزار مگاوات ساعت می رسد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، با قرار گرفتن در آستانه فصل تابستان و افزایش دمای امسال نسبت به دیگر سال ها، وزارت نیرو باید خود را برای تولید 50 هزار مگاوات برق اضافه آماده کند که این میزان تولید حدودا دو برابر تولید برق در دیگر فصول است.
از طرفی به گفته حمید چیت چیان وزیر نیرو، کاهش شدید سرمایه گذاری در تولید و توسعه برق در سالهای گذشته، این وزارتخانه را با چالش های جدی مواجه کرده است.
این در حالی است که تداوم کمبود منابع مالی و وجود بدهی های هنگفت، عدم تناسب بین قیمت تمام شده و تولید برق و بهای فروش آن، نوسانات نرخ ارز، افزایش قیمت کالا و خدمات و رشد بی رویه مصرف، شرایط را برای این صنعت زیربنایی، نگران کننده کرده است.
به گفته هوشنگ فلاحتیان معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی هر ساله به طور متوسط باید 5 هزار مگاوات ظرفیت تولید جدید به شبکه وارد شود و برای افزایش چنین ظرفیتی باید سالانه حدود 3 میلیارد یورو در این بخش هزینه شود.
در حال حاضر، سالانه حدود 200 میلیارد کیلووات ساعت برق در کشور مصرف می شود که رشد سالانه آن حدود هشت درصد بوده، ضمن آنکه مجموعه قدرت نصب شده نیروگاهی کشور افزون بر 70 هزار مگاوات است.
ایران از نظر ظرفیت نصب شده اسمی رتبه چهاردهم ظرفیت نیروگاهی دنیا را دارد و در زمینه راندمان نیروگاه ها و ظرفیت تبادل انرژی برق در رتبه نخست کشورهای منطقه قرار دارد.
وزیر نیرو همچنین بر ضرورت تامین مطمئن و پایدار برق و آب شرب تمام شهرها و روستاها در سال 93 تاکید کرد و از برنامه ریزی برای امضای قرارداد ساخت 30 هزار مگاوات نیروگاه جدید با مشارکت بخش خصوصی در سال جاری خبر داد.
وی گفته است: با موافقت وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت نیرو ذخیره عملیاتی تامین برق مورد نیاز صنایع برای تابستان سال آینده را ابلاغ کرده است.
بنابه گفته چیت چیان به منظور کاهش پیک مصرف برق تابستان امسال مقرر شده که صنایع تا 3 هزار مگاوات در مصرف برق صرفه جویی کنند که این موضوع موجب می شود خاموشی های برق در این دوره به حداقل کاهش یابد.
اگرچه وزارت نیرو برغم بی توجهی های صورت گرفته در سالهای گذشته در تولید رنج می برد ولی برنامه های مدونی را برای تولید برق سیاست گذاری نموده است، این در حالی است که تنها راه برون رفت که هزینه آن به مراتب کمتر و کمتر از دیگر کارهاست و شاید هم هزینه ای نداشته باشد، صرفه جویی و رعایت الگوی مصرف است.
آینده صنعت برق ایران در گرو اتخاذ استراتژی و برنامه ریزی لازم به منظور تأمین منابع مالی، رفع مشکلات زیرساختی صنعت ، استفاده از ابزارها و وسایل مدرن برای کنترل مناسب تر، توجه به محیط زیست و کاهش اثرات آلایندگی نیروگاه ها و همچنین توانمندسازی است.
استفاده از سایر منابع انرژی برای تولید برق نظیر هسته ای و زغالسنگی و انرژی های تجدیدپذیر با هدف جلوگیری از تلفات در انتقال و توزیع برق و یا فرایندهای مصرف کننده الکتریکی می تواند شرایط بهینه ای را برای کارکرد صنعت برق در جهت توسعه پایدار فراهم آورد.
بنابراین با صرفه جویی و کاهش 10 درصدی مصرف معادل پنج هزار مگاوات ساعت در مصرف این انرژی ارزشمند صرفه جویی خواهد شد و این عزم ملی در کنار مدیریت جهادی نه تنها کمک قابل توجهی را به دست اندرکاران وزارت نیرو در بخش برق خواهد نمود بلکه عواید آن در توسعه و رشد اقتصادی نصیب کشور و جامعه خواهد شد.
اقتصام(5)1053**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




10/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن