تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834646672
بازهم سیب زمینی و پیاز کشاورزان کرمانی روی زمین ماند
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بازهم سیب زمینی و پیاز کشاورزان کرمانی روی زمین ماند جیرفت- ایرنا- با افت محسوس و غیر منطقی قیمت محصولات کشاورزی بویژه سیب زمینی و پیاز در روزهای اخیر، کشاورزان جنوب کرمان برای رفع این مشکل چشم امید به حمایت دولت دوخته اند.
به گزارش ایرنا، جنوب کرمان با هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، رودبار، منوجان، فاریاب و قلعه گنج با تولید سالانه چهار و نیم میلیون تن انواع محصولات کشاورزی، نقش موثری در تامین امنیت غذایی کشور دارد.
از سوی دیگر جنوب استان کرمان به عنوان یکی از قطب های تولید محصولات جالیزی خارج از فصل در سطح کشور محسوب می شود که به منظور تعادل در بازار و تامین محصولات کشاورزی در فصل زمستان که در بیشتر استان ها یخبندان است بتواند بخشی از نیاز کشور را تامین کند.
هر سال در فصل برداشت محصولات کشاورزی در جنوب کرمان کشاورزان باید دغدغه فروش محصولات خود را داشته باشند و از سوی دیگر نیز شاهد کاهش شدید قیمت این محصولات هستند که نیاز است برای یک بار هم که شده تصمیمی جدی برای رفع این مشکل گرفته شود.
بر همین اساس به سراغ مدیرعامل تعاونی سیب زمینی کاران جنوب کرمان رفتیم تا مشکلات این بخش که کشاورزان زیادی را نگران کرده است جویا شویم.
حمیدرضا بیدشکی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: چند روزی است که دو محصول عمده شهرستان که سیب زمینی و پیاز می باشد با کاهش شدید قیمت مواجه شده به نحوی که قیمت این محصول از بالای 20 هزار ریال برای هر کیلو گرم به هفت هزار ریال کاهش یافته است.
افزود: این در حالی است که هر سال کشاورزان این منطقه باید از زمان شروع کاشت دغدغه فروش را هم داشته باشند.
وی اظهار کرد: همچنین هر سال شاهد هستیم مقدار زیادی محصول دسترنج کشاورزان به علت پایین بودن قیمت و نبود صرفه اقتصادی برای برداشت، در مزارع خراب می شود که این حاصل مشقت های کشاورزانی است که اقتصاد آنها بر پایه همین محصولات استوار است.
وی بیان کرد: هر هکتار سیب زمینی بین 250 تا 300 میلیون ریال هزینه دارد که با قیمت فعلی این محصولات میانگین فروش در هر هکتار 150 میلیون ریال است و این مبین آن است که بین 100 تا 150 میلیون ریال کشاورز باید ضرر کند.
بیدشکی تصریح کرد: با توجه به اوج گرمای شدید در جنوب کرمان و همزمانی برداشت این محصولات با سایر استان های کشور، باعث شده تا عرضه نسبت به تقاضا بیشتر شود و بازارهای مصرف اشباع شوند که برای رفع این مشکل باید تعرفه گمرکی صادرات برداشته شود تا بخشی از این تولید صادر شود.
وی ادامه داد: با توجه به گرمای شدید هوا و محدودیت برداشت، تنها به مدت 20 روز آینده می توان محصول جنوب کرمان را در زمین نگهداری کرد لذا دولت و مسوولان باید برای رفع این مشکل در کوتاه ترین زمان ممکن چاره اندیشی کنند.
حسین محمدی یکی از کشاورزان جنوب کرمان گفت: برداشت تعرفه صادرات یکی از راه های تعادل قیمت محصولات کشاورزی است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه هر سال با این کاهش قیمت مواجه هستیم.
وی از دولت خواست فکر اساسی برای مشکل این قشر زحمتکش که امنیت غذایی را تامین می کنند، داشته باشد.
محمدی ادامه داد: انتظار ما از مسوولان این است که به منظور حمایت از کشاورز هر چه زودتر و در کوتاه ترین زمان ممکن با توجه به شرایط آب و هوایی جنوب کرمان چاره ای بیندیند.
محمود مجاز یکی از گلخانه داران شهرستان جیرفت هم با اشاره به قیمت پایین محصول خیار سبز گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو گرم خیار سبز یک هزار ریال است که این قیمت نسبت به سایر هزینه های جانبی از جمله نهاده های کشاورزی و دستمزد کارگری ناچیز است.
وی بیان کرد: هر کشاورز برای احداث هر هکتار گلخانه سه میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات از بانک دریافت کرده که با توجه به سر رسید اقساط و از سوی دیگر پایین بودن قیمت محصولات در عمل از پرداخت اقساط خود عاجز است.
وی خاطرنشان کرد: نیاز است تا مسوولان و متولیان امر در زمینه صادرات بیشتر این محصول و از سوی دیگر راه اندازی صنایع تبدیلی مرتبط اقدام کنند.
مجاز گفت: با این قیمت پایین و از سوی دیگر بالا بودن دستمز کارگری برداشت محصول صرفه اقتصادی ندارد.
وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه اقتصاد مقاومتی گفت: حمایت از تولید داخل یکی از شاخص های اقتصاد مقاومتی است که برای تحقق فرامین رهبری باید از تولیدات کشاورزان حمایت شود تا علاوه بر نیاز داخل، سهمی از بازارهای خارجی را داشته باشیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان نیز در این باره گفت: این کاهش قیمت محصولات در حالی است که ما هنوز 30 درصد از محصول خود را در جنوب کرمان برداشت کرده ایم.
مجید درینی افزود: توسعه صادرات، کاهش قیمت حمل محصول و عدم واردات در زمان برداشت از راهکارهایی است که موجب می شود تا قیمت محصولات تولید شده به تعادل برسد.
وی ادامه داد: به عنوان مثل کشاورزی در قلعه گنج که محصول خود را برداشت می کنند، قیمت این محصول در حال حاضر حدود 500 تومان است که برای حمل آن به کردستان به اعضای هر کیلوگرم 330 تومان کرایه باید بدهد و از سوی دیگر اگر هزینه های بسیار بالا از زمان کاشت، داشت و برداشت را نیز حساب کنیم، در عمل کشاورزان چیزی جز ضرر عایدشان نمی شود.
درینی افزود: باید راهکاری اندیشیده شود که در کوتاه ترین زمان ممکن این مشکل حل شود و به همین منظور چند بار با استاندار کرمان و معاونین و مشاوران وزیر جهاد کشاورزی برای چاره اندیشی تماس داشتیم.
وی خاطرنشان کرد: در برداشت گوجه فرنگی و هندوانه که هنوز برداشت کلی شروع نشده با این قیمت کم مواجه هستیم و اگر با پیک برداشت روبرو شویم و از سوی دیگر چاره اندیشیده نشود، مشخص نیست که وضعیت قیمت چه شود.
درینی با بیان این مطلب که قرار است در یکی دو روز آینده نرخ جدید حامل های انرژِی مشخص شود، گفت: اگر با این روال باشد کرایه حمل محصولات افزایش خواهد یافت.
وی گفت: ما تقاضا داریم دولت در این مدت برای جنوب کرمان یک شرایط استثنا قایل شود تا فصل برداشت به اتمام برسد.
وی گفت: در جنوب کرمان هشت هزار هکتار سطح زیر کشت سیب زمینی، پنج هزار هکتار پیاز، 17 هزار هکتار گوجه فرنگی، 18 هزار هکتار هندوانه و یک هزار و 450 هکتار گلخانه جالیزی است که این میزان سطح زیر کشت نقش موثری در تولید محصولات مورد نیاز کشاورزی در خارج از فصل دارند.
درینی با بیان این مطلب که کشاورزان جنوب کرمان در فصل زمستان تامین کننده امنیت غذایی کشور هستند، تصریح کرد: باید با برنامه ریزی کوتاه مدت از این قشر زحمتکش حمایت شود زیرا اقتصاد جنوب کرمان به کشاورزی وابسته است که در صورت خراب شدن کشاورزی سایر بخش ها نیز تحت شعاع قرار خواهد گرفت.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان کرمان در ادامه گفت: با توجه به اینکه در جنوب استان کرمان برداشت محصولات در یک بازه زمانی دوماهه انجام می شود همین امر باعث شده تا هیچکس رغبت برای سرمایه گذاری در بخش حمل و نقل نداشته باشد.
مسعود جمیلی افزود: سیستم حمل و نقل ما خصوصی است و به علت نبود ناوگان حمل و نقل بومی 80 درصد حمل کالای ما به وسیله کامیون های غیر بومی حمل می شود که نرخ حمل و نقل بر اساس عرضه و تقاضا مصوب می شود، کما اینکه ما از استان های همجوار همانند هرمزگان و سیستان بلوچستان استعلام گرفته ایم و بعد کرایه را اعلام کرده ایم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بار در جنوب کرمان اگر کرایه از استان های همجوار پایین تر باشد رانندگان تمایلی برای آمدن به استان کرمان را ندارند و همین امر باعث می شود که محصولات تولید شده بر روی زمین بماند.
جمیلی با اشاره به کاهش نرخ محصولات کشاورزی گفت: این کاهش باعث شده که قیمت حمل و نقل محسوس شود و این در حالی است که از 20 روز گذشته تا کنون ما هیچگونه افزایش قیمت کرایه کامیون را نداشته ایم.
وی بیان کرد: پایین بودن قیمت محصولات کشاورزی و از سوی دیگر اشباع شدن بازارها باعث شده که کامیون ها در هنگام تخلیه بار در مقصد مدتی را حیران شوند.
جمیلی خاطرنشان کرد: درخصوص افزایش نرخ سوخت که قرار است در روزهای آینده اعلام شود برخی افراد می گویند احتمال افزایش کرایه ها را در پی خواهد داشت که یاد آور می شوم در مرحله اول افزایش قیمت سوخت نه اینکه با افزایش کرایه ها موجه نبودیم بلکه با کاهش قیمت هم روبرو شدیم و نمی توان جلوتر از آن پیش بینی کرد.
به گزارش ایرنا، جنوب کرمان با هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، قلعه گنج، منوجان، فاریاب، رودبار و کهنوج سالانه 4.5 میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می کند که در اوج برداشت محصولات زراعی روزانه حدود چهار هزار کامیون نیاز است تا این محصولات را حمل کند.ک/4
7444/26247
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]
صفحات پیشنهادی
تثبیت نرخ پیاز، سیب زمینی توسط دولت
عضو کمیسیون کشاورزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد تثبیت نرخ پیاز سیب زمینی توسط دولت عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس گفت دولت با نیازسنجی در میزان کشت پیاز و سیب زمینی در کشور میتواند از نوسانات قیمتی جلوگیری کنند سکینه عمرانی در گفتگو با خبرسیب زمینی و پیاز ارزان در راه است
سیب زمینی و پیاز ارزان در راه است رییس اتحادیه فروشندگان میدان میوه و تره بار از پایین آمدن نرخ سیب زمینی و پیاز در روزهای آتی خبر داد حسین مهاجران قیمت فعلی هر کیلوگرم سیب زمینی در میادین میوه و تره بار را بین 22 هزار ریال تا 24 هزار ریال و در خرده فروشی ها بین 32 هزار ریال تافارس گزارش میدهد غول قیمت سیبزمینی شکست/کشاورزان جنوب به فریاد آمدند
فارس گزارش میدهدغول قیمت سیبزمینی شکست کشاورزان جنوب به فریاد آمدنددر حالی که قیمت سیب زمینی در بازار به بیش از 4 هزار تومان رسیده بود با آغاز برداشت این محصول در خوزستان قیمت به 2 هزار تومان در میادین میوه و 3 هزار تومان در میوهفروشیها کاهش یافت به گزارش خبرنگار اقتصادی خبربرداشت سیب زمینی و پیاز در منوجان آغاز شد
برداشت سیب زمینی و پیاز در منوجان آغاز شد منوجان - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان منوجان از آغاز برداشت محصول سیب زمینی و پیاز در این شهرستان خبر داد محسن نوشادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود برداشت سیب زمینی از اوایل فروردین آغاز شده است و تا اواخر اردیبهشتمبارزه با علفهای هرز در مزارع پیاز و سیب زمینی
سازمان هواشناسی کشور مبارزه با علفهای هرز در مزارع پیاز و سیب زمینی کشاورزان استان های واقع در نوار شمالی کشور شامل گلستان مازندران و گیلان جهت مبارزه با علف های هرز در مزارع پیاز و سیب زمینی اقدام کنند به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران از سازمان هواشناسی کشورسالانه 250 هزار تن بذر سیب زمینی در همدان تولید می شود
سالانه 250 هزار تن بذر سیب زمینی در همدان تولید می شود همدان-ایرنا-معاون زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت سالانه 250 هزار تن بذر سیب زمینی در این استان تولید می شود علی بایگانه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا نیاز بذری استان را سالانه یکصد هزار تن اعلام کرد وجداسازی غده های بذری در انبار های سیب زمینی
توصیه های هواشناسی کشاورزی جداسازی غده های بذر ی در انبار های سیب زمینی کشاورزان در استان های غربی کشور جهت جداسازی غده های بذری در انبار های سیب زمینی و انتقال غده ها از انبار های سرد به انبار گرم و واجد نور اقدام کنند به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران از سازمان هسیب زمینی ارزان شد
سیب زمینی ارزان شد تهران - ایرنا - رئیس اتحادیه فروشندگان میدان میوه و تره بار گفت که با ورود سیب زمینی دزفول به بازار قیمت هر کیلوگرم این محصول در میدان میوه و تره بار بین 1000 تا 1600 تومان رسیده است حسین مهاجران روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود این درسیب زمینی خارج از فصل جاسک به بازار رسید
برای اولین بار سیب زمینی خارج از فصل جاسک به بازار رسید بندرعباس-ایرنا-مدیر جهاد کشاورزی جاسک گفت با برداشت اولین محصول سیب زمینی این شهرستان به مناطق تولید کننده سیب زمینی خارج از فصل پیوست علی انتظار المهدی چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود برای نخستین بار بیش از پنج هکتار ازرئیس اتحادیه میوه و تربار: نگران نباشید، قیمت سیب زمینی ارزان می شود
رئیس اتحادیه میوه و تربار نگران نباشید قیمت سیب زمینی ارزان می شود اقتصاد > کشاورزی - حسین مهاجران اعتقاد دارد بزودی قیمت میوه های نوبرانه با کاهش قابل توجهی مواجه می شود بهاره چراغی با شروع فصل بهار فروش میوه های نوبرانه نظیر گوجه سبز و چغاله بادام توسط میوه فرسیب زمینی رکورد زد
سیب زمینی رکورد زد بهای این محصول از اوایل اسفند ماه از دو هزار تومان به بیش از چهار هزار تومان و در برخی از روزها حتی به پنج هزار تومان هم رسیده است و با اینکه مسئولان و متولیان امر وعده کاهش قیمت سیبزمینی بعد از تعطیلات نوروزی را داده بودند روند صعودی قیمت این محصول همچنان ادا93 درصد کشت های بهاره سیب زمینی در همدان انجام شد
93 درصد کشت های بهاره سیب زمینی در همدان انجام شد همدان-ایرنا-مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت 93 درصد کشت های بهاره سیب زمینی در این استان انجام شده است شهرام پرورش روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا سطح کشت های بهاره سیب زمینی استان را 11 هزار و 500 هکتارافزایش 10 درصدی میزان کشت و برداشت سیب زمینی طی روزهای آینده
نیازیدر گفت و گو با باشگاه خبرنگاران افزایش 10 درصدی میزان کشت و برداشت سیب زمینی طی روزهای آینده رییس انجمن تولید کنندگان سیبزمینی از کاهش بیش از پیش قیمت سیبزمینی ظرف روزهای آینده خبر داد و گفت پیش بینی میشود امسال میزان کشت و برداشت سیبزمینی در کشور تا ده درصد افزایش یورودسیب زمینی بهاره به بازار، تاثیری در کاهش قیمت آن دراهواز نداشت
ورودسیب زمینی بهاره به بازار تاثیری در کاهش قیمت آن دراهواز نداشت اهواز- ایرنا - درحالی که پیش بینی ها حاکی از آن بود که با ورود محصول سیب زمینی بهاره شمال خوزستان به بازار قیمت این محصول پرمصرف کاهش خواهد یافت ولی در عمل این پیش بینی محقق نشده است به گزارش خبرنگار ایرنا در چبرداشت سیب زمینی در ایرانشهر آغاز شد
برداشت سیب زمینی در ایرانشهر آغاز شد زاهدان - ایرنا - مدیر اداره جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت آغاز کار برداشت محصول سیب زمینی از 100 هکتار زمینهای کشاورزی این شهرستان و ورود آن به بازار از افزایش قیمت این محصول جلوگیری می کند منصور عدل روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افرییس کمیسیون کشاورزی بر ضابطه مندی در واردات سیب زمینی تاکید کرد
رییس کمیسیون کشاورزی بر ضابطه مندی در واردات سیب زمینی تاکید کرد اراک - ایرنا - رییس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی بر ضابطه مندی و مقطعی بودن واردات سیب زمینی برای تنظیم قیمتها و ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای این محصول پرمصرف تاکید کرد عباس رجایی روز دوشنبقیمت موز و سیب زمینی کاهش یافت
چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۰ ۲۳ رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی از کاهش قیمت موز و سیب زمینی خبر داد حسین مهاجران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد قیمت هر کیلو موز 800 تا 1200 تومان و هر کیلو سیب زمینی 600 تومان کاهش یافته است وی ادامه داد-
اقتصادی
پربازدیدترینها