تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه به نماز ايستادى، با دل به خدا رو كن تا او نيز به تو رو كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818946169




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این دما مناسبترین دما برای خانه است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
این دما مناسبترین دما برای خانه است
یک دکترای طب مکمل گفت: بهترین تهویه آن است که احساس آرامش و راحتی در فرد ایجاد کند، که این مسئله بر سلامتی انسان بسیار موثر است. برای تنظیم تهویه طبیعی باید ۴۵ درصد پنجره‌ها قابل بازکردن باشد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از شفاف، مهناز زرافشار اظهار اشت: هدف کلی تهویه منازل تامین شرایط مناسب در ارتباط با حرارت و جابجایی هواست و به این دلیل است که از غلظت آلاینده‌های خانگی در حد قابل قبول کاسته شود لذا در ساخت خانه‌ها باید به تهویه توجه ویژه داشت.

به گفته وی مطالعات امروزه می‌گویند که بهترین و مناسب‌ترین سیستم، سیستم تهویه مطبوعی است که امکان کنترل درجه حرارت رطوبت گرد و غبار «بو» و توزیع مناسب هوا در آن وجود داشته باشد.

این دکترای طب مکمل و پژوهشگر اضافه کرد: بهترین تهویه مطبوع آن است که احساس آرامش و راحتی در فرد ایجاد کند، که این مسئله بر سلامتی انسان بسیار موثر است. برای تنظیم تهویه طبیعی باید 45 درصد پنجره‌ها قابل بازکردن باشد. اگر با محوریت افقی باز و بسته شوند، تهویه طبیعی را بهتر انجام می‌دهند.

زرافشار عنوان کرد: در مورد دمای هوا و رطوبت بر اساس استانداردهای جهانی میزان هوای لازم به ازای هر نفر 10 فوت در هر دقیقه است. سازمان بهداشت جهانی دمای هوای حدود 21 درجه سانتیگراد، سرعت جریان هوای 0،8 متر بر ثانیه و رطوبت نسبی 50 درصد را پیشنهاد کرده است. گفته شده مناسب ترین درجه حرارت اتاق هم برای افراد عادی 20 تا 21 درجه سانتیگراد باشد.

وی افزود: هوای خانه باید اعتدال داشته باشد و خیلی گرم و یا خیلی سرد نباشد. از نظر صدا و آلاینده‌های صوتی باید مورد توجه قرار گیرد، چرا که آلاینده‌های صوتی خود موجب بیماری می‌شود که در طب جدید به صورت خیلی ریز و با جزییات به آن اشاره می‌شود.

این دکترای طب مکمل خاطرنشان کرد: حتماً صدا و آلودگی‌های صوتی در مسکن رعایت شود. از طُرق مختلف باید برای کاهش صدا تلاش کرد. مانند مصالح ساختمانی که حالت عایق صوتی باشند یا شیشه دوجداره یا دور منازل درختکاری شود، از همه مهمتر اینکه آگاهی مردم در یک سطح وسیعی انجام شود و به آلودگی صوتی توجه کنند که خود باعث بیماری می‌شود. بعضی افراد اصلاً توجه ندارند که خود صوت باعث بیماری می‌شود.





1393/2/1





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن