تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870365614




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عسگرپور: دعوای ما با دولت دهم بر سر امنیت شغلی سینماگران بود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

عسگرپور: دعوای ما با دولت دهم بر سر امنیت شغلی سینماگران بود تهران- ایرنا - مدیرعامل خانه سینما گفت: مطرح کردن موضوع امنیت شغلی سینماگران به مذاق مسئولین دولت دهم خوش نیامد و همین مسئله باعث دعوای آنها با خانه سینما شد.


به گزارش ایرنا، در دیدار نوروزی رئیس سازمان سینمایی با اهالی هنر هفتم که عصر روز دوشنبه در خانه سینما برگزار شد، محمدمهدی عسگرپور اظهار داشت: در روزهای تعطیلی خانه سینما همه ما تجربیات زیادی را به دست آوردیم. همه رسانه های داخلی در آن زمان خوب می دانستند چه اتفاقی رخ داده است اما برخی آن را درست و برخی نادرست منتقل می کردند .
وی ادامه داد: پس از بازگشایی خانه سینما، برخی از رسانه های خارجی با مجوز وزارت ارشاد درخواست مصاحبه با ما ارائه می کردند اما پس از ورود به ساختمان خانه سینما از این همه جنجال بر سر چنین ساختمان کوچکی تعجب می کردند در حالی که این جنجال ها بر سر قدرت سینما بود نه خانه سینما.
مدیرعامل خانه سینما اظهار داشت: نامگذاری سال 1393 به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی توسط مقام معظم رهبری می تواند فتح بابی برای طرح مسائل مهمی در حوزه فرهنگ باشد.
وی گفت: یکی از مسائل مهم سینماگران موضوع امنیت شغلی است که مبنای دعوای با دولت دهم نیز بر سر همین مسئله بود شاید طرح این موضوع به مذاق اعضای دولت خوش نیامد.
عسگرپور ادامه داد: 85 درصد مشاغل موجود در سینما عضو اصناف سینمایی نیستند. بارها این موضوع را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح کرده ایم و برای چندمین بار از سازمان سینمایی درخواست کرده ایم موضوع امنیت شغلی سینماگران را بررسی کند تا باعث بالغ و فراگیر شدن نهادهای صنفی شود.
وی گفت: برخی کارگردانان و تهیه کنندگان در طول چند سال گذشته با حمایت و سرمایه عده ای وارد سینما شدند اما کار اول آنها کار آخرشان نیز بود. حضور این افراد در سینما امنیت شغلی سینماگران را به خطر می اندازد.
مدیرعامل خانه سینما خاطرنشان کرد: در برنامه چهارم توسعه تصریح شده است که باید بودجه لازم برای راه اندازی صندوق بیمه بیکاری تامین شود اما در دولت قبلی قصدی برای اجرای این قانون وجود نداشت و به جای آن ترجیح می دادند بن های خرید گوشت و مرغ میان سینماگران توزیع شود.
وی ادامه داد: تمام اطلاعات صندوق بیمه بیکاری مشخص و طرح آن تدوین شده و فقط نیاز به تخصیص بودجه ای برای راه اندازی آن داریم. این صندوق در صورت آغاز به کار توسط اهالی سینما اداره خواهد شد زیرا بر اساس آیین نامه بخشی از بودجه آن را اهالی سینما می پردازند.
ایوبی گفت: از مدیریت سازمان سینمایی تقاضا داریم با توجه کردن به مسئله امنیت شغلی و بیمه بیکاری سینماگران، تجربه تلخ دوره قبلی مدیریت سینمایی را تکرار نکند.
فراهنگ (3) ** 2024 ** 1552
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن