تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هیچکس تا زبانش را نگه ندارد از گناهان در امان نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832638487




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش صادرات آسیایی نفت ایران


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: افزایش صادرات آسیایی نفت ایران
کد خبر: ۳۸۷۷۰۳
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۶ - 19 March 2014


میزان صادرات نفت ایران به چهار مشتری آسیایی یعنی چین، هند، ژاپن و کره جنوبی، در ماه فوریه به ۱.۱۶ میلیون بشکه در روز رسید که این رقم نسبت به ماه قبل از آن افزایش ۱۶ درصدی داشته است.
 
به گزارش سنیم به نقل از رویترز، آمارهای بارگیری نفتکش ها نشان می دهد که میزان صادرات نفت ایران در ماه فوریه، برای چهارمین ماه متوالی بیشتر از میزان مجاز بر اساس تحریم های غرب بوده است. این بدان معناست که مشتریان اصلی نفت ایران بار دیگر روزانه بیش از یک میلیون بشکه نفت از این کشور خریداری کرده اند.
افزایش فروش نفت به مشتریان اصلی نفت ایران که ترکیه را نیز شامل می شود، پس از توافق هسته ای ژنو و کاهش بخشی از تحریم ها علیه تهران صورت گرفته است.
بر اساس این توافق که بین ایران و گروه 1+5 در ماه نوامبر سال گذشته به دست آمد و از 20 ژانویه امسال اجرایی شد، 4.2 میلیارد دلار از درآمدهای نفتی تهران آزاد شد و در مقابل بخش هایی از فعالیت های هسته ای این کشور محدود گردید.
همچنین بر اساس توافق ژنو، میزان صادرات نفت ایران در دوره شش ماهه اجرای این توافق، به طور متوسط حدود یک میلیون بشکه در روز باقی خواهد ماند.
بر اساس این گزارش، در مجموع، میزان صادرات نفت ایران به چهار مشتری آسیایی یعنی چین، هند، ژاپن و کره جنوبی، در ماه فوریه به 1.16 میلیون بشکه در روز رسید، در حالی که این رقم در ماه ژانویه 994 هزار و 669 بشکه در روز بود.
با افزودن میزان خرید نفت ترکیه از ایران که حجم آن در ماه ژانویه به 105 هزار و 824 و در ماه فوریه به 117 هزار و 857 بشکه در روز رسید، صادرات نفت ایران حداقل از ماه نوامبر تاکنون، از سقف مجاز تعیین شده توسط رژیم تحریم ها بالاتر رفته است.
این میزان نفت خام بارگیری شده، بدون احتساب میعانات (نوعی نفت سبک) صادراتی ایران محاسبه شده است.
از زمان وضع تحریم ها علیه ایران در سال 2012 تاکنون، 5 کشور چین، هند، کره جنوبی، ژاپن و ترکیه، تقریبا کل نفت صادراتی ایران را خریداری کرده اند.
سناتورهای آمریکایی در نامه ای به اوباما اعلام کرده اند که به اعتقاد آنها در شرایطی که جهان در حال کار بر روی یک توافق نهایی در زمینه برنامه هسته ای است،  ایران نباید اجازه یابد تحریم ها را دور بزند.
83 سناتور آمریکایی در نامه خود خطاب به اوباما نوشته اند: «ایران نباید اجازه داشته باشد درهای خود را به روی تجارت باز کند...ما این دوره را دوره ای مملو از خطر شرکت ها و کشورهایی می بینیم که به دنبال بهبود موقعیت تجاری خود در تهران هستند.»
دولت اوباما معتقد است صادرات نفت ایران در ماه های آینده کاهش خواهد یافت و میزان متوسط صادرات نفت این کشور تا اواخر ماه جولای یک میلیون بشکه در روز خواهد بود. برای تحقق این هدف، واشنگتن می تواند فشار بر مشتریان نفت ایران را افزایش دهد تا آنها میزان خرید خود را کاهش دهند.
بر اساس آمارهای دولتی و صنعتی، واردات نفت چهار مشتری آسیایی از ایران از ماه نوامبر تاکنون بیش از 960 هزار بشکه در روز بوده است. همچنین ترکیه نیز به طور متوسط روزانه 100 هزار بشکه نفت از ایران خریداری کرده است. بدین ترتیب میزان کل صادرات نفت ایران از ماه نوامبر تاکنون به بیش از یک میلیون بشکه در روز رسیده است.
با توجه به اینکه بر اساس مستندات، میزان بارگیری های ماه های ژانویه و فوریه که در ماه های فوریه و مارس به کشورهای خریدار تحویل خواهد شد، همچنان بالای یک میلیون بشکه در روز است، ظاهرا میزان صادرات نفت ایران در سه ماهه ابتدایی سال 2014 بیش از یک میلیون بشکه در روز خواهد بود.
چین در ماه فوریه، 502 هزار و 500 بشکه در روز از ایران نفت وارد کرد و میزان خرید نفت خود از تهران را به سطح قبل از تحریم ها افزایش داد. پالایشگاه های چینی در ماه ژانویه، 564 هزار و 536 بشکه در روز از ایران نفت خریداری کرده بودند.
در مقابل، بر اساس آمارهای رسمی، چین در سال 2013، به طور متوسط روزانه 428 هزار و 840 بشکه نفت از ایران خریداری کرد. آمارهای رسمی واردات نفت چین در ماه فوریه، اواخر این هفته منتشر خواهد شد.
بر اساس اطلاعات مربوط به بارگیری نفتکش ها، هند در ماه فوریه 304 هزار و 286 بشکه نفت از ایران خریداری کرد. میزان خرید نفت هند از ایران در سال 2013، به طور متوسط روزانه 195 هزار و 600 بشکه بود.
این گزارش حاکی است، کره جنوبی، دیگر مشتری آسیایی نفت ایران، در ماه فوریه 140 هزار بشکه در روز از این کشور نفت وارد کرد. میزان خرید نفت کره جنوبی از ایران در سال2013 به طور متوسط 177 هزار و 414  بشکه در روز بود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن