واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
خط آهن دورود - اندیمشک بتنی می شود اهواز - ایرنا - مدیر ارشد راه آهن ناحیه جنوب گفت: خط آهن دورود - اندیمشک به صورت اسلب تراکت و بتنی بازسازی می شود.
ˈعبدالکریم درویش زادهˈ روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به طول 208کیلومتری این مسیر اظهار کرد: هم اینک کار مطالعاتی این پروژه در دست انجام بوده و مناقصه آن در آستانه برگزاری است.
وی اعتبار اجرای این طرح را حدود شش هزار میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: با تحقق این پروژه خط ریلی دورود - اندیمشک به صورت اساسی بازسازی و از میزان توقف ها و مشکلات موجود مانند مدت زمان طولانی تعمیر و نگهداری خط کاسته می شود.
درویش زاده ادامه داد: این مسیر یکی از مسیرهای ویژه در محور ریلی جنوب است که ساماندهی و بازسازی آن از اولویت های راه آهن جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.
وی افزود: از آنجایی که افزایش سرعت حرکت قطارها و نیز کاهش میزان تاخیر به عنوان یکی از رویکردهای اصلی مدیرعامل راه آهن است بازسازی این مسیر نقش زیادی در تحقق این رویکرد خواهد داشت.
*خطوط راه آهن جنوب دو خطه می شود
مدیرکل راه آهن جنوب همچنین از دو خطه کردن خطوط راه آهن این ناحیه خبر داد و گفت: خطوط ریلی اهواز - اندیمشک، اهواز - خرمشهر و اهواز - بندر امام دو خطه می شود.
وی افزود: در مرحله نخست عملیات دو خطه کردن اهواز - بندر امام از سال 93 آغاز و مابقی مسیرها هم در مراحل بعدی و به تدریج دو خطه می شود.
* احداث خط آهن اهواز - اصفهان
درویش زاده در عین حال احداث خط آهن اهواز - رامهرمز - ایذه - اصفهان را از اولویت های وزارت راه و شهرسازی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.
وی گفت: این خط 535کیلومتر طول خواهد داشت و برای حمل بار و جابجایی مسافر احداث می شود.
مدیرکل راه آهن جنوب احداث این خط را در حمل بار فولادی مجتمع های تولید فولاد خوزستان به اصفهان بسیار با اهمیت خواند.
وی اظهار کرد: با توجه به فعالیت کارخانه سنگ آهن چناره در 40کیلومتری اندیمشک خطو ریلی جنوب تا ظرفیت 700هزار تن از تولیدات این کارخانه را می تواند جابجا کند.
درویش زاده گفت: محور ریلی جنوب همچنین توانایی جابجایی 500هزار تن شمش تولیدی کارخانه تولید شمش میان دشت - قدس را دارد.
وی همچنین با اشاره به فعالیت دیگر واحدهای معدنی در خوزستان و واقع در مسیر محور ریلی جنوب اظهار کرد: سالانه پنج میلیون تن ظرفیت صنایع فولاد است که در زمان حاضر دو میلیون تن آن توسط راه آهن و سه میلیون تن دیگر توسط کامیون حمل می شود.
درویش زاده گفت: اداره کل راه آهن جنوب به دنبال حمل ترکیبی سنگ آهن از معادن سنگ چادرملو به بندر شهید رجایی و از آنجا با کشتی به بندر امام و از این بندر با واگن به صنایع فولاد خوزستان است.
645
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]