تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816396782




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خدمات ارزنده استاد دکتر نیساری از نگاه حداد عادل


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

خدمات ارزنده استاد دکتر نیساری از نگاه حداد عادل تهران - ایرنا - رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در مراسم تجلیل از مقام علمی فرهنگی استاد دکتر سلیم نیساری گفت : وی در عین متانت و سلامت نفس شخصیت اخلاق پذیری دارد و ایران نویسی وی به شدت مورد توجه است .


به گزارش شامگاه یکشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا ، غلامعلی حداد عادل در این مراسم که در پاسداشت استاد نیساری عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی و حافظ پژوه برجسته معاصر برگزار شد ، گفت : استاد بنیانگذار دانشکده ادبیات شیراز بوده و خدمات ارزنده ای در این مرکز ارایه کرده است
این مراسم به مناسبت نود سومین سالگرد تولد این استاد ارجمند با حضور استادان دانشگاه و دوستداران وی در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.
حداد عادل در ادامه سخنان خود با اشاره به سابقه شاگردی خود و همسرش نزد استاد نیساری گفت: ایشان در عین متانت و سلامت نفس شخصیت اخلاقی دلپذیری داشتته و ایران دوستی وی به شدت مورد توجه است.
رییس کیمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: استاد مصداق شعر حافظ است .
حدادعال سپس گفت: استاد در سن 93 سالگی همچنان به مسائل روز و امور جاری کشور با دقت اندیشیده و همه چیز را در نهایت علاقه دنبال می کند وبا هوشمندی به امور بین الملل ، مسائل داخلی و خارجی و نیز به انقلاب دقت و توجه خاصی دارند.
به گزارش ایرنا ، سخنرانان حاضر در مراسم بزرگداشت استاد سلیم نیساری ، وی را حافظ شناسی ارزنده و استادی گرانقدر توصیف کردند.
عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی در این مراسم گفت: حافظ از آن سخنورانی است که در روزگار خود به نهایت اجتهاد رسیده است و معاصران عصر وی به این مسئله اذعان کرده اند.
حسن انوری افزود: از زمانی که علامه محمد قزوینی باب تصحیح انتقادی متون ادبی را گشود به همراه قاسم غنی به تصحیح انتقادی حافظ دست زد.
عضو هیئت علمی برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش وجود نیساری را منصور گونه دانست و افزود: امروز ما در ایران آمیزه ای از آموزش سازنده گر و پیکره نگر را داریم.
فریدون اکبری اظهار داشت: در سال 1328 دکتر نیساری کتاب اول دبستان را تألیف کرد و نخستین بار روش هجایی را در آن به کار برد.
بهمن خلیفه استاد زبان و ادب فارسی نیز در خصوص مقام استاد نیساری گفت: استاد از دو جهت کارنامه پرباری دارد، یکی تعلیم و تربیت و دیگری حافظ شناسی اوست.
وی افزود: استاد نیساری همواره در پی یافتن نسخه های دیوان حافظ بوده و در این راستا هم مجموعه های بسیاری را منتشر کرده اند که همه آنها به زحمت و تلاش سال های بسیار او بر می گردد.
استاد نیساری متولد ۲۱ آذر ۱۲۹۹، تبریز است ، او اولین کتاب ها را در زمینه آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان تألیف کرده است.
تمبرهای ایران ، تدریس زبان فارسی در دبستان یا آموزش هنرهای زبان، نمونه هایی از آثار جاویدان شعر فارسی ، غزل های حافظ (براساس ۴۳ نسخه خطی سده نهم)، کلّیات روش تدریس ، دفتر دیگرسانی ها در غزل های حافظ ، دستور خطّ فارسی ، پژوهشی درباره پیوستگی خطّ فارسی با زبان فارسی، نسخه های خطّی حافظ (سده نهم)، تاریخ ادبیات ایران، درس انشای فارسی، کتاب اول فارسی (دارا و سارا با دوستان)، فارسی یاد بگیرید، راهنمای مکالمه انگیسی و فارسی، برگزیده ای از غزل های سعدی، برگزیده ای از غزل های حافظ، مقدمه ای بر تدوین غزل های حافظ، دیوان حافظ (براساس ۴۸ نسخه خطی سده نهم) از جمله آثار اوست .
فراهنگ 9303**1601**
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن