تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802547690




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نشست مشترک عقلای «اعتدال» و «صدای ملت»/ مخالفت جدی لاریجانی و حدادعادل با تشکیل فراکسیون اعتدال


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
نشست مشترک عقلای «اعتدال» و «صدای ملت»/ مخالفت جدی لاریجانی و حدادعادل با تشکیل فراکسیون اعتدال

نشست مشترک عقلای «اعتدال» و «صدای ملت»/ مخالفت جدی لاریجانی و حدادعادل با تشکیل فراکسیون اعتدال
تشکیل فراکسیون‌های «اعتدال» و «صدای ملت» از جمله مباحث امسال است که تقریبا هفته‌یی یک‌بار در مورد آن بحث می‌شود و به نتیجه‌یی نمی‌رسد. به گزارش نامه نیوز، روزنامه اعتماد در گزارشی نوشت:


 تشکیل فراکسیون‌های «اعتدال» و «صدای ملت» از جمله مباحث امسال است که تقریبا هفته‌یی یک‌بار در مورد آن بحث می‌شود و به نتیجه‌یی نمی‌رسد. طبق آخرین خبر‌ها، مخالفت جدی علی لاریجانی، فرد شماره یک فراکسیون رهروان و غلامعلی حداد عادل، رییس فراکسیون اصولگرایان با تشکیل فراکسیون اعتدال به دلیل خطر انشقاق فراکسیون‌های متبوع این دو چهره، مهم‌ترین مانع جدی تشکیل «اعتدال» در مجلس نهم است. گفته‌یی که یکی از نمایندگان در گفت‌وگو با مهر مطرح کرده و در همین رابطه گفته است: علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی پس از اطلاع از تصمیم ما برای تشکیل فراکسیون سوم خواستار گفت‌وگو در این خصوص شد.

این نماینده که اجازه نداده تا نامش فاش شود در ادامه اضافه کرده است که تخمین می‌زنیم حدود 80 تا 100 نماینده مجلس شورای اسلامی عضو این فراکسیون شوند. اما از یک سو طرفداران دولت نگران هستند که تعداد زیادی از نمایندگان عضو این فراکسیون نشوند بنابراین مخالف تشکیل فراکسیون سوم مجلس هستند و از سوی دیگر برخی روزنامه‌ها، فراکسیون‌های رهروان و اصولگرایان مخالفت خود را با تشکیل «اعتدال» اعلام کرده‌اند با این حال فراکسیون سوم مجلس قصد دارد با عضویت نمایندگان مستقل مجلس اعلام موجودیت کند.



آخرین خبرها از فراکسیون اعتدال و صدای ملت

همزمان با اعلام آخرین وضعیت فراکسیون «اعتدال»، ابراهیم نکو، یکی از نمایندگان پیگیر تشکیل فراکسیون‌های جدید در بهارستان با بیان اینکه دو گروه از نمایندگان به دنبال ایجاد دو فراکسیون «اعتدال» و «صدای ملت» به عنوان سومین فراکسیون سیاسی مجلس هستند، گفت: جلسه نهایی نمایندگان متقاضی تشکیل این فراکسیون‌ها هفته آینده برگزار می‌شود تا آنها برای شکل‌گیری فراکسیونی واحد تصمیم‌گیری کنند.

نکو در گفت‌وگو با ایرنا، با اعتقاد به اینکه فراکسیون اعتدال، دولتی نیست و سبب ریزش در اعضای فراکسیون رهروان ولایت نمی‌گفت: «تشکیل هر دو فراکسیون در مجلس مطرح است؛ رایزنی‌هایی در این زمینه صورت گرفته تا هر دو فراکسیون در نهایت یکی شوند، به همین خاطر هم تشکیل آن تا به امروز به طول انجامیده است. اکنون بر سر نام این فراکسیون جدید اختلاف نظر وجود دارد، ولی این نشست‌ها و رایزنی‌ها می‌تواند به یک نام واحد مورد قبول دست اندرکاران هر دو فراکسیون در دست تاسیس برسد.»

وی افزود: البته دست اندرکاران فراکسیون اعتدال برای تشکیل این فراکسیون مصمم هستند و اینکه «صدای ملت» یا سایر گروه‌ها با آن همراه باشند، مساله دیگری است. اگر اساسنامه و مرامنامه هر دو فراکسیون به هم نزدیک باشند می‌توانند منجر به تشکیل یک فراکسیون قوی‌تری شوند که تعداد اعضای آن هم قابل توجه باشند. نماینده رباط کریم به ایرنا گفت: باید بپذیریم که در مسیر تشکیل فراکسیون اعتدال سنگ‌اندازی‌ها فراوان است و نکته مهم دیگر این است که آیا با تشکیل این فراکسیون ستون فقرات فراکسیون رهروان ولایت به هم می‌ریزد یا نه، که من فکر می‌کنم که این ریزش به وقوع نخواهد پیوست. اعتقاد ما بر این است که فراکسیون رهروان ترکیب خود را حفظ خواهد کرد، ضمن آنکه اعضای آن می‌توانند با حفظ عضویت در این فراکسیون، در فراکسیون‌های دیگر مجلس از جمله فراکسیون اعتدال نیز عضویت داشته باشند.

وی در تشریح دلیل اصرار بر تشکیل فراکسیون جدید در مجلس گفت: پس از انتخابات 24 خرداد قرار بود فراکسیون رهروان ولایت از عملکردهای مثبت دولت حمایت کند و به دولت دست یاری بدهد، در اجرای برنامه‌های دولت تعامل خوبی داشته باشد، اما با گذشت چند ماه شاهد این تعامل نیستیم، البته نه از سوی اعضای آن، بلکه از سوی برخی تاثیرگذاران فراکسیون. به همین دلیل ضرورت یافت فراکسیونی برای دفاع از برنامه‌های خوب دولت که مغفول واقع شده و مورد بی‌توجهی قرار می‌گیرد، تشکیل شود تا اعضای آن بتوانند از آن دفاع کنند.



نشست عقلای اعتدال و صدای ملت برای هم‌اندیشی

او در پاسخ به اینکه گفته می‌شود اگر فراکسیون سومی در مجلس با هر عنوانی شکل گیرد، تندروهای مجلس و اصولگرایان سنتی به هم نزدیک‌تر شوند و جبهه منتقدان دولت قوی‌تر ‌شود، نیز گفت: این تحلیل را قبول ندارم، چون فراکسیون اعتدال از فراکسیون‌های قوی در مجلس خواهد بود. واهمه‌یی در دیگر فراکسیون‌ها وجود دارد؛ ترس آنها از این است که فراکسیون جدید بحق از برنامه‌های خوب دولت دفاع کند و جلوی اظهارنظرهای غیرمعقول و مرسوم آنها را بگیرد.

به‌گفته نکو اعضای اعتدال بیشتر عقلایی هستند که دنبال افراط و تفریط نیستند و بر خود واجب می‌دانند که از افراط و تفریط پرهیز کنند. فراکسیون اعتدال‌ درطلب این است کسانی را بپذیرد که وابسته به فراکسیون‌های اصولگرایان، رهروان و سایر جریانات سیاسی مجلس باشند، به شرطی که از رفتارهای افراطی که منجر به لطمه به روح فراکسیون باشد، جلوگیری کنند. او همچنین خبر داد که در هفته آینده نشستی با تعدادی از عقلای هر دوطرف داریم و احتمال دارد به جمع‌بندی برسیم و آن زمان اسامی اعلام می‌شود؛ البته علی مطهری از کسانی است که فراکسیون صدای ملت را پیگیری می‌کند.



مخالفان چه می‌گویند؟

در کنار توضیحات نکو اما برخی دیگر از نمایندگان مجلس با وجود مخالفت نسبت به سیاست‌های فراکسیونی مجلس نهم، تشکیل فراکسیون‌های حامی دولت را به ضرر روحانی می‌دادند و دولت را به کاهش آرا در مجلس تهدید می‌کنند. گفته‌یی که محمد قسیم عثمانی، عضو فراکسیون رهروان خبرگزاری مهر به آن اشاره داشته است. به گفته عثمانی، تشکیل فراکسیون حامیان دولت نه‌تنها مشکلی از دولت حل نمی‌کند بلکه مشکلات جدیدی برای دولت ایجاد خواهد کرد و سبد آرای دولت در مجلس را کاهش می‌دهد. او به سابقه ارتباطی مجلس نهم و روحانی در شش ماه گذشته اشاره و اعلام کرد: مجلس تا امروز با خواسته‌های اصلی دولت البته با چالش موافقت کرده است اما اگر مجلس را به دو قسمت مخالف و موافق دولت تقسیم کنیم با تشکیل این فراکسیون از تعداد موافقان با سیاست‌های دولت کاسته‌ایم. در نهایت به نظر می‌رسد که موانع تغییر آرایش سیاسی مجلس هرچه جلوتر می‌رود به جای رفع، حادتر می‌شود. موانعی که با وجود مخالفت چهره‌های اصولگرایی مجلس به یک عزم جدی از‌سوی نمایندگان مستقل و اصلاح‌طلب نیازمند است. عزمی که اگر اجرایی شود، می‌تواند یکی از فاکتورهای تعیین‌کننده در سرنوشت مجلس دهم و ریزش آرای نمایندگان اصولگرا به ویژه اقلیت تندرو همچون پایداری‌ها باشد.




1392/12/12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن