محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830774015
18 عکاس معروف دنیای سینما
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: 18 عکاس معروف دنیای سینما فرهنگ > سینما - «کشتزارهای مرگ»، «سالوادور»، «زندگی شیرین» و «آگراندیسمان» از فیلمهایی هستند که عکاسی یا عکاسها نقش مهمی در پیشبرد داستان آنها دارد.
«کشتزارهای مرگ» 1984
«سالوادور» 1986
«چهره بامزه» 1957
«مواظب پرنده کوچولو باش» 1950
«زندگی شیرین» 1960
«رازها و دروغها» 1996
«شاتر» 2008
«اسپایدرمن» 2002
«اینک آخرالزمان» 1979
«تام چشمچران» 1960
«ممنتو» 2000
«عکس یک ساعته» 2002
«شهر خدا» 2002
«جاده تباهی» 2002
«چشمهای لورا مارس» 1978
«آگراندیسمان» 1966
«پنجره عقبی» 1954
«La jetée» 1962
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشریه بریتانیایی تلگراف به بهانه پخش فیلم «پنجره عقبی» به کارگردانی آلفرد هیچکاک از تلویزیون، 18 عکاس محبوب دنیای سینما به انتخاب خود را معرفی کرده است.
«کشتزارهای مرگ» (The Killing Fields)
جان مالکوویچ نقش آلن «آل» راکوف و جولین سندز نقش جان سواین را در فیلم ویرانگر و برنده جایزه بفتای رولند جافی بازی میکنند که فیلمی درباره رژیم کمونیستی در کامبوج است. هر دو عکاسان خبری هستند که اتفاقات پنومپن پایتخت کامبوج در دوران خمرهای سرخ را برای رسانههای غربی پوشش میدهند.
«سالوادور» (Salvador)
ریچارد بویل عکاس خبری کهنهکار با بازی جیمز وودز راهی السالوادور میشود. او پس از دیدن اعدام یک دانشجو توسط سربازان حکومت متوجه میشود شرایط جدیتر از چیزی است که فکرش را میکرد و در این موقعیت گذشتن از این اتفاقات روز به روز دشوارتر میشود.
«چهره بامزه» (Funny Face)
این فیلم بر مبنای موزیکالی به همین نام ساخته شد. فرد آستر در «چهره بامزه» نقش عکاسی به نام دیک ایواری را بازی میکند. شخصیت ایواری تا حدی بر مبنای عکاسی به نام ریچارد آودن شکل گرفت که تیتراژ آغازین فیلم را طراحی کرد و مشاور پروژه هم بود. «مواظب پرنده کوچولو باش» (Watch the Birdie)
رد اسکلتن نقش راستی کامرون عکاس تازهکار را بازی میکند که برای رسیدن به یک وارث ثروتمند باید یک گروه جنایتکار مبارزه کند. «زندگی شیرین» (La Dolce Vita)
واژه پاپاراتزی از این فیلم فدریکو فلینی گرفته شد. فلینی این واژه را از یک گویش ایتالیایی گرفت که برای توصیف صدای وز وز آزاردهنده یک پشه به کار میرود. داستان «زندگی شیرین» درباره خبرنگاری به نام مارچلو روبینی با بازی مارچلو ماسترویانی است که همراه وردست عکاس خود (والتر سانتسو) در رم پرسه میزند.
«رازها و دروغها» (Secrets and Lies)
هورتنس کامبربچ که در کودکی به فرزندی پذیرفته شده میکوشد خانواده واقعی خود را پیدا کند. او دست آخر، سینتیا مادر آشفته و موریس پرلی دایی خود را که عکاس عروسی است، پیدا میکند. نقش موریس را تیموتی اسپال بازی میکند.
«شاتر» (Shutter)
بن شاو با بازی جاشوا جکسن با همسر خود که تازه با او ازدواج کرد، برای کار به عنوان یک عکاس به ژاپن میرود، اما در آنجا پس از خودکشی یک زن جوان ژاپنی با مجموعهای از اتفاقات هولناک روبرو میشود. «شاتر» بازسازی فیلمی تایلندی به همین نام است که سال 2004 ساخته شد.
«اسپایدرمن» (Spider-Man)
توبی مگوایر در فیلمهای «اسپایدرمن» نقش پیتر پارکر را بازی میکند، کسی که روزها یک عکاس آزاد است، اما شبها در نیویورک سیتی با خلافکارها مبارزه میکند.
«اینک آخرالزمان» (Apocalypse Now)
این فیلم اقتباسی آزاد از رمان «دل تاریکی» نوشته جوزف کنراد است و دنیس هاپر در آن نقش یک عکاس مجنون آمریکایی را بازی میکند.
«تام چشمچران» (Peeping Tom)
کارل بوم در این تریلر به کارگردانی مایکل پوئل نقش مارک لوییس را بازی میکند، مردی جوان که در کودکی در معرض یک عذاب روانی بوده و اکنون دوست دارد زنان را با دشنهای که در دوربینش پنهان کرده بکشد و ترس و وحشت آنها را پیش از مرگ ثبت کند. «تام چشمچران» فیلمی نیست که همه دل دیدن آن را داشته باشند.
«ممنتو» (Memento)
گای پیرس در این تریلر روانشناختی به نویسندگی و کارگردانی کریستوفر نولان نقش لئونارد شلبی را بازی میکند. شلبی دچار فراموشی حاد است و برای اینکه اتفاقات یادش بماند از آنها عکس میگیرد.
«عکس یک ساعته» (One Hour Photo)
رابین ویلیامز نقش مردی تنها به نام سای پریش را بازی میکند که در قسمت عکاسی فوری سوپرمارکت محلی مشغول کار است. او در اینجا به شکلی خطرناک به لحاظ ذهنی و روحی درگیر خانواده یورکین میشود. «عکس یک ساعته» فیلمی بسیار عجیب و غریب است.
«شهر خدا» (City of God)
بوسکاپه (الکساندر رودریگز) یک پسر آرام اهل ریو است که دوست دارد در دنیای پر از جنایت و درگیری گروههای خلافکار یک عکاس باشد.
«جاده تباهی» (Road to Perdition)
کنراد هال فیلمبردار «جاده تباهی» برای کار خود در این فیلم پس از مرگ برنده جایزه اسکار شد. جایزه را پسرش کنراد دبلیو هال که او هم فیلمبردار است، بجایش گرفت. جود لاو در این فیلم که داستانش در دوران رکود اقتصادی در آمریکا روی میدهد، نقش عکاس صحنه جرم را بازی میکند.
«چشمهای لورا مارس» (Eyes of Laura Mars)
فی داناوی در این فیلم به نقش لورا مارس عکاس مد ظاهر شده که میل شدیدی به خشونت دارد. او قتل دوستان خود را از نگاه قاتل میبیند و بعدا معلوم میشود این جنایات شباهت زیادی به سبک کاری او دارد.
«آگراندیسمان» (Blow-Up)
فیلمی به کارگردانی میکلآنجلو آنتونیونی فیلمساز ایتالیایی که داستانش در لندن دهه 1960 روی میدهد. داستان درباره دیوید بیلی (دیوید همینگز) عکاس مد است که ناخواسته با دوربین خود یک جنایت را ثبت میکند.
«پنجره عقبی» (Rear Window)
البی جفریز (جیمز استیوارت) در این تریلر کلاسیک به کارگردانی آلفرد هیچکاک یک عکاس است که نشسته بر صندلی چرخدار از پنجره آپارتمان خود زاغ سیاه همسایههایش را چوب میزند.
«La jetée»
هلن شاتلن در این فیلم کوتاه علمی تخیلی به کارگردانی کریس مارکر نقش زنی ناشناس را بازی میکند که خاطرات یک زندانی فرانسوی را تسخیر کرده است. فیلم تقریبا هیچ دیالوگی ندارد و با ترکیب تصاویر ثابت ساخته شده است.
تلگراف / 16 مارس / ترجمه: علی افتخاری
5858
یکشنبه 25 اسفند 1392 - 23:30:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]
صفحات پیشنهادی
برگزیدگان مسابقه عکاسی سینما سلام معرفی شد
برگزیدگان مسابقه عکاسی سینما سلام معرفی شد با توجه به حضور چشمگیر مردم در استقبال از طرح سینما سلام و روز سینمای رایگان که به ابتکار سازمان سینمایی وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی در روز دهم بهمنماه در سینماهای سراسر کشور اجرا شد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر خانه هنرمندان ایدل پُرِ نویسنده معروف از اهالی سینما
دل پُرِ نویسنده معروف از اهالی سینما در شرایطی که نیاز به پول داشتم آوسنه باباسبحان را به سینما دادم به کارگردان مسعود کیمیایی آوسنه باباسبحان را 10 هزار تومان فروختم کیمیایی فیلم خاک را با اقتباس از آن داستان ساخت که متاسفانه به آن وفادار نمانده بود و نارضایتی خودم را همان مورونمایی از سایت انجمن عکاسان سینما
رونمایی از سایت انجمن عکاسان سینما سایت رسمی انجمن عکاسان سینمای ایران به آدرس www irssp ir به بهرهبرداری رسید مهدی دل خواسته از عکاسان سینما و عضو شورای مرکزی انجمن عکاسان سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران گفت سایت رسمی انجمن عکاسان سینمای ایران به آدرسدر بخش ویژه با عنوان «سلام سینما» صورت گرفت عکاس جزء 11 عکاس برتر جشن تصویر سال شد
در بخش ویژه با عنوان سلام سینما صورت گرفتعکاس خبرگزاری فارس جزء 11 عکاس برتر جشن تصویر سال شداثر امین فائضی عکاس خبرگزاری فارس استان فارس به عنوان یکی از عکسهای دیوار نمایشگاه جشن تصویر سال در خانه هنرمندان در تهران بر روی دیوار نمایشگاه نصب شد به گزارش خبرگزاری فارس از شیرازبازیگر معروف سینما و تلویزیون: ته خلافم دلستر لیمویی بوده!
تاریخ انتشار 25 اسفند 1392 ساعت 12 01 | شماره خبر 1419281570151008744 مهران رجبی انسانی دوست داشتنی و باحال است و همصحبتی و همنشینی با او آدم را نمکگیر رفاقتی همیشگی میکند این روحیه شاداب و سرزنده و این همه بذلهگویی و صفات نیکو ریشه در طبیعتی بکر و خدادادی دارد که اومعروف ترین نمونه های سوت و کف در سینما
معروف ترین نمونه های سوت و کف در سینما مخالفان سوت و کف زدن تماشاچیان موقع دیدن فیلم ها گاهی در استدلال برای مخالفتشان به اینکه چنین اتفاقاتی در سالن ها و فستیوال های خارجی نمی افتد اشاره می کنند مرور تاریخچه جشنواره کن اما چیزی غیر از این را نشان می دهد همشهری جوان مخالفان سدنیای «شیشه و رنگ» یک عکاس در گلستان
یکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰ ۲۵ نمایشگاهی از ظروف شیشهگری مریم زندی با عنوان شیشه و رنگ در گالری گلستان افتتاح شده است این عکاس و هنرمند در گفتوگو با خبرنگار بخش تجسمی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا درباره آثار این نمایشگاه اظهار کرد حدود 70 کار شیشه که شامل ظروف کاربردی ماگوهر خیراندیش: فیلمسازان اصفهانی میتوانند مکتب جدیدی به سینما ارایه کنند
پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۴۹ گوهر خیراندیش با بیان اینکه موضوع حسنات هالهای است که تمام انرژیهای مثبت را در خود جمع میکند گفت جشنواره فیلم کوتاه حسنات میتواند به یک رویداد بینالمللی تبدیل شود داور چهارمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگ و هپشت پرده عكاسی مجری اسكار با گوشی سامسونگ+ تصاویر
پشت پرده عكاسی مجری اسكار با گوشی سامسونگ تصاویر دو نفر از افراد آگاه درباره مراسم اسکار اعلام کردند در جلسات تمرینی برگزاری مراسم یک نفر از شرکت سامسونگ نحوه استفاده از گوشی نوت 3 را به دی جنرس آموزش میداده است استفاده دی جنرس از گوشی سامسونگ تاثیر زیادی در مقایسه بتبلیغ جالب یک برند معروف چیپس
تبلیغ جالب یک برند معروف چیپس کمپین Pull & Pinch & Punch در سال 2007 برای تبلیغات محیطی محصول Wasabi Chipsاز برند Four Seasons Mart توسط آژانس تبلیغاتی Grey Advertising در کشور سنگاپور اجراشد برندز تک کمپین Pull & Pinch & Punch در سال 2007 برای تبلیغات محیطی محصول سینمای ایران استفراغ سهشب مانده بچه ششماهه است!
سینمای ایران استفراغ سهشب مانده بچه ششماهه است مصاحبههای جناب فرج ا… سلحشور را همیشه با دقت و تا آخر میخوانیم این البته عادت مشترک بیش از 95 درصد بچههای طنزنویس است یعنی وقتی مصاحبه جدیدی از ایشان میبینیم درست مثل گربهای که یک تکه گوشت لخم پیدا کرده آن را به دندان میگیکارگردان فیلم شیار 143: «شیار 143» در پی ارتباط بین نسل جوان و سینمای جنگ بود
کارگردان فیلم شیار 143 شیار 143 در پی ارتباط بین نسل جوان و سینمای جنگ بودکارگردان فیلم شیار 143 با بیان اینکه فیلم من یک نگاه زنانه به جنگ دارد گفت سعی کردم واقعیت موجود را به بیننده نشان دهم و بین نسل جوان و سینمای جنگ ارتباط برقرار کنم ● گزارش تصويري مرتبط------------نرگس آبیار: «شیار 143» در پی ارتباط بین نسل جوان و سینمای جنگ بود
نرگس آبیار شیار 143 در پی ارتباط بین نسل جوان و سینمای جنگ بود فرهنگ > سینما - فارس نوشت کارگردان فیلم شیار 143 با بیان اینکه فیلم من یک نگاه زنانه به جنگ دارد گفت سعی کردم واقعیت موجود را به بیننده نشان دهم و بین نسل جوان و سینمای جنگ ارتباط برقرار کنم نرگس آبکمال تبریزی خبر داد اکران فیلم سینمایی «دردسرهای شیرین» در خارج از ایران
کمال تبریزی خبر داداکران فیلم سینمایی دردسرهای شیرین در خارج از ایرانکارگردان سینمای ایران گفت فیلم سینمایی دردسرهای شیرین در خارج از کشور هم اکران میشود تا مردم دیگر کشورها با ظرفیتهای انرژی نو در کرمان آشنا شوند به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان کمال تبریزی شامگاه پنجشنبه دمتروپل: از عشقورزیهای یک مرد با سینما...
متروپل از عشقورزیهای یک مرد با سینما سینمای ما یک کیمیایی هم داشته باشد به جایی برنمیخورد مردی که با سینما عشقبازی میکند به گزارش حوزه سینما باشگاه خبرنگاران وقتی دوان دوان به طرف برج میرفتیم تا متروپل کیمیایی را ببینیم با مردی میانسال روبهرو شدیم که زیر برف از مامادر مقتول ، مرد ورزشکار معروف را بخشید + عکس
مادر مقتول مرد ورزشکار معروف را بخشید عکس ساعاتی پس از برگزاری نخستین جلسه دادگاه اسکار پیستوریوس دونده پا آهنی پارالمپیک مادر مقتول در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد قاتل دخترش را بخشیده است برای من بخشیدن اسکار اهمیت زیادی دارد چون نمیخواهم بیشاز این تلخی در زندگیاشنگاهی به مباحث همایش بیداری قرآنی در دنیای معاصر
نگاهی به مباحث همایش بیداری قرآنی در دنیای معاصر قم - ایرنا -در همایش بیداری قرآنی در دنیای معاصر از تفسیر موضوعی الفرقان اثر آیت الله دکتر محمد صادق صادقی تهرانی در 30 جلد با حضور اساتید محققان و شاگردان وی در دانشگاه مفید قم رونمایی شد به گزارش ایرنا همایش یک روزه بیداری-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها