تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820800238




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرهنگ سازی نقش مهمی در صیانت از منابع آبی دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فرهنگ سازی نقش مهمی در صیانت از منابع آبی دارد شیراز - ایرنا- مسوول توسعه روش های نوین آبیاری سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت : فرهنگ سازی نقش بی بدیلی در بیابان زدایی و صیانت از منابع آبی دارد.


مهندس شهرام محمدی یکشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: متاسفانه ضعف فرهنگسازی و همکاری نکردن اغلب کشاورزان و باغداران با سازمانهای مربوطه موجب خشکانده شدن باغها و رسیدن عمق چاه ها به 600متر رسیده است.
وی گفت: منطق ضعیفی بر اذهان برخی کشاورزها ، مزرعه دارها و باغدارها وجود دارد که چون همسایگان ما از سفره های آب زیرزمینی استفاده می کنند چرا ما اینکار را نکنیم و یا در مصرف آب صرفه جویی کنیم.
وی یادآور شد: متأسفانه این معضل و چالش جدی همراه با بحران آب برغم تذکرات و هشدارهای مسوولان مربوطه راه به جایی نبرده است و نبود همکاری جمعیت کشاورز با آنها در قضایای نصب کنتور و ثبت نشدن میزان مصرف آب ، استانمان را با کمبود جدی مهمترین مایه حیات انسان ، حیوانات و نباتات مواجه کرده است.
محمدی تاکید کرد: فرهنگ سازی نقش بی بدیلی در بیابان زدایی و حفاظت از آب و خاک برای همراهی مردم به صرفه جویی دارد که با مکمل کلاس های ترویجی و نحوه استفاده از آب به کشاورزان ، باغداران و مزرعه دارها می توانند یاریگر منطقه فارس تا رسیدن به سر منزل مقصود آبادانی و عمران باشد.
وی اظهار داشت: باید رسانه ها در این امر پیشقدم شده و ضمن برقراری آشتی مردم با طبیعت که نوعی تفاهم عمومی بین مردم و مسوولان و محیط اطراف را رقم می زند ، فرهنگ سازی را از سرلوحه کار خود حذف نکرده و بدون سانسور کاری کنند تا با مدیریت آب و خاک ، سبزینگی به مزارع و مراتع خاموش امروز برگشته و از فرسایش بیشتر خاک جلوگیری شود.
کارشناس ارشد آب و خاک اظهار امیدواری کرد : در سایه این سیاستها بتوانیم با ممانعت از سرعت روند تخریب خاک ها که تقریبا هر هزاران سال طول می کشد تا یک میلی متر خاک زراعی بتواند تکامل یافته و به عنوان خاک زراعی مورد استفاده قرار بگیرد و پایین آمدن میزان مصرف آب ، اقتصادمان دچار سرنوشت شومی نشود.
وی در پایان ابراز کرد: فراموش نکنیم که اگر مصرف بی رویه آب و برداشت آب های سطحی و زیرزمینی همچنان ادامه پیدا کند ، این جریان اینده ای درست را برای همگان باقی نمی گذارد.ک/3
م.ک/667
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن