تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چه چيزى مانع توست كه زندگى پسنديده و مرگ با سعادت را داشته باشى، چرا كه من براى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815293609




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پس از شش ماه، سکسکه مداوم کودک بوشهری درمان شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

پس از شش ماه، سکسکه مداوم کودک بوشهری درمان شد بوشهر - ایرنا - روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اعلام کرد: سکسکه مداوم کودک بوشهری که شش ماه ادامه داشت با انجام عمل جراحی تومور در ساقه مغز این بیمار قطع شد.


به گزارش روز دوشنبه این روابط عمومی، دختر بچه هشت ساله بوشهری که به دلیل وجود تومور وسیع در ساقه مغز(بصل النخاع) و نخاع دچار سکسکه طولانی مدت شده بود در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر تحت درمان قرار گرفت.
مادر این کودک گفت: دخترم دچار سکسکه مداوم شده بود و با مراجعه به پزشک درمان های لازم این عارضه از بین نرفت و این روند شش ماه به طول انجامید تا این که برای بررسی بیبشتر به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کردیم و پس از انجام سی تی اسکن متوجه وجود تومور وسیعی در مغز وی شدیم.
وی افزود: برای درمان به مراکز درمانی در شیراز و تهران مراجعه کردیم که یکی از پزشکان معروف خارج از استان در ازای مطالبه هزینه ای بسیار بالا تنها وعده برداشتن 10 درصد از تومور را داد و گفت مابقی تومور باید با رادیوتراپی از بین رود.
مادر این کودک اضافه کرد: در زمان انتظار برای درمان فرزندم توسط این پزشک، با دکتر دادگر جراح مغز و اعصاب در بوشهر آشنا شدیم که این پزشک گفت سعی می کنم بیش از 50 درصد تومور را در عمل جراحی بردارم.
وی ادامه داد: این کار دارای ریسک است، از آنجایی که این کار نسبت به رادیوتراپی با حجم بالا از خطر کمتری برخوردار بود ریسک انجام این عمل را پذیرفتیم و این عمل انجام شد.
متخصص جراحی مغز و اعصاب بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر در مورد این عمل جراحی گفت: تومور بیمار وسیع و در منطقه حساس ساقه مغز و نخاع قرار داشت که ریسک جراحی را بسیار بالا می برد ولی خانواده ریسک منطقی این عمل را پذیرفتند.
دکتر سید نادر دادگر اضافه کرد: این جراحی که بیش از هشت ساعت به طول انجامید موفقیت آمیز بود و توانستیم در حدود 60 تا 70درصد تومور را برداریم.
وی اضافه کرد: این کار باعث می شود میزان بقای بیمار و موفقیت درمان تا حد قابل ملاحظه ای افزایش یابد.
این متخصص جراحی مغز و اعصاب تصریح کرد: بیهوشی یکی از مواردی است که در چنین اعمال جراحی قابل توجه است زیرا عمل طولانی مدت و بیمار، کودک است که با وجود کادر بیهوشی خوب و وجود تجهیزات لازم در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر انجام این چنین جراحی هایی امکان پذیر است.
دادگر بیان کرد: در مواردی که نیاز به جراحی های سنگین وجود دارد احتمال ریسک و خطرات ناشی از آن نیز بیشتر می شود و پزشک و خانواده باید با پذیرفتن ریسک منطقی برای انجام آن موافقت کنند.
وی ادامه داد: نپذیرفتن ریسک منطقی چنین جراحی هایی به منزله زنده ماندن بیمار برای مدت زمان طولانی نیست و بیمار به دلیل شدت عوارض پیشرفت بیماری بزودی دچار مشکلات غیر قابل برگشتی می شود، در صورتی که پذیرفتن ریسک و انجام این اعمال می تواند یک زندگی با کیفیت را برای بیمار به ارمغان بیاورد.
متخصص جراحی مغز و اعصاب در پایان گفت: در موفقیت این اعمال ابتدا لطف خداوند و سپس تلاش کادر درمانی در بهبود بیماران مؤثر است. ک/1
539
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن