واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرزند شهید امینی بیات: فرهنگ شهادت، بهترین کالای فرهنگی برای نسل جوان است قم – ایرنا – فرزند سردار شهیدˈعلی اصغر امینی بیاتˈ گفت: مردم باید شهدا را بشناسند و فرهنگ ایثار و شهادت بهترین کالای فرهنگی برای نسل نوجوان و جوانی است که جنگ را احساس نکرده است.
ˈباقر امینی بیاتˈ روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: فعالیت های فرهنگی در راستای معرفی شهدا اقدامی پسندیده از سوی بنیاد شهید است و در حقیقت جنس کار شهادت، جنسی فرهنگی است.
وی گفت: فرهنگ جهاد و شهادت جوانان را از آسیبها مصون می دارد و یک فیلم، سریال یا انیمیشن جذاب می تواند در این زمینه موثر باشد.
وی تاکید کرد: نسل کنونی جنگ را ندیده است لذا باید با ادبیاتی مناسب با نسل نوجوان و جوان فرهنگ جنگ، شهادت و دفاع مقدس را بازگو کنیم.
امینی بیات افزود: آسیب بزرگی که در بین برخی مدیران وجود دارد این است که با برخی مسائل مهم، شعاری برخورد می شود، کار اصلی بنیاد شهید این نیست که از نظر مالی یک خانواده شهید را حمایت کند، بلکه حمایت و ترویج فرهنگ ایثارگری و شهادت مهمترین رسالت این سازمان است.
وی با تقدیر از رییس جمهوری بدلیل اجرای طرح سپاس افزود: در کنار سرکشی به خانواده شهدا باید ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق امور فرهنگی نیز پیگیری شود و شهدا و آرمانهای آنها بخوبی به مردم معرفی شوند.
فرزند شهید امینی بیات افزود: سرکشی به خانواده شهدا باید در راستای احیاء و گسترش یاد شهدا و فرهنگ شهادت و با هدف و برنامه ریزی باشد.
وی بیان داشت: مسوولان در حاشیه این دیدارها باید به جامعه بیدارباش لازم را بدهند که نباید معیارها و آرمانهای شهدا به فراموشی سپرده شود.
شهید علی اصغر امینی بیات فرمانده تیپ دوم لشگر علی ابن ابیطالب(ع) در 13 آبان ماه سال 1362 در ارتفاعات ˈکانی مانگاˈ در جبهه غرب به شهادت رسید.
مادر شهید ˈابوالفضل غلامپورˈ نیز گفت: وجود فرزند شهیدم در عشق عمیق به اسلام، انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) خلاصه شده بود.
ˈ فاطمه رییسیˈ در گفت و گو با ایرنا افزود: فرزندم عاشق امام خمینی(ره) بود و همواره بیان می کرد که برای زنده نگه داشتن اسلام و دفاع از انقلاب پای به جبهه می گذارد.
وی بیان داشت: ابوالفضل هنگام شهادت 20 ساله بود اما از 16 سالگی در گروه های مسجد و بسیج عضویت داشت و عاشق رفتن به جبهه بود ولی در 19 سالگی به خواسته خود رسید و عازم جبهه شد.
وی ادامه داد: تا زمانی که ابوالفضل 19 سال داشت راضی نمی شدیم به جبهه برود اما او بدلیل عشقی که به انقلاب و امام داشت، در همه صحنه های پشت جبهه و تشییع و بزرگداشت شهدا شرکت می کرد و همواره شور و اشتیاق همراهی با رزمندگان اسلام را در سر داشت.
مادر شهید غلامپور گفت: زمانی که ابوالفضل 19 ساله شد روزی به نزد من آمد و گفت، فردا در قیامت چه جوابی داریم که به فاطمه زهرا(س) بدهیم، باید اجازه دهید که من رهسپار جبهه شوم، همین سخن او باعث شد من و پدرش رضایت دادیم تا او به جبهه برود.
وی ابراز داشت: عبدالامیر نیز برادر ناتنی ابوالفضل بود که دو ماه پیش از شهادت فرزندم به شهادت رسید و ابوالفضل پس از شرکت در مراسم تشییع او دو ماه بعد به برادر شهیدش پیوست.
این مادر شهید، مطالبه فرزندش از جامعه را رعایت اخلاق، حجاب و عفاف در جامعه ذکر کرد و افزود: او به همه نوجوانان و جوانان توصیه کرده است ایمان خود را حفظ کنند و همواره تعصب و غیرت دینی را در درون خود زنده نگاه دارند.
رییسی ادامه داد: اگر جوانان روحیه ایمان و خدا شناسی شهدا را شناخته و پیرو آنان باشند شاهد رضایت آن بزرگواران خواهیم بود و فرهنگ ایثار و شهادت نیز زنده نگاه داشته خواهد شد.
وی همچنین خوشرویی و حسن خلق با اطرافیان و خانواده را برجسته ترین ویژگی اخلاقی شهید ابوالفضل غلامپور عنوان کرد.
این شهید گرانمایه در سال 66 در 20 سالگی در منطقه عملیاتی غرب به فیض رفیع شهادت نائل شد.ک/3 7408 / 380/
انتهای پیام /*
18/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]