تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804308793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جاذبه؛ نمایش فناوری های علمی آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

جاذبه؛ نمایش فناوری های علمی آمریکا تهران-ایرنا- فیلم جاذبه، فناوری های علمی به وی‍‍ژه سازمان مدیریت ملی هوانوردی و فضایی امریکا موسوم به ناسا را در قالبی هنری و با کمک توانمندی های کارگردان و بازیگران برای مخاطب ترسیم می کند.


به نوشته ˈروبی کولینˈ منتقد فیلم روزنامه انگلیسی تلگراف، فیلم ˈجاذبه/Gravityˈ ساخت ˈآلفونسو کوآرون/ Alfonso Cuarónˈ کارگردان مکزیکی الاصل، در مورد فضانوردان سازمان ناسا که با مشکلی عمده مواجه می شوند از نظر فنی فیلم هائز اهمیتی است.
جاذبه که نامزد جایزه بهترین فیلم در اسکار هست و جایزه بهترین کارگردانی همچنین بهترین فیلم انگلیسی را در جوایز بفتا از آن خود کرد، به طور کلی بیش از آنکه فیلمی علمی و تخیلی باشد هیجان انگیز است. نام فیلم به عنصری اشاره می کند که در کل فیلم خبری از آن نیست؛ یعنی جاذبه.
ˈساندرا بلاک/Sandra Bullockˈ در نقش یک مهندس پزشکی و فضانورد به نام دکتر ˈرایان استون/Ryan Stoneˈ و ˈجرج کلونی/George Clooneyˈ در نقش ˈمت کوالاسکی/Matt Kowalskiˈ فضانورد کهنه کار و خوش مشرب ناظر بر فعالیت های استون در این فیلم بازی می کنند. رایان بعد از شش ماه آموزش توسط سازمان فضانوردی آمریکا موسوم به ناسا برای تعمیر قطعه ای در تلسکوپ هابل به ایستگاه فضایی اعزام شده است تا با همکاری 4 فضانورد دیگر این قطعه را تعمیر و مجدد نصب کند.
نماهای باز و کلی ابتدایی فیلم در مورد دو فضانورد با پیش زمینه ستارگان پشت سرآنان یا غوطه خوردن بولاک و کلونی در ورودی های ایستگاه فضایی جالب و آموزنده است. اما تاثیرگذارترین نکته در جاذبه تعلیق، احساس تعجب یا حجم نماهای کلی عظیم آن نیست؛ بلکه این است که فیلم مانند روایتی نوین با فناوری جدید در میان ستارگان شکل می گیرد.
جذابیات های ظاهری در این فیلم به کمک توصیف احساسات درونی انسان ها آمده و اجازه می دهد صدا و صورت بازیگران به صراحت و شفافیت این احساسات را مقابل چشم بیننده ها ترسیم کنند. فیلم همچنین در مورد تبعات و تاثیرهای وقوع یک فاجعه بر روح و جسم انسان است.
در حالی که رایان و کوالاسکی ماموریت خود را برای تعمیر بخشی از تلسکوپ هابل به پایان نرسانده اند؛ مرکز عملیات به آنها خبر می دهد یک ماهواره جاسوسی روسیه منهدم و تکه های آن در حال اصابت به ماهواره های دیگر در فضاست. سه نفر از کل گروه پنج نفره برای انجام این ماموریت به دلیل اصابت تکه های ماهواره روسی می میرند، اما رایان با کوالسکی در شرایطی زنده می مانند که رایان دوره فشرده و ناخواسته مدیران بحران را تحت نظر همکار ماهر و باتجربه اش را می گذارند. همچنین یاد می گیرد چطور تپش قلب مرتعش خود را کنترل کند و با ذخیره رو به اتمام اکسیژنش به دنبال راه فراری از این مخمصه باشد.
کوآرون که به همراه ˈخوناسˈ بزرگترین پسرش فیلمنانه جاذبه را نوشته همه لحظات فیلم را در زمان حال و در هم پیچیده نشان داده است. شکنندگی جسم انسان به ندرت به این خوبی در کل یک فیلم پیش از این نشان داده شده است. هر زمانی که یکی از فضانوردان حرکت می کند یا نمی کند بیننده تصور می کند آنها به سرنوشت همکاران شان دچار می شوند؛ اجسام به سختی مانند آجر یخ زده و مانند کدو حلوایی داخل آنها توخالی می شود.
عده ای از منتقدان جاذبه را بیش از حد ملودارم، ساده انگارانه یا پر رمز و راز دانسته اند که وقتی مشخص می شود در مورد روحیات رایان است حس تخیل کمتر در آن نمو می یابد. از زمان آغاز نمایش فیلم جاذبه نیز بسیاری از دانشمندان و فضانوردان صحنه های این فیلم در فضا را نادرست و غیرعلمی دانسته اند.
برای نمونه ˈنیل دی گرس تامسون/ˈ دانشمند فیزیک نجوم در نیویورک ایرادات اساسی به این فیلم در صفحه خود در وب سایت توئیتر وارد کرد و نوشت: چرا بولاک به عنوان یک مهندس پزشکی باید برای تعمیر تلسکوپ هابل اعزام شود؟
شماری از منتقدان سینما نیز این فیلم را دست کم در حوزه سبک و نه از نظر محتوا، دنباله رو آثاری علمی تخیلی مانند بیگانه ˈریدلی اسکات/Ridley Scotˈ در سال 1979 یا یک 2001 یک اودیسه فضایی ˈاستنلی کوبریک/Stanly Cubrikˈ می دانند.
فراهنگ**9157**1601**
انتهای پیام /*




11/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن