واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
حمایت جنتی از عضویت شبکههای اجتماعی
جنتی درباره وضعیت شبکههای اجتماعی در ایران، گفت: شبکههای اجتماعی هماکنون مورد استفاده صدها میلیون نفر است که بر اساس آخرین آمار هماکنون 700 میلیون نفر از مردم از فیسبوک استفاده میکنند، ما نیز جزئی از آنها هستیم و به طور اجتنابناپذیر از این شبکهها استفاده میکنیم.
خبرگزاری فارس: علی جنتی دیروز در آئین افتتاحیه هفتمین نمایشگاه رسانههای دیجیتال که در محل نمایشگاه بینالمللی برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزارت اطلاعات و ارتباطات در صدد افزایش پهنای باند است که در سال آینده پهنای باند دوبرابر میشود.
وزیر ارشاد افزود: بر همین اساس باید تمام خانهها حتی در دورافتادهترین روستاها بتوانند از سرویسها استفاده کنند.
وی در ادامه درباره دسترسی به فیس بوک و شبکههای اجتماعی اظهار داشت: برخی سایتها به دلایلی فیلتر شدهاند اما برخی آزادانه فعالیت میکنند، باید شرایطی فراهم شود تا از سرویسهای اجتماعی و شبکههای اجتماعی استفاده شود چرا که این یک وسیلهای است که امروز در دنیا مورد استفاده قرار میگیرد.
وزیر ارشاد بیان داشت: ما نیز جزئی از دنیا هستیم و نمیتوانیم خود را محدود کنیم و در قالب پوست گردو برویم چرا که لازم است با دنیا ارتباط برقرار شود.
جنتی متذکر شد: البته باید مراقب آسیبهای این شبکههای اجتماعی در رابطه با آسیبهای زندگی باشیم، چرا که بیشتر آسیبها از طریق همین سیستمها وارد میشود.
وی با تاکید بر اینکه باید فرزندان مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی تربیت شوند، گفت: خوشبختانه کشور از لحاظ نیروی انسانی دارای سرمایه عظیمی است، به طوری که بسیاری از شرکتهای خارجی از تخصص این نیروها بهرهمند میشوند.
وزیر ارشاد با تاکید بر اینکه باید از تخصص نیروهای انسانی کشور در حوزه ارتباطات برای بومی سازی ایرانی اسلامی استفاده شود، گفت: همچنین باید در حوزه بازیهای یارانهای نیز این ظرفیتها مدنظر قرار گیرد.
جنتی درباره وضعیت شبکههای اجتماعی در ایران، گفت: شبکههای اجتماعی هماکنون مورد استفاده صدها میلیون نفر است که بر اساس آخرین آمار هماکنون 700 میلیون نفر از مردم از فیسبوک استفاده میکنند، ما نیز جزئی از آنها هستیم و به طور اجتنابناپذیر از این شبکهها استفاده میکنیم.
وی متذکر شد: البته دستگاههای قضایی ملاحظاتی دارند که باید ملاحظات آنها مورد توجه قرار گیرد.
وزیر ارشاد درباره واگذاری نمایشگاهها به بخش خصوصی گفت: واگذاری تصدیهای دولتی به بخش خصوصی یکی از موارد واگذاری این نوع نمایشگاهها است که امروز شاهد آن هستیم.
جنتی افزود: شرکتها و موسسات خصوصی میتواند در این گونه از نمایشگاهها شرکت کنند و وزارت ارشاد حامی آنها خواهد بود.
وی در ادامه سخنان خود ابراز داشت: امید است در سایر نمایشگاهها از جمله نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و قرآن و همچنین جشنوارهها شاهد حضور فعال بخش خصوصی باشیم.
جنتی با بیان اینکه مرکز رسانههای دیجیتال وابسته به وزارت ارشاد است، اضافه کرد: بدون شک وزارت ارشاد برای جذب بودجههای دولتی به بخش خصوصی کمک میکند.
وی درباره اینکه جشنواره شعر فجر قرار است چهرهای ملی داشته باشد، اما بهنظر میرسد با اختلافات شورای سیاستگذاری این هدف محقق نشود، تصریح کرد: اعضای شورای سیاستگذاری این جشنواره با یکدیگر اخلافی ندارند و این جشنواره مانند سالهای گذشته برگزار میشود. اما عیب آن این است که عموما دولت آن را مدیریت میکند و تمام هزینههای آن را دولت باید تأمین کند.
وزیر ارشاد در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اعضای جدید صندوق حمایت از نویسندگان از چه زمانی بیمه میشوند، ادامه داد: چنانچه منابع جدید تامین شود، به تدریج افراد واجد شرایط تحت پوشش بیمه قرار میگیرند.
وی همچنین درباره اینکه آیا رئیس جمهور با پرداخت دیون بیمه موافقت کرده است یا خیر، گفت: رئیس جمهور در این باره موافقت کرده است و به تدریج منابع تأمین میشود.
وزیر ارشاد متذکر شد: البته وزارت ارشاد نه تنها در صدد تأمین منابع جدید برای صندوق حمایت از نویسندگان است، بلکه در تلاش است نیاز سایر حوزهها را نیز پاسخ گوید.
جنتی با بیان اینکه دولت نمیتواند به یکباره مبلغ سنگینی را در این باره در اختیار ما قرار دهد، خاطرنشان کرد: در آغاز تصدی من در وزارت ارشاد 140 میلیارد تومان مطالباتی بود که ناشران و سایر افراد از وزارت ارشاد داشتند.
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]